Куди поїхати в листопаді 2024 року: ідеї для відпочинку

Куди поїхати в листопаді 2022 року: ідеї для відпочинку

Незважаючи на те, що листопад – далеко не найтепліший осінній місяць, є безліч можливостей чудово відпочити. Зігріваючий SPA релакс, бадьорі прогулянки у горах, тури вихідного дня зроблять кінець осені яскравим і незабутнім, проженуть тугу і налаштують на позитивний лад. #PokuponBlogTeam розповість, куди поїхати на відпочинок у листопаді, щоб у черговий раз задовольнити пристрасть до подорожей та потребу у відпочинку.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
239 акцій

Відпочинок у Карпатах

Карпати відкривають широкий спектр варіантів відпочинку в горах: тут знайдуться можливості і для релаксу, і для активного спортивного туризму.

Поблукати по Карпатських горах та околицях

Для когось ідеальний відпочинок у листопаді – це максимум лазневих процедур (сауна, хамам, басейн), з масажем та обгортаннями тіла, та мінімум руху.

Для інших немає нічого кращого, ніж піший туризм, хайкінг, трекінг та альпінізм. Досвідчених підкорювачів вершин не бентежать навіть перші заморозки та снігопади. На них чекають цікаві екскурсії навколишніми пам’ятками та гірські маршрути – від простих для новачків до складних:

  • Одноденні та більш тривалі маршрути на Говерлу та озеро Несамовите на кордоні Закарпатської та Івано-Франківської області. Подорожувати можна Чорногірським хребтом через вершини Брескул, Пожижевська, Данциг і Туркул, або Петрос, або через Козьмещик та Ігровець з Лазещини.
  • Найлегший з доступних маршрут на гору Хом’як поруч із Поляницею, Яремче, Яблуницею. Незважаючи на висоту в 1542 метри, підйом дуже простий, пологий і займає кілька годин. Це чудовий варіант, якщо ви хочете піднятися нагору з дітьми.
  • Стежка Довбуша – цікавий маршрут із Яремче біля підніжжя гори Маковиця.
  • Дорога зі Сколе на гору Парашку – найвищу точку Сколівських Бескид Львівської області.
  • Відносно легкий, кількагодинний маршрут Жденієво – гора Високий камінь (836 метрів) Закарпатської області. Відповідний варіант для сімейного відпочинку та прогулянок з дитиною.
  • З Межигір’я відкривається маса туристичних маршрутів у гори: на гірську долину Кук, гору Кічеру та озеро Синевир, Менчул, Волосянку, Гімбу і багато інших.

Традиційно #PokuponBlog підготував добірку найкращих недорогих готелів та бюджетних гостьових будинків зі знижкою від Покупона до 50% ??

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
86 акцій

Буковель (Поляниця)

Курорт Буковель популярний незалежно від пори року. У листопаді вже вдаряють перші заморозки, у горах випадає сніг, хоча офіційно лижний сезон відкривається лише у грудні. Але до його початку можна просто насолодитися осінніми краєвидами та спокоєм гірських лісів.

Що чекає на вас на курорті Буковель у листопаді?

  • Прогулянки осінніми лісами.
  • Походи у гори.
  • Катання на квадроциклах.
  • Велопрогулянки.
  • Посидіти в місцевих закладах з автентичним карпатським меню.
  • SPA-релакс: лазні на дровах, купання в чанах та інші розслаблюючі розваги.

«Podgore Spa & Resort»: заміський комплекс розташований за 900 метрів від найближчого гірськолижного витягу. На території є відкритий басейн з підігрівом, соляна кімната, масажний кабінет та сауна. У меню ресторану представлені страви української та європейської кухні, а також широкий асортимент піц.

«Villa Leku SPA Resort»: затишний готель, в інтер’єрах якого домінує натуральне дерево, створений для тихого сімейного відпочинку. Комплекс порадує різноманітністю номерів на будь-який смак та бюджет, на території є сауна та ресторан із гуцульським колоритом, де подають страви європейської та української кухні.

«Kasimir Resort Hotel»: готель з усіма зручностями, розташований в оточенні мальовничих гірських пейзажів, пропонує гостям домашній комфорт зручних номерів, комплексне харчування та красиві види з вікон та балконів.

«Mardan Palace SPA Resort 4 *» – готель класу «люкс», побудований в замковому стилі, знаходиться всього в 800 метрах від витягу «Буковель». У готелі є все для незабутнього комфортного відпочинку: басейн, спа зона з хамамом, джакузі, соляною кімнатою, римською парною, тренажерний зал та зал з каміном для затишних вечірніх посиденьок. Для проживання гостей надаються номери від стандарту до суперлюксу. На першому поверсі є бар та ресторан європейської та української кухні.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
24 акцій

Яремче

У Яремче – курортному селищі в Івано-Франківській області – на відпочиваючих чекає спокійна атмосфера, чисте гірське повітря та заспокійлива краса природи. Тут знаходиться понад 40 оздоровчих комплексів, санаторіїв та готелів, де можна провести незабутню відпустку, насичену релаксом та розвагами. Візитна картка Яремче – каскадний водоспад Пробій, який стане ідеальним тлом для барвистих фото.

«Yaremche Club Hotel»: затишний готель у заміському стилі – чудове місце для спокійного відпочинку в горах. Тут є все необхідне для того, щоб відпустка залишила найкращі враження: сауна, масажний кабінет, фіто-бар, ресторан, зона відпочинку з каміном, дитячий майданчик. У готелі можна замовити екскурсію, поїздку на квадроциклах або кінну прогулянку.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Яблуниця

Мальовниче селище Яблуниця знаходиться в Івано-Франківській області. Це одна із найпопулярніших карпатських локацій для спокійного неквапливого відпочинку на природі. Тут тихо, мало людей, розвинена туристична інфраструктура і, звичайно ж, чудові краєвиди, які восени постають в особливо барвистому амплуа.

Чим зайнятися у листопаді в Яблуниці:

  • Зійти на гору Хом’як. Одноденний підйом красивим серпантином буде винагороджений неймовірним пейзажем, який відкриється з вершини гори.
  • Завітати до Карпатського національного природного парку, де гармонійно поєднуються первозданна природа, археологічні артефакти, пам’ятки архітектури та рекреаційні центри.
  • Сходити на Яблунецький перевал, на якому обладнано безліч оглядових майданчиків з краєвидами на гірські пейзажі, а також відвідати сувенірний ринок та прихопити кілька пам’ятних презентів.
  • Прогулятися до полонини Перці, особливо, якщо приїхали відпочивати з дітьми. Тут безліч дитячих атракціонів, майстер-класи з місцевих традиційних ремесел, гуцульські виступи та, звичайно, багато закладів зі стравами національної кухні.
Акції
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Відпочинок All Inclusive у «GORGANY resort & SPA»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Діл вулиця, 265
-20%
8880 грн
7099.0 грн
Показати всі
2 акцій

Славське

Курорт Славське у Львівській області зустріне вас дивовижними краєвидами та запашними хвойними лісами. Тут можна гуляти годинами, насолоджуючись природою, гірськими річками та чистим прохолодним повітрям.

Чим зайнятися у Славському в останній місяць осені:

  • Пройтися вздовж річки Опір, погуляти лісом.
  • Влаштувати кінну чи велопрогулянку.
  • Подивитися на Славське, катаючись на підйомнику: на горах Тростян (1232 м), Менчул (1072 м), Високий Верх (1243 м), Погар (841 м).
  • Покататись на квадроциклах.
  • Погрітися в сауні або карпатському чані з травами.
  • З’їздити на екскурсію на Тростян чи Високий Верх, подивитися на водоспад Шипіт чи озеро Синевир.
Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте також:
✔️Сходження на Говерлу
✔️Визначні пам’ятки та розваги Славського
✔️Що подивитись і куди піти в Яремче
✔️Культурний та гастрономічний Львів
✔️Буковель: розваги та пам’ятки

Лікувально-оздоровчі санаторії

Відпустка – чудовий час зайнятися собою та своїм здоров’ям. Наприкінці осені багато людей почуваються виснаженими через нескінченні стреси на роботі, інтенсивний міський ритм життя і дефіцит свіжого повітря. Якщо не вчасно зробити перерву, здоров’я рано чи пізно почне збоїти, тому дайте собі перепочинок і вирвіться на тиждень в санаторій – самостійно або з сім’єю і дитиною. Збалансоване харчування, оздоровчі процедури, спокійний графік повернуть вам душевну рівновагу, відновлять біоритми та допоможуть набратися сил.

Трускавець

Охочі поєднувати приємне з корисним їдуть відпочивати у санаторії Трускавця. Один з найдешевших європейських оздоровчих курортів, місто поєднує в собі все, що потрібно для оздоровчого релаксу: спокійну атмосферу, красу природи, безліч мінеральних джерел із цілющою водою.

Відпочинок у Трускавці восени 2023 року

Що робити у Трускавці:

  • Пити мінеральну воду. У Трускавці та околицях налічується 14 мінеральних джерел: з водою типу «Нафтуся», «Юзя», «Броніслава», «Марія», «Софія».
  • Прогулятися до Бориславського озера.
  • Пройтися містом: тут є красиві церкви та музеї (історії, художній Михайла Біласа), які заслуговують на увагу туристів.
  • Відвідати ландшафтний парк «Підгір’я», де знаходяться міні-зоопарк та кафе гуцульської кухні «Гражда».

А якщо шукаєте недорогі санаторії та готелі, то ми рекомендуємо ?

«Elite Dnipro»: санаторій, у якому створено всі умови для того, щоб гості не лише відпочивали, а й оздоровлювалися. Номерний фонд комплексу складає 52 покращені номери з сучасним ремонтом, за 15 хвилин ходьби – центральний бювет з мінеральною водою. Санаторій працює на базі оздоровчого комплексу «Дніпро-Бескид».

«Соламія» – готель європейського рівня у центрі Трускавця, який поєднує у собі вишуканість та комфорт. Для оздоровлення та відпочинку до послуг гостей соляна кімната, бальнеотерапія, сучасні номери з усіма зручностями, рум-сервіс.

Вілла «Ярина» – приватний затишний готель у самому серці Трускавця, популярного бальнеологічного лікувально-оздоровчого курорту. Готель має комфортабельні номери стандарт з усіма зручностями, чаном, сауною, масажним кабінетом, кафе-рестораном

Акції
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
12 акцій

Поляна

Мальовничий курорт Поляна розташований у гірській долині недалеко від Сваляви. Селище оточують величні гори: гора Кічера, Вулканічний хребет, Боржавський та Оленівський перевал. Головним скарбом цього краю є мінеральні води: «Поляна Купель», «Поляна Квасова», «Лужанська». За складом вони близькі до «Боржомі» та застосовуються для лікування та профілактики широкого спектру захворювань.

«Ruta Resort Polyana»: один із найкращих готелів Закарпатської області, ідеальне місце для любителів екологічного відпочинку. Великий просторий комплекс знаходиться на березі озера, в оточенні лісу та гір. На його території розташований корпус із 74 комфортними номерами, 3 басейни з підігрівом, ресторан. У хорошу погоду можна порибалити, покататися на катамарані, для дітей є батут і настільний теніс. З релаксаційних та лікувальних процедур готель пропонує масажі, прийом мінеральної води Поляна Квасова, душ шарко, гідромасажні ванни, сауну, джакузі.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у «Срібний Водограй»
Поляна (Закрпатська область), Курортна вулиця, 27
-30%
3400 грн
2379.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
7 акцій

Поїздка на море

Якщо ви любитель відпочинку на морі, але не збираєтеся їхати за кордон, у теплі країни, тоді в Україні пляжний відпочинок можна влаштувати в спа готелі з басейном, а на пляжі – погуляти, помилуватися вируючим морем, насолодитися чистим солонуватим повітрям та вечерею на набережній.

Одеса

Поїздка на Чорне море до Одеси ідеально підходить тим, хто хоче отримати від курорту все й одразу: не тільки відпочинок біля басейну в стінах готелю, а й посидіти в затишному ресторані з панорамним видом, прогулятися старовинними архітектурними пам’ятками, відвідати культурну програму (опера, балет), сходити у кіно. Загалом зануритися з головою у місцеве життя та колорит.

Крім цього, в Одесі завжди є чим ще зайнятися:

  • Сходити до Музею шоколаду та подивитися на унікальну солодку експозицію.
  • Для любителів екстриму – покататися на картингу чи квадроциклах.
  • Піти на екскурсію на завод вин «Шабо».
  • Полазити в Одеських катакомбах.

Де зупинитися:

«Optima Одеса 4*»: готель знаходиться недалеко від центра міста, поряд з Преображенським парком та зоопарком. У пішій доступності багато закладів з кухнями різних народів світу та пам’яток. У самому готелі є сауна, солярій та фітнес-центр. Для проживання гостей надаються комфортні номери від класичного до люксу.

SPA-комплекс «Aqua Paradise» знаходиться на березі Чорного моря. До послуг гостей, крім комфортних номерів з усіма зручностями, банно-басейний комплекс з лазнями та сауною, інфрачервоною кабіною, душем Шарко та «зимовим пляжем». У ресторані при готелі пропонують страви європейської кухні.

Акції
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
15 акцій

Заміський вікенд в кінці осені

Листопад – чудовий місяць для того, щоб поїхати за місто і усамітнитися з природою. Але який відпочинок без зручностей та розваг? Дивіться які заміські готелі ми відібрали для вашого осіннього релаксу ?

«City Holiday Resort & SPA 5*»: чудовий заміський комплекс на закритій території соснового парку в Київській області. На гостей чекає широкий асортимент послуг та розваг: спа-центр з оздоровчими процедурами та масажем, римська, фінська та російська парні, соляна кімната, басейн та багато іншого. У ресторані подають вишукані страви від шеф-кухаря.

«Вишеград»: готельно-ресторанний комплекс у Вишгороді Київської області порадує комфортними умовами та розвагами. Крім ресторану та бару, на території розташований спа-центр, басейн, солярій та турецька лазня. Цілодобова стійка реєстрації дозволяє підтримувати зв’язок з адміністрацією у будь-який час. Є парковка для авто.

Акції
SPA-відпочинок на цілий день у будні у «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-68%
1900 грн
599.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у готелі «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
3 акцій

«Krakow»: готельно-ресторанний комплекс, розташований під Києвом, ідеально підходить як для релаксу, так і для галасливих вечірок та корпоративів. Гарна доглянута територія готелю оточена сосновим лісом. У кожному номері є ортопедичний матрац для комфортного відпочинку. До послуг гостей сауна, більярд, конференц-зал, дитячий майданчик, ресторан, бар та паб.

«Чудодієво»: ідеальне місце для любителів відпочинку на природі в оточенні хвойних лісів та озер. Хутір знаходиться в Житомирській області, осторонь автомагістралей та населених пунктів, тут тихо та спокійно. Комплекс складається з 24 котеджів, будинки біля озера, колиби, ресторану, також тут є альтанки, спортивні майданчики для футболу та волейболу, лазня. З розваг доступні риболовля та катання на човнах.

Готельно-ресторанний комплекс «Гірський струмок» з великою озелененою територією знаходиться у тихому передмісті Києва. До послуг гостей затишні апартаменти, басейн, джакузі, сауна, більярдний зал. У ресторані готелю подають страви української та європейської кухні у класичному та авторському виконанні. Приємно провести час також можна у стильному лобі-барі із білим роялем.

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
19 акцій

Читайте також:
✔️Гірськолижні курорти України
✔️Ідеї відпочинку в Карпатах з дітьми
✔️Модний осінній манікюр
✔️Тренди в одязі осінь-зима

А куди ви хотіли б поїхати відпочивати в листопаді? Діліться ідеями та планами у коментарях ?

3 коментарів
  • Туне

    ноябрь такой депрессивный месяц, худший в году… думала я, пока не поняла что были бы деньги, а я могу поехать и в египет и в португалию, а цены в ноябре на путевки очень радуют

  • Таня

    а мы в ноябре на Кипр летали, как же было отлично, с погодой повезло просто невероятно, в восторге от тепла, моря , приветливых киприотов. и кстати это миф что кипр очень дорогой, от нас есть прямые перелеты от лоукостеров и жилье там можно найти довольно бюджетное на любой кошелек.

  • Сергей

    В ноябре в Украине уже довольно неприятная погода, могут быть заморозки и пронизывающий ветер. У нас был отпуск во второй половине ноября и наша семья осуществила свою мечту – увидеть Италию. Из собственного опыта хочу сказать, что ноябрь – отличный месяц для прогулок и экскурсий. В Риме и Неаполе днем было очень солнечно, около 20 градусов тепла, иногда мы гуляли в футболках. Но стоит быть готовыми к тому, что может резко начаться дождь и немного подкорректировать ваши планы. Хотя, например, городок Позитано смотрелся очень атмосферно: горы, бушующее море и темное облачное небо.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *