Де відсвяткувати день народження в Києві: кращі недорогі місця і заклади

У кожного є особлива дата, свято, улюблене з дитинства – день народження. Для святкування іноді досить тихого вечора в компанії близької людини, але часом душа прямо-таки вимагає банкету. Де відсвяткувати іменини, куди сходити з родиною, друзями, щоб було круто і недорого – ловіть топ закладів Києва та ідеї розваг у столиці зі знижками від Покупон до 70%, якщо плануєте відзначити більш незвично.

Акції
Бенкет у заміському комплексі «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-30%
5000 грн
3999.0 грн
Святкування дня народження у «Game Park» в Aladdin
Київ, Михайла Гришка вулиця, 3А
-25%
3000 грн
2249.0 грн
Показати всі
26 акцій

Святковий банкет в ресторані

Кафе та ресторани в Києві радують різноманітністю. Крім закладів української кухні, є багато інших: азіатських, середземноморських, американських, грузинських. Залишилося тільки підібрати найкраще місце, куди сходити з гостями. 

«Хванчкара» 

«Хванчкара» – ресторан грузинської кухні в Києві. Кавказький колорит, тепла привітна атмосфера і великий вибір улюблених усіма страв Грузії – тут можна відмінно провести вечір і відзначити день народження. Інтер’єр залів виконаний в сучасному стилі з використанням етнічних елементів декору. Меблі з натурального дерева, тепла пісочно-шоколадна колірна гамма, м’які шкіряні дивани – обстановка розташовує до відпочинку і приємного дружнього спілкування. 

«Хванчкара» – де відсвяткувати день народження у Києві
«Хванчкара» 

За відгуками гостей, в ресторані готують смачний шашлик, соковитий люля-кебаб, запечені овочі, пухкі хачапурі з великою кількістю сиру, традиційні салати і соуси, приправлені ароматними спеціями. І звичайно, ніяке грузинське застілля не обходиться без смачного домашнього вина і пекучої чачі – в барній карті «Хванчкари» знайдуться напої на будь-який смак! 

Меню «Хванчкара»
Меню «Хванчкара» 
Грузинська кухня
Грузинська кухня

Адреса: вул. Софіївська, 10, пров. Політехнічний, 1/33.
Середній чек: 500 грн. Щоб недорого відсвяткувати день народження ви можете скористатися найвигіднішою пропозицією залежно від кількості запрошених гостей: знижкою 57% на м’ясні сети або 35% на все меню кухні для компанії до 6 осіб. 

Акції
Банкет для компанії в комплексі «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-30%
1500 грн
1050.0 грн
Банкет із гриль-меню в «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-35%
1650 грн
1120.0 грн
Показати всі
17 акцій

Куди сходити маленькою компанією: недорогі ресторани Києва

У багатьох закладах Києва є добра традиція дарувати знижки іменинникам – в точну дату або протягом наступного тижня. Але з Pokupon ви можете заощадити більше – завдяки акціям, святкові посиденьки обійдуться до 60% дешевше.

Формат святкування може бути різний: невеликою компанією – весело, з танцями і караоке, по-родинному затишно з дітьми, вишукано – удвох з подругою або романтично з другою половинкою. 

 «Суші WOK»

«Суші Wok» – мережа суші-магазинів з безліччю філій в Києві та інших містах. Тут можна замовити суші, тайську кухню, салати, закуски, піцу і дієтичну їжу. В «Суші WOK» завжди є можливість відсвяткувати день народження бюджетно. Для іменинників діє спецпропозиція – великий 2-х кілограмовий сет за акційною ціною або рол в подарунок при замовленні від 300 грн, та куди вигідніше скористатися акціями Покупона зі знижкою до 50% на великі сети. Такий варіант підійде для домашньої вечірки або щоб відзначити свято на роботі з колегами. 

«Суші WOK» – де відзначити день народження у Києві
«Суші WOK» – відсвяткувати день народження недорого
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
77 акцій

Читайте також:
✔️ Що подарувати мамі на день народження
✔️ Подарунок хлопцю чи чоловікові на день народження
✔️ Подарунок подрузі на іменини
✔️ Що подарувати татові

Ідеї як відзначити день народження круто і оригінально

Спа дівич-вечір  (парубоцька вечірка)

Крутий релакс в спа-центрі, в компанії найкращих подруг – зізнайтеся, ви давно мріяли про такий день народження! Тільки уявіть: шкіру розпарять, ніжно пройдуться скрабом, розітруть натуральними оліями. Потім – авторський релакс-масаж всього тіла, від голови до кінчиків пальців ніг, і лагідне обгортання, для більш глибокого впливу цілющих олій на шкіру. А після закінчення фантастично приємних спа-процедур – фінальне чаювання або келих шампанського на честь свята! І ви, і ваші подруги будуть в захваті. 

Над подібним форматом варто подумати і хлопцям, тільки скраб та мильну піну можна замінити лазнею чи сауною з пивом та креветками ?

День народження у спа в Києві
Акції
SPA-дівич або парубочий вечір в «Body health»
Київ, Ігорівська вулиця, 5
-68%
7000 грн
2649.0 грн
SPA-дівич-вечір для компанії від «Alessandro»
Київ, Кирилівська вулиця, 119/1
-35%
3500 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

День народження в студії масажу

Звучить незвично? Ловіть по-справжньому оригінальну ідею святкування іменин з невеликою компанією найближчих друзів – у салоні естетики тіла «SlimClub». Свято у студії масажу не схоже на звичайну вечірку – скоріше на затишні посиденьки у домашній атмосфері. У розпорядженні гостей (3-6 осіб) надається невеликий зал з диваном, фуршетним столом та стільцями. Програма свята: неспішні розмови під м’яку музику, привітання, частування, келих вина та масаж на вибір (класичний, лімфодренажний, тайський та не тільки) кожному учаснику. Такого дня народження у вас ще не було ?

масаж у києві

Фотосесія на день народження

Ще один оригінальний варіант відзначити дату – організувати фотосесію на день народження. У студії, виїзна на природі чи на яхті – будь-яка ідея підходить для святкування залежно від пори року та погоди та задає веселий настрій. Якщо плануєте пікнік або посиденьки вдома – варто одразу подумати про частування та замовити доставку з улюбленого ресторану зі знижкою до 50%

День народження на яхті у Києві
Акції
Показати всі
26 акцій

Читайте також: Найкращі служби доставки їжі в Києві

День народження в боулінг-клубі

Відмінна ідея – поєднати святкове застілля з активною грою в боулінг. Всіма улюблена розвага підійде як для дорослих, так і для компаній з дітьми. Покидати кулі можна зі знижкою до 60% від Покупона, а їжу замовити в ресторані боулінг-клубу. Середній чек на страви кухні зазвичай в межах 300-400 грн.

Відсвяткувати день народження у Києві в боулінгу

Драйвове свято на природі: пейнтбол, квадроцикли 

Хочете добру порцію адреналіну і ще більше активностей на річницю? Влаштуйте з гостями гонки на квадроциклах або зіграйте в командну гру пейнтбол. Це точно підбадьорить і іменинника, і його друзів! Після драйвових покатушок або стрілялок саме час відзначити день варення застіллям. Влаштувати пікнік можна в спеціально обладнаному місці на базі прокату або в найближчій орендованій альтанці.

Святкування дня народження у Києві на квадроциклах

Читайте також: 
✔️Де покататися на квадроциклах в Києві і області
✔️Де у Києві пограти у пейнтбол

Іменини в заміському комплексі

Класно відзначити день народження можна і у вузькому колі рідних та близьких, а для цього чудово підійде заміський комплекс біля Києва. Найчастіше тут є все, що потрібно для ідеального свята: смачна їжа, спа з басейном і сауною, зона відпочинку на природі, риболовля, активні ігри – вибирайте зручне для себе місце зі знижкою Покупон до 40%.

«Райський дворик» 

Заміський комплекс «Райський дворик» – ідеальне місце для святкування дня народження практично у будь-якому форматі.

заміський комплекс райський дворик у києві

Тут ви можете зібратися великою дружною компанією далеко від міського шуму та відірватися на повну. У ресторані при готелі є можливість замовити крутий банкет: його можна влаштувати як у бенкетному залі в будь-який час року, так і на терасі або на вулиці в альтанках з мангалами влітку. На території комплексу є відкритий басейн і сауна, в якій можна організувати крутий дівич-вечір або парубоцьку вечірку у форматі спа за пакетом «Стандарт» або «All Inclusive», що включає проживання та сніданки.

день народження у комплексі райський дворик
де відсвяткувати день народження у києві

Адрес: Погребський Шлях, 26.
Графік роботи: цілодобово.
Вартість бенкету: від 600 грн за особу, а по акції Покупону ви можете організувати вечір для компанії до 20 осіб зі знижкою 30%.
Більше інформації та відгуків про «Райський дворик».

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
50 акцій

Читайте також:
✔️Як незвично відзначити день народження в Києві
✔️Де відзначити дитячий день народження в столиці
✔️Куди поїхати на вихідні з Києва

У Києві є безліч чудових місць, куди піти відзначити свою особливу дату. Головне – прекрасний настрій і хороша компанія. А ви вже визначилися, де будете святкувати? Діліться в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *