Ендосфера: що це таке і як працює

Ендосфера: що це таке та як працює

Багато дівчат і жінок неодноразово мріяли про ідеальну фігуру, але досягти мети вдавалося не всім. Хтось не готовий до важких фізичних навантажень, когось лякають дієти та відмова від смачних радощів життя, а інші посилаються на генетичну схильність і просто не вірять у своє схуднення. BlogPokuponTeam розвіє міфи про труднощі схуднення і розповість про інноваційну технологію Endospheres (Ендосфера): що це, як працює, ефекти від процедури і скільки потрібно сеансів, щоб усунути зайві сантиметри або позбутися целюліту. А зі знижкою до 45% від Покупон ви заощадите на процедурі в найкращих салонах вашого міста.

Акції
Знижка на ендосфера-терапію в «Laser Health»
Київ, Хрещатик вулиця, 44
-30%
1450 грн
149.0 грн
До 10 сеансів ендосфера-терапії тіла у «Keep fit»
Київ, Центральна вулиця, 19
-61%
3900 грн
1699.0 грн
Показати всі
11 акцій

Ендосфера – терапія та антицелюлітний масаж 2 в 1

Спочатку апарат ендосфера був створений для професійних спортсменів, щоб його інтенсивний вплив на м’язи допомагав швидше виводити молочну кислоту, покращував венозний кровотік та сприяв підвищенню м’язового тонусу.

Пізніше технологія стала широко застосовуватися в косметології та вважатися однією з найефективніших апаратних процедур для жінок та чоловіків у боротьбі проти целюліту, в’ялості шкіри та набряклості. А все тому, що такий метод корекції фігури зручний для клієнтів, не травматичний, його естетичні та терапевтичні можливості справді вражають і не змушують довго чекати.

Перед сеансом ендосфери не потрібна спеціальна підготовка. Просто не переїдайте та випийте склянку теплої води за 30-40 хвилин до початку.

Ендосфера проводиться по обличчю та всьому тілу або в окремих, найпроблемніших зонах: руки, боки, живіт, сідниці, ноги, стегна.

Насадка-маніпула апарату ендосфера
Насадка-маніпула апарату ендосфера

Терапія виконується спеціальним апаратом з насадкою для тіла або обличчя (маніпула меншого розміру), в процесі косметолог регулює частоту обертань та інтенсивність вібрацій, залежно від чутливості шкіри та індивідуальних особливостей клієнта.

Принцип дії терапії – компресійна мікровібрація, що робить її унікальною та ефективною. Насадка складається з кулеподібних роликів, які за допомогою компресії, під час масажу, надають лікувальний вплив, допомагають досягти дренажного ефекту, сприяють вивільненню лімфатичної рідини та венозної крові з тканин, а вібрації стимулюють її циркуляцію.

В якості косметичного ефекту процедура дозволяє позбутися дряблості шкіри, жиру, усуває целюліт навіть на запущеній стадії (фіброзні ущільнення), без зусиль з вашого боку, зменшує силует. Такого ефекту в домашніх умовах, як у клініці на професійному апараті, не досягти.

Ендосфера, на сьогоднішній день, єдина методика, що здатна впоратися з фіброзними ущільненнями, усуваючи їх повністю, без болю, синців та кров’яних підтьоків. А також процедура вважається чудовим методом профілактики варикозу.

Показання та протипоказання

Як і будь-яка інша процедура, ендосфера має ряд показань та протипоказань. Перед записом на сеанс необхідно з ними ознайомитись, щоб результат виправдав ваші очікування, і терапія проходила комфортно, без шкоди здоров’ю.

Показання для застосування ендосфери:

  • Ендосферу рекомендують при рихлій, обвислій, позбавленій пружності шкірі, розтяжках. Курс терапії добре впливає на відновлення епідермісу після стрімкого скидання ваги і значно зменшує видимість розтяжок, особливо тих, що недавно з’явились (за рахунок покращення мікроциркуляції в тканинах, стимуляції вироблення колагену та еластину).
  • Зайва вага, надлишкові жирові відкладення – ендосфера служить чудовим способом позбавлення від небажаних зайвих  кілограмів та жиру.
  • Процедура добре зарекомендувала себе в усуненні целюліту. Завдяки дренажному ефекту з адипоцитів (клітин, що утворюють жирову тканину) виводиться надлишок рідини, вони потихеньку «здуваються» і набувають нормальних об’ємів. Як наслідок «апельсинова кірка» на сідницях, стегнах або інших зонах впливу стає менш вираженою і незабаром зникає.
  • Набряклість при вагітності чи будь-яких патологічних станах. Застосовується для лікування та профілактики застійних явищ у підшкірній тканині, венозних набряків.
  • Часті м’язові спазми, судоми та болі при фізичних навантаженнях – глибокий апаратний масаж знімає напругу та підвищує м’язову активність.
  • Тьмяний колір шкіри. Ендосфера працює додатково як пілінг, за рахунок прямої дії на шкірний покрив. Під час масажу видаляються відмерлі клітини верхніх шарів.

Протипоказання:

  • Тромбофлебіт (запалення венозних стінок у хронічній чи гострій формі).
  • Онкологія.
  • Будь-які захворювання на стадії загострення.
  • Ранні терміни вагітності (до сьомого місяця).
  • Оперативне втручання у зоні впливу менш як півроку тому.
  • Хвороби шкіри (відкриті рани, дерматит, екзема).
  • Міома матки (ендосфера в ділянці живота може сприяти збільшенню пухлини).
  • Пологи (після пологів процедуру можна робити не раніше, ніж через 2 місяці).
  • Кесарів розтин (вдаватися до ендосфери живота можна тільки, коли шви зарубцюються, за рекомендацією та з дозволу лікаря).

Що не є протипоказанням до ендосфери:

  • Варикозне розширення вен та капілярна сітка.
  • Вагітність. Після сьомого місяця процедуру можна проводити в області ніг, рук, обличчя з невеликим тиском з метою легкого дренажного ефекту.
  • Період годування груддю.
  • Місячні. Якщо під час менструації немає больових відчуттів та рясних виділень.
Акції
Знижка на ендосфера-терапію в «Laser Health»
Київ, Хрещатик вулиця, 44
-30%
1450 грн
149.0 грн
Ендосфера тіла на оригінальному апараті у «BSfera»
Київ, Успішна вулиця, 8
-40%
800 грн
549.0 грн
Показати всі
94 акцій

Є у вас протипоказання чи ні, перед першим відвідуванням процедури рекомендуємо проконсультуватися з лікарем-косметологом для огляду шкіри та виявлення проблемних ділянок.

Чи безпечна ендосфера?

Якщо у вас немає протипоказань – однозначно так! Вплив компресії та вібрації на тіло добре вивчений і застосовується в медицині давно. Процедура ендосфери безболісна, неінвазивна, не викликає травмування, не вимагає знеболювання. Може проводитись у будь-яку пору року, відсутній реабілітаційний період.

Скільки процедур потрібно для видимого результату?

Щоб зрозуміти, скільки знадобиться сеансів ендосфери саме вам необхідно записатися на консультацію до фахівця. Тільки він, спираючись на стан шкіри, індивідуальні особливості організму та ваші побажання щодо результату зможе розрахувати тривалість курсу.

Судячи з відгуків тих, хто вдавався до  ендосфери, реальні результати – схуднення чи відновлення – найчастіше спостерігаються навіть після першого сеансу.

Ендосфера сідниць та стегон – фото до та після 6 сеансів
Ендосфера сідниць та стегон – фото до та після 6 сеансів
Результат після курсу ендосфери живота
Результат після курсу ендосфери живота
Обличчя після першого сеансу ендосфера терапії
Обличчя після першого сеансу ендосфера терапії

В середньому для схуднення на один розмір необхідно 6 процедур з рекомендованим інтервалом в 2-3 дні. Не переживайте, якщо будете робити ендосферу рідше, навіть одного разу на тиждень достатньо, просто бажаний ефект може наступити пізніше.

Скільки коштує сеанс та курс ендосфери?

Ціна на процедуру залежить від тривалості сеансу та вибраної зони. Наприклад, вартість терапії тривалістю 30 хвилин для обличчя коштує 800-1000 грн; для всього тіла – 1500-1800 грн за 60 хвилин. З Покупоном ця процедура коштуватиме дешевше до 50% від ціни в салонах.

Ендосфера: де зробити?

Ендосфера-терапія досить добре розвинена в Україні. Процедуру пропонують у мережі «Люменіс», «Лазерхауз» та інших не менш відомих косметологічних центрах.

У Києві клініки «Люменіс» проводять ендосферу у філіях на Оболоні, Голосіївській, Іподромі, Троєщині, Академмістечку, Житомирській, Шулявці, Лук’янівці, Палаці Спорту, Позняках, Севастопольській. Шукайте найближчу до вас філію і записуйтесь на сеанс по акції від Покупон. Ціна зі знижкою на першу процедуру ендосфери всього тіла варіюється (залежно від адреси клініки) від 1099 до 1369 грн замість 1800 грн.

Що краще: ендосфера, LPG чи VelaShape?

Дані процедури однаково добре зарекомендували себе в корекції фігури, але в кожної різна технологія і нюанси.

LPG – апаратний масаж вакуумно-роликовою маніпулою. За рахунок інтенсивного опрацювання підшкірно-жирової клітковини посилюються процеси спалювання жиру і вдається позбавитися локальних жирових відкладень на проблемних зонах. Масаж добре себе проявив і проти целюліту, тривалість курсу така ж, як у ендосфери, але через функцію вакууму, ЛПГ не можна використовувати при варикозному розширенні вен.

Якщо у вас такої проблеми немає, то орієнтуйтеся на свій бюджет. І пам’ятайте, що для lpg масажу потрібен спеціальний костюм, який можна придбати особисто для себе одноразово або брати в оренду на кожен сеанс (після кожного клієнта лпг костюм ретельно переться з міркувань дотримання норм гігієни).

Акції
LPG-масаж з пресотерапією в «Body Space»
Київ, Дружби Народів бульвар, 5
-63%
1800 грн
799.0 грн
До 5 сеансів LPG-масажу тіла у «Body Space»
Київ, Дружби Народів бульвар, 5
-55%
1200 грн
599.0 грн
Показати всі
2 акцій

Вела Шейп (VelaShape) – комбінована технологія Elos, яка включає 4 інші технології:

  • RF (біполярні радіохвилі) – вони розщеплюють жири, покращують синтез колагену та текстуру шкіри.
  • IR (інфрачервоне випромінювання) – сприяє зменшенню підшкірно-жирової тканини методом прогріву. Світло, проникаючи в клітину, стимулює підвищене виділення АТФ (аденозинтрифосфату) — молекул, які при розщепленні, постачають величезну кількість енергії для більшості біохімічних реакцій, що відбуваються в клітині, відповідно запускаються природні процеси, у тому числі вироблення колагену, уповільнення окисного процесу, регенерація.
  • Пульсуючий вакуум – покращує кровообіг та стимулює лімфоток.
  • Механічний масаж – доповнює роботу вакууму, вирівнює рельєф шкіри.

Масаж апаратом VelaShape аналогічно добре впливає на зниження зайвої ваги, підтяжку шкіри, показаний при целюліті, як і ендосфера або LPG. Але Вела Шейп також не можна застосовувати при варикозі та перед процедурою необхідно консультуватися з флебологом.

Ендосфера – єдина дієва апаратна терапія, яку не тільки дозволяють, а й рекомендують робити для профілактики варикозу.

В інших випадках, за відсутності варикозу та проблем із венами, з метою схуднення добре комбінувати різні методи. Відгуки про процедури підтверджують, що ендосфера та Вела Шейп чудово доповнюють одна одну, і результат стає помітним ще швидше.

Акції
Антицелюлітний масаж із Vela Shape у «Natalimage»
Київ, Перемоги проспект, 67
-57%
1000 грн
499.0 грн
Апаратний масаж з пресотерапією в «Natalimage»
Київ, Перемоги проспект, 67
-63%
1500 грн
629.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
LPG масаж: схуднення, ліфтинг та омолодження шкіри
Лімфодренажний масаж: опис та техніки
Масаж для схуднення: який краще
Як позбутися целюліту
Правильне харчування – запорука стрункої фігури
Ефективні вправи для схуднення всього тіла

А ви вже пробували ендосферу або якийсь інший вид антицелюлітного масажу, яку проблему хочете вирішити за допомогою процедури? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *