Куди піти і чим зайнятися в Києві в березні 2020: афіша кращих заходів в цьому місяці

Березень — насичений місяць у всіх відносинах: тут вам і перше потепління, і свята (куди піти на 8 березня і на День святого Патріка в Києві ми писали в попередніх статтях), і безліч цікавих подій, афішу яких ми підготували в нашому огляді.

Виставки і музеї по знижці

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їхнім батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Лабораторія чокнутого професора

Де: Київ, проспект Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум».

Експеріментаніум

Де: Київ, площа Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижку.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Може зводити її в зоопарк? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Виставка рослин «Едемський сад»

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Музей воскових фігур

Де: Київ, проспект Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Музей сиру

Екскурсія буде цікава тим, хто хоче більше дізнатися про різновиди і тонкощі виробництва сирів, українські традиції сироваріння. Після екскурсії у вас буде можливість продегустувати авторські сорти сиру з келихом вина або чашкою ароматної кави.

Музей сиру

Де: Київ, вулиця Шовковична, 50А (Музей сиру).
Коли: Пн-Нд 11:00-20:00.
Ціна: 300 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 25% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Кращі акції на екстремальний та активний відпочинок

Імітатор вейксерфінга

Не потрібно чекати літа, щоб навчитися круто кататися на серфінгу. Завдяки унікальній конструкції, що імітує хвилю, і чуйному керівництву досвідчених тренерів ви швидко станете на борд, і вже до теплого сезону станете справжнім профі.

Імітатор вейксерфінга

Де: Київ, проспект Романа Шухевича, 2Т («Sky Family Park», «Wake Spot»).
Коли: щодня 10:00-20:00.
Ціна: в будні — 550 грн/15 хвилин, 1000 грн/30 хвилин; у вихідні — 650 грн/15 хвилин, 1200 грн/30 хвилин, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку до 40%.

Стрибки на батуті

Не любите мочити лапки? Тоді надягайте зручний спортивний одяг та тягніть свої втомлені тушки на батути. Почуття драйву і невагомості пробудить вас після зимової сплячки і зарядить енергією на майбутнє літо.

Стрибки на батуті

Де: Київ, проспект Романа Шухевича, 2Т («Sky Family Park», «Wake Spot»).
Коли: щодня 10: 00-20: 00.
Ціна: оренда батута в будні — 300 грн/год, у вихідні — 400 грн/год, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку до 40%.

Картинг

Мало хто може похвалитися тим, що хвацько крутив баранку картингової машини. Давайте вирішимо цю проблему разом :) В картинг-центрі «Ingul-Kart» вас чекає крута траса протяжністю 700 м, найпотужніші карти в Києві, професійні інструктори-картингісти і приємні знижки, якими Покупон завжди радий поділитися.

Картинг

Де: Київ, Столичне шосе, 103 («Ingul-Kart»).
Коли: щодня 13:00-23:00.
Ціна: заїзд на 10 хвилин в будній день — 280 грн/чол, заїзд на 10 хвилин у вихідні — 300 грн/чол, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 45% знижки.

Проводимо березень весело і економно

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 80% від Покупона (просто перейдіть за посиланнями):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки до 60% на меню кухні та бару в кращих закладах Києва на нашому сайті.

Кращі події 9-15 березня

Національний балет Грузії «Сухішвілі»

Виступ балету «Сухішвілі» з нетерпінням чекають глядачі у всьому світі. Чарівну дію грузинського танцю, що кидає виклик законам гравітації, складно описати словами! Перед вами виступлять 100 найкращих танцюристів, а на сцені ви побачите 2500 яскравих костюмів.

Національний балет Грузії «Сухішвілі»

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв України).
Коли: 9 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 650-1500 грн.

Концерт «Симфонічні The Prodigy»

А ви можете уявити собі як звучить знаменитий електронний сингл «Voodoo people» у виконанні симфонічного оркестру? Ні? :) Тоді радимо відвідати самий неординарний симфонічний концерт «The Prodigy» від «Gosorchestra» під керівництвом геніального Олександра Госачінского.

Концерт «Симфонічні The Prodigy»

Де: Київ, вулиця С. Петлюри, 4 (Caribbean Club).
Коли: 9 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 300-790 грн.

Вистава «Він — моя сестра»

Оригінальний сюжет розповість вам історію особливої дружби двох чоловіків, в якій один з друзів відчуває себе природно в жіночому образі. Комедійний спектакль дивиться на одному диханні і залишає після себе приємний післясмак.

Вистава «Він — моя сестра»

Де: Київ, вулиця Михайла Грушевського, 30/1 (Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України).
Коли: 10 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 120-600 грн.

Тренінг «Казки про мотивацію»

На тренінгу під керівництвом самого затребуваного бізнес-тренера Молдови — Ольги Нісенбойм — ви дізнаєтеся, які грубі помилки допускає вища ланка при мотивуванні своїх підлеглих: які реальні фактори впливають на мотивацію і демотивацію, на що впливає зарплата і на що не має ніякого впливу, з’ясуйте що таке нематеріальна мотивація і яка її ціна, визначте як впливають на мотивацію покарання у вигляді штрафів і заохочення у вигляді премій, розберемося як мотивувати кращих співробітників. Приходьте, буде дуже цікаво!

Тренінг «Казки про мотивацію»

Де: Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 19/21 (БЦ «Леонардо»).
Коли: 12 березня 2020 о 15:00.
Ціна: 1700-4500 грн.

Прем’єра фільму «Толока»

Події фільму засновані на українській баладі Тараса Шевченка: троє козаків закохуються в Катерину, але вибір робить доля — Катерина пообіцяла стати дружиною того, хто врятує її брата з полону. Пробираючись крізь історію України, фільм відтворює трагічні і героїчні події нашої неньки.

Прем’єра в Україні: 12 березня 2020.

Гумористичне шоу «Ліга сміху»

Шоу «Ліга сміху» починає перший і другий етап телезйомки нового сезону грандіозного гумору в Жовтневому палаці. Зіркове журі, смішний ведучий, яскраві декорації, оригінальні і веселі команди — ідеальне дозвілля на березневий вікенд.

Гумористичне шоу «Ліга сміху»

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Міжнародний центр культури і мистецтв).
Коли: 13 і 15 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 250-1490 грн.

Дитячий квест «Малефісента. Магічні істоти»

У магічне королівство знову прийшла біда: служителі королеви Інгрід не здаються, в черговий раз намагаючись порушити спокій чарівного світу і опанувати магіє мешканців боліт. Тітоньки феї виявляються в полоні злих людей, але їм вдається вислати лист з проханням про допомогу. Тільки відважні герої можуть врятувати магічних істот і відновити справедливість і баланс між двома світами.

Дитячий квест «Малефісента. Магічні істоти»

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Телепорт 360).
Коли: 14 березня 2020 о 16:00.
Ціна: 300 грн (квест проводиться для дітей від 5 до 11 років).

Виставка «Ivan Marchuk. Секрети геніальності»

Культурний центр «ARTAREA» представляє виставку картин відомого українського художника Івана Марчука, в якій, завдяки своїй унікальності і багатогранності, майстер по-своєму відобразив героїв хрестоматійних повістей. Картини були високо оцінені закордонним глядачем більш ніж в двадцяти країнах.

Виставка «Ivan Marchuk. Секрети геніальності»

Де: Київ, вулиця Софіївська, 11/15 (Культурний центр «ARTAREA»).
Коли: щодня до 5 квітня 2020 з 11:00 до 20:00.
Ціна: 50-450 грн.

Виставка-шоу «Планета роботів»

На великій виставці роботів ви побачите більше 50 металевих експозицій, виконаних у натуральну величину: робот-аніматор, танцюючі роботи, машина-трансформер і інші унікальні фантастичні експонати з улюблених фільмів і мультиків.

Виставка-шоу «Планета роботів»

Де: Київ, вулиця Біломорська, 1 (Маркет Молл Даринок).
Коли: щодня до 22 березня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 150-250 грн.

Цікаві заходи 16-22 березня

Тренінг «Professional Scrum Master»

Тренінг «Professional Scrum Master» — передовий дводенний курс для тих, хто підтримує продуктивність і ефективність команди по розробці програмного забезпечення. До розробки матеріалів, які будуть представлені на тренінгу, доклав руку сам Кен Швабер (один з творців Скрам) і міжнародне співтовариство PST Scrum.org. Всього за кілька днів учасники тренінгу на практиці отримають нові знання, актуальні схеми управління, усвідомлять основні принципи і цінності методу Scrum.

Тренінг «Professional Scrum Master»

Де: Київ, вулиця Пимоненка, 13 (БЦ «Форум»).
Коли: 16 березня і 17 березня 2020 з 10:00 до 18:00.
Ціна: 17 370 грн.

Гумористичний концерт «Вечірній квартал»

Зустрічайте нову весняну програму від коміків команди «Вечірній квартал». Все буде як ви любите: гострий гумор про політиків, жаркі сценки з сімейного життя, жарти над зірками шоу-бізнесу та виступи артистів української естради. Приходьте з сім’єю і друзів захопіть! Станьте першими глядачами комедійних номерів, які незабаром буде обговорювати вся країна ;)

Гумористичний концерт «Вечірній квартал»

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв України).
Коли: 17 березня і 18 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 180-3500 грн.

Вистава «Мегери»

Вистава в жанрі травесті-комедія за відомою п’єсою Дона Нігро «Горгони» підкорив українських глядачів. Ця історія про двох ворогуючих актрис похилого віку, які збираються повернути собі колишню славу, знявшись у фільмі жахів. Жінки, а в нашому випадку чоловіки, які зіграли ролі жінок, не шкодують колючих фраз на адресу один одної, не на життя, а на смерть борючись в поєдинку за популярність. Хочете дізнатися хто з них переможе — дивіться спектакль-трагікомедію за участю чудових акторів О. Вертинського та А. Ємцова «Мегери».

Вистава «Мегери»

Де: Київ, вулиця Велика Житомирська, 40 (Театр Актор).
Коли: 18 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 350 грн.

Анімаційний мультфільм «Поляріс»

Вчений пінгвін Деймс і веселий ведмідь Потап відправляються в далеку, але захоплюючу подорож на космічній субмарині, щоб пізнати таємниці полярних ночей, кілець Сатурна і вічної мерзлоти на полярних полюсах. Мультфільм буде однаково цікавий як для дітей, так і для дорослих.

Анімаційний мультфільм «Поляріс»

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, Телепорт 360).
Коли: 18 марта — 22 березень 2020 о 13.00.
Ціна: 100 грн.

Tribute show «Linkin Park»

Музична група «Legenda Folium» підготувала неймовірне триб’ют-шоу на честь дня народження і вічної пам’яті легендарного вокаліста «Linkin Park» — Честера Беннінгтона. У цей вечір концертний майданчик «Докер пабу» розірвуть хітові пісні і нестримна енергетика усіма улюбленої американської рок-групи.

Tribute show «Linkin Park»

Де: Київ, вулиця Богатирська, 25 (Docker Pub).
Коли: 18 березня 2020 о 20:00.
Ціна: 125-1400 грн.

Прем’єра фільму «Нічний портьє»

Барт Бромлі — дуже розумний хлопець-аутист, який влаштовується на роботу нічним портьє в готелі. Під час зміни Барта відбувається вбивство жінки, а юнак стає головним підозрюваним.

Прем’єра в Україні: 19 березня 2020.

Junior Fashion Week

На тижні дитячої моди «Junior Fashion Week» будуть представлені нові колекції світових і українських брендів: кожну годину вас чекає яскраве дефіле-шоу моделей в одязі кращих дизайнерських будинків. Нудьгувати не доведеться: вас чекає багато фешн-активностей, інтерактивів, лаунж-зона та магазини, в яких можна придбати вподобані на показі речі.

Junior Fashion Week

Де: Київ, Паркова дорога, 16А (КВЦ Парковий).
Коли: 19 марта — 22 березень 2020 о 12.00.
Ціна: 300-1000 грн.

Музей костюма і стилю

Приватний музей костюма і стилю «Victoria Museum» запрошує вас на виставку костюмів Вікторіанської епохи. У колекції музею близько 100 чоловічих і жіночих автентичних нарядів і більше 350 інших експонатів, що передають атмосферу 1840-1910-х років: повсякденний, бальний і весільний одяг, брошки, тростини, рукавички, парасольки, сумочки та інші витончені аксесуари.

Музей костюма і стилю

Де: Київ, Бутишев провулок, 23 (Victoria Museum).
Коли: Вт-Сб 11:00-19:00. Пн, Нд — вихідний.
Ціна: 65-190 грн.

Розваги на 23-31 березня

Концерт «Palaye Royale»

Київ, зустрічай саме ексцентричне тріо рокерів америка-канадського походження. Шоу епічно відгримить в клубі «Bel Etage» в рамках туру The Bastards. Вас чекає дика суміш глянцевого глема, рок-н-ролу, емоційного інді і брудних звуків гаражного саунду.

Концерт «Palaye Royale»

Де: Київ, вулиця Шота Руставелі, 16А (Bel Etage).
Коли: 24 березня 2020 о 16:00.
Ціна: 890-1099 грн.

Концерт Тіми Білоруських

Цей хлопець увірвався на перші щаблі у всіх найпотужніших хіт-парадах на просторах СНД. Його «Мокрі кроси» і «Незабудка» запали в душу молоді, а слова пісень різко і надовго врізалися в пам’ять. Популярність нового альбому і творчість поза всяких жанрів підтвердило те, що цей юний виконавець в наших серцях надовго. Подобається творчість Тіми? Тоді поспішайте придбати квитки на великий сольний концерт, який відбудеться 25 березня в Палаці спорту.

Концерт Тіми Білоруських

Де: Київ, площа Спортивна, 1 (Палац спорту).
Коли: 25 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 550-1990 грн.

Танцювальний спектакль «Скажи тихіше, якщо зможеш»

Танцювальний проект від «Ethn про Contemporary Ballet» — це драматична, але така знайома історія про всі примхи нашого життя: любов, ненависть, зрада, нове життя, смерть, смиренність, сила духу, дружба, щастя. Завдяки сучасній хореографії та незвичайному перформансу спектакль стає якоюсь магічною дією, в якій розглядається чіткий слід постійної циклічності нашого буття.

Танцювальний спектакль «Скажи тихіше, якщо зможеш»

Де: Київ, вулиця Васильківська, 1 (Дикий театр, Сцена 6).
Коли: 25 березня 2020 о 19:30.
Ціна: 150-500 грн.

Дитяча вистава «Канікули в великому місті»

Інтерактивний повчальний спектакль дозволить дітям не тільки побачити захоплюючу пригодницьку історію пса Тузика і півника Павлика, але і намотати на вус помилки, які ні в якому разі не можна повторювати, будучи частиною дорожнього руху.

Дитяча вистава «Канікули в великому місті»

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр «Божа корівка»).
Коли: 25 березня 2020 об 11:00.
Ціна: 150 грн.

Прем’єра фільму «Мулан»

Фа Мулан вирішує вступити в армію для захисту Імператора Китаю замість свого хворого батька. Дівчині належить подолати нелегкий шлях воїна і завоювати повагу оточуючих, видаючи себе за чоловіка Па Жу.

Прем’єра в Україні: 26 березня 2020.

Підпільний стендап «The best of»

Що може також підняти настрій, як підпільний стендап весняного вечора? Сміливі жарти і гострий гумор змусять від душі посміятися кожного гостя ресторану «Dellini». Для вас виступлять такі майстри сміху, як Максим Коновал, Сергій Липко, Свят Загайкевич, Юра Коломієць і Дядя Женя.

Підпільний стендап «The best of»

Де: Київ, вулиця Ревуцького, 2 (Music hall Dellini).
Коли: 27 березня 2020 о 20:00.
Ціна: 150-300 грн.

Концерт «The best Movie Hits»

Найпопулярніші музичні хіти кіноіндустрії прозвучать для вас у виконанні Національного академічного духового оркестру України під керівництвом диригента Викулова Олексія. У цей вечір під кінофрагментний супровід на екрані ви почуєте композиції легендарних композиторів: Ханса Циммера, Джона Вільямса, Енніо Морріконе та інших геніїв.

Концерт «The best Movie Hits»

Де: Київ, вулиця Бориса Грінченка, 7 (Будинок Архітектора).
Коли: 27 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 240-590 грн.

Квест «FUTURISM»

FUTURISM — масштабна постановка, яка об’єднує в собі шоу, гру і театр. Як складеться історія майбутнього, якщо на нього може вплинути кожен учасник? Всі дії відбуваються на території величезної локації арт-заводу з безліччю акторів і декорацій. Тут немає меж, всі рамки стерті, всі вигадані історії відбуваються в реальному світі. Збирайте команду 16+, не забудьте гаджети з доступом в інтернет і вперед — підкорювати майбутнє.

Квест «FUTURISM»

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1В (Арт-завод «Платформа», Mystery Play).
Коли: 28 березня 2020 о 17:00.
Ціна: 550 грн, но з сертифікатом від Покупона ви отримуєте знижку 30%.

Балет «Autobiography»

Знаменитий британський хореограф Уейн МакГрегор представить українцям своє нове унікальне творіння — сенсаційний шоу-балет з елементами науки і новітніх технологій «Autobiography». Геніальний хореограф перетворив історію свого життя в чарівний танець, на який можна дивитися нескінченно.

Балет «Autobiography»

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Міжнародний центр культури і мистецтв).
Коли: 29 березня та 30 березня 2020 на 19:30.
Ціна: 250-2300 грн.

Концерт «Вечір прем’єр» з Катериною Осадчою

Весняний аншлаг зірок української естради прогремить у Палаці мистецтв 29 і 30 березня. Зустрічати артистів і проводити концертне шоу традиційно буде світська левиця і чудова ведуча Катерина Осадча. Вас чекають гучні прем’єри, яскраві виступи і відверті інтерв’ю зірок прямо зі сцени. Приходьте і станьте частиною найкрутішої світської тусовки 2020!

Концерт «Вечір прем'єр» з Катериною Осадчою

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв України).
Коли: 29 березня та 30 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 340-4800 грн.

Вечір прози і поезії «Дорослі читання»

Літературно-мистецький вечір «Дорослі читання» збере в собі найвідвертіші уривки творчості класиків і сучасників. Олена Лазуткіна — книжковий продюсер та ідейний організатор цього вечора виступить ведучим і колекціонером еротичної прози і поезії, яка прозвучить в дорослій озвучці з цікавим супроводом.

Вечір прози і поезії «Дорослі читання»

Де: Київ, вулиця С. Петлюри, 4 (Caribbean Club).
Коли: 31 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 190-790 грн.

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то вибирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі зі знижкою до 60%). Про кращі сервіси доставки їжі в Києві ми розповідали в попередньому огляді.

А які плани на березень у вас? Поділіться ідеями в коментарях ?

4 коментарів
  • Диана

    Мы с парнем хотим больше ярких впечатлений в этом году, поэтому расписали уже список тех мест куда точно пойдем весной. Думаю сперва обязательно лучше навестить ботанический сад, когда только только начинают радовать нас цветы всех цветов радуги.

  • Артём

    Tribute show «Linkin Park» – это интересно. Тем более, что саму группу мы уже никогда не увидим в оригинальном составе. Но бессмертные “In the end” и “numb” стоят того, чтобы послушать их со сцены. Будем надеяться Legenda Folium не подкачают и зажгут на полную!)

  • Рая

    Люблю ваши статьи читать о том куда можно пойти. Особенно с детьми вообще нужно каждый раз придумывать и выискивать что-то интересное, новое. Вот на Малифисенту надо сходить.

  • Anita

    В марте хотелось бы посетить какие нибудь рок-концерты и посетить ботанические сады Киева,. Зима была хоть и не холодной, но за весной дико соскучилась уже. Зимой было классно ходить в разные заведения, а вот сейчас охота быть побольше на воздухе.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *