Тренди осінь-зима 2024-2025 – що модно носити у цьому сезоні

Тренды осень-зима 2023-2024 – что модно носить в этом сезоне

Мода не стоїть на місці. Тренди змінюються зі швидкістю світла, і якщо ви стежите за ними, то вам, напевно, важливо знати, в чому виходять на подіуми і як одягаються популярні блогери у цьому сезоні. Сезон осінь-зима 2023-2024 підготував масу приємних сюрпризів, адже багато з актуального цього року ви, найімовірніше, знайдете у своєму гардеробі. BlogPokuponTeam розповість, які фасони, аксесуари та одяг для дівчат – найсвіжіший наразі крик моди.

Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
515 акцій

Тонка вертикальна смужка

Один із головних трендів осені 2023 – одяг у тонку вертикальну смужку. Мода на цей лаконічний принт гармонує з актуальністю ділових костюмів та жакетів, і саме вони лідирують на подіумах. Піджаки, жилети, штани в смужку – суворо, стильно та універсально.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
41 акцій

Базовий одяг

У тренді – прості чіткі лінії, мінімалізм, відсутність великої кількості дрібних деталей. Тож якщо ви віддаєте перевагу базовим капсулам без зайвих нюансів, цей осінній сезон вам благоволіє. Джинси або спідниця, сорочка, светр – і більше вам нічого не потрібно, хіба що трошки яскравих акцентів у вигляді стильних аксесуарів.

Клатчі

Клатчі завойовують світ: вони представлені практично у кожній новій модній колекції осінньо-зимового сезону. Великі та маленькі, класичні або трендових форм та кольорів – вибір клатчів доволі широкий, підібрати аксесуар буде легко під будь-який образ та стиль. Клатч додасть вашому аутфіту елегантності та особливого настрою.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Колір «вершкове масло»

Практично кожен новий сезон пропонує якийсь незвичайний трендовий колір, який миттєво опиняється на піку популярності. Восени 2023 року це ніжний світло-жовтий, майже білий, відтінок, що нагадує айворі. Називається він «вершкове масло». Відтінок ідеальний для затишних кашемірових светрів, шовкових блуз, стильних пальт або аксесуарів на кшталт шарфа і шапки.

Екошкіра

Дуже популярна екошкіра, особливо в молоді – і не дивно, адже це універсальний матеріал і чудова заміна натуральної шкіри. Вона добре піддається фарбуванню в яскраві кольори, не вигоряє на сонці і не висихає від часу, а ще є абсолютно гіпоалергенною. З екошкіри виробляють як аксесуари, так і одяг, вона зробить ваш образ стильним та сучасним.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від майстра Катерини Бятець
Київ, Софії Русової вулиця, 3В
-60%
1500 грн
599 грн
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Показати всі
2 акцій

Срібло

Якщо ви любите сяяти, то настав ваш час. У трендах осінь-зима 2023 року – срібний блиск паєток, парчі різних видів та гладкого атласу. На вечірці або в ресторані буде доречним total silver look, в якому сяє все: від сукні до босоніжок. Не варто соромитися блиску і в повсякденних образах – але якщо ви за стриманість, можна обмежитися акцентною деталлю: срібним топом під піджак, клатчем в паєтках або блискучими туфлями.

Білі сорочки

Проста біла сорочка – частина тренду на лаконічність та мінімалізм. Заведіть у своїй шафі пару таких, і у вас завжди буде що одягнути під джинси або спідницю, з піджаком, шкіряною курткою або в’язаним жилетом. Біла сорочка відмінно впишеться в будь-який кежуал образ і навряд чи втратить свою актуальність у наступних сезонах – як не крути, це річ на всі часи.

Діловий стиль

Піджак, сорочка, штани прямого крою або спідниця-олівець – поєднання, яке дозволить почуватися впевнено у будь-якій ситуації. І ні, одягатися у діловому стилі не нудно. Сучасні тенденції залишають свободу маневрів навіть у бізнес-луках. Свіжу нотку внесуть незвичайний крій, стильні аксесуари (пояски, окуляри, прикраси, модна сумка або клатч), цікаві колірні рішення та сміливе взуття (замість звичних шпильок – масивні черевики чи оксфорди).

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
89 акцій

Силует «пісковий годинник» 

У цьому сезоні на модних подіумах згадали про класичний силует жіночого одягу – «пісковий годинник». Його головна особливість – приталеність – будь-яку фігуру робить ще жіночнішою, а образові надає особливого, романтичного настрою. А якщо кортить додати ретро-вайбу, зверніть увагу на сукні у стилі new look – з підкресленою талією та пишною спідницею.

Читайте також:
? Модний осінній манікюр
? Тренди макіяжу
? Відпочинок у Карпатах восени
? Тренди жіночих стрижок

Осінні квіти

Осінь по-своєму чарівна. Приємна кольорова гама з відтінків рудого, червоного, жовтого, коричневого, естетика меланхолії, атмосфера затишку та домашнього тепла, особлива краса природи, що в’яне… Хочеться відобразити все це і у своїх повсякденних образах. Принти з осінніх квітів у стриманих тонах чудово впишуться у ваші осінні аутфіти. Квіткова сукня, модна шкіряна куртка або пальто, зручні черевики – і вперед, гуляти парком зі стаканом гарячого латте.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Пальто піджачного типу

Тренд весни 2023 року без вагань перекочував в осінній сезон, і це – пальто-піджак. Суворий крій, широкі плечі, детальне оздоблення (гудзики, погони, відвороти на манжетах, пелерина) – зовні таке пальто нагадує подовжений піджак або камзол. Піджачний фасон впишеться в міський кежуал-стиль, і неважливо, чи ви студентка, чи бізнес-леді.

Шарфи

Який осінній аутфіт обійдеться без стильного шарфа? Цього сезону носять великі палантини всіх відтінків, в’язані шарфи з бахромою – як максимально лаконічні, так і складної текстурної в’язки зі складними візерунками. Шарф – це не просто елемент верхнього одягу, що захищає вашу шию від холоду, це стильний аксесуар, який може повністю змінити ваш образ.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
25 акцій

В’язані жилети

Насправді складно уявити осінню модну колекцію без в’язаного жилета, от і в осінньо-зимовий сезон 2023-2024 цей елемент гардеробу не втратив своєї актуальності. До того ж його так зручно поєднувати з сорочками, водолазками, футболками, створювати за його допомогою затишні, багатошарові образи, які зараз теж модні.

Багатошаровість

Тренд, який вже давно не залишає байдужими міських модників – багатошаровість. У холодну пору року особливо кортить надати образу об’єму, глибини, комбінувати різні фактури та грати на контрастах. Домогтися цього можна, змішуючи різні види одягу: сорочки, жилети та кардигани або пальто, светри оверсайз поверх суконь або у поєднанні зі спідницями кльош, палантини та накидки.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Накидки та пончо

Тепло, стильно та незвичайно – накидка або яскраве пончо зігріє та підкреслить вашу індивідуальність цієї осені. Мінімалістичні однотонні або різнокольорові, з етнічними мотивами, вони асоціюються із затишком та не позбавлені вишуканості. Вийти на прогулянку осіннім містом в пончо чи накидці – буде чудовою ідеєю з точки зору і комфорту, і стилю.

Спідниці плісе

Популярні кілька років тому, зараз плісовані спідниці знову повернулися у модні тренди. Жіночні, летючі й об’ємні, вони гармонійно поєднуються з блузками, светрами оверсайз, стильними жакетами. З їхньою допомогою дуже просто створити модний багатошаровий лук або класичний елегантний образ для романтичного побачення чи зустрічі з подругами.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Шкільне взуття

Шпильки не поспішають повертатися до трендів міської повсякденної моди. Дівчата та жінки голосують за комфорт у буквальному сенсі ногами – обираючи взуття на низьких підборах або зовсім без них. Лофери, оксфорди, масивні черевики та туфлі-човники на низькому ходу, балетки та мокасини – вибір практичного, зручного і разом з тим дуже стильного взуття практично необмежений.

Шуби оверсайз

З настанням холодів стають актуальними шуби із штучного хутра. По-перше, це гарно. І тепло, звичайно, теж, але для дівчат ефектна шубка – це все ж, в першу чергу, елемент розкоші та статусності. Сезон 2023-2024 пропонує переглянути звичні уявлення про цей предмет гардеробу: взимку модно носити шуби оверсайз із кольорового екохутра, а ще, як і раніше, в тренді шуби тедді з м’яким затишним ворсом.

Тотал денім

Є тренди, які затримуються в моді надовго, і тотал денім – один із них. Може здатися, що look, що складається виключно з джинсових речей, це занадто, але все залежить від подачі образу. Прийом, який робить тотал денім по-справжньому цікавою ідеєю, полягає у поєднанні різних кольорів (джинс може бути синім, сірим, чорним і не тільки) або відтінків одного кольору (найчастіше блакитного). Грайте на контрасті довжини та об’єму, додайте цікаві аксесуари та стильне взуття – і ваш образ не залишиться непоміченим.

Акції
Знижка до 60% на лазерну епіляцію в «Monolaser»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-60%
0 грн
30 грн
Знижка до 50% на лазерну епіляцію в «ЛазерОК»
Київ, Золотоворітська вулиця, 8/4
-0%
0 грн
30 грн
Показати всі
35 акцій

Вкорочений верх

Впізнаєте модну фішку дев’яностих-нульових? Короткий верх повертається, але в оновленому варіанті: замість облягаючих топів в осінньо-зимовому сезоні будуть популярні вільні короткі светри, що відкривають живіт, такого ж типу сорочки і вкорочені жакети, і все це – у поєднанні з низькою талією. Тож якщо ви хотіли розслабитися після літа, це було необачним рішенням – тренд на короткий верх вимагає плаского живота та стрункої талії ?

Штани з відворотом

Спорт-шик продовжує кружляти модницям голову, і не дарма – образи у цьому стилі виглядають досить елегантно, але водночас демократично та практично. Штани з відворотом відразу вносять в аутфіт спортивну динаміку та нотку свободи, а ще роблять акцент на талії.

Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-76%
600 грн
199.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-71%
3000 грн
999.0 грн
Показати всі
273 акцій

Краватка

Бомба осінньо-зимового сезону 2023-2024 – краватка у жіночих образах. Мода на унісекс нікуди не поділася, дівчата, як і раніше, часто обирають одяг чоловічого крою: піджаки з широкими плечима, строгі сорочки, класичні тренчі, прямі штани та туфлі на низьких підборах. Краватка чудово впишеться у брутальний вуличний аутфіт, елегантний діловий костюм або трохи легковажний образ дівчини, що ностальгує за шкільною формою. А якщо забути про нудний однотон і вибрати краватку веселого забарвлення або з яскравим малюнком, це буде вже не просто аксесуар, а сміливий акцент, який кардинально змінить настрій вашого look`а. 

Необроблений край

Тренд на недбалість вже не перший рік доводить, що легка неідеальність робить образ цікавішим. Асиметрія, контраст фактур, відсутність чітких ліній, демонстративна пом’ятість – все це асоціюється зі свободою, розкутістю та розслабленістю, яку може дозволити собі лише впевнена людина. Спідниці, шорти, джинси з необробленим краєм – із тієї ж «опери». Додайте у свій кежуал-стиль хуліганських ноток ?

Читайте також:
? Актуальні тренди манікюру
? Модні кольори та техніки фарбування волосся 
? Розваги курорту Буковель
? Що подивитися в Яремче

А ви слідкуєте за модними тенденціями в одязі та взутті? Який із трендів додали б у свій гардероб? Діліться у коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *