ТОП-5 ресторанів Харкова з дитячими кiмнатами

Сімейний відпочинок в ресторані ㅡ завжди щось особливе. І так неприємно, коли ви спілкуєтеся і насолоджуєтеся їжею, а ваш малюк смикає вас через кожну хвилину, тому що йому елементарно нудно.

Щоб уникнути таких ситуацій, прочитайте наш путівник по кращих кафе і ресторанах Харкова з дитячими кімнатами. І повірте, похід в такий ресторан сподобається вашому малюку і принесе масу позитивних емоцій.

Отже, ТОП-5 Покупона, який ми зробили на підставі реальних відгуків:

  • Дитяче кафе «Лімпопо».
  • Ресторан «44 Favorite Place».
  • Мережа ресторанів «Mafia».
  • Кафе «Аленький цветочек».
  • Заміський ресторан «Наша дача».

Дитяче кафе «Лімпопо»

«Лімпопо» ㅡ кафе для дітей закритого типу. Тут ви можете замовити день народження, провести дитяче свято або випускний. Кафе яскраво оформлено і малюкам буде цікаво вивчати казковий декор. А батьків порадують демократичні ціни і недорогі банкети.

Тут ви знайдете професійну команду для організації свят, великий вибір програм і конкурсів, авторське дитяче і доросле меню.

Додаткові послуги: Організація дитячого дня народження «під ключ».

Дитяче меню включає дієтичні страви для самих маленьких і великий вибір банкетних страв.

Середній чек на одну людину: 250грн.

Де знаходиться: Перемоги проспект, 61.

Ресторан «44 Favorite Place»

Невеликий затишний ресторан створений для сімейних посиденьок і свят у вузькому колі. Тут ви знайдете авторське меню, уважних офіціантів і зручне приміщення для банкетів. У ресторані кілька залів, оформлених в різних колірних рішеннях і красиві інтер’єри, які допоможуть провести в «44 Favorite Place» найнезабутніші дати у вашому житті.

Основа меню «44 Favorite Place» ㅡ східно-європейська та українська кухня. У закладі великий вибір шашликів і м’ясних страв на грилі, перших страв, салатів, закусок і десертів. Окремо треба відзначити шикарний бар ресторану, де бармен порадує вас будь-яким коктейлем на ваш вибір. Для любителів класики у барному меню представлено багато алкоголю українського і зарубіжного виробництва.

Під час вашого свята або вечері дітки будуть зайняті з професійним аніматором в зручній дитячій кімнаті. В ігровій кімнаті втілені кращі ідеї для розваг діток різного віку. Крім розваг в «44 Favorite Place» є велике дитяче меню, щоб ваш непосида підкріпився після активних ігор.

Додаткові послуги: Є можливість проведення днів народжень і банкетів.

Дитяче меню включає в себе перші і другі страви, десерти та напої.

Середній чек на одну людину: 270 грн.

Де знаходиться: Пушкінська вулиця, 44.

Мережа ресторанів «Mafia»

Сімейний цінності ㅡ важлива частина всеукраїнської мережі ресторанів «Mafia».Тому в будь-якому з закладів мережі у всіх куточках України ваш малюк буде оточений підвищеною увагою співробітників. У кожному ресторані ви знайдете дитячі стільчики, розмальовки, олівці і спеціальні дитячі страви для дитини.

У Харкові в ресторані «Mafia» на Олексіївці крім стандартного набору є сучасна дитяча кімната, яка не дасть занудьгувати малюкові, поки батьки зайняті їжею і спілкуванням. В ігровій є пазли, різноманітні конструктори, мультфільми на великому екрані і багато іншого.

Італійський ресторан «Mafia» ㅡ більше, ніж піцерія. Меню закладу включає суші і класичні страви європейської та української кухні. Дитячі страви в ресторані креативно оформлені, щоб зацікавити малюка їжею.

Додаткові послуги: Кожні вихідні в ресторані проводяться творчі та кулінарні майстер-класи для діток.

Дитяче меню включає в себе супи, основні страви та десерти.

Середній чек на одну людину: 200 грн.

Де знаходиться: Людвіга Свободи проспект, 48Г.

Кафе «Аленький цветочек»

Прогулянки по торговим центрам стомлюють. Тому кафе «Аленький цветочек»

створено для перекусу та відпочинку всієї сім’ї в одному з найбільших моллів Харкова.

Дитяча кімната закладу розрахована на дітей від півтора років. Там для них є сухий басейн, лабіринти, мультфільми та інші розваги під наглядом уважної няні.

Додаткові послуги: В кафе проводяться інтерактивні програми з аніматорами.

Дитяче меню включає великий вибір класичних страв дитячої кухні

Середній чек на одну людину: 150 грн.

Де знаходиться: Тракторобудівників проспект, 59/56.

Заміський ресторан «Наша дача»

Ресторани за містом створені для того, щоб втекти від міської суєти і повсякденності. А ресторан «Наша дача» ㅡ справжній оплот релаксу для всієї родини. Найсвіжіші устриці, димний шашлик і величезна закрита територія будуть у вашому повному розпорядженні.

Для дітей в ресторані передбачена ігрова кімната та дитячий майданчик на вулиці. Маленькими гостями ресторану займаються професійні аніматори.

Додаткові послуги: Є можливість проведення банкетів.

Дитяче меню включає в себе дієтичні страви для самих маленьких і адаптовану дитячу кухню для діток постарше.

Середній чек на одну людину: 350 грн.

Де знаходиться: Батумська вулиця, 4А.

Сімейні виїзди зближують, допомагають змінити обстановку і урізноманітнити будні. З нашої підбіркою ресторанів Харкова з дитячими кімнатами, ви більше не будете думати куди краще піти з дитиною. Проводьте вечора в релакс, поки ваш малюк зайнятий в ігровій кімнаті.

Поділіться з нами своїми улюбленими закладами, доповнимо список разом ;)

1 коментар
  • Ксения

    Лимпопо отличное место для детского Дня рождения, но для просто перекусить и отдохнуть семьей не подходит – оно закрытого типа, есть минимальный бюджет, банкет нужно заказывать заранее.
    В 44 Favorite Place будет комфортно и вкусно с детьми и без) Отличная кухня, приветливый персонал, детская комната, тематические вечеринки, расположение в центре города – за это и любят его многие харьковчане.
    Для тех кто любит сытно покушать и сэкономить стоит заглянуть в Тру прайс на Юбилейной. Да, за вход нужно заплатить, но это окупится за 2-3 блюда. А для деток тут полное раздолье: отдельная просторная детская комната с большим количеством игрушек и других развлечений. На пару часов ваш малыш точно будет занят)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *