Куди піти на вихідних 22-23 лютого в Києві: круті ідеї для всіх і кожного

І знову наша постійна рубрика «Куди піти на вихідних» дарує ідеї для всіх і кожного. Вихідні 22 і 23 лютого в Києві обіцяють бути цікавими і захоплюючими, і ми вам це доведемо: гортайте афішу і не забудьте скористатися вигідними знижками від Покупона.

В огляді ми висвітлили наступні події:

Виставки і музеї

Музей костюма і стилю

Приватний музей костюма і стилю «Victoria Museum» запрошує вас на виставку костюмів Вікторіанської епохи. У колекції музею близько 100 чоловічих і жіночих автентичних нарядів і більше 350 інших експонатів, що передають атмосферу 1840-1910-х років: повсякденний, бальний і весільний одяг, брошки, тростини, рукавички, парасольки, сумочки та інші витончені аксесуари.

Музей костюма і стилю

Де: Київ, Бутишев провулок, 23 (Victoria Museum).
Коли: Вт-Сб 11:00-19:00. Пн, Нд — вихідний.
Ціна: 65-190 грн.

Музей історії туалету

На цікавій екскурсії ви дізнаєтеся про історію розвитку гігієни, санітарії та побутової культури від давніх часів і до наших днів.

Музей історії туалету

Де: Київ, вулиця Рибальська, 22 (Бізнес-центр «Вежа 5»).
Коли: Пн-Нд 10:00-18:00.
Ціна: 40-80 грн.

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум».

Експеріментаніум

Де: Київ, площа Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижку.

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Виставка рослин «Едемський сад»

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Музей воскових фігур

Де: Київ, проспект Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Музей сиру

Екскурсія буде цікава тим, хто хоче більше дізнатися про різновиди і тонкощі виробництва сирів, українські традиції сироваріння. Після екскурсії у вас буде можливість продегустувати авторські сорти сиру з келихом вина або чашкою ароматної кави.

Музей сиру

Де: Київ, вулиця Шовковична, 50А (Музей сиру).
Коли: Пн-Нд 11:00-20:00.
Ціна: 300 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 25% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Розваги для дітей

Країна Серйозних

Жителям країни «S» строго заборонено радіти, веселитися, грати, розповідати казки, а найголовніше — мріяти. Всіх правопорушників суворо карають, тому вам потрібно триматися подалі від цієї жорстокої країни «Серйозних».

Якщо ваше серце повно відваги, доброти і бажання справедливості, то ласкаво просимо в театр «Божа корівка», де чарівник-казкар запросить вас з собою в захоплюючу подорож. Разом з казковими героями ви можете врятувати жителів країни «S» і показати їм як сильно потрібно мріяти, щоб все задумане втілювалося в реальність.

Країна Серйозних

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли: 22 лютого 2020 о 12.00.
Ціна: 150 грн.

Шоу ілюзій

Театр-студія «Тисячоліття» запрошує всіх юних глядачів та їхніх батьків на унікальне ілюзійне шоу. Фокусник Сергій Корольов покаже малечі захоплюючі і смішні трюки, елементи мікромагії. Також для вас пройде інтерактивний майстер-клас, в якому можуть взяти участь всі бажаючі, навіть малюки від трьох років. Фокуси з програми приведуть дітвору в неймовірний захват, а цікавий захід дозволить дізнатися секрети магічних трюків і показати їх самостійно.

Шоу ілюзій

Де: Київ, проспект Петра Григоренка, 23 (Kinder CLUB).
Коли: 22 лютого 2020 о 15:00.
Ціна: 200 грн.

Язиката Хвеська

Інтерактивна вистава «Язиката Хвеська» несе в собі повчальну історію і шедевральний гумор українського фольклору. Давня історія про балакучу Хвеську відома нам ще з дитинства: власний чоловік втратив довіру до своєї дружині, яка абсолютно не вміла тримати язик за зубами і розкривала всі сімейні таємниці сусідам, а тут зародився новий секрет — чоловік знайшов скарб!

Багато дорослих знають чим закінчиться ця весела історія, але Малий театр пропонує свою інтерпретацію для діток: театр тіней, взаємодія з юними глядачами, спільне випікання ласощів з подальшим їх поїданням і, звичайно ж, затишну та милу атмосферу. Спектакль розрахований всього на 20 дітей, тому встигніть придбати квиточки. 

Язиката Хвеська

Де: Київ, вулиця Олеся Гончара, 33 (Український малий драматичний театр).
Коли: 23 лютого 2020 о 13.00.
Ціна: для дітей — 300 грн, дорослим — безкоштовно.

Чарівна кісточка

«Чарівна кісточка» — східна казка про юну, добру і справедливу дівчину Сатіко і її мудрого і працьовитого дідуся Хачатура, які мріють посадити і виростити на кам’яному схилі гір квітучий сад. Глядачі перенесуться в далеке маленьке село і стануть свідками неймовірних чудес. Спектакль сповнений пісень, гумору і танців. 

Чарівна кісточка

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли: 23 лютого 2020 о 13.00.
Ціна: 150 грн.

Turbo space

Відвідати виставку «Turbo space» — це відмінний спосіб познайомитися з космосом, не використовуючи нудні підручники і посібники. Заглибитися в пізнання через новітні технології. Дітей та їхніх батьків чекають цікаві майстер-класи, космічна віртуальна реальність, знайомство з космічними приладами і просто вау-атмосфера!

Turbo space

Де: Київ, проспект Оболонський, 21 (ТРЦ «Smart plaza Obolon»).
Коли: щодня до 1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-150 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 35% знижки.

Зимова країна

П’ятий за рахунком фестиваль зими і веселощів чекає всю вашу сім’ю на ВДНГ. На вході вас зустрінуть і проведуть в парк розваг тематичні герої цього року — казкові сніговики.

Парк включає в себе безліч цікавих локацій для відпочинку та активностей: романтична льодова ковзанка, веселі гірки, шоу-казки «Резиденція Діда Мороза», «Winterra. Легенда Казкова краю», «Обережно, миша!», снігові й крижані скульптури, різдвяна фабрика ялинкових прикрас, величезний ярмарок, контактний зоопарк, тропічна ферма з метеликами і купа фотолокацій.

Зимова країна

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).
Коли: щодня до 1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-280 грн.

Neon Party

На неоновій вечірці діти зможуть зануритися в світ віртуального неонового міста Neon City і познайомитися з фантастичними цифровими персонажами і героями. Неймовірне шоу включає в себе яскраві спецефекти, хореографічні та циркові постановки, інтерактивні ігри, які стирають грань між реальністю і вигадкою. Крім віртуальних розваг дітей чекають реальні неонові коктейлі та частування, ігрова програма і весела дискотека.

Neon Party

Де: Київ, проспект Степана Бандери, 15Г (Дитячий клуб «ZkidZ»).
Коли: щодня до 7.03.2020 о 18:00 — в будні; 10:00, 14:00, 18:00 — у вихідні.
Ціна: 200 грн.

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їх батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Лабораторія чокнутого професора

Де: Київ, проспект Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Може зводити її до зоопарку? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Розваги для дорослих

Дизель Шоу

Нова гумористична програма від коміків команди Дизель Шоу дійсно надихає весною: приплив ніжності, теплоти, життєвих сил і енергії вам забезпечений. З запальними танцями, піснями і дотепними жартами на сцені перед вами виступлять улюблені артисти: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Олександр Бережок, Євген Сморигін, Яна Глущенко, Євген Нікішин, Дмитро Танкович, Маруся Грицук і Сергій Писаренко.

Дизель Шоу

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв України).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 300-2500 грн.

Stand-Up ALFAVITO

Хочете почути сміливий, гострий і відвертий гумор? Тоді несіть свої тушки на вечір стендапа, який пройде в вишуканому кафе-барі «Forte» в цю суботу 22 лютого. Роздуми і емоції коміків на до болю знайомі вам теми, виражені в гумористичному стилі, підірвуть уяву і знесуть дах повсякденної нудьги.

Для вас виступлять: Володимир Євчук, Іван Жорноклей, Сергій Степанісько, Святослав Марченко, Слава Бу, Андрій Бережко.

Stand-Up ALFAVITO

Де: Київ, вулиця Предславинська, 35Д (Alfavito Kyiv Hotel).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 200-300 грн.

Тренінг «Секрети щасливих стосунків»

Відносини — це завжди робота над собою, своїми помилками і успіхами. Злети і падіння — нормальна практика на шляху до гармонії між партнерами, але неробство і лінь знищують все на своєму шляху. Тренінг-інтенсив «Секрети щасливих стосунків» призначений для всіх, хто тоне в сумнівах і заплутався в павутині побуту, хто перестав отримувати задоволення від спільного проведення часу. Для тих, хто поки не перебуває у відносинах, але хоче знати як не наламати дров зі старту і пожинати плоди щасливого і драйвового життя зі своєю коханою людиною до глибокої старості. Тренінг також рекомендується до відвідування тим, хто вважає свої відносини гармонійними: ви зрозумієте, як продовжувати свій спільний розвиток, не втратити бурхливий вогонь і зв’язок один з одним, уникати сімейних пасток. Ведучий тренер — Павло Коробчанський.

Тренінг «Секрети щасливих стосунків»

Де: Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 1 (Exit Games).
Коли: 22 лютого 2020 о 10:00.
Ціна: 2400-4000 грн.

Ліга сміху

Шоу «Ліга сміху» починає новий сезон телезйомки грандіозного гумору цього недільного вечора в Жовтневому палаці. Зіркове журі, смішний ведучий, яскраві декорації, оригінальні і веселі команди —ідеальне закінчення лютневого вікенда.

Ліга сміху

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Міжнародний центр культури і мистецтв).
Коли: 23 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 450-1290 грн.

FUTURISM

FUTURISM — масштабна постановка, яка об’єднує в собі шоу, гру і театр. Як складеться історія майбутнього, якщо на нього може вплинути кожен учасник? Всі дії відбуваються на території величезної локації арт-заводу з безліччю акторів і декорацій. Тут немає меж, все рамки стерті, всі вигадані історії відбуваються в реальному світі. Збирайте команду 16+, не забудьте гаджети з доступом в інтернет і вперед — підкорювати майбутнє.

FUTURISM

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1В (Арт-завод «Платформа», Mystery Play).
Коли: 15 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 550 грн.

Хочете більше веселощів і пригод по знижкам? Залишимо тут дуже корисне посилання з вигідними акційними пропозиціями для дорослих.

Фестивалі

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

На території одного з кращих ландшафтних парків Києва вас чекає понад 30 величезних інсталяцій на східну тематику, які, завдяки внутрішньому підсвічуванню виробів, створять чарівну атмосферу азіатської казки.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Де: Київ, вулиця Лаврська, 33 (Співоче поле).
Коли: щоденно до 23 лютого 2020 з 16:00 до 22:00.
Ціна: 160-200 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Хочете відвідувати кінотеатри по знижці? Ми підкажемо як це зробити ;) Вам лише потрібно заглянути сюди.

Пухнасті бешкетники

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, правда злегка шкодною і зовсім вже невгамовною. Страждають від її характеру і друзі, і оточуючі, але тільки зовсім не скаржаться, адже пригоди виходять ну просто запаморочливі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Поклик предків

Подорожі з друзями ㅡ іноді завдовжки в життя. Цей фільм про неймовірною дружбу самотньої людини і відданого пса, які разом зустрічають радості і негаразди.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Перекладачі

Один бестселер і 9 перекладачів ㅡ гра почалася. Чи вартий шедевр світової літератури поламаних доль людей або в сучасному світі гроші стали дорожче моралі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Ланцюг вбивств

Що пов’язує людей? Доля? Злий випадок? Усвідомлений вибір? Останнє є не завжди і ми боремося з виром неймовірних подій, в які нас кидає світ. «Ланцюг вбивств» саме про це і про те, що ми завжди пожинаємо плоди своїх дій.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Річард Джуелл

Благими намірами… Річард Джуелл відомий, як людина, яка врятувала тисячі життів ㅡ безсумнівно герой. Але його героїзм має і зворотну сторону ㅡ йому довелося доводити свою невинність перед усією Америкою. Наскільки у нього це вийшло ㅡ судіть самі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Гензель і Гретель

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими і добрими казкарями та якщо задуматися, то їх «Гензель і Гретель» ㅡ льодовий кров хоррор. Дивіться і насолоджуйтеся красивими спецефектами і грою акторів.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Справжня історія банди Келлі

Кривавий злочинець або принциповий Робін Гуд ㅡ розберіться в одній з найбільш жорстоких історій Австралії самі, а ще насолоджуйтеся крутішою грою акторів і захоплюючими поворотами сюжету фільму.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Кращі концерти

Триб’ют шоу «Zemfira cosmo acoustic»

Концерт, присвячений творчості неземної рок-співачки Земфіри, пройде на території ВДНГ в центрі сімейного відпочинку Teleport 360 суботнім вечором. Тематична музична програма cosmo acоustic включає кращі хіти легендарної виконавиці у виконанні триб’ют-групи «Jack London» і буде супроводжуватися повнокупольним зоряним шоу в атмосферній космічній обстановці невагомості.

Триб'ют шоу «Zemfira cosmo acoustic»

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, павільйон 10).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-350 грн.

Триб’ют-програма «Joe Cocker and Bee Gees»

Кращі пісні віртуоза і просто геніального британського виконавця Джо Кокера і британо-австралійської поп-, рок-групи «Bee Gees» прозвучать на сцені легендарного «Docker-G pub» у виконанні триб’ют-групи «Saturday Night Fever» разом з гарячими диско-хітами 80-х років. Приходьте, буде жарко!

Триб'ют-програма «Joe Cocker and Bee Gees»

Де: Київ, вулиця Ігорівська, 13/5 (Docker-G pub).
Коли: 22 лютого 2020 о 21:00.
Ціна: 100-400 грн.

Louna

Концертна програма групи «Louna» відбудеться 22 лютого в клубі «Atlas» на честь 10-го дня народження драйвового рок-бенду. Українські фанати зможуть вкотре оцінити міць і найсильніший голос вокалістки групи під пронизливий гітарний і барабанний гуркіт улюблених пісень: тут витає дух свободи, бунтарства, а тема гостросоціальних конфліктів з шумом проривається назовні в світ брехні і лицемірства. Це революція! Революція музики, думки і сили духу.

Louna

Де: Київ, вулиця Січових Стрільців, 37/41 (Atlas).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 790-1490 грн.

VIVALDI

Презентація нової концертного проекту «VIVALDI | Секрет Антоніо» у виконанні оркестру «Kyiv Metropolis Orchestra» пройде у неділю ввечері в Будинку Архітекторів. Музика Вівальді подарує слухачам нотки натхнення, радості і задоволення, вона зачепить вас за самі глибинні струни душі і залишить в ній слід на довгий час.

VIVALDI

Де: Київ, вулиця Бориса Грінченка, 7 (Будинок Архітектора).
Коли: 23 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 260-320 грн.

Кращі вистави

«Витівки ангелів»

Комедійний спектакль поставлений за мотивами знаменитої п’єси «Виконавець бажань»: прокинувшись вранці, чоловік і дружина виявляють, що помінялися тілами — знайома історія, чи не так? Хаос і паніка охоплюють головних героїв, але, поступово змирившись з незвичайною ситуацією, закохані знаходять в новому положенні речей несподівані радості і приємності. Чим закінчиться ця весела історія дивіться у виставі «Витівки ангелів». У головних ролях: Володимир Горянський та Руслана Писанка.

«Витівки ангелів»

Де: Київ, вулиця Грушевського, 30/1 (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 150-390 грн.

«21 хвилина до і після сексу або перебір горить»

Ну що ж, прийшов час відверто поговорити про це, ви не проти? Еротична комедія від проекту «Чорний квадрат» повідає відверту історію про те, якими немислимими обхідними шляхами можуть йти або не йти двоє людей (а може і не двоє), щоб прийти до сексу (якщо вдасться), і як вони після всього цього намагаються уникнути наслідків, що відчувають в процесі, про що думають після… Давайте простежимо за цією комедією разом в клубі «Caribbean Club».

«21 хвилина до і після сексу або перебір горить»

Де: Київ, вулиця Семена Петлюри, 4 (Caribbean Club).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 490 грн.

«Холодна м’ята»

Оповідання душі в форматі легкої розмови на прості, але такі важливі теми: пошуки самих себе, любов, дружба і відносини з іншими людьми, великі радощі й прикрощі. Життя героїв вистави пливе за течією, а потім немов маятником врізається на всіх порах в протилежні межі своєї крайності. Це життєві історії про нас, які м’яко оповиті в витончену театральну форму під музику групи «Один в каное».

«Холодна м'ята»

Де: Київ, вулиця Олеся Гончара, 33 (Український малий драматичний театр).
Коли: 22 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250 грн.

«Йерма»

Містична драма про молоду дівчину Йерму, яку видають заміж за чоловіка набагато старшого за неї. Життя стає трагічним і нестерпним, але від чого? Йерма хотіла вийти за нього, адже він — прекрасна людина і сім’янин, хотіла покинути рідний дім і зовсім ні про що не шкодувала. Тоді чому вона сходить з розуму і не може заснути ночами, чому втікає з дому в темряву? Чоловік не здатний цього зрозуміти, а чи зможете ви?

«Йерма»

Де: Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 5 (Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки).
Коли: 22 лютого 2020 о 12.00.
Ціна: 300 грн.

Ще більше цікавих пропозицій на квитки в театри Києва зі знижками шукайте на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 80% від Покупона (просто перейдіть за посиланнями):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки на меню кухні та бару в кращих закладах Києва на нашому сайті.

Друзі у ресторані

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то обирайте крутий фільм і замовляйте вкусняшки (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі).

А які плани на ці вихідні у вас? Пишіть в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *