Відпочинок в Україні: куди поїхати в липні в Карпати, на море

Відпочинок в Україні: куди поїхати в липні в Карпати, на море

Перед довгоочікуваною відпусткою завжди постає питання, як організувати відпочинок в Україні та куди поїхати за яскравими враженнями та релаксом. Літо 2024 обіцяє багатий вибір: відпочинок у Карпатах з басейном, Закарпаття відпочинок влітку з басейном, відпочинок в Одесі, літні табори 🤩 BlogPokuponTeam відібрала найкращі курорти та готелі в Україні, де можна відпочити в середині літа – класно та недорого завдяки знижкам від Покупону.

Акції
Від 3 ночей у серпні зі сніданками та SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
11100 грн
8879.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Показати всі
9 акцій

Відпочинок в Буковелі влітку

В середині літа курорт Буковель, що знаходиться в селі Поляниця Івано-Франківської області, манить своїми зеленими схилами, приголомшливими гірськими краєвидами та веселими розвагами. На вас чекають Буковель готелі з басейном, трекінг, гірські походи, велотуризм, родельбан, верхова їзда, катання на квадроциклах та просто прогулянки на природі. Найкращий відпочинок у липні – біля озера Молодості, яке освіжає та дарує прохолоду в літню спеку 🌞🌊

Дивіться готелі Буковеля з басейном ціни та бронюйте кращі для відпочинку у липні 👇

Готель Гора Буковель: 3 діб відпочинку для двох за 8879 11100 грн – зі сніданками, плаванням у відкритому панорамному басейні з підігрівом, спа (хаммам, мультисауна, фітобар).    

Villa Leku SPA Resort: 2 дні проживання для двох за 3999 5000 грн – зі сніданками, спа-релаксом (сауна на дровах, римська парна, міні-басейн), плаванням у басейні з шезлонгами, орендою мангалу та барбекю.

Готель Новий Буковель: 2 дні відпочинку на двох за 3899 5200 грн – з релаксом у відкритому басейні з підігрівом, орендою мангалу та прокатом велосипедів.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

Славське та Львів – відпустка у липні куди поїхати

Львівська область – туристична зона Прикарпаття, яка у багатьох асоціюється, в першу чергу, з красивим та романтичним старовинним Львовом. Якщо вирішите поїхати на відпочинок у липні у цьому напрямку – Славське, Орявчик, Волосянка, Плай, Борислав – обов’язково знайдіть час, щоб погуляти по культурній столиці України і насолодитися львівською кухнею.

Где во Львовской области можно остановиться комфортно и недорого? 👇🔥 

Готель Калина Славське: 2 дні відпочинку для двох за 1699 2800 грн з дворазовим харчуванням, грою в більярд та орендою альтанки з мангалом. 

«Бойківський двір» (Ясениця-Замкова): 2 доби проживання для двох за 1789 2560 грн – зі сніданками, відпочинком у спа-центрі, фінській сауні з басейном, чані, плаванням у критому з підігрівом та відкритому літньому басейнах, грою у теніс та більярд. 

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Калина» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67А
-39%
2800 грн
1699.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та SPA в «Гранд Алекс»
Трускавець (Львівська область), Івана Мазепи вулиця, 1В
-22%
2780 грн
2224.0 грн
Показати всі
25 акцій

Відпочинок у липні 2024 на лікувальних курортах

На західній Україні чимало мінеральних джерел та бальнеологічних санаторіїв, куди можна поїхати на літній відпочинок та пройти лікування чи профілактику за рекомендацією лікаря. Акції на відпочинок в Трускавці, Східниця відпочинок, Сатанів, відпочинок в Солотвино, Моршин, Шаян, Поляна (Свалява) вибирають ті, хто хоче зміцнити здоров’я: підлікувати серце, ШКТ, суглоби, та й нерви теж 😉

На липень Покупон підготував знижки до 35% на літній відпочинок в Карпатах, щоб ви могли побалувати себе класним і корисним відпочинком і заощадити на витратах.

«Aqua Hotel» (Солотвино): 3 дні проживання на двох за 1279 1600 грн – з плаванням у двох басейнах (дитячому з підігрівом та дорослим із солоною водою та джакузі), орендою барбекю та мангалу.

«Солотвино Резорт» (Солотвино): 2 доби відпочинку для одного за 3399 4900 грн – з триразовим харчуванням, релаксом у басейнах (з прісною та солоною водою) і джакузі (з солоною водою), відвідуванням спа-зони (турецька та фінська сауни, басейн) та соляної кімнати, орендою альтанки та мангала.

«VitaPark Сонячний Прованс» (Сатанів): 3 дні проживання для одного за 5145 6432 грн – зі сніданками та вечерями, консультацією лікаря, плаванням у відкритому басейні з підігрівом, заняттями в тренажерному залі, відвідуванням кінотеатру, скандинавською ходьбою, грою у більярд та настільний теніс, вільним доступом до бювету мінеральної води «Нафтуся Збручанська».

«Соламія» (Трускавець): 2 дні відпочинку для двох за 3709 4640 грн з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками та SPA в «Гранд Алекс»
Трускавець (Львівська область), Івана Мазепи вулиця, 1В
-22%
2780 грн
2224.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням і лікуванням у Конвалія
Трускавець (Львівська область), Помирецька вулиця, 55
-20%
3750 грн
2999.0 грн
Показати всі
16 акцій

Читайте також:
🔷 Літній дитячий табір – куди відправити дитину на відпочинок
🔶 Модні ідеї літнього манікюру з фото
🔷 Відпочинок з басейном під Києвом: кращі готельні комплекси
🔶 Куди піти з дитиною погуляти у Києві
🔷 10 аналізів, які потрібно здавати щороку

Відпочинок у Закарпатті влітку

Якщо на морі від спеки рятує прохолодна вода та бриз, то в горах вам полегшать життя тінь дерев і освіжаючі басейни готельних комплексів. Відпочинок на Закарпатті з басейном – привабливий варіант для літньої відпустки. Ця дестинація приваблює туристів такими яскравими пам’ятками і цікавими місцями, як озеро і національний парк Синевир, Замок Паланок в Мукачево, Ужгород, Хуст, термальні джерела Берегово та Косино, релакс в Іршаві, Квасах, Виноградові та на інших курортах.

Відпустка у липні куди поїхати і де зупинитися на Закарпатті 👇

«Лісова казка» (Кваси): 1 доба проживання за 1275 1700 грн – з дворазовим харчуванням, плаванням у відкритому басейні, грою у більярд.  

«Чорна скеля» (Виноградів): 2 дні відпочинку для двох за 5999 8000 грн – зі сніданками та вечерями, релаксом у відкритому басейні з шезлонгами, відвідуванням спа (хаммам та джакузі), грою у настільний теніс.  

«Астур» (Іршава): 2 діб відпочинку для двох за 2675 3700 грн – з дворазовим харчуванням, відвідуванням спа (великий басейн з підігрівом, дитячий басейн, шийний масаж, джакузі, релакс на шезлонгах/пляжних кріслах), спортивною рибалкою, грою в більярд, купанням в озері та іншими зручностями та розвагами.

Не до вподоби сидіти на одному місці? Тоді тур вихідного дня з насиченою культурною програмою – те, що вам треба. Бронюйте тур Україною за маршрутом Закарпаття-Синевир-Косино: на вас чекають 3 дні захоплюючої подорожі з відвідуванням мінеральних джерел Келечина, національного парку Синевір, Мукачева, комплексу «Термальні води Косино», дегустацією закарпатського вина та сиру тощо. Все це, включаючи проїзд, харчування, проживання та страховку, – за 5244 6700 грн на одного.

Акції
Від 4 ночей з басейном у «Славутичі Закарпаття»
Поляна (Закарпатська область), Курортно-Бічна вулиця, 1
-15%
6800 грн
5779.0 грн
Показати всі
39 акцій

Відпочинок за містом

Відпочивати від буднів та провести відпустку з користю для тіла та душевної рівноваги можна, поїхавши до заміського комплексу: це може бути відпочинок за містом з басейном, наприклад, або відпочинок в лісі Київська область, чи у котеджі біля річки… Pokupon зібрав чимало бюджетних ідей для відпустки у липні.

Розповідаємо, де можна відпочити у липні недорого з кайфом 👇

Сезони СПА (Козин, Київська область): 1 доба проживання на двох за 3199 3900 грн – зі сніданками, релаксом у фінській сауні та соляній кімнаті, відпочинком у відкритому басейні з підігрівом, заняттями на кардіотренажерах та грою у більярд. 

«Лісова казка» (Ракитне, під Києвом): 4 дні відпочинку для чотирьох у двокімнатному будиночку за 7999 10000 грн – з плаванням у басейні з підігрівом, релаксом на шезлонгах, орендою мангалу. 

«Райський дворик» (відпочинок під Києвом): 1 день відпочинку вдвох за 2399 3800 грн – зі сніданками, відвідуванням басейну, грою у настільний теніс. 

«Greenhouse» (Воропаїв, Київська область): 3 діб проживання для компанії до 10 осіб за 20249 27000 грн з усіма зручностями та користуванням барбекю-зоною. 

Чудодієво (Житомирська область): 1 доба відпочинку для двох за 2449 3500 грн – зі сніданками, спортивною рибалкою, скандинавською ходьбою та прокатом човна або катамараном для водної прогулянки на озері. 

Акції
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
4500 грн
2599.0 грн
Показати всі
66 акцій

Куди поїхати на море в липні: Одеса й інші курорти

Багатьом складно уявити відпочинок влітку без солоного морського повітря, шелесту хвиль та прохолодного освіжаючого бризу. Пляжний відпочинок у липні 2024 року можливий в Одесі та на деяких курортах Чорного моря, але через військові реалії відкриті далеко не всі пляжі (наприклад, відпочинок в Коблево – без вільного доступу до моря). Але завжди можна забронювати номер в затишному готелі та влаштувати відпочинок з басейном та видом на море.

Де відпочити в Одесі в липні

А ще Одеса-мама пропонує захоплюючу культурно-гастрономічну програму: вашу відпустку безсумнівно прикрасять вечір в оперному, прогулянки парками та знаменитими одеськими двориками, веселий променад Дерибасівською та гурманські обіди в ресторанах з місцевим колоритом.

Відпочинок в Одесі біля моря недорого, а також сусідні чорноморські курорти – де зупинитися 🌊👇

Аква Парадайз (Одеса): 1 доба відпочинку для двох за 2625 3500 грн – з плаванням у двох відкритих басейнах із шезлонгами, релаксом на зимовому гальковому пляжі, у закритому басейні з артезіанською водою, заняттями на тренажерах. 

«Asiya Hotel» (Одеса): 2 дні проживання для двох за 1649 2200 грн з усіма необхідними зручностями.

«Міраж» (Коблево): 3 доби відпочинку на двох за 2059 2580 грн з усіма зручностями та пляжем у кроковій доступності.  

«Santorini» (Коблево): 3 доби проживання для двох за 3599 4500 грн – з плаванням у відкритому басейні (з двома водними гірками та дитячою зоною), релаксом на шезлонгах із парасольками, користуванням мангальною зоною та лабіринтом для дітей.

«Ковчег» (Затока): 2 дні проживання для двох за 5519 6900 грн – з плаванням у відкритому басейні та вільним доступом на пляж із шезлонгами. 

Акції
Від 3 ночей влітку на базі «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-24%
2580 грн
2059.0 грн
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
6 акцій

Дитячий табір – літній відпочинок для дитини

Найкращий відпочинок для дитини влітку – відпочинок у компанії друзів з цікавою розважальною програмою та веселими активностями 😉 Влаштуйте вашим дітям ідеальні канікули, відправивши їх у літній табір.

Дитячий табір – літній відпочинок для дитини

Путівки на липень у найкращі дитячі табори України, де дитина проведе незабутні дні 🤩👇

«Clever Camp Severynivka» під Києвом: 10 днів за 14499 17900 грн для однієї дитини від 6 до 17 років, у вартість входить проживання в кімнаті на 2-5 дітей з власним санвузлом, душем та іншими зручностями, п’ятиразове харчування та перекуси, цілодобове медичне спостереження, охорона, розваги. Зміни на липень: з 29.06.2024 до 09.07.2024 та з 12.07.2024 до 22.07.2024. 

На території табору є: 

  • арт-кімната;
  • великий концертний зал для проведення тренінгів та вечірок;
  • медпункт;
  • басейн;
  • геймерська кімната;
  • міні-спортзал;
  • волейбольне та футбольне поле;
  • альтанки для барбекю-паті.

До навчально-розвивальної програми входить:

  • практика розмовної англійської з англомовними вожатими кемпа;
  • катання на конях;
  • теніс;
  • стрільба з лука;
  • плавання;
  • хореографія;
  • майстер-класи;
  • спортивні активності.
Акції
Путівка на 10 днів у літній табір «River Camp»
Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50
-15%
12995 грн
11045.0 грн
Путівка до денного дитячого табору «Дар»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
5 акцій

«La La Wood» (Вишка у Закарпатській області): 11 днів за 18529 21800 грн для однієї дитини від 9 до 14 років – з проживанням у 2-3-4-місних номерах комплексу, п’ятиразовим харчуванням, 30 годинами розмовної практики англійської мови, 3 виїзними екскурсіями, спортивними, інтелектуальними та творчими заходами 24/7, фірмовими аксесуарами від табору та фото/відео на згадку. Доступна путівка на другу зміну у липні: з 19.07 до 29.07. 

Акції
Від 3 ночей у серпні зі сніданками та SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
11100 грн
8879.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Показати всі
29 акцій

Читайте також:
🔷 8 кращих курортів Карпат для відпочинку з дітьми
🔶 Новинки серіалів – що цікавого подивитись
🔷 Море, сонце, розваги – куди поїхати на море в Україні
🔶 Скільки сеансів лазерної епіляції треба для кращого ефекту
🔷 Як правильно захистити шкіру від сонця
🔶 Визначні пам’ятки західної України, які варто побачити

А як ви плануєте відпочити у липні, куди б хотіли поїхати? Діліться у коментарях.

2 коментарів
  • Олена

    в цьому році закохалася в гори, хочу зробити сімейну традицію – тиждень в наших Карпатах щоліта, а восени – на море за кордон

  • Анна

    Раньше летний отдых у меня ассоциировался только с морем. В прошлом году побывали в Карпатах в начале осени, теперь хочу летом. Такой отдых отличается от морского, но в этом свои прелести. Тем более летом все-таки меньше отдыхающих, чем зимой, снять номер можно значительно дешевле, уже сейчас на Покупоне много скидок, будем выбирать и бронировать

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *