Куди поїхати у липні: ідеї для відпустки в Україні

Куда поехать в июле: идеи для отпуска в Украине

Перед довгоочікуваною відпусткою завжди постає питання: «Куди поїхати відпочивати?» Цього літа вибір курортів України набагато менший, ніж зазвичай, але все ж таки є. #BlogPokuponTeam зібрала добірку цікавих місць та курортів у рідній країні, де можна відпочити в середині літа – класно та недорого завдяки знижкам від Покупону.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
82 акцій

Буковель

У середині літа курорт Буковель приваблює своїми зеленими схилами, приголомшливими гірськими пейзажами та веселими розвагами. Любителі активного відпочинку можуть спробувати себе у трекінгу, гірських походах, велотуризмі, не менш яскраві враження залишить родельбан, їзда верхи, катання на квадроциклах та просто прогулянки на природі. А на тих, хто не уявляє літню відпустку без сонячних ванн і купання, чекають пляжі біля озера Молодості, яке дарує бажану прохолоду в липневу спеку ??

«Гірський Кристал»: 2 дні відпочинку на двох за 2239 2800 грн – зі сніданками, плаванням у басейні, відпочинком на дитячому майданчику.

«Mardan Palace 4*»: 2 доби проживання вдвох за 3999 5000 грн – зі сніданками «шведська лінія», безлімітним відвідуванням спа-зони (сауна на дровах, римська парна, соляна кімната, джакузі та два критих басейни), релаксом у зоні відпочинку, орендою альтанки з мангалом, дозвіллям на спортивному полі (футбол, волейбол, баскетбол, тенісний корт, турніки).

Курорти Прикарпаття

Для когось головна складова ідеальної відпустки – пляжний відпочинок. А хтось мріє підкорити Говерлу, скинути не одну тисячу калорій під час трекінгу гірськими стежками та з висоти насолодитися неймовірно мальовничими панорамами. Курорти Прикарпаття пропонують комплексний відпочинок: з активним туризмом та релаксом біля басейну у найкращих готелях.

У таких низькогірних курортах, як Яремче, Татарів, Микуличин, Яблуниця, Мигово, Вижниця ваша відпустка буде наповнена пішими, кінними та велопрогулянками, спогляданням колоритної архітектури та природних пам’яток, походами в гори, спа-релаксом та дегустуванням гуцульської кухні ?

Де зупинитись для комфортного відпочинку ?

«Карпатські зорі» (Яремче): 2 доби проживання для двох за 3499 4520 грн – зі сніданками «шведська лінія» та комплексними вечерями, щоденним безлімітним відвідуванням спа, користуванням дитячою кімнатою та релаксом у зоні відпочинку.

«Беркут. Перевал» (Яблуниця): 2 дні відпочинку на двох за 1849 2720 грн – з дворазовим харчуванням та орендою альтанок із мангалами.  

«Provintsia» (Мигове): 2 доби відпочинку для двох за 1689 2600 грн – з усіма зручностями та орендою альтанки з мангалом.

«Кремениця» (Вижниця): 3 дні проживання вдвох за 2599 3900 грн – з трансфером, сніданками та вечерями, карпатським чаєм у колибі, релаксом у джерельному чані, плаванням у відкритому басейні, орендою альтанки з мангалом та безкоштовним входом на відеодискотеку.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Показати всі
24 акцій

Драгобрат

Найвищий гірський курорт Карпат Драгобрат – ідеальне місце не тільки для зимового, але і для літнього відпочинку. У липні тут на вас чекають прогулянки, гірські панорами, що відкриваються з витягів, катання на конях, велосипедах, квадроциклах, купання в річках і риболовля, і просто кайфовий розслабляючий відпочинок на свіжому повітрі.

Де зупинитися? Відмінний варіант – готель «Alpine Eco Chalet & Wellness». Тут на вас чекають 2 дні відпочинку вдвох за 3039 3800 грн – з орендою альтанки та мангалу, настільними іграми та релаксом на відкритій терасі.

Читайте также: 
? Буковель – наймодніший курорт Карпат 
? Що подивитись і куди піти в Яремче 
? Ворохта – віадук, Говерла та інші цікаві місця 
? Маршрути на Говерлу
? Відпочинок у Карпатах з дітьми
? Високогірний курорт Драгобрат
? Цікаві пам’ятки Західної України

Славське та Львів – one love

Львівська область – окрема туристична зона Прикарпаття, яка у кожного, напевно, асоціюється, з красивенним і романтичним старовинним Львовом. Якщо вирішите поїхати відпочивати в цьому напрямку – Славське, Орявчик, Волосянка, Плай, Борислав – обов’язково знайдіть час, щоб погуляти по культурній столиці України і насолодитися львівською кухнею.

Де в липні можна зупинитися комфортно та недорого? ?? У Славському є затишний готель «Калина»: за 1699 2800 ви отримаєте 2 дні відпочинку з дворазовим харчуванням, грою в більярд та орендою альтанки з мангалом.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Читайте також:
? Куди піти і що подивитись у Львові
? Де поснідати у Львові
? Що подивитись у Славському

Лікувальні курорти

На західній Україні багато мінеральних джерел і бальнеологічних санаторіїв, де є можливість і умови пройти лікування або профілактику за рекомендацією лікаря. Курорти Трускавець, Східниця, Моршин, Шаян, Поляна (Свалява), Миргород обирають ті, хто хоче зміцнити здоров’я: підлікувати серце, шлунково-кишковий тракт, суглоби, та й нерви також ? 

На липень Покупон підготував супер знижки до 40% на лікувальні курорти України, щоб ви могли побалувати себе класним і корисним відпочинком і заощадити на витратах.

«Жасмин» (Трускавець): 2 дні відпочинку за 3079 4400 грн – зі сніданками та вечерями, плаванням у басейні, консультацією лікаря вищої категорії, вживанням мінеральної води з бювету, пакетом процедур за рекомендацією лікаря.

«Гортензія» (Поляна): 2 дні за 1299 2400 грн – з дворазовим харчуванням, мінеральною водою в кожному номері, мінеральними ваннами «Поляна».

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Показати всі
30 акцій

Читайте також: 
? Трускавець – що подивитись та куди сходити у місті здоров’я 
? Моршинський вікенд – лікування, екскурсії, вибір житла 
? Курорт Шаян – від чого допомагає мінеральна вода Закарпаття 
? Лікувальний курорт Свалява і «Поляна Квасова»
? Східниця – край цілющих джерел

Відпочинок у горах на Закарпатті

Якщо влітку на морі від спеки рятує прохолодна водичка і бриз, то на Закарпатті комфортно в тіньовій завісі дерев. Ця дестинації приваблює туристів такими яскравими пам’ятками і цікавими місцями, як озеро і національний парк Синевир, Замок Паланок в Мукачево, Ужгород, Хуст, термальні джерела Берегово та Косино, релакс в Іршаві, Квасах та на інших курортах.

Де зупинитися ?

«Астур» (Іршава): 2 дні відпочинку за 2549 3500 грн – з дворазовим екологічним харчуванням, відвідуванням спа до 5 годин на день (басейн з підігрівом, дитячий басейн, шийний масаж, джакузі, користування шезлонгами/пляжними кріслами), грою в більярд, риболовлею на приватній водоймі з можливістю замовити приготування улову в ресторані, орендою альтанки та приладдя для барбекю.

«Лісова казка» (Кваси): 1 доба проживання за 1125 1500 грн – з дворазовим харчуванням, плаванням у відкритому басейні, грою у більярд.  

Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
66 акцій

Читайте також: 
? Найзахопливіші тури та екскурсії Україною 
? Цікаві місця та пам’ятки Закарпаття
? Термальні джерела Берегово
? Що подивитись в Ужгороді
? Замок Паланок у Мукачеві
? Заповідник і озеро Синевір

Де відпочити за містом

Відпочивати від буднів і провести відпустку з користю для тіла і душевної рівноваги можна і за містом: в готельно-ресторанному комплексі з басейном, наприклад, або на базі відпочинку біля річки, в іншому цікавому і красивому місті… Поруч з Києвом, Дніпром, у Чернігівській області – Pokupon зібрав масу бюджетних ідей для відпочинку в липні.

Розповідаємо, де відпочити з кайфом ?

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Київ): 1 доба відпочинку вдвох за 3499 5000 грн – зі сніданками за системою «шведський стіл», відпочинком у спа-зоні (басейн, парні, літня тераса), відвідуванням фітнес-залу та спелеотерапією.  

«Вишеград» (Київ): 1 день проживання для двох за 2159 2700 грн – зі сніданками та відвідуванням спа-комплексу до 5 годин на день (басейн з морською водою, хаммам, джакузі, сауна).  

«Голубі озера» (Чернігівська область): 2 дні відпочинку для двох за 1700 2000 грн у будиночку комфорт «Фінляндія» №6 з окремим входом, панорамними вікнами, терасою, мангалом.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Одеса і море

Багатьом складно уявити літній відпочинок без солоного морського повітря, шелесту хвиль та прохолодного освіжаючого бризу. І навіть якщо на пляжі, в силу суворих правил воєнного часу, відпочити не вдасться, завжди можна зняти симпатичний готель з басейном та видом на море, щоб зустрічати світанки та заходи сонця, насолоджуючись прекрасною водною панорамою.

Де відпочити в Одесі в липні

А ще Одеса-мама пропонує захоплюючу культурно-гастрономічну програму: вашу відпустку безсумнівно прикрасять вечір в оперному, прогулянки парками та знаменитими одеськими двориками, веселий променад Дерибасівською та гурманські обіди в ресторанах з місцевим колоритом.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
3 акцій

Читайте також:
? Що подивитись в Одесі за 2 дні
? Красиві фотолокації в Одесі
? Куди піти з дитиною в Одесі
? Куди піти у Києві на вихідних
? Куди поїхати на вихідні з Києва
? Де відпочити у Києві та за містом з дитиною
? Кращі комплекси з басейном у Києві та області   

А як ви плануєте відпочити у липні, куди б хотіли поїхати? Ділиться у коментарях.

2 коментарів
  • Олена

    в цьому році закохалася в гори, хочу зробити сімейну традицію – тиждень в наших Карпатах щоліта, а восени – на море за кордон

  • Анна

    Раньше летний отдых у меня ассоциировался только с морем. В прошлом году побывали в Карпатах в начале осени, теперь хочу летом. Такой отдых отличается от морского, но в этом свои прелести. Тем более летом все-таки меньше отдыхающих, чем зимой, снять номер можно значительно дешевле, уже сейчас на Покупоне много скидок, будем выбирать и бронировать

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *