Куди піти на вихідних 8-9 лютого в Києві: диванний вікенд скасовується

Немає планів на вихідні 8-9 лютого? Афіша кращих заходів Києва допоможе вам знайти розвагу до душі, а Покупон завжди готовий підсобити приємними знижками.

В цьому огляді ми висвітлили наступні події:

Виставки і музеї

Виставка костюмів «Магія кіно»

«Магія кіно» — абсолютно новий масштабний український проект: виставка костюмів дозволить всім глядачам потрапити в чарівний світ кіно і побачити своїми очима те, що раніше було доступно погляду тільки на екранах телевізорів. Серед експонатів ви побачите костюми з таких популярних фільмів, як «Віддана» і «Захар Беркут», серіалу «Кріпосна», вистави «Викрадена принцеса» і шоу «Winterra. Легенда казкового краю».

Виставка костюмів «Магія кіно»

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Концерт-холл, павільйон 9).
Коли: щодня до 13 лютого 2020 року, Пн-Нд 12:00-20:00.
Ціна: 90-390 грн, дітям до 3-х років — безкоштовно.

Музей історії туалету

На цікавій екскурсії ви дізнаєтеся про історію розвитку гігієни, санітарії та побутової культури від давніх часів і до наших днів.

Музей історії туалету

Де: Київ, вулиця Рибальська, 22 (Бізнес-центр «Вежа 5»).
Коли: Пн-Нд 10:00-28:00.
Ціна: 40-80 грн.

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 захоплюючих експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум».

Експеріментаніум

Де: Київ, площа Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижку.

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Виставка рослин «Едемський сад»

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви одержуєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Музей воскових фігур

Де: Київ, проспект Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Музей сиру

Екскурсія цікава тим, хто хоче більше дізнатися про різновиди і тонкощі виробництва сирів, українські традиції сироваріння. Після екскурсії у вас буде можливість продегустувати авторські сорти сиру з келихом вина або чашкою ароматної кави.

Музей сиру

Де: Київ, вулиця Шовковична, 50А (Музей сиру).
Коли: Пн-Нд 11:00-20:00.
Ціна: 300 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 25% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Розваги для дітей

Turbo space

Відвідати виставку «Turbo space» — це відмінний спосіб познайомитися з космосом, не використовуючи нудні підручники і посібники. Заглибитися в пізнання через новітні технології. Дітей та їхніх батьків чекають цікаві майстер-класи, космічна віртуальна реальність, знайомство з космічними приладами і просто вау-атмосфера!

Turbo space

Де: Київ, проспект Оболонський, 21 (ТРЦ «Smart plaza Obolon»).
Коли: щодня до 1 березня 2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-150 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 35% знижки.

Зимова країна

П’ятий за рахунком фестиваль зими і веселощів чекає всю вашу сім’ю на ВДНГ. На вході вас зустрінуть і проведуть в парк розваг тематичні герої цього року — казкові сніговики.

Парк включає в себе безліч цікавих локацій для відпочинку та активностей: романтичний льодовий каток, веселі гірки, шоу-казки «Резиденція Діда Мороза», «Winterra. Легенда Казкова краю», «Обережно, миша!», снігові й крижані скульптури, різдвяна фабрика ялинкових прикрас, величезний ярмарок, контактний зоопарк, тропічна ферма з метеликами і купа фотолокацій.

Зимова країна

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).
Коли: щодня до 1 березня 2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-280 грн.

Neon Party

На неоновій вечірці діти зможуть зануритися в світ віртуального неонового міста Neon City і познайомитися з фантастичними цифровими персонажами і героями. Неймовірне шоу включає в себе яскраві спецефекти, хореографічні та циркові постановки, інтерактивні ігри, які стирають грань між реальністю і вигадкою. Крім віртуальних розваг дітей чекають реальні неонові коктейлі та частування, ігрова програма і весела дискотека.

Neon Party

Де: Київ, проспект Степана Бандери, 15Г (Дитячий клуб «ZkidZ»).
Коли: щодня до 7 березня 2020 о 18:00 — в будні; 10:00, 14:00, 18:00 — у вихідні.
Ціна: 200 грн.

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їхнім батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Лабораторія чокнутого професора

Де: Київ, проспект Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Шоу неонових бульбашок

Неймовірне шоу чекає юних глядачів та їхніх батьків в суботній день в клубі «Kinder CLUB»: димові, ручні і танцюючі бульбашки, вогняні і інші трюки, занурення в космічний скафандр, бульбашкові феєрверки, 1000 і 1 мильна комета — яскрава неонова феєрія під фантастичний музичний супровід.

Шоу неонових бульбашок

Де: Київ, проспект Петра Григоренка, 23 (Kinder CLUB).
Коли 8 лютого 2020 о 15:00.
Ціна: 200 грн, дітям до 5 років — безкоштовно (без надання окремого місця).

Африка: екзотичний бум

Циркове шоу «Африка» — неймовірне видовище з африканським колоритом: арена цирку перетвориться в жарку савану з екзотичними рослинами, тематичними автентичними декораціями і яскравими костюмами. Артисти цирку виконають для вас запальні танці Ефіопії і Сенегалу, покажуть божевільні акробатичні номери і трюки на запаморочливій висоті.

Африка: екзотичний бум

Де: Київ, площа Перемоги, 2 (Національний цирк України).
Коли: 8-9 лютого 2020 о 12:00 і 16:00.
Ціна: 100-590 грн.

Маленький принц

Прем’єра року — унікальний неоновий спектакль світового рівня вперше в Україні. Світлова шоу-постановка за мотивами повісті А. Де-Сент Екзюпері «Маленький принц» пройде на головній театральній сцені країни — в Жовтневому палаці. Неонові костюми, віртуозна гра акторів, яскрава хореографія, лазерні декорації — такого ви ще точно не бачили!

Маленький принц

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Жовтневий палац).
Коли 8 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 200-790 грн.

Мауглі

Рушайте в саме серце джунглів, відвідавши виставу лялькового театру «Мауглі» в Київському академічному театрі. Барвистий сюжет у виконанні майстрів-лялькарів покаже юним глядачам наскільки важлива гармонія і баланс між природою і людиною, залишивши незабутні враження у дитячому сприйнятті.

Мауглі

Де: Київ, вулиця Грушевського, 1А (Київський академічний театр ляльок).
Коли 8 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 80-150 грн.

Три порося

Всіма улюблена казка про пригоди трьох поросят знову оживе на сцені лялькового театру. Завдяки однойменній п’єсі малюки наочно побачать приклад справжньої дружби, хоробрості і відповідальності.

Три порося

Де: Київ, вулиця Грушевського, 1А (Київський академічний театр ляльок).
Коли 8 лютого 2020 о 11:00.
Ціна: 80-150 грн.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Може зводити її до зоопарку? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Розваги для дорослих

FUTURISM

FUTURISM — масштабна постановка, яка об’єднує в собі шоу, гру і театр. Як складеться історія майбутнього, якщо на нього може вплинути кожен учасник? Всі дії відбуваються на території величезної локації арт-заводу з безліччю акторів і декорацій. Тут немає меж, всі рамки стерті, всі вигадані історії відбуваються в реальному світі. Збирайте команду 16+, не забудьте гаджети з доступом в інтернет і вперед — підкорювати майбутнє.

FUTURISM

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1В (Арт-завод «Платформа», Mystery Play).
Коли 8 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 550 грн.

Вар’єте «Рояль»

Відверте, вишукане, пікантне і яскраве шоу для дорослих. Це видовищна перформанс-провокація, яка занурить вас в атмосферу вар’єте 20-го століття. Шик, блиск, стиль, гарна постановка, вишукані костюми і декорації — те, що побачать глядачі в аналогу легендарного паризького кабаре.

Вар'єте «Рояль»

Де: Київ, вулиця С. Петлюри, 4 (Caribbean Club Concert Hall).
Коли 8 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 490-1490 грн.

IMPROV LIVE SHOW

Бачили це популярне шоу тільки по телевізору? Може пора побачити зйомки гумористичної програми наживо? IMPROV LIVE SHOW в «Caribbean Club» — це імпровізація без цензури, сценки, які вирізали для телебачення, дотепний і пікантний гумор.

IMPROV LIVE SHOW

Де: Київ, вулиця С. Петлюри, 4 (Caribbean Club Concert Hall).
Коли: 9 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 290-1390 грн.

Música. Pasión. Tango

Творчий проект для любителів пристрасної і темпераментної аргентинської і іспанської музики і танцю в поєднанні з повнокупольною шоу-проекцією Київського планетарію. За роялем Анна Кочергіна та Лідія Ночевская, танцювальний танго-дует Інесс Ніколуліас і Дмитро Ланшін, вокал А. Кочергіна.

Música. Pasión. Tango

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 57/3 (Київський планетарій).
Коли: 9 лютого 2020 о 19:30.
Ціна: 250-450 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Знижки до 50% на квитки в кінотеатри Києва шукайте на Покупоні.

Портрет дівчини в вогні

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Прем’єра 6 лютого 2020.
Жанр: драма.

Чудовий день в нашому районі

Історія про взаємини між творцем популярної дитячої програми Фредом Роджерсом і цинічним журналістом Томом Джунодом. Поступово спілкування з Фредом переростає в дружбу, яка вчить вічно дошкульного Тома доброті, порядності і вмінню співчувати оточуючим. 

Прем’єра 6 лютого 2020.
Жанр: біографія, драма.

Особливі

Керівники двох некомерційних організацій Бруно і Малик працюють з дітьми і підлітками з аутизмом та молодими людьми з неблагополучних сімей, яких навчають звертати увагу на те, від чого всі відвернулися.

Прем’єра 6 лютого 2020.
Жанр: драма, комедія.

Вікінг Вік

Вік — син самого хороброго вікінга Конунга, кращого воїна і полководця своїх земель, але він аж ніяк не прагне йти по стопах свого батька: хлопчик тямущий і зовсім не войовничий. Одного разу, зовсім випадково Вік перетворює свою маму в золоту статую і тепер тільки він здатний зняти закляття, відправившись в подорож, повну небезпек.

Прем’єра 6 лютого 2020.
Жанр: сімейний, мультфільм.

Дикі пташки

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільною Харлі Квін, які об’єдналися заради порятунку дівчинки Кассандри Кейн від злого злочинного боса.

Прем’єра 6 лютого 2020.
Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Кращі концерти

Space Of Variations

Space Of Variations — кращий український метал-бенд сучасності. З нагоди виходу нового альбому Space Of Variations влаштовує великий сольний концерт в знаменитому столичному клубі «Bingo». Відчуй енергію метал руху — ти повинен це побачити!

Space Of Variations

Де: Київ, проспект Перемоги, 112 (Концертний клуб «Bingo»).
Коли 8 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-450 грн.

Національний відбір на Євробачення-2020: перший півфінал

Головна музична подія року наближається, хто ж поїде представляти Україну на Євробаченні-2020 в Нідерланди? Ви можете стати частиною легендарної щорічної події, побувавши на першому відбірковому турі виконавців-фіналістів.

Національний відбір на Євробачення-2020: перший півфінал

Де: Київ, проспект Перемоги, 37 (Палац культури КПІ).
Коли 8 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 320-1090 грн.

Симфонії Всесвіту II

Для вас прозвучать безсмертні шедеври італійської класики в живому виконанні симфонічного оркестру «Віртуози Києва» і легендарного скрипаля Шломо Мінца. Головний диригент — номінант премії Греммі Дмитро Яблонський.

Симфонії Всесвіту II

Де: Київ, вулиця Городецького, 1-3/11 (Київська консерваторія).
Коли: 9 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-790 грн.

Кращі вистави

Придурки

Актори — хто вони? Про що вони думають? Як стільки суперечливих образів можуть уживатися в одній людині? Різні характери, ролі і долі. Складні питання — нетривіальні відповіді. Приходьте за динамічним сюжетом і глибокими враженнями.

Придурки

Де: Київ, вулиця Ярославів вал, 7 (Будинок актора).
Коли 8 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 150-300 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Дорога Памела, або як пришити стареньку

Памела — легка здобич для трьох шахраїв: можна без зайвої метушні застрахувати її життя, а після швиденько розправитися з самотньою старенькою. Але на що здатна наша «бабуся-божий одуванчик», дивіться у комедійному виставі «Дорога Памела».

Дорога Памела, або як пришити стареньку

Де: Київ, вулиця Олеся Гончара, 79 (Київський драматичний театр «Браво»).
Коли 8 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 150-350 грн.

Жити в Києві

Які вони — жителі столиці? Корінні і приїжджі. У кожного свої цілі, проблеми, справи і надії, своє ставлення до гучного мегаполісу. Вистава складається з реальних історій людей: сумних і смішних, забавних і не дуже. Спектакль, створений сучасним суспільством, яке хоче поділитися тим, що його дійсно хвилює.

Жити в Києві

Де: Київ, вулиця Шовковична, 7А (Театр «Золоті ворота»).
Коли 8 лютого 2020 о 14:00.
Ціна: 150 грн.

Монологи вагіни

Ця ексцентрична постановка точно не залишить вас байдужим. У виставі будуть порушені незручні теми, які більшість жінок могли обговорюють хіба що зі своїм гінекологом, та й це не точно. Без зайвої вульгарності і фемінізму режисер зміг перетворити постановку в справжній шедевр мистецтва. Сором’язливості тут не місце!

Монологи вагіни

Де: Київ, вулиця Саксаганського, 6 (Будинок Кіно).
Коли 8 лютого 2020 о 19:30.
Ціна: 190-450 грн.

Більше цікавих акційних пропозицій від театрів Києва шукайте на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Потрібні інші ідейки для веселого проведення часу? Ловіть відмінні варіанти за вигідними знижками від Покупона (просто перейдіть за посиланнями):

Друзі

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки на меню кухні та бару в кращих закладах Києва на нашому сайті.

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то обирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі).

А які плани на ці вихідні у вас? Пишіть в коментарях ;)

4 коментарів
  • Галина

    Ми постійно ходимо в Експерепентаріум, це цікаво і нас і дітям. можно блукати годинами. Там в будні трошки дешевше.

  • Карина

    Всегда смотрю Евровидение по телику) Что-то я пропустила тот момент, что начинается отбор) Теперь знаю куда хочу пойти. Хоть и живу в Киеве, знаю как отдохнуть и где, не зря решила почитать вашу статью, вы меня надоумили как круто провести выходные. Спасибо!

  • Юлия З.

    Вдохновилась за счет инфы о том как провести выходные и лишь бы не на диване) Подумываю с другом сходить на концерт развеяться. Группа Space Of Variations – неплохая, но в живую еще не слышала

  • Lana

    Спасибо за подсказку насчет кино… на Касселя и Хэнкса определенно стоит сходить!!)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *