Куди піти на вихідних 29 лютого і 1 березня 2020 в Києві: афіша кращих подій столиці

Вихідні 29 лютого і 1 березня в Києві обіцяють бути цікавими і захоплюючими, і ми вам це доведемо: гортайте афішу і не забудьте скористатися вигідними знижками від Покупона.

В огляді ми висвітлили наступні події:

Виставки та музеї

Ivan Marchuk. Секрети геніальності

Культурний центр «ARTAREA» представляє виставку картин відомого українського художника Івана Марчука, в якій, завдяки своїй унікальності і багатогранності, майстер по-своєму відобразив героїв хрестоматійних повістей. Картини були високо оцінені закордонним глядачем більш ніж в двадцяти країнах.

Ivan Marchuk. Секрети геніальності

Де: Київ, вулиця Софіївська, 11/15 (Культурний центр «ARTAREA»).
Коли: щодня до 15 квітня 2020 з 11:00 до 20:00.
Ціна: 50-450 грн.

Музей костюма і стилю

Приватний музей костюма і стилю «Victoria Museum» запрошує вас на виставку костюмів Вікторіанської епохи. У колекції музею близько 100 чоловічих і жіночих автентичних нарядів і більше 350 інших експонатів, що передають атмосферу 1840-1910-х років: повсякденний, бальний і весільний одяг, брошки, тростини, рукавички, парасольки, сумочки та інші витончені аксесуари.

Музей костюма і стилю

Де: Київ, Бутишев провулок, 23 (Victoria Museum).
Коли: Вт-Сб 11:00-19:00. Пн, Нд — вихідний.
Ціна: 65-190 грн.

Музей історії туалету

На цікавій екскурсії ви дізнаєтеся про історію розвитку гігієни, санітарії та побутової культури від давніх часів і до наших днів.

Музей історії туалету

Де: Київ, вулиця Рибальська, 22 (Бізнес-центр «Вежа 5»).
Коли: Пн-Нд 10:00-18:00.
Ціна: 40-80 грн.

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум».

Експеріментаніум

Де: Київ, площа Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижку.

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Виставка рослин «Едемський сад»

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Музей воскових фігур

Де: Київ, проспект Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Музей сиру

Екскурсія буде цікава тим, хто хоче більше дізнатися про різновиди і тонкощі виробництва сирів, українські традиції сироваріння. Після екскурсії у вас буде можливість продегустувати авторські сорти сиру з келихом вина або чашкою ароматної кави.

Музей сиру

Де: Київ, вулиця Шовковична, 50А (Музей сиру).
Коли: Пн-Нд 11:00-20:00.
Ціна: 300 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 25% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Розваги з дітьми

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їхнім батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Лабораторія чокнутого професора

Де: Київ, проспект Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Магія мильних бульбашок

Неймовірне шоу чекає юних глядачів та їхніх батьків в суботній день в клубі «Kinder CLUB»: димові, ручні і танцюючі бульбашки, вогняні і інші трюки, мильний тортик, занурення в космічний скафандр для кожного учасника, бульбашкові феєрверки, пузирляндський парад планет — яскрава феєрія під фантастичний музичний супровід.

Магія мильних бульбашок

Де: Київ, проспект Петра Григоренка, 23 (Kinder CLUB).
Коли: 29 лютого 2020 о 15:00.
Ціна: 200 грн, дітям до 5 років — безкоштовно (без надання окремого місця).

Квест «Малефісента. Магічні істоти»

У магічне королівство знову прийшла біда: служителі королеви Інгрід не здаються, в черговий раз намагаючись порушити спокій чарівного світу і опанувати магію мешканців боліт. Тітоньки феї виявляються в полоні злих людей, але їм вдається вислати лист з проханням про допомогу. Тільки відважні можуть врятувати магічних істот і відновити справедливість і баланс між двома світами.

Квест «Малефісента. Магічні істоти»

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Телепорт 360).
Коли: 29 лютого і 1 березня 2020 о 16:00.
Ціна: 300 грн.

Пряниковий будиночок

Казки та солодощі — що ще потрібно маленьким розбишакам для щастя? «Солодкий театр» вирішив побалувати юних глядачів серією цікавих і смачних казок, в яких кожен малюк зможе відчути справжнє диво з присмаком шоколаду, ванілі і марципану. Казкові кухарі розкажуть малечі солодкі інтерактивні історії, а після виступу подарують смачні подарунки, приготовані разом з дітьми.

Пряниковий будиночок

Де: Київ, вулиця Хрещатик, 50Б (МКЦ ім. І. Козловського).
Коли: 29 лютого 2020 о 12.00.
Ціна: 250 грн, супровід одного дорослого — безкоштовно.

Весняна казка

Знаменитому автору дитячих книг «Шкідливі поради» Григорію Остеру вдалося вдихнути нове життя в стару казку, яка перетворилася в відмінну п’єсу «Клаптики по закутках», а театр «Божа корівка» не упустив можливість поставити легкий і світлий спектакль на її основі. Ця тепла весняна вистава розповість історію наївного Зайця, хитрої Лисиці і завзятого Півня, які на своїй шкірці усвідомлюють що таке справедливість.

Весняна казка

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли 1 березня 2020 о 12.00.
Ціна: 150 грн.

Зимова країна

П’ятий за рахунком фестиваль зими і веселощів чекає всю вашу сім’ю на ВДНГ. На вході вас зустрінуть і проведуть в парк розваг тематичні герої цього року — казкові сніговики.

Парк включає в себе безліч цікавих локацій для відпочинку та активностей: романтична льодова ковзанка, веселі гірки, шоу-казки «Резиденція Діда Мороза», «Winterra. Легенда Казкова краю», «Обережно, миша!», снігові й крижані скульптури, різдвяна фабрика ялинкових прикрас, величезний ярмарок, контактний зоопарк, тропічна ферма з метеликами і купа фотолокацій.

Зимова країна

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).
Коли: щодня до 1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-280 грн.

Neon Party

На неонової вечірці діти зможуть зануритися в світ віртуального неонового міста Neon City і познайомитися з фантастичними цифровими персонажами і героями. Неймовірне шоу включає в себе яскраві спецефекти, хореографічні та циркові постановки, інтерактивні ігри, які стирають грань між реальністю і вигадкою. Крім віртуальних розваг дітей чекають реальні неонові коктейлі та частування, ігрова програма і весела дискотека.

Neon Party

Де: Київ, проспект Степана Бандери, 15Г (Дитячий клуб «ZkidZ»).
Коли: щодня до 7.03.2020 о 18:00 — в будні; 10:00, 14:00, 18:00 — у вихідні.
Ціна: 200 грн.

Виставка-шоу «Планета роботів»

На великій виставці роботів ви побачите більше 50 металевих експозицій, виконаних у натуральну величину: робот-аніматор, танцюючі роботи, машина-трансформер і інші унікальні фантастичні експонати з улюблених фільмів і мультиків.

Виставка-шоу «Планета роботів»

Де: Київ, вулиця Біломорська, 1 (Маркет Молл Даринок).
Коли: щодня до 22 березня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 150-250 грн.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Може зводити її в зоопарк? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Розваги для дорослих

FUTURISM

FUTURISM — масштабна постановка, яка об’єднує в собі шоу, гру і театр. Як складеться історія майбутнього, якщо на нього може вплинути кожен учасник? Всі дії відбуваються на території величезної локації арт-заводу з безліччю акторів і декорацій. Тут немає меж, все рамки стерті, все вигадані історії відбуваються в реальному світі. Збирайте команду 16+, не забудьте гаджети з доступом в інтернет і вперед — підкорювати майбутнє.

FUTURISM

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1В (Арт-завод «Платформа», Mystery Play).
Коли: 29 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 550 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку 30%.

Імітатор вейксерфінга

Не потрібно чекати літа, щоб навчитися круто кататися на серфінгу. Завдяки унікальній конструкції, що імітує хвилю, і чуйному керівництву досвідчених тренерів ви швидко станете на борд, і вже до теплого сезону станете справжнім профі.

Імітатор вейксерфінга

Де: Київ, проспект Романа Шухевича, 2Т («Sky Family Park», «Wake Spot»).
Коли: щодня 10:00-20:00.
Ціна: в будні — 550 грн/15 хвилин, 1000 грн/30 хвилин; у вихідні — 650 грн/15 хвилин, 1200 грн/30 хвилин, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку до 40%.

Стрибки на батуті

Не любите мочити лапки? Тоді надягайте зручний спортивний одяг та тягніть свої втомлені тушки на батути. Почуття драйву і невагомості пробудить вас після зимової сплячки і зарядить енергією на весну.

Стрибки на батуті

Де: Київ, проспект Романа Шухевича, 2Т («Sky Family Park», «Wake Spot»).
Коли: щодня 10:00-20:00.
Ціна: оренда батута в будні — 300 грн/година, у вихідні — 400 грн/година, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку до 40%.

Тренінг «Практики з закритими очима»

Авторський тренінг Павла Коробчанського занурить вас в захоплюючий світ відчуттів і прихованих емоцій. Виключаючи візуальний контакт, учасники тренінгу зможуть розслабитися і бути тими, ким вони є насправді. Унікальний формат практики дозволить глибше вивчити тему усвідомленості, інтуїції, взаємодії і довіри з закритими очима. Завдяки цьому ви нарешті зможете відпустити свій тотальний контроль і просто насолоджуватися життям.

Тренінг «Практики з закритими очима»

Де: Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 1 (ExitGames).
Коли: 29 лютого о 16:00.
Ціна: 800-1500 грн.

Бурхливий всесвіт

У документальному фільмі «Бурхливий всесвіт» представлені наукові роздуми авторів-астрофізиків на тему чорних дір, галактик і вищих сил, які можуть контролювати наш Всесвіт. Після перегляду кіно ви відчуєте всю безмежність і масштабність космосу, наповненого бурхливими і неймовірними процесами. 

Бурхливий всесвіт

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Teleport 360).
Коли: 29 лютого і 1 березня о 20:00.
Ціна: 120 грн.

Підпільний стендап в Golden Gate

Ви готові до гумору без рамок і обмежень? Тоді welcome на підпільне стендап шоу в ресторані «Golden Gate». Для вас виступлять такі відомі коміки, як: Антон Тимошенко, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Олександр Жипецький.

Підпільний стендап в Golden Gate

Як зазвичай проходять підпільні стендапи в Golden Gate, дивіться на відео:

Де: Київ, вулиця Золотоворітська, 15 (Golden Gate).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 200-250 грн.

Шоу театральної імпровізації GRAI

Комедійне імпровізоване шоу — відносно новий формат розваги для українських глядачів, що прийшов до нас з США. Винахідливі і талановиті актори створюють живі історії прямо на ваших очах, завдяки вашій участі: глядачі вигадують незвичні ситуації і ставлять комікам нелегкі завдання. Гості можуть стати частиною шоу, беручи участь в смішний імпровізації разом з акторами. Приходьте, буде цікаво!

Шоу театральної імпровізації GRAI

Де: Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 42/32 (Театральна лабораторія «Маска»).
Коли 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 250 грн.

Хочете більше веселощів і пригод по знижкам? Залишимо тут дуже корисне посилання з вигідними акційними пропозиціями для дорослих.

Фестивалі

Фестиваль англомовного театру «LIMIT/LESS»

Третій міжнародний фестиваль англомовного театру «LIMIT/LESS» («Без кордонів»), організований ProEnglish Theatre, буде проходити 29 лютого і 1 березня в Національному центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса в Києві. Експериментальні постановки і взаємодія з глядачем зруйнують стандартне бачення театру, а театральні майстер-класи перетворять творчий процес в щось відчутне.

Фестиваль англомовного театру «LIMIT/LESS»

Де: Київ, вулиця Володимирська, 23В (НЦТІ ім. Леся Курбаса).
Коли: 29 лютого і 1 березня 2020 з 10:30.
Ціна: 150 грн — за один день фестивалю.

Кращі фільми в кінотеатрах

Хочете відвідувати кінотеатри по знижці? Ми підкажемо як це зробити ? Вам лише потрібно заглянути сюди і скористатися сертифікатом зі знижкою на квитки до 50%.

«Справжня історія банди Келлі» 18+

Кривавий злочинець або принциповий Робін Гуд ㅡ розберіться в одній з найбільш жорстоких історій Австралії самі, а ще насолодіться крутою грою акторів і захоплюючими поворотами сюжету фільму.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

«Річард Джуелл» 16+

Благими намірами… Річард Джуелл відомий, як людина, яка врятувала тисячі життів ㅡ безсумнівно герой. Але його героїзм має і зворотну сторону ㅡ йому довелося доводити свою невинність перед усією Америкою. Наскільки у нього це вийшло ㅡ судіть самі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

«Пухнасті шахраї»

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, правда злегка шкодною і зовсім вже невгамовною. Страждають від її характеру і друзі і оточуючі, але тільки зовсім не скаржаться, адже пригоди виходять ну просто запаморочливі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

«Поклик предків»

Подорожі з друзями ㅡ іноді завдовжки в життя. Цей фільм про неймовірною дружбу самотньої людини і відданого пса, які разом зустрічають радості і негаразди.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

«Перекладачі»

Один бестселер і 9 перекладачів ㅡ гра почалася. Чи вартий шедевр світової літератури поламаних доль людей або в сучасному світі гроші стали дорожче моралі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

«Гензель і Гретель» 16+

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими і добрими казкарями та якщо задуматися, то їх «Гензель і Гретель» ㅡ леденячий кров хоррор. Дивіться і насолоджуйтеся красивими спецефектами і грою акторів.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Проти всіх ворогів

Біографічний фільм про життя і тверду громадянську позицію актриси і активістки Джин Сіберг. Амбіційний агент ФБР береться за розслідування заплутаної історії молодої дівчини, що поринула з головою в бурхливий рух опору в Лос-Анджелесі, в кінці 1960-х років.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Людина невидимка

Опинившись в полоні жорстоких відносин із заможним вченим Едріаном, Сесілія знаходить в собі сили розірвати низку домашнього насильства, зробивши втечу. Незабаром дівчина дізнається, що її екс-партнер здійснює самогубство, заповідаючи їй 5 мільйонів доларів, якщо та пройде психологічне обстеження на адекватність. Відчуваючи підступ, Сесілія стикається з низкою моторошних і непояснених подій, які змушують дівчину засумніватися в смерті вченого.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Стволи Акімбо

Нічим непримітний розробник відеоігор Майлз випадково стає учасником кривавої битви, дуже популярної на просторах інтернету. Але справа в тому, що битви реальні і транслюються онлайн. Чи зможе Майлз перебороти себе і перемогти головного чемпіона кровожерного місива —- Нікс, дивіться в комедійному бойовику «Стволи Акімбо».

Прем’єра в Україні: 27, лютого 2020.

Офіцер і шпигун

1894 рік, Франція. Капітана французької армії Альфреда Дрейфуса визнають винним у шпигунстві на користь Німеччини і засуджують до ув’язнення на острові Диявола. Свідком звинувачення капітана стає полковник Жорж Пікварт, який очолював контррозвідувальну частину, що стежила за Дрейфусом. Капітан відсторонений, але інформація продовжує витікати в ряди німців. З цього моменту Пікварт виявляється в щільній і небезпечній павутині брехні і корупції, що загрожує не тільки його статусу, а й життю.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Черкаси

Фільм відображає події політичного перевороту в Криму 2014-го року. Український військовий корабель «Черкаси» разом з іншими судами виявляється в полоні окупантів в озері Донузлав. Кораблі здаються в руки ворогові один за іншим, але екіпаж «Черкаси» вирішує вести довге, відважне, хоч і безнадійне протистояння.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Кращі концерти

5 років без Скрябіна

Пам’ятний концерт в честь неперевершеного артиста, музиканта і просто легенди української естради — Кузьми Скрябіна — пройде у виконанні шоу-бенду «Jack London» суботнім вечором на території парку ВДНХ. Ви почуєте найпопулярніші і проникливі пісні виконавця під неймовірний повнокупольний проекційний супровід.

5 років без Скрябіна

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Телепорт 360).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-350 грн.

Kozak System

Зустрічайте презентацію нового альбому відомої української рок-групи «Kozak System» — «Закохані лиходії». 29 лютого Жовтневий палац здригнеться під музичний драйв і нестримну енергію вітчизняного виконавця. Ширше відкривайте серця, адже ці закохані бородаті лиходії увійдуть в них без стуку і попередження.

Kozak System

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Міжнародний центр культури і мистецтв).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-950 грн.

Georgia

Вперше в Україні для столичних глядачів виступить британська співачка і мультіінструменталістка Georgia. Її твори — це така собі суміш творчості Ніла Янга, Джоні Мітчелла і Кейт Буш. Пісні музикантки — свіже звучання в сучасній музичній індустрії, а новий альбом «Seeking Thrills» був названий «сміливим британським гімном гедонізму». Послухати нову зірку можна в Caribbean Club 29 лютого.

Georgia

Де: Київ, вулиця С. Петлюри, 4 (Caribbean Club).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 650-1200 грн.

Кращі вистави

«Ніч маніяка»

Скромний і нерішучий ботанік запрошує на побачення дівчину своєї мрії. Але не вона, не він не підозрюють, що хлопець страждає роздвоєнням особистості.

«Ніч маніяка»

Де: Київ, вулиця Миколи Василенка, 15 ( ДК ім. Корольова, 4 й поверх).
Коли: 29 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 150 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

«Ось це була весна…»

Вистава про вічний людський пошуку своєї долі заснований на одній з кращих українських п’єс 19 століття. Це справжня жива історія юних хлопців і дівчат, які закохуються, ревнують, потрапляють у вир пристрасті і стають частиною любовних інтриг. Пісні гурту «Океан Ельзи» стали гармонійним музичним рішенням для більш глибокого відображення суті драматичних подій, максимально наближених до сучасного глядача.

«Ось це була весна...»

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 300 грн.

Кефір, зефір і кашемір

А як ви уявляєте собі ваше наступне життя? З ким хотіли б побачитися знову, яких помилок уникнути, з ким хотіли б провести весь свій вільний час? Головні герої вистави — літня пара. Вони не знають що буде після, але знають що потрібно робити зараз і готові поділитися ідеями з вами.

Кефір, зефір і кашемір

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли: 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 300 грн.

Хаос. Жінки на межі нервового зриву

Вистава про сучасних жінок — психотерапевта, вчителя і журналістку, які намагаються розібратися зі своїм життям. Сучасний світ жорстокий: депресії і неврози — вже не рідкісні явища в наші дні, ось і нашим героїням доведеться пережити звільнення, заплутаність відносин, зраду, розлучення, істерики дітей, абсурдну владу. Ці жінки тільки переступили поріг тридцятиріччя, але вже знаходяться на межі нервового зриву. Як будуть справлятися з проблемами наші героїні, дивіться в комедійній виставі «Хаос».

Хаос. Жінки на межі нервового зриву

Де: Київ, вулиця Грушевського, 30/1 (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України).
Коли: 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 150-550 грн.

Одинокість в мережі

Талановиті актори театру «Візаві» зіграють для вас в драматичному спектаклі «Самотність в мережі», заснованому на одному з найбільш пронизливих романів століття. Двоє самотніх людей знаходять один одного в мережі, перебуваючи на відстані сотень кілометрів один від одного. Довге листування переростає в неприборкану пристрасть і потяг. Ці віртуальні відносини приречені на випробування під назвою кохання.

Одинокість в мережі

Де: Київ, вулиця Архітектора Городецького, 1-3/11 (НМАУ ім. П. І. Чайковського).
Коли: 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 190-490 грн.

Ще більше цікавих пропозицій на квитки в театри Києва зі знижками шукайте на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 80% від Покупона (просто перейдіть за посиланням):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки до 60% на меню кухні та бару в кращих закладах Києва на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то вибирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі зі знижкою до 60%). Про кращі сервіси доставки їжі в Києві ми розповідали в попередньому огляді.

А які плани на ці вихідні у вас? Діліться ідеями в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *