Куди піти 22 і 23 лютого в Харкові: ідеї для насичених вихідних

Вихідні, як зазвичай, підкралися непомітно, та ви не знаєте, як їх провести? Якщо ще не визначилися з планами, то спеціально для вас редакція Покупона підготувала афішу розважальної програми на вихідні дні 22 та 23 лютого. Не пропустіть момент: проведіть цей уїк-енд насичено і весело.

Розваги для дорослих

Гра в «SHOCK FIGHT»

Гра в «SHOCK FIGHT»

Справжні «дорослі» войнушки поєднали в собі краще від лазертаг та пейнтболу. Ваше завдання ㅡ не потрапити під приціл ворога, адже кожне нове потрапляння буде відчутніше попереднього.

  • Коли: щодня, за попереднім записом, до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плеханівська, 134.
  • Ціна: вiд 2800 грн за компанію, але з Покупоном ㅡ знижка до 65%.

Гра в лазертаг

Гра в лазертаг

Хочете отримати заряд адреналіну від реалістичного бою, але при цьому залишитися цілим і неушкодженим? Тоді лазертаг ㅡ ваш варіант.

  • Коли: за попереднім записом, щодня до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плехановская, 134.
  • Вартість: вiд 2800 грн за компанію 10 осіб, але з Покупоном ㅡ знижка до 60%.

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях ㅡ це відмінна можливість провести по-особливому час з коханою людиною. Спілкування з благородними тваринами заряджає енергією і позитивом.

Футбольний матч «Шахтар» VS «Десна»

Футбольний матч «Шахтар» VS «Десна»

В матчі Чемпіонату України на поле битимуться донецький «Шахтар» і чернігівська «Десна». Навіть найбільший екран не передасть всіх емоцій, які будуть вирувати на трибунах. Якщо ви справжній фанат футболу, ви не зможете пропустити цю подію.

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Влаштовуйтеся зручніше на м’яких пуфах, запасайтеся смаколиками, адже вас чекає ціла ніч за переглядом драйвових фільмів: «Адреналін», «Адреналін-2», «Перевізник». Завдяки Full HD екрану з якісним об’ємним звуком ви відчуєте міць, швидкість, азарт цих фільмів.

Віртуальна реальність

Віртуальна реальність

Ігри на PS 4, VR атракціони, перегляд фільмів у форматі 7D подарують яскраві емоції і заряд адреналіну. Спробувавши раз, складно втриматися від бажання отримати нові враження. Хоча навіщо себе стримувати: зі знижками від Покупона такі розваги доступні кожному.

Квести

Квести

Квести не перестають користуватися популярністю. Пригодницькі, хоррор, фентезі, детективні, еротичні, міські ㅡ різноманітність тематик і рівнів складності дозволить обрати найбільш оптимальні варіанти і отримувати колосальні емоції від кожного проходження. Якщо ви завзятий любитель квестів чи, навпаки, тільки входите у смак, вам напевно знадобляться знижки від Покупона.

Боулінг

Боулінг

Ще один відмінний спосіб весело і активно провести час з друзями ㅡ сходити компанією в боулінг-клуб. Беріть з собою гарний настрій і трохи азарту ㅡ і страйк не змусить на себе довго чекати. Щоб найчастіше практикуватися в цій грі, стежте за акціями на боулінг та більярд на Покупоні.

Відпочинок для дітей і батьків

Дітям не менше, ніж дорослим, потрібен повноцінний відпочинок і яскраві позитивні враження. Провести час вдома ви завжди встигнете, а ось щоб вихідні були по-справжньому цікавими, стежте за акціями на розваги для дітей на Покупоні: тут ви завжди знайдете ідеї для сімейного дозвілля за приємною ціною.

Дзеркальний лабіринт

Дзеркальний лабіринт

Заплутані коридори з дзеркал, раптові повороти, несподівані тупики ㅡ вам належить проявити кмітливість, щоб знайти вихід і не загубитися в ілюзії простору.

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

У розважальному центрі «Multi Boom» є все для активного і веселого проведення часу ваших маленьких дзиг: батути, сухий басейн, карусель, гірки, атракціони, настільний футбол, теніс, аерохокей.

  • Коли: щодня до 31.05.2020.
  • Де: «Multi Boom», проспект Юрія Гагаріна, 181.
  • Ціна: Будні дні: 30 хвилин ㅡ 70 грн, година ㅡ 80 грн, безліміт ㅡ 180 грн. Вихідні дні 30 хвилин ㅡ 80 грн, година ㅡ 100 грн, безліміт ㅡ 200грн. Але зі знижками від Покупона дешевше в два рази.

Зимові розваги від «S-Park»

Зимові розваги від «S-Park»

У «S-Park» є забави на будь-який смак і вік: катання на лижах, фінських санях, снігокаті, зимовому самокаті, а також лазерний лабіринт і тир. Нудьгувати точно не доведеться!

Інтерактивна вистава «У пошуках Гаррі Поттера»

Мабуть, кожна дитина хоче мати супер-здібності. Щоб перевірити свої магічні таланти, приходьте на інтерактивний ілюзійний спектакль «В пошуках Гаррі Поттера». А раптом саме ви зможете стати чарівником і творити чудеса?

Інтерактивна вистава «Зайці всюди»

Видовищне інтерактивне шоу для всієї родини. Ваша дитина зможе зіграти в ілюзійній виставі, де на неї чекають магія, сміх і зайці, адже вони всюди.

Шоу білих китів і дельфінів

Шоу білих китів і дельфінів

Зустріньтеся з дивовижними дельфінами, білими китами і їх друзями. Вас не залишать байдужими чудові трюки, танці і навіть спів «морських артистів». Подаруйте собі і дітям чудовий настрій і щирі емоції.

Цирк на воді «Waterland»

Цирк на воді «Waterland»

Казкова атмосфера цирку на воді «Waterland» підкорить вашу уяву. У цьому дивовижному світі русалки літають під куполом, дресировані ведмеді виконують неймовірні трюки, чарівний морський котик танцює під запальну музику. Все дійство доповнюється чарівним дощем і лазерним шоу. Подаруйте собі і дітям незабутні враження!

  • Коли: 22 лютого о 12:00 і 17:00, 23 лютого о 12.00.
  • Де: Харківський цирк, вул. Ірини Бугримової, 1.
  • Ціна: від 80 грн.

Вистава «Вождь червоношкірих»

Вистава «Вождь червоношкірих»

Прем’єра театру «Forte» ㅡ веселий вестерн для дітей та їх батьків «Вождь червоношкірих» за однойменним оповіданням О’Генрі. Два колишніх лиходія, а в душі справжні добряки, Білл і Сем, викрадають сина заможного містера Дорсета. Вони сподіваються отримати хороший викуп за хлопчика, але Джонні встановлює нові правила і нарікає себе Вождем червоношкірих. Схоже, Біллу і Сему ця гра не дуже подобається. Чи зможуть вони змінити сюжет і отримати такий довгоочікуваний викуп?

Мюзікл «День народження кота Леопольда»

Мюзікл «День народження кота Леопольда»

Кот Леопольд хоче весело і яскраво відсвяткувати свій День народження. Але нахабні миші хочуть зіпсувати свято. Тоді Леопольд відправляється до лікаря за «озвірином». Ось тепер подивимося, хто кого?!

Музична казка «Красуня і Чудовисько»

Романтична історія кохання про те, як добра серцем дівчина звільнила від злих чар молодого принца. Казка наповнена гумором, пригодами і чарами.

Мюзикл «Хоттабич»

Мюзікл «День народження кота Леопольда»

Яскрава, динамічна постановка з насиченим сюжетом, яскравими спецефектами, чудовою музикою. Ваших дітей чекає знайомство із всемогутнім джинном по імені Хоттабич і чарівними властивостями його бороди. На сцені пануватиме казковий світ з чудесами і магією.

  • Коли: 22 лютого, 11:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 50 грн.

Вистава «Чудо»

Вистава «Чудо»

Постановка за твором американської письменниці Р. Дж. Паласіо. У виставі торкаються теми буллінгу і непростих відносин між сучасними дітьми. Головний герой ㅡ хлопчик зі спотвореним хворобою обличчям і добрим серцем. Своїм щирим ставленням до оточуючих він надихає однолітків на добрі вчинки, адже в душі кожної дитини ховається справжнє диво.

Балет-казка «Пітер Пен»

Балет-казка «Пітер Пен»

Фантастична історія про дивовижного хлопчика Пітера Пена, який жив на чарівному острові і вмів літати. 

У постановці беруть участь понад сто вихованців Харківської хореографічної школи. Подаруйте дитині свято музики, танцю і незвичайних емоцій. 

  • Коли: 23 лютого, 11:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 50 грн.

Найкращі вистави

Репертуар харківських театрів як завжди різноманітний. Тут регулярно ставлять прем’єри і з аншлагом грають постановки, які стали хітами. Хочете частіше «торкатися до прекрасного» ㅡ стежте за акційними пропозиціями на спектаклі

Вистава «Приборкання С’юзен»

Вистава «Приборкання С'юзен»

Забавна і непередбачувана історія перевтілення «необтесаної» перукарки в «освічену жінку». Після перегляду цієї любовної комедії вам неодмінно захочеться по-новому подивитися на свою другу половинку і разом пережити романтичні моменти.

Балет«Собор Паризької Богоматері»

Балет«Собор Паризької Богоматері»

Вічна історія кохання красуні Есмеральди і потворного дзвонаря Квазімодо. У танці герої точно передають ідею роману Віктора Гюго ㅡ любов і смерть йдуть рука об руку, але справжня любов завжди сильніша за смерть.

  • Коли: 22 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: 320 грн.

Вистава «Легкий спосіб кинути палити»

Вистава «Легкий спосіб кинути палити»

Основні герої вистави ㅡ сама звичайна подружня пара, у якої не ладяться відносини. Одного разу вони просто перестали чути і розуміти один одного… Рішення проблем приходить само собою.

Вистава «Рожи»

Вистава «Рожи»

Одна з найбільш відвідуваних вистав в театрах Харкова полюбилася глядачам продуманою постановкою, відточеною грою акторів і тонким гумором. Якщо ви хочете від душі посміятися, послухати живу музику, поностальгувати, вам неодмінно варто відвідати спектакль «Рожи».

Вистава «Вибір»

Вистава «Вибір»

Сучасний світ диктує свої правила: досягти успіху, реалізуватися, отримати визнання. Часом у погоні за «атрибутами» успішної людини, ми втрачаємо свою справжню життєву мету. І тільки збіг трагічних обставин змушує зупинитись і обернутися назад. Але вибору більше немає…

  • Коли: 22 лютого, 19.00.
  • Де: вул. Гіршмана,16.
  • Постановка: Театр «P.S».
  • Ціна: 250 грн.

Вистава «Імперія ангелів»

Вистава «Імперія ангелів»

Люди часто не розуміють сенсу свого життя, не знаходять свого призначення. А ангели? Чи легко новій душі, яка тільки що дихала, жила, ненавиділа, любила переорієнтуватися на посаду чийогось Ангела-хранителя. Адже в цій іпостасі потрібно бути розважливим і допомагати своєму підопічному. А як же свої власні почуття?! 

Історія, наповнена глибоким змістом і тонким гумором, про те, як важливо любити і слідувати за своєю мрією. 

Кіно-спектакль «Мрії збуваються»

Кіно-спектакль «Мрії збуваються»

Саркастична драма на тему любові, чоловічої та жіночої сутностей, за мотивами п’єси Івана Вирипаєва. «Любов ㅡ це єдине, що є постійне в цьому світі, дійсно створене з піску». Тоді чому ми часом страждаємо?

Вистава «Вічні французькі фарси про це…»

Відверта комедія, в основі якої ㅡ народні французькі анекдоти. Вас чекають дорослий гумор, непередбачувані сюжети, неординарні персонажі. 

Вистава для дорослих, діти до 16 років не допускаються.

  • Коли: 23 лютого, 18:00.
  • Де: вул. Гіршмана, 16.
  • Постановка: Театр «P.S».
  • Ціна: 250 грн.

Опера «Отелло»

Опера «Отелло»

Музична трагедія «Отелло» Джузеппе Верді ㅡ це новий погляд на хрестоматійну історію кохання і ревнощів. Історія, в якій заздрість і злість погубили почуття і забрали життя закоханих.

  • Коли: 23 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 120 грн.

Спектакль «Ти SVO»

Спектакль «Ти SVO»

Йтиметься про чоловіків, які в очах жінок стали справжніми SVO… Театр «SaXaLinUA» взяв на себе відповідальність довести зворотнє. Вистава дає привід від душі посміятися і задуматися.

Вистава «Міраж»

Вистава «Міраж»

Що як ви зустрінетеся з самим собою в старості, років так через 30-40? Чи не буде вам соромно за своє минуле? Чи живете ви зараз або постійно відкладаєте «на потім», яке може і не настати? 

Концерти та фестивалі

Концерт гурту «НеАнгели»

Концерт гурту «НеАнгели»

Спеціальні гості вечірки ㅡ чудові «Неангели». Кожна поява групи на сцені ㅡ це одночасно експресивне і душевне шоу. Приходьте підспівувати знайомі хіти і підривати танцпол.

  • Коли: 22 лютого, 23:30.
  • Де: Victory Concert Hall, вул. Карпатська, 95.
  • Ціна: 399 грн.

Концерт «Романтичний орган»

Концерт «Романтичний орган»

В органному залі філармонії відбудеться концерт «Звукові всесвіти» Райнбергера і Олександра Гільмана у виконанні Станіслава Калинина. Гарна музика органу задасть романтичний настрій вечора.

Фестиваль «Короткий метр про ЛЮБОВ»

Фестиваль «Короткий метр про ЛЮБОВ»

У другій збірник фестивалю увійшли сім різножанрових фільмів про кохання: мелодрами, комедії, драми, фантастика. У кожної історії ㅡ прекрасне щире почуття, яке зачаровує, манить, кружляє голову, штовхає на необдумані вчинки, розставляє життєві пріоритети… Любов ㅡ вона багатогранна…

  • Коли: 22 лютого, 19.00.
  • Де: Fabrika.space, Благовіщенська вулиця, 1
  • Ціна: 80 грн.

Найращі фільми в кінотетрах

«Їжак Соник» 

«Їжак Соник»

Дитячий фільм, який сподобається і дорослим, чого тільки коштує Джим Керрі в ролі головного лиходія. Соник ㅡ прибулець з іншої планети, який знаходить на нашій нових друзів, адже без них ми нікуди, а вже по ходу справи потрапляє в кумедні переробки і перемагає зло.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Пухнасті бешкетники» 

«Пухнасті бешкетники»

Навіть маленька їжачиха можливо принцесою, правда злегка бешкетною і зовсім вже невгамовної. Страждають від її характеру і друзі і оточуючі, але тільки зовсім не скаржаться, адже пригоди виходять ну просто запаморочливі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Поклик предків»

«Поклик предків»

Подорожі з друзями ㅡ іноді довжиною в життя. Цей фільм про неймовірну дружбу самотньої людини і відданого пса, які разом зустрічають радості та негаразди.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Перекладачі»

«Перекладачі»

Один бестселер і 9 перекладачів ㅡ гра почалася. Чи варто шедевр світової літератури поламаних доль людей або в сучасному світі гроші стали дорожче моралі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Особливі» 12+

«Особливі»

Доброта ㅡ добра справа, тільки ось чи можемо ми залишатися однаково добрими для всіх, або бувають люди, яких ми намагаємося не помічати. Питання інклюзивності зараз на піку популярності, а фільм «Особливі» відкриває їх під новим кутом. Що потрібно особливим людям, чому ми повинні бути терплячими до них і як почати звертати увагу на їхні проблеми.

Прем’єра в Україні ㅡ 6 лютого.

«Ланцюг вбивств»

«Ланцюг вбивств»

Що пов’язує людей? Доля? Злий випадок? Усвідомлений вибір? Останнє є не завжди і ми боремося з виром неймовірних подій, в які нас кидає світ. «Ланцюг вбивств» саме про це і про те, що ми завжди пожинаємо плоди своїх дій.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Річард Джуелл» 16+

«Річард Джуелл»

 Благими намірами… Річард Джуелл відомий, як людина, яка врятувала тисячі життів ㅡ безсумнівно герой. Але його героїзм має і зворотну сторону ㅡ йому довелося доводити свою невинність перед усією Америкою. Наскільки у нього це вийшло ㅡ судіть самі.

Премьера в Україні ㅡ 20 лютого.

«Острів фантазій» 16+

«Острів фантазій»

А що якщо ваше бажання, будь-яке, збудеться? До чого це призведе? У фільмі показана історія про те, що іноді своїх фантазій треба боятися, особливо, коли вони збуваються трохи не так, як ви планували. Пориньте в атмосферу крутого екшену на тлі красивих пейзажів і задумайтеся, раптом не всі мрії варто втілювати. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гензель і Гретель» 16+

«Гензель і Гретель»

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими і добрими казкарями та якщо задуматися, то їх «Гензель і Гретель» ㅡ льодовий хоррор. Дивіться і насолоджуйтеся красивими спецефектами і грою акторів.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Джентельмени» 16+

«Джентельмени»

Культовий Гай Річі радує новим крутим фільмом, так що не пропустіть. Крутий екшн, яскрава музика і неймовірний сюжет ㅡ тільки мала частина задоволень від «Джентльмени». Вас порадує зоряний акторський склад і захоплюючий сюжет.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гола правда» 16+

«Гола правда»

Чи готові до цього гумору? Тоді вперед ㅡ на український фільм «Гола правда». У міру вульгарний і не в міру смішний, він допоможе подивитися під новим кутом на питання дружби, відносин і щирості.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Справжня історія банди Келлі» 18+

«Справжня історія банди Келлі»

Кривавий злочинець або принциповий Робін Гуд ㅡ розберіться в одній з найжорстокіших історій Австралії самі, а ще насолодитеся професійною грою акторів і захоплюючими поворотами сюжету фільму.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Хижі птахи і фантастична Харлі Квін» 18+

«Хижі птахи і фантастична Харлі Квін»

Навіть якщо ти божевільна подружка супер-лиходія, коли ви розлучаєтеся, ти залишаєшся звичайною дівчинкою ㅡ робиш нову стрижку і сумно бродиш по барах. Але ось неприємності у тебе можуть бути ексклюзивні, так що доведеться Харлі Квін взяти себе в руки і об’єднати групу таких же божевільних навколо себе, щоб боротися за свої життя, весело і безтурботно, як уміє тільки вона. Не пропустіть видовищний бойовик з реальності DC.

Прем’єра в Україні ㅡ 6 лютого.  

Щоб частіше дивитися фільми на великому екрані, стежте за знижками на квитки від Покупона.

Смачні вихідні

Смачні вихідні

Для багатьох вихідні ㅡ привід зустрітися з друзями або провести час з сім’єю. Відпочиньте від домашніх турбот і довірте приготування їжі професіоналам. Про найкращі сервіси доставки їжі в Харкові ми розповідали в статті. Насолоджуйтесь апетитними стравами в домашній атмосфері зі знижками від Покупон.

Якщо ж ви любите відкривати нові місця, рекомендуємо почати з тих закладів, де діють акції від Покупона:

Вибирайте на свій смак і вперед до гастрономічного задоволення!

Як бачите, варіантів дозвілля ㅡ маса, як би все встигнути? Ви вже вирішили, чим займетеся на цих вихідних?

1 коментар
  • Саша

    Всю жизнь живу в Харькове и в принципе всегда знал чем заняться или куда сходить с друзьями. Не думал, что когда-то начну искать, как провести время в родном городе, и тут наткнулся на эту статью. Сразу в глаза бросилась эффектная картинка, да и клуб Форпост я знаю, в пейнтбол играл там компанией пару раз, а вот что появилась у них новая фишка Шок файт, читаю впервые тут. Идея классная, надо попробовать. Так что спасибо!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *