Куди піти в Дніпрі 22-23 лютого ㅡ вриваємося у вихідні

Куда пойти в Днепре 22-23 февраля ㅡ врываемся в выходные

Похитуючи ніжкою на дивані ㅡ нових емоцій не отримаєш, так що вивчаємо нашу яскраву афішу, фарбуємо губи, дістаємо красивий одяг і вперед, радіти життю. 22-23 лютого в Дніпрі будуть активними, так що не пропустіть все найцікавіше і будьте уважними, ми приховали для вас в статті кращі знижечки на розваги в Дніпрі.

Виставки або музеї

Виставка автомобілів «Ретро-друзі»

Хлопчаки в будь-якому віці обожнюють машини, так що порадуйте хлопця, чоловіка або сина і сходіть на виставку автомобілів. Тут представлені довоєнні машини радянських і європейських заводів, а гіди проведуть класну екскурсію, яка буде цікава навіть діткам.

Выставка автомобилей «Ретро-друзья»
Виставка автомобілів «Ретро-друзі»

Де: Дніпро, Мандриківська вулиця, 44.

Коли: щодня до 30 березня 2020. Пн-Пт 10: 00-18: 00; Сб, Нд 10: 00-19: 00.

Ціна: дорослі – 80 грн, діти – 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Дніпро відправляється в космос

Наймасштабніша космічна виставка на території України. Вас чекає більше 40 вражаючих космо-зон: віртуальна і змішана реальність, знайомство з прибульцями, дослідження Марса і Юпітера, екскурсія по МСК, передпольотний випробування, симулятори космічних кораблів, управління місяцеходом і багато іншого. 

Днепр отправляется в космос
Дніпро відправляється в космос

Де: Дніпро, вулиця Глинки, 2 (ТРЦ«МОСТ-сіті»).

Коли: щодня до 29 березня 2020. Пн-Нд 10:00-21:00.

Ціна: дітям до 3 років – безкоштовно, дитячий – 160-190 грн, дорослий – 210-250 грн.

Виставка каліграфічних робіт Ахмада Аль Дуллі

Дніпропетровська центральна міська бібліотека запрошує всіх поціновувачів каліграфічного мистецтва на виставку робіт Ахмада Аль Дуллі. Східна культура в поєднанні з унікальним талантом сирійсько-турецького майстра зачепить усіх, хто насолоджується шедевральною красою чистописання.

Выставка каллиграфических работ Ахмада Аль Дулли
Виставка каліграфічних робіт Ахмада Аль Дуллі

Де: Дніпро, вулиця Леніна, 23 (Центральна міська бібліотека).

Коли: щодня до 29 лютого 2020 року, Вт-Сб 10: 00-20: 00, Нд 11: 00-18: 00, Пн – вихідний.

Вартість: безкоштовно.

Розваги для дітей

«Waterland»

Циркове шоу світового рівня з унікальними декораціями, аквабалетом і лазерним шоу буде проходити в Дніпрі з 15 лютого. Неймовірні номера професійних акробатів викличуть захоплені вигуки не тільки у малюків, а й у дорослих. А родзинка шоу ㅡ величезна сцена-трансформер з 24-х метровими фонтанами.

Коли: 22, лютого, 12:00, 23 лютого, 12:00, 16:00. 

Вартість: від 300 грн.

Де: Дніпропетровський державний цирк, Січеславська Набережна 33.

Більше інформації та відгуки.

«Принц Кролик»

Дитячі казки повинні бути не просто цікавими, а й повчальними. Цей спектакль повністю впорався зі своїми завданнями. Цікава, місцями смішна і дуже добра історія про чаклунство, дружбу, любов і пригоди.

«Принц Кролик»
«Принц Кролик»

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр, вулиця Мономаха, 23.

Коли: 22 лютого, 11:00.

Вартість від 60 грн.

Більше інформації та відгуків

«Порцеляновий кролик» 

Повчальна казка про те, що любов треба не тільки приймати, але і віддавати. Вже довгі роки казка «Порцеляновий кролик» вважається кращою повчальною казкою для дітей, а тепер ви зможете побачити її зі сцени і допомогти дитині зрозуміти її мораль.

«Фарфоровый кролик»
«Порцеляновий кролик»

Де: Палац дітей та юнацтва, Набережна Перемоги, 5.

Коли: 22 лютого, 12.00.

Вартість: від 60 грн.

Більше інформації та відгуків.

Дитячий джазовий концерт 

Завдяки Національній філармонії ви можете формувати музичний смак дитини з самого дитинства. Яскравий і живий джаз у виконанні «Dnipro Band» під керівництвом Юрія Іщенка сподобається і діткам і дорослим, так що не пропустіть можливість відвідати філармонію всією родиною.

Детский концерт взрослой музыки
Дитячий концерт дорослої музики

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська 6.

Коли: 23 лютого, 12.00.

Вартість: від 40 грн.

Більше інформації та відгуків

«Слоник»

Лялькова вистава підійде для самих маленьких. Невигадливий сюжет оповідає про цікавого слоника і його пригоди в джунглях, де безліч небезпек, але і друзів не менше.

«Слоник»
«Слоник»

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр, вулиця Володимира Мономаха 23.

Коли: 23 лютого, 11:00.

Вартість від 60 грн.

Більше інформації та відгуків

Якщо нічого не припало до душі, не турбуйтеся, адже на Покупоні завжди можна знайти великий вибір дитячих розваг: від дитячих кімнат до розвиваючих занять.

Розваги для дорослих

Дивані вихідні скасовуються! Адже в місті так багато розваг, тільки встигай вибирати. Тим більше зі знижками від Покуна вам не доведеться обмежувати себе і ви зможете відриватися від душі.

Каток

Каток
Каток

І хоч зима цього року майже не зима, але на ковзанах вона все ж відчувається більше, а значить точимо леза і на лід. Особливо хороша ця ідея для романтичного побачення або для відпочинку всією сім’єю. Детальніше почитати де можна покататися в Дніпрі можна в окремому огляді. А ось знижечку шукаємо на Покупоні і економимо 50% на квитках на каток.

Боулінг

Боулинг
Боулінг

Якщо активний відпочинок на свіжому повітрі не про вас, то вирушайте в боулінг. Тут вам і активні рухи, і розминка для всіх м’язів, а ще азарт і спілкування. Для новачків пропонуємо статтю «Як навчитися грати в боулінг», ну а знижки завжди є на Покупоні, користуйтеся на здоров’я. 

Квести

Квесты
Квести

Яскраві емоції гарантовані з квестами, так що не втрачайте час дарма і бронюйте найцікавіші зі знижками до 50%.На квестах вас чекає занурення в іншу реальність, цікаві завдання, море азарту і драйву.

Віртуальність

Виртуальность
Віртуальність

Ще більше занурення в іншу реальність можна отримати з атракціонами VR. Сучасні технології дозволять вам відчути себе супергероєм або дослідником нових планет. Шукайте знижки на Покупоні і розважайтеся ще більше за ті ж гроші.

Фестивалі

«Єврофест»: кіно для кожного

Доторкніться до європейського соціального кінематографу в рамках фестивалю «Єврофест». На фестивалі демонструватимуть фільми з тематикою інклюзивності, але не подумайте, що тут буде присутня тільки нудна документалка. 22 лютого в Дніпропетровській центральній бібліотеці покажуть комедію «З’їдені левами» про пригоди двох братів, яким дуже важлива їхня дружба. Фільм йде англійською мовою з українськими субтитрами.

Де: Дитяча центральна бібліотека.

Коли: 22 лютого, 16:00.

Вартість: безкоштовно.

Більше інформації та відгуків.

Всеукраїнський фестиваль вуличного мистецтва

Мистецтво вже давно вирвалося з музеїв і театрів і гордо розгулює вулицями наших міст, пробираючись в графіті на стінах або в музику на площі. З 14 лютого по 8 березня в Дніпрі зберуться артисти вуличного мистецтва і змагатимуться за звання кращого. А у вас з’явиться можливість насолодитися всім і відразу: пантоміма, театр, музика, живі статуї і фокуси. 

Де: торговий центр «Дафі».

Коли: з 14 лютого по 8 березня з 10:00.

Вартість: безкоштовно. 

Більше інформації та відгуків про локацію.

Кращі фільми в кінотеатрах

Вихідні для відпочинку, так давайте проведемо їх в зручних кріслах в кінотеатрах, похрустуючи попкорном під кращі фільми в прокаті.

«Їжак Сонік» 

Дитячий фільм, який сподобається і дорослим, чого тільки коштує Джим Керрі в ролі головного лиходія. Сонік ㅡ прибулець з іншої планети, який знаходить на нашій нових друзів, адже без них ми нікуди, а вже по ходу справи потрапляє в кумедні пригоди і перемагає зло.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Пухнасті бешкетники» 

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, правда злегка шкодна і зовсім вже невгамовна. Страждають від її характеру і друзі і оточуючі, але тільки зовсім не скаржаться, адже пригоди виходять ну просто запаморочливі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Поклик предків»

Подорожі з друзями ㅡ іноді довжиною в життя. Цей фільм про неймовірну дружбу самотньої людини і відданого пса, які разом зустрічають радощі й негаразди.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Перекладачі»

Один бестселер і 9 перекладачів ㅡ гра почалася. Чи вартий шедевр світової літератури поламаних доль людей або в сучасному світі гроші стали дорожче моралі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Особливі» 12+

Доброта ㅡ хороша справа, тільки ось чи можемо ми залишатися однаково добрими для всіх, або бувають люди, яких ми намагаємося не помічати. Питання інклюзивності зараз на піку популярності, а фільм «Особливі» відкриває їх під новим кутом. Що потрібно особливим людям, чому ми повинні бути терплячими до них і як почати звертати увагу на їхні проблеми.

Прем’єра в Україні ㅡ 6 лютого.

«Ланцюг вбивств»

Що пов’язує людей? Доля? Злий випадок? Усвідомлений вибір? Останнє є не завжди і ми боремося з виром неймовірних подій, в які нас кидає світ. «Ланцюг вбивств» саме про це і про те, що ми завжди пожинаємо плоди своїх дій. 

«Цепь убийств»
«Ланцюг вбивств»

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Річард Джуелл» 16+

 Благими намірами … Річард Джуелл відомий, як людина, яка врятувала тисячі життів ㅡ безсумнівно герой. Але його героїзм має і зворотну сторону ㅡ йому довелося доводити свою невинність перед усією Америкою. Наскільки у нього це вийшло ㅡ судіть самі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Острів фантазій» 16+

А що якщо ваше бажання, будь-яке, збудеться? До чого це призведе? У фільмі показана історія про те, що іноді своїх фантазій треба боятися, особливо, коли вони збуваються трохи не так, як ви планували. Пориньте в атмосферу крутого екшену на тлі красивих пейзажів і задумайтеся, раптом не всі мрії варто втілювати. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гензель і Гретель» 16+

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм були не зовсім милими і добрими казкарями та якщо задуматися, то їх «Гензель і Гретель» ㅡ хоррор, що морозить кров. Дивіться і насолоджуйтеся красивими спецефектами і грою акторів.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Джентельмени» 16+

Культовий Гай Річі радує новим крутим фільмом, так що не пропустіть. Крутий екшн, яскрава музика і неймовірний сюжет ㅡ тільки мала частина задоволень від «Джентльмени». Вас порадує зоряний акторський склад і захоплюючий сюжет.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гола правда» 16+

Чи готові до гострого гумору? Тоді вперед ㅡ на український фільм «Гола правда». У міру вульгарний і не в міру смішний, він допоможе подивитися під новим кутом на питання дружби, відносин і щирості.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Справжня історія банди Келлі» 18+

Кривавий злочинець або принциповий Робін Гуд ㅡ розберіться в одній з найжорстокіших історій Австралії самі, а ще насолодіться крутою грою акторів і захоплюючими поворотами сюжету фільму.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Хижі птахи і фантастична Харлі Квін» 18+

Навіть якщо ти божевільна подружка супер-лиходія, коли ви розлучаєтеся, ти залишаєшся звичайною дівчинкою ㅡ робиш нову стрижку і сумно бродиш по барах. Але ось неприємності у тебе можуть бути ексклюзивні, так що доведеться Харлі Квін взяти себе в руки і об’єднати групу таких же божевільних навколо себе, щоб боротися за свої життя, весело і безтурботно, як уміє тільки вона. Не пропустіть видовищний бойовик з реальності DC.

Прем’єра в Україні ㅡ 6 лютого.   

Кращі концерти

«Таргани»

Під грім барабанів запалюють «Таргани» ㅡ культова російська група, яка радує своїх шанувальників якісним саундом і гостро соціальними текстами. Приходьте відриватися в Дніпрі на концерт, але не забудьте зручне взуття, тут не можна не танцювати.

Де: центр «Шинник», Хмельницького 118А.

Коли: 22 лютого, 19.00.

Вартість від 300 грн.

Більше інформації та відгуків

Володимир Гришко

Унікальний оперний співак порадує дніпропетровців своїм концертом, на якому прозвучать найпопулярніші хіти Володимира Гришка. На концерті вам забезпечені живий пронизуючий до самого серця звук і неймовірні емоції свята.

Де: Дніпропетровський академічний театр опери і балету.

Коли: 22 лютого, 18:00.

Вартість від 150 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Вечір з віртуозами»

Камерний концерт органної музики під акомпанемент скрипки і прекрасного сопрано Тетяни Улькіної порадує всіх любителів класики. На концерті будуть виконані найкращі твори Баха, Брамса і Тартіні, а особливу атмосферу і акустику подарує зал органної музики і унікальний інструмент з неймовірним звучанням.

«Вечер с виртуозами»
«Вечір з віртуозами»

Де: вулиця Сергія Нігояна 66.

Коли: 22 лютого, 17:00.

Вартість: від 120 грн.

Більше інформації та відгуків.

Ілюзіоністи брати Рай

Брати Рай запрошують вас на видовищне шоу. Це не просто номери циркових фокусників ㅡ ви побачите зникнення великих предметів, левітації, а ще поринете в атмосферу свята і веселощів.

Де: Дніпропрес, Єрмолової 35.

Коли: 22 лютого, 13.00.

Вартість від 100 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Музика лікує»

Вчені давно б’ються над універсальними ліками від усіх хвороб, але секрет розкрили музиканти. Виявляється, що музика може допомогти при будь-якій хворобі, перевірте самі на шикарному концерті класичної музики, похитуючи головою в такт Пуччіні, Моцарту і Чайковському. А ще отримаєте на руки свій особистий «рецепт».

«Музыка лечит»
«Музика лікує»

Де: вулиця Сергія Нігояна 66.

Коли: 23 лютого, 12.00.

Вартість: від 120 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Від бароко до джазу»

Якщо думаєте, що орган ㅡ інструмент давно забутого бароко, то ви помиляєтеся. Заслужена артистка України Надія Юрійчук доведе вам, що на органі можна зіграти все що завгодно ㅡ включаючи сучасний джаз.

«От барокко до джаза»
«Від бароко до джазу»

Де: вулиця Сергія Нігояна 66.

Коли: 23 лютого, 17:00.

Вартість: от 120 грн.

Більше інформації та відгуків.

Ідрак Мірзалізаде

Маленька зірка великих екранів ㅡ стендапер Ідрак Мірзалізаде уже підкорив Росію. Тепер черга за Україною. Для всіх фанатів, що переглянули всі ролики коміка на ютубі, урочисто оголошуємо ㅡ виступи Ідрака насичені імпровізацією, а значить концерти з ним не передбачувані ㅡ не пропускайте.

Де: «Менора», Шолом-Алейхема 4.

Коли: 23 лютого, 19.00.

Вартість: від 300 грн.

Більше інформації та відгуків

Кращі вистави

«Містер Ікс»

Одна з найвідоміших оперет світу про любов і інтриги. «Містер Ікс» показує історію неординарної особистості завжди в центрі уваги через свій ореол таємничості і незмінної маски. Хто ж ховається за нею ㅡ дізнайтеся самі на прекрасній виставі. 

«Мистер Икс»
«Містер Ікс»

Де: Дніпропетровський академічний театр опери та балету, проспект Дмитра Яворницького, 72А.

Коли: 23 лютого, 18:00.

Вартість: від 80 грн. З акцією від Покупона ви зможете придбати місця в партері зі знижкою 50%.

«Діагноз: кохання»

Любові всі віки покірні. Так що навіть розчарувавшись у житті і його справедливості, тільки одна мить і погляд може вирішити вашу долю.

«Диагноз ㅡ любовь»
«Діагноз: кохання»

Де: Дніпропетровський академічний театр драми і комедії, Яворницького 97.

Коли: 22 лютого, 14:00, 23 лютого, 18:00.

Вартість від 100 грн.  

«Кайдашева сім’я» 

Класичний спектакль, який, напевно, ніколи не втратить своєї актуальності. Чи можуть різні покоління ужитися під одним дахом, чи може подружитися невістка і свекруха … Не пропустіть можливість подивитися відмінну класичну постановку.

«Кайдашева семья»
«Кайдашева сім’я»

Де: театр імені Шевченка, вулиця Воскресенська 5.

Коли: 22 лютого, 17:00.

Вартість від 100 грн.

«Спальня Сальвадора»

Коли хочеш закрутити інтрижку, але чомусь танцюєш танго, а потім ще й знаходиш під диваном чужого чоловіка, то день видався не з легких. Подивіться яскраву і смішну комедію про один день солідного депутата-аграрія.

«Спальня Сальвадора»
«Спальня Сальвадора»

Де: Дніпропетровський академічний театр драми і комедії, Яворницького 97.

Коли: 22 лютого, 18:00.

Вартість від 50 грн.

Театр «Віримо» «Однокласники»

Вистава про щасливі шкільні часи, коли кожен новий день був пригодою, а кожна симпатія ㅡ любов’ю на все життя.

Театр «Верим» «Одноклассники»
«Однокласники»

Де: Палац дітей та юнацтва, Набережна Перемоги, 5.

Коли: 22 лютого, 17:00.

Вартість: від 100 грн.

«Мафія. Мокра справа»

Закохатися в дочку боса мафії ㅡ справа небезпечна. Так що тримайся за голову, пригоди починаються. Ну а ви тримайтеся за животи ㅡ адже буде неймовірно смішно.

«Мафия. Мокрое дело»
«Мафія. Мокра справа»

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр, Володимира Мономаха 23.

Коли: 22 лютого, 17:00.

Вартість від 130 грн.  

«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

Проникливий спектакль трохи про сенс життя, трохи про долю, хоч і не завжди злу, а ще про любов. Гра акторів тільки підкреслює сильний режисерський задум, так що ви точно підете зі спектаклю під враженням.

«Дорогая Памела, или как бы нам пришить старушку»
«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

Де: Телетеатр, Крутогорний узвіз, 9.

Коли: 22 і 23 лютого, 18:00.

Вартість: від 100 грн, ну і як же без приємних знижок від Покупона ㅡ шукайте -50% на квитки на нашому сайті.

«№13 або божевільна ніч»

Життя ㅡ штука непередбачувана, ось і ви не знаєте, що вас чекає в номері, який ви забронювали під романтичне побачення. Раптом труп? Саме так і сталося з героєм вистави. А чим все закінчиться ㅡ дізнайтеся самі, відвідавши виставу.

«№13 или сумасшедшая ночь»
«№13 або божевільна ніч»

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр, вулиця Володимира Мономаха, 23.

Коли: 23 лютого, 120 грн.

Вартість від 120 грн.

«Милі дітки» 

Коли чоловік зустрічає нову любов, він цілком може забути про свою сім’ю. У виставі ви дізнаєтеся, що може бути, коли «любі дітки» не дають забути про себе, обіцяємо, буде весело.

«Милые детки»
«Милі дітки»

Де: театр імені Шевченка, вулиця Воскресенська 5.

Коли: 23 лютого, 17:00.

Вартість від 100 грн.

Що ще цікавого

Екскурсія на завод «Інтерпайп Сталь»

Унікальний завод по виготовленню сталі є одним з найбільших в Європі. Але заводу можна пишатися не тільки своїми розмірами, а й великою кількістю «зелених технологій», високим попитом на його продукцію, а ще багатющою історією. Про все це ви дізнаєтесь на активній екскурсії на завод, приєднуйтесь!

Де: вулиця Князя Володимира Великого 13.

Коли: 22 лютого, 11:30.

Вартість: 50 грн.

Організатор екскурсії «Риба Андрій».

«Фешн-показ»

22 лютого Дніпро перетвориться на центр української моди. Ви зможете побачити нові колекції українських і зарубіжних модельєрів сезону весна-літо 2020. А ще зануритися в неймовірну атмосферу свята стилю. У цьому допоможуть шампанське, устриці, коктейлі та смачні частування.

«Фешн-показ»
«Фешн-показ»

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська 6.

Коли: 22 лютого, 19.00.

Ціна: 100 грн.

Більше інформації та відгуків.

Вривайтеся у вихідні підготовленими і не забувайте, що наша афіша ㅡ не істина в останній інстанції, адже ще більші знижки і вигідні пропозиції ви знайдете на Покупоні, економте і розважайтеся від душі. А ще діліться з нами планами, тому що ми всією редакцією сперечаємося що краще ㅡ боулінг або квест! :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *