Топ чатів і ботів Telegram: знайомства, робота, афіша, новини тощо

Маючи смартфон і доступ до Wi-Fi або мобільного інтернету, сьогодні можна вирішувати будь-які завдання і бути в курсі всього на світі. Завести нові знайомства для спілкування і відносин, подивитися новини, актуальні вакансії, афішу заходів, продати або купити щось на барахолці, здати або зняти квартиру, викликати таксі, замовити їжу, квитки, знайти гарячі тури – все це і багато іншого зручно реалізувати в телеграмі – третьому за популярністю месенджері поміж українців. BlogPokuponTeam зібрала найкорисніші, цікаві і популярні telegram канали Києва (чат групи і боти), які допоможуть тримати руку на пульсі цифрової столиці.

Читайте в нашому огляді:

ТОП новинних каналів Києва в Телеграмі

Telegram у смартфоні
Телеграм: уся важлива інформація про Київ в одному місці

Kyiv LIVE – 44к+ підписників. Поділиться серйозними і смішними завжди актуальними новинами Києва. Тут ви не знайдете подробиць і довгих текстів, тільки сама суть.

Типовий Київ – 27к+ підписників. Актуальні новини Києва.

Інформатор Київ – канал сайту kiev.informator.ua, 17к+ підписників. На каналі висвічуються заголовки і фото новинних статей, можете вибрати цікаві і перейти за посиланням, щоб дізнатися подробиці. Також у Інформатора є група Kiev.informator.ua Info, в якій актуальними новинами діляться самі жителі міста.

Kyiv.Press – 32к+ підписників. Найактуальніші новини Києва в режимі 24/7.

Наш Київ – актуальна стрічка найважливіших цікавих новин столиці. Під деякими новинними постами можна залишати коментарі. Кількість  підписників – 5к+.

Kyiv Live/Новини Києва – 4к+ підписників. Щоранку як тільки ви прокидаєтеся, вам вже повідомляють погоду. В обід ви отримуєте перелік важливих подій на сьогодні, а протягом дня з’являються цікаві новини культурного життя і подробиці гучних подій.

Найкращі знижки на товари і послуги

Pokupon – Black Friday кожен день, 6к+ аудиторії – інформує про акції та знижки сайту Покупон. Хто ще не знає, це – всеукраїнський онлайн портал покупок зі знижками до 90%. Тут є все необхідне за самими приємними цінами:

  • Послуги провідних салонів краси, клінік і спортивних клубів.
  • Кафе, ресторани та сервіси доставки їжі.
  • Всі види розваг на будь-який вік і гаманець.
  • Навчання і творчість для цілеспрямованих і креативників.
  • Інтернет-магазин всіляких товарів з відчутним кешбеком.
  • Лайфстайл блог про все на світі.

Що ще потрібно для щастя?  ?

Читайте також:
Найкращі сервіси доставки їжі і продуктів в Києві
Суші з доставкою по Києву: найкращі сервіси
Найкращі квест кімнати в Києві
Ідеї ​​для Дня народження
Що робити вдома, якщо нудно

Нерухомість: купівля і оренда

АренДом. Знайти гідне житло в Києві – це завдання не з легких, і часто доводиться переглядати сотні оголошень на десятках різних сайтів. Чат-бот АренДом створений для пасивного пошуку оренди житла в Києві та Харкові. Вибираєте потрібну послугу – довгострокова оренда кімнати або квартири. На підставі аналізу 12 найбільших онлайн-майданчиків з оренди житла, бот видає варіанти, які підходять під ваші параметри. Безкоштовний період використання ArendomBot становить 14 днів активного моніторингу.

Київ Оренда Квартир (13,8к+ підписників) – оренда квартир в Києві тільки від власників, без посередників і комісії.

Оренда квартир Київ ⦁ Official Chat – в цьому чаті всі бажаючі можуть запропонувати оренду квартир і кімнат в Києві.

Sold – новобудови Києва (11к+ підписників) – акції від забудовників на нові квартири, інформація про старт продажів нерухомості в нових ЖК, переуступку від покупців, введення будинків в експлуатацію, закриття продажів.

Новини Києва у Telegram
Телеграм максимально полегшить процес пошуку житла в столиці

Робота і підробіток: канали для роботодавців та претендентів на роботу

Груп з пошуку роботи в Києві, мабуть, найбільше. Всі вони являють собою безкоштовні майданчики, на яких роботодавці розміщують вакансії, а здобувачі, зацікавлені роботою відгукуються в личку автору. Або навпаки, здобувачі дають коротку інформацію про себе і про те, яку роботу або додатковий заробіток шукають. Перед тим, як писати повідомлення в чат, рекомендуємо ознайомитися з правилами групи, адже вони спрямовані на спрощення пошуку конкретних вакансій в групі.

Пошук роботи у Telegram
Пошук найкращих можливостей в Києві завжди актуальний, тому груп про роботу дуже багато

Список груп з найбільшою кількістю підписників, а значить з максимально доступною кількістю вакансій і цільовою аудиторією:

Робота в Києві – майже 65к+ підписників. Орієнтація на тимчасову і сезонну роботу.

РОБОТА • КИЇВ – 24к+, багато вакансій у сфері обслуговування.

РОБОТА Київ – 37к+, постійна робота і підробіток для студентів.

Робота в Києві – 9к+ фоловерів. У групі публікуються тільки вакансії, розміщувати резюме не можна.

Робота в Києві – 19к+ підписників. Майданчик, де кияни можуть знайти або запропонувати роботу.

Робота в Києві – 12к+, щоденна розсилка актуальних вакансій столиці.

Just Work  – підробіток в Києві – 12к+, група підійде тим, хто цікавиться підробітком на один або кілька днів.

Робота Київ вакансії UA – 7к+ фоловерів. У чаті для киян можна знайти вакансії з різних сфер. Тут знайдеться багато підробітку для студентів і здобувачів без досвіду роботи.

ТОП вакансії Київ – 10к+. Канал для тих, хто шукає роботу в столиці. Є вакансії і для керівників, і для молодих фахівців.

Незалежно від того в Києві ви чи ні, чати з пошуку роботи на удаленке або за кордоном можуть бути корисні:

Finder.vc: дистанційна робота – вакансії – 327к+. Великий майданчик для пошуку віддаленої роботи в США, Україні, Польщі, Росії, Канаді та інших країнах.

Віддаленщики (віддалена робота) – 154к+. Канал для тих, хто хоче працювати не виходячи з дому. Дистанційна робота – хороша можливість отримувати додатковий заробіток.

За кордоном робота вакансії послуги EU – 4к+, для бажаючих знайти підробіток за кордоном.

Культурне життя в Києві: найкращі Телеграм канали

Афіша Києва – афіша подій Києва: вечірки, концерти, прем’єри фільмів, виставки, тренінги, відкриття нових закладів, а також розіграші квитків і акційні пропозиції на вхід.

Місто Кия – афіша і новини культурного життя столиці, квитки на івенти і запрошення на публічні вечірки.

Київ нічний – розсилка інформації про найкращі вечірки і тусовки Києва, з коротким описом програми та вартості за вхід.

У КИЄВІ | Куди піти – інформує про прийдешні культурні події міста, проводить конкурси та розіграші призів.

KievGO – допоможе скласти культурну програму на вечір, а також підготує короткий звіт про минулі заходи.

Потрібно їхати! – ресурс для пошуку попутників з Києва на українські та міжнародні музичні фестивалі. Також на каналі можна дізнаватися афішу майбутніх зарубіжних фестів.

Куди піти у Києві в Telegram
У телеграмі можна не тільки знайти цікавий захід, а й хорошу компанію для його відвідування

Telegram групи знайомств: чати для спілкування і пошуку другої половини

Шукаю. Київ (5к+ підписників) – дошка оголошень для тих, хто шукає співрозмовників, друзів або любов всього свого життя. Всі бажаючі можуть викладати свої оголошення і заводити нові знайомства прямо в Telegram. Крім того, канал інформує абонентів про важливі події в місті.

Знайомства Київ (1,4к+ підписників) – телеграм канал, в якому можна викладати свої анкети для знайомства з хлопцем / дівчиною.

Пошук компанії Київ (32к+ підписників) – канал про те, як завести знайомства. Цілі можуть бути різні – від прогулянок по місту до звичайного спілкування з приємним співрозмовником. Ви можете розміщувати свої оголошення в такому форматі: познайомлюсь/з ким/шукаю/запрошую/місце. Група працює як дошка оголошень, а не як чат. Спілкування – тільки через особисті повідомлення. Перед тим, як почати активність в групі, ознайомтеся з правилами для учасників.

Транспортні чат-боти

KyivMetroBot —  якщо вам терміново потрібно потрапити на важливу зустріч в іншому кінці столиці, то ремонт на станції, неможливість придбати жетон або перекриття гілки метро можуть стати дуже неприємним сюрпризом. Чат-бот київського метрополітену моментально повідомляє актуальні новини та допоможе розібратися в навігації.

Транспорт Києва у Telegram
Чат-бот Метрополітену буде особливо корисний для тих, хто недавно переїхав до Києва

Зміни руху | Київпастранс —  новинний канал наземного транспорту столиці: зміни маршрутів, скасування і додавання маршрутів, вартість проїзду та інша важлива інформація про громадський транспорт.

Укрзалізниця – власний чат-бот компанії в Telegram. Доступний українською, російською та англійською мовами. За допомогою корисної програми можна:

  • подивитися розклад поїздів;
  • купити і повернути квитки: для цього прив’яжіть платіжну карту в електронному гаманці, а також використовуйте Google Pay, Apple Pay;
  • замовити їжу під час поїздки і інше.

Крім надання пасажирам довідкової інформації, канал використовується для зворотного зв’язку.

RailwayBot  – допоможе знайти ЖД-квитки на цікаві для направлення в межах України, а також моніторити появу квитків на потрібні поїзда – напишіть боту і прямо зараз отримаєте оперативну відповідь.

TAXI 830 — чат-бот для виклику таксі. Вкажіть звідки і куди хочете дістатися, а система видасть вартість і повідомить про прибуття машини.

Телеграм чати попутників – це просто порятунок для людей, яким потрібно бюджетно і швидко дістатися до роботи:

  • Телеграм чат Попутка Ірпінь-Київ-Ірпінь (@poputka_irpin). У канала понад 6,7 тисяч  підписників.
  • Вишневе Попутник (@vyshnevepoputka) – допомагає знайти авто для спільних поїздок з Вишневого до Києва і назад. Близько 2,5 тисячі фоловерів.
  • Київ Попутник (@poputkaKV) – відмінна можливість знайти машину для пересування по Києву. Більше 14 тис користувачів каналу.
  • Обухів Попутка (@poputka_obukhiv) – чат створений для пошуку пасажирів і попутний транспорт з Обухова і назад. Більше 3,2 тисячі фоловерів.
  • Софіївська Борщагівка. Пошук попутки, попутника (@poputisofbor) – для спільних поїздок Софіївська Борщагівка-Київ-Софіївська Борщагівка. Більше 3,3 тисячі підписників. У чаті також можна зловити попутку до Боярки і назад.
  • ЖК Софія Попутник (@sofiyapoputka), більш 3,7 тисячі фоловерів каналу.

Читайте також: Попутники в Києві і передмісті – як швидко і недорого доїхати на роботу

Покупки: барахолка он-лайн

Барахолка (Киев/Украина) — продаж майже нових речей від власників, інформування про свіже завезенне новинок з Китаю та інших країн.

Барахолка:Украина:Услуги — дошка оголошень для продажу непотрібних речей тим, кому вони потрібні.

Корисні канали на всі випадки життя

[CG] City Guide —  бот, який знає чи не всі локації і заклади Києва: кафе, ресторани, кінотеатри, парки і т.д. Ви можете написати йому адресу і він повідомить, що там знаходиться, або попросити бота знайти заклади поблизу.

DTP KIEV CHAT — група, в якій автоводії столиці можуть ділитися актуальною інформацією про ДТП і ситуації на дорогах, зміни в правилах дорожнього руху і багато іншого, отримуючи свіжі новини відразу онлайн від інших учасників групи.

Київ Автомобільний – ще один корисний канал для київських автомобілістів: оперативна інформація про пробки, ДТП, перекриті вулиці, що впливають на дорожній трафік в Києві.

LuckyPolice — на додаток до попередньої групи, пропонуємо чат-бот, який допоможе оплачувати штрафи. Дати зворотний зв’язок про роботу поліції в Києві (своєрідна книга скарг) і отримати відповіді на питання, що цікавлять в сфері охорони порядку можна в групі Hubbot support.

Читайте також: Що повинно бути в авто у кожного водія

Ветер дует — це не зовсім київський, але найпопулярніший український канал для подорожей. Гарячі тури, дешеві авіаквитки, пропозиції проживання в розкішних або бюджетних апартаментах в різних країнах, новини туризму, посилання на корисні ресурси — все це в одному місці.

Канал про подорожі у Telegram
Канали про подорожі завжди найпопулярніші і не тільки в Києві

Corona.Travel.Bot моментально інформує про найменші зміни в правилах і умовах в’їзду українців в ту чи іншу країну. Користувачі можуть стежити тільки за напрямками, що цікавлять, правилами в’їзду або транзиту, закриття або відкриття кордонів. Дуже корисно і актуально для туристів в умовах пандемії Covid-19. Дані чат бота базуються на офіційній інформації МОЗ України.

iGovBot — бот повідомляє про місця, що звільнилися в черзі на оформлення біометричного паспорта.

ПриватБанкБот — допоможе здійснювати платежі між власниками карт ПриватБанку прямо в месенджері.

Курс Валют (@MinfinBot) — зручний інструмент для конвертації будь-яких валют по актуальному курсу.

Weatherman — бот, який повідомить прогноз погоди для будь-якої точки світу.

OpenDataUA — за запитом надає публічну інформацію з державних реєстрів про компанії, людей і автомобілі.

Аудиокниги, Аудиокниги 2.0 – канали в телеграм, в яких викладають аудіокниги класиків і сучасних авторів.

Музика 2021 – чат бот з хорошою музикою.

Музкультура – канал техноблогера Наташі Шелягіна, в якому вона ділиться улюбленими треками і становить власні плейлисти.

ProЧитачі – Телеграм канал для скачування книг в онлайн форматі.

Сьогодні почитаю – на каналі можна безкоштовно скачати книги класиків і сучасних авторів.

Серіали англійською з субтитрами – улюблені фільми англійською можна дивитися безкоштовно прямо зі смартфона, додавши в обране.

Movies & Books in English (фільми і книги англійською) – безкоштовна колекція фільмів, книг і аудіокниг.

Телеграм боти для онлайн ігор – Крокодил бот, Куля долі (запитайте у бота відповідь на будь-яке питання), Вікторина, Слово дня та інші ігри, в які можна грати, якщо з’явилася вільна хвилинка.

Якими телеграм-ресурсами користуєтеся ви? Діліться в коментарях корисними посиланнями!

5 коментарів
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *