18+ Ідеї та правила рольових ігор в ліжку

Рольова гра — найпростіший, але вкрай ефективний спосіб урізноманітнити ваше сексуальне життя. Нарівні з оральними пестощами, яким можна навчитися в експертів зі знижками Покупона до 80%, мастурбацією та альтернативними видами сексу. Якщо ви соромитеся або не впевнені в своїх акторських здібностях, повірте, це не обов’язкова умова. Все, що потрібно — крапля фантазії і почуття гумору. Якщо у вас навіть не вийде серйозна домашня вистава, то повеселитися вдасться, що вже добре для відносин. Читайте як рольові ігри впливають на сексуальність, що для них знадобитися і який підібрати сюжет. І пам’ятайте, що секс повинен бути безпечним – тому ловіть від Покупона знижку 30% на презервативи.

Навіщо потрібні еротичні ігри

Тривалі відносини і спільний побут привносять в наше життя безліч щоденних звичок, проблеми починають гасити пристрасть і згодом секс ризикує стати тією самою «звичкою по четвергах». Найчастіше це відбувається, бо щоденні справи і життєві труднощі займають значно більше наших думок, ніж романтичні вечори вдвох, як це буває в перші місяці цукерково-букетного періоду відносин. Справжні складності в сексуальному житті починаються, коли навіть такий, здавалося б, ефективний і приємний метод як секс, вже не відволікає від особистих або спыльних проблем.

Невисловлене невдоволення, невирішені проблеми або накопичена агресія — всьому цьому не місце у вашому сімейному житті, оскільки за ними слідують сварки, образи, холодне і прісне ліжко. Сексуальні ігри — це спосіб позбутися від щоденної напруги, отримати насолоду, підтримати переживання чуттєвості і сексуальності, і при цьому не образити один одного, а, навпаки, запалити. Рольові ігри в ліжку дають можливість перевтілитися в персонажа і вести себе так, як ви б нізащо не зважилися в побуті. Таке перетворення дає можливість не соромитися, не підбирати слова і дії, адже ви обидва розумієте, що це тільки гра.

Рольові ігри в ліжку здатні вирішити деякі сімейні проблеми

Як це працює? Ролі для гри можуть бути найрізноманітніші, значно важливіший сюжет. Наприклад, в кожній парі один партнер завжди домінує. У рольовій грі у вас є можливість помінятися місцями: якщо в повсякденному житті вирішує чоловік, то станьте суворою вчителькою і покарайте його за погану поведінку. Також поширена проблема у відносинах, коли ми зриваємо накопичені за день злість і невдоволення на партнері, хоча кохана людина не винна в ваших невдачах на роботі або інших індивідуальних сферах життя. Щоб проблеми поза домом не відображалися на відносинах, перенесіть їх в гру. Якщо чоловік приходить додому після запальної програної суперечки з начальством, в цю ніч дайте йому побути босом і виписати вам декілька доган.

Підготовка до рольової гри: сценарій, правила та інвентар

Сперлшу подумайте, які складнощі і недосказанності є у вашому з партнером житті. Якщо ви ще ніколи не грали в еротичні ігри, такий підхід допоможе підібрати перші ролі і зняти напругу в тій площині відносин, де вона накопичилась. Неправильно підібрані ролі або сценарій можуть все зіпсувати. Уявіть, чоловік постійно пригнічений через те, що останнім часом ви на нього сваритесь з приводу і без (у нас дівчаток бувають такі періоди в житті, наприклад, ПМС), і тут йому пропонують пограти в пані та її пажа — та ж ситуація , що зазвичай. Якщо навіть чоловік погодиться, то ця гра навряд принесе йому задоволення, яке, як в будь-якому статевому акті, має бути обопільним.

Постарайтеся акуратно підвести партнера до того, що його хвилює, виявити болючі точки, ловіть випадкові фрази, але не варто говорити про це відкрито, оскільки ризикуєте перетворити все в маленький домашній скандал, а не веселу гру. Далі підберіть ролі, які б дали можливість вам або партнеру «відігратися». Не зайвим буде дізнатися про його фантазії, а вони є абсолютно у всіх. Щоб гра не зайшла в глухий кут або пішла не в те русло (наприклад, пані повинні були бути ви, а тут чоловік знову взяв на себе ініціативу), пропишіть простий нехитрий сценарій. Не потрібно продумувати всі діалоги до дрібниць, але загальний напрямок має бути визначено.

Сексуальне вбрання грає важливу роль в еротичних іграх

Ще як варіант визначитися з ролями — покопатися в собі: подумайте, що б вам хотілося спробувати, які еротичні фантазії бумають у вас, яка, можливо, форма одягу або атмосфера заводить найбільше — ось так, аж горю, прямо не можу.

Наступний етап — вбрання. Тут все просто — або перерити власну шафу в пошуках відповідного одягу (наприклад, для ролі вчительки або боса у вас точно щось знайдеться), або заглянути в секс-шоп (не у кожного вдома лежить халат медсестри або форма пілота). Заощадити на вбранні можна, купивши наряди для сексуальних ігор на Покупоні і отримати кешбек. Коли з костюмами розібрались, подумайте, який може знадобитися інвентар, щоб не бігати посеред гри по квартирі в пошуках указки, стетоскопа або піпідастра, — все повинно бути під рукою.

Обов’язкові правила рольової гри:

  1. Гра починається за кілька годин до активних дій. Надішліть партнеру тематичне повідомлення (наприклад, «Доктор, у мене розболілася голова, можу записатися до вас на прийом сьогодні пізно ввечері?») — в цей момент ви вже граєте, тому виключіть побутові повідомлення «Купи хліба». Аналогічно можна підкинути партнеру секретну записочку, але потрібно переконатися, що він її знайде. Буде прикро, якщо ви поклали її в кишеню брюк, а він одягнув джинси.
  2. Не починайте, якщо не впевнені, що доведете справу до кінця. Найгірше в перебігу дня роздратувати один одного повідомленнями і в останній момент передумати. Такі повороти не підуть на користь вашим відносинам.
  3. Не переодягайтесь і не готуйтеся один перед одним. Ви повинні вперше зустрітися вже в повному обмундируванні і образах, інакше «магія» не спрацює.
  4. Грати до кінця. Ніхто з партнерів не може посеред гри зняти костюм і вийти з ролі. По-перше, секс ризикує пройти, як зазвичай, і не зіграти психологічної ролі, заради якої все і організовувалось. По-друге, можна образити старання партнера, що тільки посилить проблеми у відносинах.
  5. Імпровізувати. Якщо у вас з самого початку не було готового сценарію, або він не був реалізований, а гра зменшує оберти, ні в якому разі не психуйте. Фрази «Я не знаю, що далі», «Придумай сам», «Може, підіграв би мені?» – це табу! Краще заздалегідь продумайте, куди може зайти сюжет, і що робити в таких випадках. У будь-якому разі, навіть якщо ви намацали проблему міжособистісних комунікацій в ході гри, не концентруйтеся на ній, терміново перемкніть свою увагу на будь-які аспекти, які вас приємно заводять в даній ситуації, перемістіть фокус на хвилюючі деталі, щоб зануритися в гру глибше і не втратити свій сексуальний настрій. Прорефлексувати і м’яко обговорити всі точки для поліпшення ви зможете після, в більш підходящої атмосфері.
  6. Не намагайтеся бути великим актором. Читати перед партнером монологи з «Гамлета» зовсім зайве. Зосередьтеся на головній меті гри — якісному сексі. Якщо ви переграли або недограли, повірте, партнер навряд чи це помітить і вже точно не буде вас критикувати.
  7. Не перебирати на себе чужу роль. Якщо за сценарієм домінує партнер, не варто перетягувати ковдру на себе. Так само, якщо домініруете ви, — не давайте партнеру брати верх, доведеться бути жорсткіше, але не перегинаючи палицю — для недосвідчених гравців грань досить тонка. Найкраще заздалегідь роз’яснити правила.
  8. Не роздягатися завчасно. Якщо ви зірвали один з одного одяг на самому початку, гра вже не вдалася, адже втрачено той самий цікавий етап загравання.
  9. Як не банально, але деякі нічні ігри, особливо із застосуванням БДМС іграшок, вимагають стоп-слів. Слово має бути простим, але нетиповим для сценарію. Якщо граєте, наприклад, в клініку, то не варто стоп-словом вибирати «крапельниця», краще щось надзвичайне, наприклад, «тореадор» — навряд чи ви з хлопцем збиралися за сценарієм обговорювати кориду.

Секс з незнайомцем: приклади перевтілень

Існує незмінна класика рольових ігор, образи, що збуджують фантазію тільки при самому їх згадуванні. Ми розглянемо оригінальні сюжети для постільних вгор, а також підкинемо кілька оригінальних ідей.

Сценарії для дорослих ігор за знайомим сюжетом

Ви, напевно, багато чули про ці образи, хотіли спробувати, але так і не зважилися. В голові купа питань: де взяти костюми, як себе вести, про що говорити. Розглянемо класичні ролі в еротичних іграх і деякі особливості їх проведення.

Медогляд

Медсестра один з класичних образів для рольових ігор

Варіацій з ролями в цьому випадку може бути безліч. Один з вас може бути лікарем або медсестрою, а другий пацієнтом. Домінує завжди той, хто в білому халаті, який грає важливу роль, без нього гра вже не та. Або можна влаштувати сценку, де досвідчений лікар заграє з молоденькою медсестрою, тоді «веде» чоловік. Почніть гру ще вдень з запису на прийом. Під час гри можна провести ретельний медогляд, почніть з загального огляду пацієнта і закінчіть процес обстеження більш інтимними зонами. Під халат медсестра може не надягати білизни зовсім або підібрати сексуальний комплект з бюстгальтера, трусиків, підв’язок або панчіх. Все це можна купити з кешбеком на Покупоні.

Школа

Домінує завжди вчитель. Хто з вас приміряє на себе цю роль, вирішуйте по ситуації. У більш строгий образ вчительки варто привнести сексуальність за рахунок розстебнутого верхнього ґудзика блузи, занадто високого розрізу спідниці і взуття на високих підборах. Зухвала школярка ж стереотипно повинна носити занадто коротку спідницю (краще в клітку або складочку) і смугасті гольфи. Почати можна з виклику учня на індивідуальне заняття або «серйозну» розмову про його поведінку.

Поліція

У секс-шопах можна знайти тематичні костюми як для дівчат, так і для чоловіків

Без поліцейської форми і наручників в цьому випадку не обійтися. Якщо підбираєте інвентар для гри, Покупон пропонує товари з кешбеком. Домінує, безумовно, поліцейський, а затриманому доведеться виконувати всі його побажання. Почати варто зі злочину. Це може бути якийсь серйозний проступок, але такий варіант підходить досвідченішим «гравцям», щоб секс не перетворився в скандал. Для першого разу можна придумати жартівливе злочин, наприклад, забув помити вранці чашку. Далі слідує жорсткий арешт, допит і сексуальне покарання.

Перше побачення

Згодом багато пар починають помічати, що відносини стають занадто буденними. Це відбувається тому, що чоловік з дружиною звикають, що вони є одне в одного. Згадайте, перші побачення, коли ще нічого не зрозуміло, вам дуже подобається людина, але ви ще не наважуєтеся її обійняти або поцілувати, що вже говорити про секс. До такої гри краще готуватися за кілька днів. Забороніть один одному такі звичні вдома дотики: обнімашкі, поцілунки на прощання, ніжні ляскання по попі. Вже через тиждень ви почнете зводити один одного з розуму, і ось тепер саме час запросити партнера на «перше» побачення. Все насправді має бути як на побаченні, краще за все не в улюбленому кафе, а якомусь новому місці. Зустрівшись, розпитуйте один одного про те, про що не говорили вже сто років: улюблені фільми, де бував, чим захоплюєшся і т.д. Ну і, звичайно, джентльменові доведеться проводити даму додому, поцілувати перед дверима і затриматися ще на чашечку чаю.

Офіс

Строгий(а) начальник(ца) і підлеглий, зокрема секретарка, — кращі традиції рольових ігор. Можете покарати цього «ледаря» або «прогульщика», або влаштувати індивідуальну нараду до глибокої ночі. Несподівані дотики, погладжування по коліну і гудзики сорочок, що поступово розстібаються за розмовами. Якщо у вас вдома знайдеться письмовий стіл, з якого можна скинути всі робоче прилання, то домашня сценка вийде максимально «гарячою».

На борту літака

Рольові ігри дають можливість будь-якій жінці перевтілитися в представницю найбажанішої професії

Звичайно, в літак вас ніхто просто так не пропустить, а ось секс з пілотом або стюардесою в формі можна організувати. Будь-який чоловік хоч раз в житті та мріяв підкорити стюардесу, не дарма ж дівчата цієї професії вважаються найсексуальнішими. Класичний сценарій пропонує обслуговування пасажира першого класу, але ми рекомендуємо продовжити спектакль завдяки «падінню літака» або «терористичному нападу» — яку б роль не грав в цій постановці чоловік (капітан або пасажир), дайте йому шанс вас врятувати. Такого ж роду сценарій можна придумати для капітана корабля і матроса.

Обслуговуючий персонал

Обслуговуючий персонал часто буває в еротичних фантазіях обох статей

Не тільки стюардеси в сексуальному вбранні приваблюють чоловіків: офіціантки, покоївки, продавщиці в секс-шопах і інші співробітниці сфери послуг. Але не тільки чоловіки ласі на такі образи, жінки теж іноді поглядають на чоловіків робочих професій: міцні маляри, електрики, сантехніки тощо в робочій формі спущеній до пояса через спеку або комбінезонах на підтяжках також заслуговують свою дещицю уваги. Сценки для цієї гри дуже прості, навіть побутові, зате прекрасна мотивація для чоловіка полагодити зламаний кран або пофарбувати двері на кухні.

Нетривіальні сюжетно-рольові ігри

Рольові ігри можуть розвиватися абсолютно за будь-яким сценарієм. Прототипами можуть бути герої улюблених фільмів, серіалів або книг, тут і з сюжетом морочитися не доведеться. Також можна вибрати історичні персонажі або будь-який інший спосіб, який народився у вашій голові — головне продумати сюжетну лінію. Пропонуємо деяких незвичайних персонажів для ваших фантазій.

Фітнес клуб

Фітнес-клуб — в принципі місце, де складно стриматися, щоб не заглядатися на чоловіків, що тягають залізо, або панянок в пікантних позах. Влаштуйте індивідуальне тренування вдома. Майте на увазі, що вправи доведеться виконувати насправді, інакше вся «сіль» пропаде. «Клієнт» повинен домовитися з «тренером» про час і місце для тренування. Виконавець ролі тренера повинен придумати і розписати програму заняття на межі сексуальних і досить складних вправ, але щоб у партнера вистачило сил на головну частину «тренування».

Султан і наложниця

Виконавець ролі султана повинен імітувати багатоженство, а його «наложниця», щоб стати королевою цієї ночі і головною дружиною, повинна всіляко його спокушати. Тут вам знадобиться вміння танцювати танець живота. Купивши абонемент на уроки східних танців на Покупоні ви зможете заощадити на підготовці, і при цьому вразити свого партнера в саме серце.

Детектив

Гра в детектива і підозрюваного схожа на сценарій з поліцейським, але для більш досвідчених гравців. Злочин має бути серйозним, і завдання детектива довести правоту не грубою силою, а логічними висновками. Підозрюваний в свою чергу повинен, підтримуючи діалог, усіма силами відволікати детектива. Для прикладу можна взяти знамениту сцену допиту з фільму «Основний інстинкт».

Натурниця

Роль художника вимагає витримки, адже під час зав’язки можна тільки дивитися, але не чіпати

Навіть якщо ваш партнер не вміє малювати, гру це не зіпсує. Звичайно, краще знайти десь мольберт і фарби, щоб можна було хоча б професійно імітувати написання картини. Художник повинен підготувати гарні декорації, в яких розташується натурниця. Спочатку дівчина позує в одязі, але за наполяганням і після умовлянь художника поступово знімає з себе річ за річчю, поки не залишиться зовсім гола. Аналогічну сценку можна провернути з фотографом і моделлю.

Супергерої

Кожен чоловік в глибині душі хоче врятувати кохану від лиходіїв. Дайте йому цей шанс, благо костюми супергероїв можна знайти як в секс-шопі, так і на барахолці. Можна почати з SMS-листування зі «злодієм», який захопив вашу даму серця в полон (тут вже «полонянці» доведеться грати дві ролі). Щоб звільнити її доведеться виконати сексуальне завдання, а потім забрати кохану на руках куди подалі, щоб вона мала можливість віддячити своєму рятівникові. Ще один варіант сценарію припускає класичне протистояння супергероїв, наприклад, Бетмен і Жінка-кішка, або Росомахи і Містик з «Людей-Х».

Сюжет класичного протистояння у вас вдома чому б і ні?

Цікаві фішки для різноманітності

Якщо ви завсідники любовних ігрищ, перепробували всі можливі сценарії, а різноманітності все ще не вистачає, пропонуємо випробувати деякі фішки, які впишуться в будь-який сценарій:

  1. Квест. Не переходьте відразу до перевдягань, почніть гру за кілька годин з невеликого квесту, відправляючи один одному повідомлення і фото або підкинувши партнеру записки, за якими він зможе вас знайти. Ідеально підійде для Супергеройського сценарію.
  2. Невинність. Один з партнерів повинен прикидатися недосвідченим недоторкою і вести себе ніяково і навіть незграбно, а завдання другого — його вмовити і спокусити. Ідеальне доповнення до шкільного сценарію.
  3. Дівчина легкої поведінки. Секс за гроші має для чоловіків і деяких дівчат свою особливість. Подаруйте коханому цю можливість «купити» ніч з вами. Тема впишеться в гру з обслуговуючим персоналом або продажною поліцією.
  4. Масаж. Масаж в якості попередніх ласк підійде практично під будь-який сценарій. Важливо розуміти, що це не має бути звичайний 5-хвилинний масаж перед телевізором. Підготуйте атмосферу: красиве ліжко, свічки, ароматне масло, пов’язка на очі і звичайно музика. Як підібрати плейлист для сексу читайте в окремій статті.
  5. Стриптиз. Стриптиз може існувати і сам по собі, наприклад, якщо ваш партнер «замовить» персональний танець. Або ж використовуйте його, як доповнення до гри, наприклад, в ролі медсестри. Щоб ваш стриптиз виглядав насправді сексуально і ви були впевнені в тому, що робите, пропонуємо відвідати хоча б кілька уроків по стрип-пластиці. На Покупоні ви знайдете знижки на абонементи в студію танцю. Про інші сучасні види танців ми писали в окремій статті.
  6. БДСМ-іграшки. Будь-яка гра, яка вимагає підпорядкування згодом обов’язково зажадає іграшок для сексу. Щоб доповнити образ суворої вчительки, боса, поліцейського купуйте на Покупоні інвентар для сексу з кешбеком. Нагадаємо, що подібні ігри вимагають стоп-слів, а також певної акуратності, щоб не травмувати партнера. Особливо це стосується, наприклад, батогів для гри для яких необхідніі спеціальні навички, інакше ваша гра ризикує закінчиться завчасно. Більш детальну інформацію про те, як правильно використовувати інвентар для БДСМ читайте в нашій статті, присвяченій цій темі.
  7. Їжа. Відома «фішка» для любовних розваг. Помажте один одного збитими вершками, шоколадною пастою або медом, щоб потім злизувати з уже «розігрітих» тіл. Солодощі — відмінна ідея для гри в гарем або натурницю.

Який би сюжет і атрибути ви не вибрали, головне, щоб обидва партнери отримували задоволення від процесу, а ваші почуття і стосунки тільки зміцнювалися.

Яку ситуаційно-рольову гру хотіли б спробувати ви? Якщо у вас ще залишилися питання про підготовку до еротичних ігор, костюми та інвентар, залишайте їх у коментарях.

7 коментарів
  • Николай

    Попробуйте “измену”мужу при нем.

  • Я

    Игра фермер классная

    • Татьяна Софиенко

      Спасибо, что читаете наш блог, и за идею). Интересно узнать правила, и в чем суть этой игры в постели, если речь не о настолке ??.

  • Алина

    Как-то в начале отношений само собой как-то все ярко и страстно получалось, а теперь нужно включать фантазию и вносить разнообразие) Подкинули горяченьких идей)

  • Екатерина А.

    мы с моим партнеров никогда не пробовали ролевых игр. наткнулась на вашу статью и стало очень интересно

  • Настена

    Мне кажется, что дома в кровати не получится игры. Все как-то обыденно, уже привык ко всему. Ну, если вы конечно не артист заслуженный))) Но ведь задача, не в игре, а в получении удовольствия) Мне нравится куда-нибудь уезжать или уходить, короче менять обстановку. Хотя бы номер в отеле снять… Тогда любой из выше перечисленных сценариев подойдет))) Квест прикольная тема!

  • госпожа Лю

    взяла под ролевую игру у вас свечку)) будем пробовать)) https://pokupon.ua/store/offers/410064-svecha-massazhnaya-ruchnoy-raboty-shibari-studio-s-zelenaya-hub_ghhs61862

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *