Де поснідати в Дніпрі

ЗОЖ или блины, но завтрак пропускать нельзя

Звична кухня, така знайома кнопка на чайнику і сонна родина ― знайома картинка сніданку? І так, це мило, затишно і так по-домашньому, але є маса хороших ресторанів з найрізноманітнішою кухнею, і іноді просто необхідно себе балувати новими смаками і враженнями. Так чому б не залишити свою кухню і не поснідати в ресторані.

А з підбіркою від Покупона ви дізнаєтеся, де поснідати в Дніпрі в зручний для вас час з будь-яким бюджетом:

  • Сніданок в Дніпрі для мандрівника.
  • Де поснідати красиво, смачно і корисно.

Сніданок в Дніпрі для мандрівника

Дніпро рясніє ресторанами і кафе, закусочними та маленькими бістро. Але що робити, якщо ви вперше потрапили в місто, ще й в позаурочний час, коли все ще закрито, а шлунок вже вимагає сніданок. Мандрівка або справи в місті з раннього ранку ― не привід пропускати найважливіший прийом їжі.

«Пузата Хата»

Швидко, смачно, недорого і прямо поруч з вокзалом ― «Пузата Хата». Сніданки тут подаються з 7 ранку, а обслуговування не займе більше 10 хвилин. А значить ви зможете швидко поснідати після поїзда і встигнути з усіма справами.

Ресторан «Пузата Хата» на Грушевського
Ресторан «Пузата Хата» на Грушевського

Меню сніданків в «Пузатої Хаті» традиційне ― яєчня, омлети, млинчики, сирники та каші. Для любителів міцно підкріпитися з ранку є м’ясні страви і салати.

Час сніданку: з 7:00 до 11:30.

Середній чек: 50 грн.

Де знаходиться: Грушевського вулиця, 1.

«Butchers & Bootleggers Breakfast Bar»

Якщо яєчня ― ваше улюблене блюдо, то можна сходити в «Butchers & Bootleggers Breakfast Bar».У цьому закладі сніданки подаються цілодобово. Бар знаходиться в самому центрі і забезпечить вас гарячою кавою, авторським меню і корисним сніданком на будь-який смак. Ви можете вибрати круасани з різними начинками, або зупинитися на салаті, блюді з яєць, тостах і сендвічах. А родзинка меню ― пончики в фруктової глазурі.

«Butchers & Bootleggers Breakfast Bar» ― цілодобові сніданки
«Butchers & Bootleggers Breakfast Bar» ― цілодобові сніданки

Час сніданку: цілодобово.

Середній чек: 150 грн.

Де знаходиться: Яворницького проспект, 40

«For Rest»

Думаєте доля веганів сидіти вдома в сніданок, обід і вечерю? Ні, вас чекає «For Rest».Тут вас зустріне правильна веганські кухня з healthy сніданками весь день і смачними напоями. Це той ресторан, де корисне перетворюють у смачне і корисне, причому смачне на першому місці. У «For Rest» авторська кухня, а відмінна риса закладу ― меню-конструктор. У будь-яку страву ви зможете додати індичку, лосось, авокадо і багато іншого.

Корисні сніданки цілий день в «For Rest»
Корисні сніданки цілий день в «For Rest»

Час сніданку: з 8:00 до 22:00.

Середній чек: 130 грн.

Де знаходиться: Південна вулиця, 8.

«Невідомий Петровський»

Якщо ви з самого ранку в центрі або приїхали на вокзал, ви зможете поснідати в «Невідомий Петровський». Кафе працює цілодобово і зустрічає гостей великим вибором сніданків: млинці, каші, страви з яєць, тости, бутерброди. А ще смачна кава і чай. І можливість відпочити в затишній атмосфері арт-кафе, насолоджуючись приємною музикою і їжею.

«Невідомий Петровський»
«Невідомий Петровський»

Час сніданку: з 6:00 до 11:00.

Середній чек: 100 грн.

Де знаходиться: Січеславська Набережна вулиця, 15.

Де поснідати красиво, смачно і корисно

А якщо сніданок в місті вам створює настрій? Адже буває таке, коли у вихідний трапляється напад гедонізму і хочеться ідеальний ранок, як з картинки в інсті. І щоб красиві фоточки з фрешем і чимось незвичайним на сніданок. І щоб турботливий тренер порадів і лайкнув, що ти їси здорову їжу.

Ресторація «Репортер’»

ресторація «Репортер’» в Дніпрі забезпечить вас прекрасною атмосферою лаунджа. Тут ви знайдете затишний інтер’єр в європейському стилі і меню з більш, ніж 20 позицій для сніданку. Крім класичних яєчні, омлетів, млинців та сирників, ви можете замовити в ресторані сир з ягодами або домашній натуральний йогурт.

Ресторація «Репортер'»
Ресторація «Репортер’»

Час сніданку: з 6:00 до 10:30.

Середній чек: 120 грн.

Де знаходиться: Барикадна вулиця, 2.

«Артист»

Ресторан «Артист» подає королівські сніданки в богемній атмосфері. Тут ви зможете повністю зануритися в світ кулінарного мистецтва і насолодитися всім: меню, обслуговуванням, інтер’єром, музикою.

Ресторан «Артист»
Ресторан «Артист»

Меню «Артист» складається з різних видів яєчні і омлету, яєць пашот, каш, круасанів з начинками, дерунів, сирників, млинців, брускетт, сендвічів, ледачих вареників, пирогів з начинками і домашніх йогуртів. До круасанів або тостів можна замовити варення власного виробництва ресторану.

Час сніданку: з 7:00 до 11:00.

Середній чек: 200 грн.

Де знаходиться: Соборна площа, 2А.

«Кеди мистецтвознавця»

Явки і паролі в пабі «Кеди мистецтвознавця» стануть у пригоді не тільки для веселого вечора. У ресторані подають сніданки-бранчі, які задовольнять найвишуканіший смак. У меню ви знайдете омлети, сирники та багато іншого. А ще в ресторані є чудова літня тераса і відмінна атмосфера, яка задасть настрій на весь день.

Паб «Кеди мистецтвознавця»
Паб «Кеди мистецтвознавця»

Час сніданку: з 12:00 до 16:00.

Середній чек: 100 грн.

Де знаходиться: Грушевського вулиця, 4.

«I Feel espresso bar»

Якщо здорове харчування ― ваш принцип, то в Дніпрі можна поснідати в «I Feel espresso bar».Сирники на гречаної борошні, гранола, вівсянка, омлети, величезна кавова карта. А ще центр міста, демократичні ціни та сніданок в будь-який час дня. Тут немає обмежень, тому омлет можна замовити і в 9 вечора.

«I Feel espresso bar»
«I Feel espresso bar»

Час сніданку: з 8:00 до 22:00.

Середній чек: 120 грн.

Де знаходиться: Глінки вулиця, 7.

А що якщо і краси хочеться, але і вилазити з-під ковдри сильно ліньки? Тоді допоможе доставка від «Raketa».Встановивши додаток «Raketa» на IOS або Android, ви зможете замовляти сніданки, і не тільки, зі своїх улюблених ресторанів, з найшвидшою по Дніпру доставкою їжі додому.

Починайте день смачно і корисно. Нехай ваші сніданки в місті приносять задоволення і нові гастрономічні відкриття. Діліться з нами своїми улюбленими варіантами головного прийому їжі!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *