Де відзначити день народження у Львові: цікаві ідеї для веселого свята

Люди діляться на два типи: ті, хто точно знають, де і як відзначити свій день народження, і продумують захід заздалегідь, і ті, хто до останнього відкладає організацію свята, покладаючись на імпровізацію. І тим, і іншим BlogPokuponTeam підкаже, куди можна недорого сходити і як відсвяткувати дорослий ДР у Львові зі знижками до 70% на замовлення в ресторанах і кафе і розваги

Читайте в огляді: 

Заклади 

Відзначити день народження в ресторані, барі або нічному клубі в теплий сезон, взимку або восени – пропозиція безпрограшна, але часто витратна. А як щодо знижки до 55% в найкращі заклади міста? Вийде і в бюджет влізти, і відсвяткувати іменини в форматі веселих і дружніх посиденьок. 

«TheМ’ясо» 

Ресторан «TheМ’ясо» припаде до смаку м’ясним гурманам і любителям естетики у всіх її проявах. Організувати свято на кілька людей або відзначити торжество у великій компанії – не проблема для персоналу закладу. Високий рівень обслуговування і яскраві гастрономічні враження залишать приємний післясмак. 

The М'ясо
The М'ясо

Адреса: Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-22:00.
Ціни: 350 грн або дешевше на 40% зі знижкою від Pokupon на все меню кухні.
Більше інформації та відгуків про «The М’ясо».

«Сімоне» 

«Сімоне» – сімейний ресторан італійської кухні у Львові. Меню закладу різноманітне – від ніжних стейків і соковитої італійської піци просто з печі до вишуканих десертів. Тут, в атмосфері сонячного гостинності, вийде відсвяткувати душевний день народження. Насолоджуйтесь традиційними стравами Італії в затишній обстановці закладу.

Піца від ресторану Сімоне
Піца від ресторану Сімоне 
Десерт від ресторану «Сімоне»
Десерт від ресторану «Сімоне» 
Ресторан «Сімоне»

Адреса: Львів, вулиця Петра Дорошенка, 66.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою до 50% від Покупона піцу та інші італійські страви можна замовити дешевше. 

«Чесне м’ясо»

Якщо хочете відзначити ДН в дійсно оригінальному історичному місці – ласкаво просимо на площу Ринок. У ресторані «Чесне м’ясо» в самому центрі Львова все по-чесному: якісно, ​​смачно, затишно. Заклад розташований в будівлі Гепнерівській кам’яниці, закладеної ще в XIV столітті. В інтер’єрі максимально збережено автентичний вигляд споруди.  

«Чесне м'ясо»
«Чесне м'ясо»

Галицька традиційна кухня, страви з м’яса мангалиці (угорська порода диких свиней), приготоване в хоспері, і улюблені напої. Тварин вирощують на власних екологічно чистих мисливських угіддях, в природних умовах, тому м’ясо 100% натуральне, делікатесне. 

«Чесне м'ясо», меню
Головний герой закладу – м’ясо на камені: соковите, ніжне, з апетитним присмаком димку! 
Стейк Ті-Боун: соковите м’ясо, корочка хоспер – ідеально в парі з овочами з печі і хмільним світлим 

Адреса: Львів, Ринок площа, 28. 
Середній чек: 600 грн або на 50% дешевше з сертифікатом від Pokupon. 
Дивіться більше інформації і відгуків про «Чесне м’ясо»

«Тамада» 

Ресторан «Тамада» – острівець прекрасної грузинської культури в історичній частині Львова, традиційні національні страви, колорит і атмосфера справжнього кавказького застілля. Це відмінний вибір, де відзначити день народження. Просто повідомте дату вашого свята і запросіть гостей, а досвідчений персонал закладу допоможе скласти смачне і ситне меню і подбає про всі організаційні моменти.

Ресторан грузинської кухні «Тамада» в центрі Львова
Ресторан грузинської кухні «Тамада» в центрі Львова 
Ресторан грузинської кухні «Тамада»

Де: Львів, Вірменська вулиця, 18. 
Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00.
Середній чек: 500-600 грн, але зі знижкою від Покупона економія 40%

Читайте також: Служби доставки їжі у Львові

Активний відпочинок

  • Аквапарк. Веселе проведення часу в аквапарку гарантовано, і не важливо скільки вам років – дозвольте собі і гостям подуріти від душі. 
  • Пікнік на природі. Ви один з тих щасливчиків, чий день народження припадає на теплу пору року – запрошуйте рідних і друзів на пікнік на природі, влаштовуйте активні конкурси та змагання. І не забудьте зафіксувати це веселощі на фото. Хочете не відволікатися від свята і отримати класні знімки? Відмінні кадри допоможе зробити професіонал – знижки до 70% на послуги провідних фотографів міста шукайте на нашому сайті.   
Пікнік на природі
  • Льодовий каток або роллердром. Давненько не каталися на ковзанах або роликах – шукайте знижки 50% від Покупона на відвідування роллердрома або катка. 
  • Відвідування VR-клубу. Популярність клубів віртуальної реальності набирає обертів, і це цілком виправдано: навряд чи відчуєш подібне десь ще. Бийтеся з гостями в командному віртуальній грі і попросіть зняти вас на камеру: повірте, ви будете довго сміятися, дивлячись на свої безглузді руху в реальності. На Покупоні пограти можна зі знижкою до 50%
  • Квест-кімната. Квест – відмінна недорога альтернатива для любителів рухливих заходів, адреналіну і логічних головоломок. Діапазон емоцій – від нестримної веселості до моторошного жаху. Хочете пограти дешевше – шукайте акційні пропозиції по квестам у Львові зі знижками до 50% на Покупоні. 
  • Боулінг. Зберіть гостей на міжкомандні змагання в найпопулярнішу гру – боулінг. Для підігріву інтересу, команді-переможцю можна вручити символічний приз. 
Друзі у боулінгу
  • Кіно або концерт. Можна відправитися в кіно подивитися щось з новинок, сходити на концерт або фестиваль, відірватися на повну котушку! Шукайте квитки на культурні заходи зі знижкою до 50%.

SPA і релакс

Популярний варіант свята – спа-іменини в форматі дівич- або парубочого вечора. Чому б не влаштувати вечірку з подругами в стилі Keep calm and be relaxed з крутою SPA-програмою, або не релакснути чисто чоловічою компанією в лазні? Захід обійдеться дешевше зі знижками до 55% – шукайте нові акції на Покупоні.  

Дівчата у СПА

Подорож

  • Карпати і Закарпаття. Необов’язково збирати на своє свято всіх родичів і друзів. Можна провести відмінний гірський вікенд удвох або невеликою компанією  – на Буковелі, Драгобраті, в Славському та інших курортах Карпат і Закарпаття, а зі знижкою від Покупона до 60% поїздка вийде дешевше.
  • Екскурсійні тури. Вирушити в подорож, побачити нові місця і наповнитися їх енергетикою – чи це не найкращий подарунок-враження на свій день народження. Вибирайте тур вихідного дня зі знижкою до 40% – в Карпати, на Хмельниччину або на Український Памір. Беріть з собою парочку друзів і вперед до пригод! 
  • Відпочинок біля моря. Влаштувати собі невелике перезавантаження, вирватися до моря і зустріти день народження з новими силами – відмінна ідея для свята в колі найближчих, особливо якщо торжество випадає на теплу пору року. 
Відпочинок на пляжі
  • Закордон. Гарячі тури дають можливість в будь-який момент вилетіти в жаркі країни, коли вдома вже холодно, відвідати найпопулярніші туристичні напрямки за межами України. Заглядайте на Покупон, на сайті бувають хороші акційні пропозиції

Читайте також: 

Куди поїхати на вихідних зі Львова 

Курорти Чорного і Азовського моря 

Що подивитися в Карпатах 

ТОП пам’яток України 

Святкуємо вдома 

Взимку, холодної осені або навесні немає можливості відзначити свято на природі, та й бюджет частенько обмежений – не біда, влаштуйте вечірку вдома! Це може бути тематичне костюмоване торжество або просто дружні посиденьки з конкурсами та подарунками для гостей, настільними іграми

«Бенкет на весь світ» можна влаштувати в форматі шведського столу, з закусками і напоями. А якщо катастрофічно не вистачає часу на приготування – смачну і свіжу їжу привезе служба доставки.

Вечірка вдома

Читайте також: 

Найкращі настільні ігри для дітей і дорослих 

Як правильно і красиво сервірувати стіл 

Найкращі сервіси доставки їжі і продуктів у Львові 

Сподіваємося наша добірка цікавих ідей для святкування дня народження у Львові припала вам до смаку. Куди сходити і як ще можна весело відсвяткувати дорослий ДР? Діліться своїми порадами в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *