Куди піти на вихідних в Одесі 8-9 лютого: круті варіанти дозвілля для дорослих та дітей

Вже майже настали вихідні, а ви все ще не вирішили, куди піти і де провести вільний час? Відставити паніку! У нас є ціла купа ідей, як зробити вихідні веселити та незабутніми, на будь-який смак та вік!   

Читайте наш огляд ідей для еталонного вікенда, щоб дізнатися, які події, заходи, прем’єри та знижки чекають на одеситів 8-9 лютого.

Музеї та виставки

Якщо ви полюбляєте цікаві експонати та картини, дізнаватися про світ нове за допомогою візуального контенту та практичної взаємодії з предметами техніки, то ці музейні анонси – те що вам треба. Плануючи похід до одного з запропонованих музеїв, не забудьте також і про інші виставки, куди можна потрапити за знижкою від Покупона

Музей шоколаду

Любов до солодощів потрібно винагороджувати, і ми навіть знаємо, як – походом до знаменитого одеського музею шоколаду, де ми матимете змогу не тільки подивитись на  уміло зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, але й забрати з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі та дітям. 

Умілість роботи майстрів, що створили шоколадні шедеври для музея, вражає
Умілість роботи майстрів, що створили шоколадні шедеври для музея, вражає

Коли: щоденно з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Музей цікавої науки

Задаватися питаннями про те, за якими законами працює наш Всесвіт, ніколи не пізно. Тож якщо ви цікавитеся фізикою, хімією та механікою небесних тіл, то вам обов’язково слід влаштувати собі екскурсію до Музею цікавої науки, аби дізнатися про щось нове та оновити старі шкільні знання.

Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих
Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4е.
Ціна: від 90 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Виставка живих метеликів та інших комах

Коли ступінь втомленості від повсякденної рутини та сірости кам’яних міських джунглів досягає піку, як ніколи хочеться перенестися куди-небудь до райського тропічного гаю, де сяє сонце, а навколо літають пістряві метелики… Саме таку можливість дарують організатори виставки живих метеликів в Одесі! Потримати на руках великих красивих метеликів, поспостерігати за павуками-птахоїдами, поспілкуватися з веселими папугами – чудовий спосіб відволіктись від буденної реальності.

Виставка метеликів –  шанс потрапити до казки без застосування магії
Виставка метеликів –  шанс потрапити до казки без застосування магії

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Київська виставка живих метеликів та інших комах, Давида Ойстраха вулиця (Кримська), 32, ТРЦ «CITY CENTER».
Ціна: від 50 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Виставка «Сновидіння Гоголя» 

Унікальну виставку, присвячену творчості Миколи Васильвича Гоголя, пожна побачити у галереї  «ArtOdessa» Літьного театру у Міськсаду. Це не просто експозиція, а зібрання картин восьми художників, кожен з яких подав на суд цінувачів мистецтва своє власне бачення творчості славетного українського письменника. Що у них вийшло? Приходьте на виставку та дивіться!

На виставку варто сходити любителям творчості Гоголя та української культури
На виставку варто сходити любителям творчості Гоголя та української культури

Коли: вт-нд з 13:00-20:00 до 13 лютого.
Де: галерея «ArtOdessa», Літний театр, Одеський міськсад.
Ціна: вхід вільний.   

Куди сходити з дітьми

Ще не придумали, як розважити дітей в період вікенда? Тримайте яскраві позитивні ідеї, а ще обов’язково зазирніть до розділу Покупона зі знижками на дитячі розваги.

Розваги у центрі «Волшебный мир» 

Дітям потрібен активний відпочинок: він дає їм змогу забути про тривоги шкільних буднів, відволіктися від думок про домашнє завдання та просто весело провести час. «Волшебный мир» створено спеціально для того, аби кожна дитина – як маленький дошкільки, так і підліток – могла за кілька годин отримати тижневу дозу серотоніна. 

У центрі діти отримають подвійну порцію щастя
У центрі діти отримають подвійну порцію щастя

Коли: вт-чт з 15:00 до 20:00, пт з 15:00 до 21:00, сб-нд з 11:00 до 21:00.
Де: ТРК «Волшебный мир», Совіньйон, Зіркова вулиця, 46. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 60% дешевше! 

Прогулянка на коні

Мало яка дитина не мріє прокотитися на коні та відчути себе героєм чи героїнею пригодницького фільму. Саме час приміряти на себе роль чарівної феї та втілити її мрію у реальність: чимало які одеські кінні клуби пропонують послуги навчання їзді верхи, кінної прогулянки з інструктором і навіть тематичних фотосесій на конях. Не упустіть казкову можливість та обов’язково скористайтесь однією зі знижок на Покупоні.

Діти відчувають особливу любов до коней
Діти відчувають особливу любов до коней

Вистава «Попелюшка»

Казка, яку знає кожен, вчергове знайде своє втілення на сцені театру, цього разу – лялькового. Беріть дітей та приходьте на виставу, на якій ви побачите незвичайних і дуже симпатичних ляльок-тантамаресок та отримаєте найяскравіші враження від гри акторів, яскравих костюмів та декорацій, а також прекрасного музичного супроводження. 

Спектакль потішить вас яскравими декораціями та костюмами
Спектакль потішить вас яскравими декораціями та костюмами

Коли: 9 лютого об 11:00 та 13:00.
Де: Одеський обласний театр ляльок, Пастера вулиця, 15.
Ціна: від 100 грн.

Що подитивися у кіно

Без кіно все не те, правда ж? Тим більше, що тут настільки круті прем’єри під’їхали – саме час йти та оцінювати. А заощадити на квитках та купити більше улюбленого попкорну ви зможете завдяки знижкам на квитки від Покупона.

«Маленькі жінки»

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: драма, історичний фільм, екранізація.

Сюжет фільму, заснованого на однойменному романі американської письменниці Луїзи Мей Олкотт, оповідає про чотирьох сестер, котрі, незважаючи на те, що є близькими родичками, зовсім не схожі одна на одну. Однак їх об’єднують спільні для всіх дівчин, що дорослішають, проблеми: перше кохання, перші розчарування, розлуки та сварки, а також непрості та виснажливі пошуки свого місця під сонцем. І все це – на тлі Громадянської війни у США…

«Джентльмени»

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: бойовик, комедія, кримінал.

Гай Річі залишається вірним собі, тому його новий фільм – це черговий коктейль з динамічних бойових сцен, дотепного, місцями чорного, гумору та насиченої драматизмом гри акторів. У центрі сюжету – талановитий випускник Оксфорду, котрий, завдяки своєму неординарному розумові, зумів налагодити вирощування маріхуани на базі старовинного маєтку збіднілих англійських аристократів. Проблеми починаються, коли головний герой вирішує продати свій прибутковий бізнес власникам з Оклахоми…

«1917» 

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: драма, військовий, історичний фільм.

Дивовижний за силою впливу та драматизму фільм піднімає тему Першої світової війни: два молодих британських солдати вирушають на дуже складне, практично нездійсненне завдання. Їм за всяку ціну необхідно прорватися через ворожу лінію, аби попередити союзників про масштабний наступ, що його готують. На коні – тисячі життів.

Театральні анонси

Театр облагороджує почуття та сприймання, змушуючи від серця плакати, сміятися, дивуватися чи злитися. Ми відібрали для вас анонси вистав, котрі подарують вам найщиріші емоції.

Вистава «Омут | Катастрофа в одній дії»  

Пронизлива вистава, котра повністю виправдовує свою назву, розповідає про важку долю людини, що стала винником жахливої аварії на дорозі, але змогла щезнути та замести сліди. Глядачам пропонується дізнатися, чи зміг головний герой ужитися із своїм злочином та встановити істинні причини, що призвели до катастрофи.

Вистава вражає талановитою грою акторів та рівнем драматизму
Вистава вражає талановитою грою акторів та рівнем драматизму

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: Театральний простір «ТЕО», Військовий узвіз, 18. 
Ціна: від 100 грн.

«Єврей та Еврідіка» 

Тим, кому більше хочеться посміятися, наполегливо рекомендуємо подивитися іскрометну театральну комедію, у центрі якої – сімейна пара, чоловік та жінка, Єврей та Еврідіка. Вони багато років прожили разом та смертельно один від одного втомилися –  настільки, що одного разу головний герой послав головну героїню до диявола, а той узяв та забрал її. Що було далі і як Єврею вдалося повернути свою Еврідіку, ви дізнаєтесь вже у глядацькій залі :). 

Вистава – квінтесенція гумору та переконливої акторської гри

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: «Будинок клоунів», Ольгіївська вулиця, 23. 
Ціна: від 180 грн.  

Вистава «Закат»

Скучили за колоритом Молдаванки? Поважаєте творчість Ісаака Бабеля? Приходьте до Руського драматичного на грандіозну прем’єру вистави за однією з п’єс одеського метра прози та пориньте у непередавану атмосферу старої дореволюційної Одеси, такої, якою вона була на самому початку ХХ століття. Талановита гра акторів та дотепний сюжет «зроблять» ваш вечір :). 

Виставу дуже рекомендовано до перегляду тим, хто полюбляє одеський колорит
Виставу дуже рекомендовано до перегляду тим, хто полюбляє одеський колорит

Коли: 9 лютого о 19:00.
Де: Одеський академічний руський драматичний театр, Грецька вулиця, 48. 
Ціна: від 60 грн.

Жива музика

Музика робить нас щасливішими, особливо у сірі та холодні лютневі дні, коли здається, що депресії не уникнути. Від зимової нудьги вас врятують насичені концертами вихідні.

Симфонічне кавер-шоу Imagine Dragons & Coldplay 

Не можете прожити жодного дня без хітів улюблених груп? Укриваєтеся сиротами, коли чуєте їхні пісні, та всі ваші мрії – про концерт, на якому можна було б почути знайомі мелодії наживо? Доля відповідає на ваш запит: саме на цих вихідних суперфіналісти шоу «Голос країни» Андрій Рибарчук та В’ячеслав Кретов підірвуть сцену філармонію за компанію з симфонічним оркестром, виконавши відомі на весь світ композиції.   

Драйв та захоплення гарантовані!
Драйв та захоплення гарантовані!

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 250 грн.

Зимовий променад

Любителям класики неодмінно слід відвідати другий концерт з серії чотирьох музичних вечорів у Оперному. 8 лютого на сцені одного з найкрасивіших театрів світу пролунає славетна велична та урочиста Дев’ята симфонія Бетховена у виконанні симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента театру В’ячеслава Чернухо-Воліча.

Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого
Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого 

Коли: 8 лютого о 18:30.
Де: Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету, Чайковського провулок, 1.
Ціна: від 40 грн.

Абонемент №11 «Оркестр для дітей»

Красиву музику потрібно слухати всією сім’єю, до того ж прищеплювати дітям інтерес до класичної музики корисно для формування у них гарного смаку. Майбутній концерт буде присвячено тематиці світу тварин: на ньому пролунають історії Кіплінга, Крилова, Гаршина в обрамленні чарівної музики Сен-Санса, Прокоф’єва, Чайковського тощо.

Коли: 9 лютого о 12:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 50 грн.

Програма для дорослих

Театром, музикою та музеями не вичерпуються варіанти дозвілля на вихідних. Подивіться, як ще можна розважитись після важкого робочого тижня, і на додаток до цього зазирніть на Покупон, де на вас чекають найсмачніші знижки на різні види дозвілля

Ковзанка

Доки надворі зима, підкорення льоду на кращих ковзанках міста залишається актуальною забавою для дітей та дорослих. Тож збирайте сім’ю, беріть дітей та йдіть дружньою компанією веселитися на ковзанку! А якщо ви чи ваше чадо не впевнені у своїх силах, ніколи не каталися на ковзанах та боїтеся, що нічого не вийде, не радимо передчасно опускати руки. Краще ознайомтеся з головними принципами ковзання по льоду у нашій інструкції з катання для новачків :).

Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією
Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією

Коли: щоденно.
Де: на Spartak ice club або Ice Age з приємною знижкою 50%,  чи на будь-якій іншій ковзанці Одеси
Ціна: від 80 грн.

Боулінг

Ще один відмінний спосіб і розважитись, і розім’ятися – сходити дружньою веселою компанією до боулінг-клубу та влаштувати там мега-веселі змагання. Важко порівняти з чимось ще те саме відчуття, коли бачиш, як твій шар збиває відразу всі чи більшість кегель :). А ще більш приємним та радісним стане ваше дозвілля, якщо ви не забудете стежити за оновленнями акцій на боулінг та більярд на Покупоні.

Боулінг - ідеальний спосіб зігрітися у холодну зимову пору
Боулінг – ідеальний спосіб зігрітися у холодну зимову пору

«Клабор парний та на трьох»  

Не всі знають, що клабор – це одеська версія популярної карткової гри деберц. Якщо ви з тих, хто в курсі, і для вас не є проблемою перетасувати карти таким чином, аби вас не звинуватили у шулерстві, то неодмінно приходьте на тематичну клаборну вечірку, де за кожний виграний тур переможець отримає скляночку міцного напою :). Якщо раптом на вмієте грати – теж приходьте, вас навчать! Можливо, після одного подібного турніра ви захочете влаштувати карткові змагання у себе вдома, і тоді вам обов’язково знадобляться смаколики з доставки їжі: піца, суші чи щось ще. 

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: Арт-кафе «Марципановая мафия», Пушкінська вулиця, 34. 
Ціна: 50 грн – внесок, 50 грн – мінімальне замовлення у кафе.

А ви вже придумали, як весело провести майбутні вихідні? Діліться ідеями та планами у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *