День студента 2024: куди піти і чим зайнятися

День студента — міжнародне свято молоді, яка невпинно гризе граніт науки у вузах. Україна, як і багато інших країн, офіційно відзначають його — 17 листопада. Дату затвердили на Всесвітньому студентському конгресі 1941 року в Лондоні в пам’ять про політичні події в Чехії під час Другої світової війни. Деякі студенти-старовіри відзначають професійне свято також 25 січня на Тетянин день в честь відкриття в 1755 році першого університету в Москві. Але сучасна молодь прийняла саме міжнародний день студента. #PokuponBlogTeam підкине ідеї чим зайнятися на день студентів і гарячі знижки до 60% на святкування в ресторанах, барах, кальяних і на розваги в вашому місті.

Акції
Знижка до 30% на меню кухні в кафе «Паштет»
Київ, Перемоги проспект, 18
-30%
0 грн
30 грн
Знижка 40% на все меню піци в «Sunshine cafe»
Київ, Степана Бандери проспект, 26А
-40%
0 грн
30 грн
Показати всі
33 акцій

Читайте:

Де відсвяткувати День студента — недорогі заклади

Бар Морфій

Морфій — один з найбільш антуражних барів столиці. Напої та інші дрінк-шоти тут подаються в лабораторних колбах або пакетах, які використовуються в медицині для переливання і зберігання крові. Така неординарна концепція припала до душі київської молоді, яка і складає переважну більшість клієнтів закладу. Відмінне місце, щоб завести нові знайомства і яскраво відсвяткувати день студента.

Де: Київ, Велика Васильківська вулиця, 86/9

Середній чек: 150-200 грн, але зі знижками від Покупона напої обійдуться дешевше на 30%.  

Подивитися більше інформації і відгуків: Морфій.

Кальяна Pushka hookah

Випадково чи ні, Pushka hookah прописалася на Круглоуніверситетській вулиці в центрі столиці, поруч з університетом Шевченка і багатьма іншими вищими навчальними закладами. Молодь облюбувала затишну атмосферу кальянної з комфортними диванами, смачними закусками, ароматними кальянами, настільними іграми і консоллю PlayStation 4 для любителів по-дружньому зарубитись в чергову Mortal Kombat. Тому на день студента тут точно буде жарко.

Де: Київ, Круглоуніверситетська вулиця, 2 / 1Б

Середній чек: 150-250 грн, але кальян можна замовити зі знижкою від Покупона до 50%.

Подивитися більше інформації і відгуків: Pushka hookah.

Піцерія Al Forno Pizzeria

День студента — хороший привід відпочити від студентської піци і пригоститись справжньою італійської. Затишна столична піцерія Al Forno славиться талантом готувати саме таку — з яскраво-вираженою начинкою за смаком і щоб сир тягнувся. Тут можна провести відмінний день студента.

Де: Київ, Михайла Бойчука вулиця, 1/2

Середній чек: 100-200 грн, але зі знижками від Покупона дешевше на 50%.

Подивитися більше інформації і відгуків: Al Forno.

Ресторан Київська реберна

«Київська реберної» — ресторан, де можна відмінно посидіти і поїсти великою компанією. Їх кухня не визнає напівфабрикатів, тому в заклад щоранку доставляються свіжі продукти, щоб страви відповідали найвищим смаковими якостями. Це відмінне місце для культурного святкування дня студента, особливо якщо є бажання долучити когось із викладачів.

Де: Київ, Світла вулиця, 3Д

Середній чек: 200-300 грн. Добре заощадити на спільному банкеті допоможуть знижки від Покупона до 40%. 

Подивитися більше інформації і відгуків: «Київська реберної».

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Бар Бридкий койот

Практично в самому центрі Києва розташувався бар, примітний оригінальними коктейлями та запальними пікантними танцями барменш на барній стійці — «Coyote Ugly. Бридкий койот». Перший подібний заклад відкрився в 1993 році в Нью-Йорку, але найбільшу популярність одержав після виходу на світові екрани знаменитого фільму «Бар Бридкий Койот» у 2000 році від культового продюсера Джеррі Брукхаймера. 

Офіційно Бридкий койот в Україні працює з 2013 року. У бар допускаються тільки особи, які досягли 18 років. Влаштуйте собі незабутній День студента з друзями.

Де: Київ, Мечникова вулиця, 9А.

Середній чек: 120-250 грн, але зі знижками від Покупона на меню до 30% вийде непогано заощадити. 

Подивитися більше інформації і відгуків: «Coyote Ugly. Бридкий койот».

Преміум-бар M8 Cocktail Bar

Бар M8 Cocktail Bar відкрився зовсім недавно, але вже встиг увійти в топи столичної молоді за стильний сучасний інтер’єр, смачні кальяни і цікаві коктейлі. Затишна атмосфера для дружніх посиденьок забезпечать відмінне свято Дня студента.

Де: Київ, Маршала Тимошенко вулиця, 13А.

Середній чек: 150-250 грн, але зі знижками від Покупона на кальян – дешевше до 55%.

Подивитися більше інформації і відгуків: M8 Cocktail Bar.

Кальян-бар Doit на ВДНГ

Doit — перший кальян-бар на ВДНГ з яскравим дизайнерським інтер’єром і широкою палітрою смаків тютюну від таких відомих світових виробників, як Fumari, Tangiers і інші. Любителі футболу регулярно влаштовують в барі сходки під час прямих трансляцій матчів улюблених команд, часто проходять турніри з консольних ігор та інших інтерактивних розваг. Якщо вирішите відзначити День студента саме в Doit, не забудьте прихопити з собою знижку від Покупона до 30%, щоб дозволити собі більше.

Де: Київ, Голосіївський проспект, 130/57.

Середній чек: 150-250 грн. Знижки від Покупона на кальян і напої дозволять заощадити до 32%.

Подивитися більше інформації і відгуків: Doit

Шукайте на Покупоні знижки в закладах вашого міста

Студентські вечірки

Запальна STUDENT FAMILY PARTY в Києві

Найбільший з нічних клубів Києва ATLAS готує спеціальну програму до Дня студента. Організатори обіцяють цікаву атмосферу свята і веселощів, яка об’єднає всіх, хто «гризе граніт науки» в одне єдине братство.

Коли: 16 листопада, 23:00

Де: вулиця Січових Стрільців, 37-41

Ціна: від 159 грн.

Дикі танці в столичному D.Fleur

Нічний клуб D.Fleur на вулиці Грушевського в Києві пропонує молоді провести День студента в січні в диких танцях під діджейські сети від Hardance, Vetal Art і Astrage. Море драйву та позитиву гарантовано.

Коли: 23 січня, 23:00

Де: Грушевського вулиця, 3

Ціна: від 100 грн.

Чим зайнятися на свято студентів

Квести

Квести — інтерактивні ігри з сюжетною лінією, мета яких — докопатися до істини шляхом вирішення різних головоломок. Онлайн квести зручні тим, що в них можна грати не виходячи з дому — актуальний формат при Covid19. Але куди більш емоційно і атмосферно (з чим не посперечаєшся) проходять реальні квест-кімнати і імерсивні екскурсії. Як правило квести мають на увазі участь відразу групи людей, тому вони відмінно підходять для святкування дня студента з друзями і сусідами по аудиторії. 

Шукайте актуальні знижки на квести в вашому місті на Покупон і економте до 60%.

Картинг

Відмінний спосіб весело і драйвово відсвяткувати День студента – за кермом спритного карта, їдучи по треку на перегонки з друзями до фінішу. Сплеск позитивних емоцій і вражень гарантовано! Користуйтеся знижками від Покупона на картинг в вашому місті і економте до 50%.

Пейнтбол

Всім, хто грав в «війнушки» в дитинстві, точно сподобається пейнтбол. Адже це те ж саме, але реалістичніше — а значить більш захоплюючий і веселіше. За посиланням ви знайдете кращі пропозиції від пейнтбольних клубів вашого міста зі знижками від Покупона до 70%.

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
221 акцій

Віртуальна реальність

Неважливо на який день тижня припадає студентське свято, хоч в будній, хоч у вихідний можна на пару годинок відірватися від навчання і піти в віртуальну реальність. Тут ви можете стати ким захочете – борцем з інопланетними загарбниками, шукачем пригод, розкрадачами гробниць і т.д. Економте зі знижками від Покупона до 70% на ігрових сесіях в VR-клубах вашого міста.

Боулінг

Гра в боулінг — одне з найпопулярніших розваг молоді. А день студента – відмінний привід, щоб продемонструвати одногрупникам свою майстерність збивання кеглів і влаштувати між собою турнір. Дружні змагання завжди зміцнюють дух колективу. Зі знижками від Покупона гра в боулінг — в Києві, Харкові, Дніпрі або Одесі — обійдеться на 30% дешевше.

Кіно

Хороший фільм здатний прикрасити будь-яке свято. Причому незалежно від того, вирішите ви відвідати кінотеатр компанією однокурсників, друзів або тільки з коханою людиною.

Знижки на квитки в кінотеатри вашого міста шукайте на Покупоні і економте до 30%.  

Екскурсія вихідного дня

У 2020-му році 17 листопада припадає на будній вівторок. Якщо вам не принципово святкувати день студента в точну дату, але хочеться відзначити його цікаво, можна дочекатися найближчого вікенду і влаштувати екскурсію вихідного дня:

Читайте також: Найцікавішими тури і екскурсії по Україні

Паті-на-хаті, або як відзначити День студента вдома

Багато студентів вважають за краще відзначати своє свято тусою на квартирі. Особливо першокурсники, щоб краще познайомитися з новим колективом, в якому їм належить провести наступні кілька років.

Чим зайнятися:

  • Замовити доставку суші, піци або бургерів на всю компанію. Економте до 60% зі знижками від Покупона.
  • Покурити кальян. А як правильно зробити смачний і димний вдома – читайте в нашій спеціальній статті. Або можна замовити готовий з доставкою додому.
  • Влаштувати конкурси, пограти в ігри і настолки. Шоплячись на Покупоні, ви отримуєте кешбек до 15% на свій рахунок і покупку будь-яких акцій на сайті.
  • Подивитись захоплюючий смішний фільм про студентське життя. Наприклад, комедію «Нас прийняли!». Легкий і веселий фільм про студентів, які, проваливши вступ до університету, вирішують організувати власний вищий навчальний заклад.

Читайте також:
Ідеї як весело зустріти Новий 2021 рік
Несумний корпоратив: веселі конкурси та тімбілдинги
30+ кращих настолок для веселого дозвілля

Отже, ідей достатньо, щоб зробити ваш день студента незабутнім. А як ви плануєте відзначити це свято? Поділіться в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *