Що подарувати подрузі на день народження

Наближається день народження вашої подружки, а ви в паніці, тому що до сих пір не придумали, що їй подарувати? Спокійно – це нормально, навіть якщо ви знаєте іменинницю як саму себе, просто у відповідальні моменти всі ідеї кудись зникають. #PokuponBlogTeam нагадає про все, що ви могли забути, і підкаже, що можна подарувати подрузі на день народження. Ловіть wish list, в якому є практично все, про що мріють дівчата;)

Подарунки-емоції

Хочеться чогось небанального? В такому випадку на допомогу приходять подарунки-емоції, від яких вашій подрузі просто «знесе дах» ???

SPA-сеанс

Особисто ми не знаємо таких людей, які б не хотіли опинитися на масажному столі і кайфувати від рук професійного масажиста, приймати молочні ванни, паритися в хаммамі, лежати в джакузі з келихом ігристого. Можете потішити подружку сертифікатом на SPA-програму, відвідування інфрачервоної сауни або фітобочки. А якщо хочете зовсім бомбу-ракету, то скиньтесь з вашими спільними подругами на спа-дівич-вечір і влаштуйте релаксний день народження з іменинницею.

Курс бьюті-процедур

Подрузі, яка може нескінченно обговорювати масочку, нігтики та зайві кілограми, однозначно можна подарувати що-небудь, пов’язане зі світом краси і догляду. Наприклад, дисконтний сертифікат від Pokupon на одну або кілька б’юті-процедур, які допоможуть розслабитися і відчути себе оновленою на всі сто:

  • Пілінг – процедура для очищення і регенерації шкіри актуальна в осінньо-зимовий період, тож якщо іменинниця народилася в холодний сезон, то такий подарунок буде особливо доречним.
  • Чистка обличчя – косметологічна процедура, яка ніколи не буде зайвою, адже експерти рекомендують проходити її 1 раз в 2-4 місяці в залежності від типу і стану шкіри. Неважливо, зима на дворі або літо, чистка в комплексі з програмою догляду дозволить завжди виглядати гарно.
  • Лазерна епіляція – крутий, дорогий і корисний подарунок дівчині, яка прагне бути ідеальною в усьому. Щоправда, перед тим, як дарувати пробний сеанс або курс, поцікавтеся, чи немає у подружки протипоказань до лазеру.

Повний курс лазерної епіляції – задоволення не з дешевих, але ви можете допомогти подружці заощадити, подарувавши їй сертифікат на процедури загальною вартістю до 5000 грн, а Покупон допоможе заощадити на покупці такого подарунка до 64%.

  • Програми корекції фігури – підійдуть, якщо подружка давно скаржиться на зайві кіло, і ви достатньо близькі, щоб не комплексувати одна перед іншою. Якщо впевнені, що іменинниця не образиться, сміливо даруйте їй сертифікат на антицелюлітну програму з обгортаннями, масажем та іншими крутими процедурами.
  • Манікюр і педикюр. Ну яка дівчина не полюбляє ходити «на нігтики»? Універсальний б’юті-подарунок – сеанс манікюру або педикюру, або і того, і іншого, а якщо ще й комбо-варіант, з масажем, доглядовими масками для рук і ніг, крутим авторським дизайном, то взагалі вогонь ???

Читайте також: Модний манікюр осінь-зима 2021-2022

Подарунок-адреналін

Хотіла стрибнути з парашутом? – Тримай! І нехай тільки спробує відвертітися. Для менш божевільних подруг можемо запропонувати стрибки з мосту, уроки дайвінгу, похід до тиру, відвідування мотузкового парку, прогулянку на конях або заїзди на картингах.

Фотосесія

Практично безпрограшний варіант подарунка дівчині – фотосесія. Це не просто можливість отримати гарні фотки на пам’ять, а свого роду сеанс жіночої психотерапії. Ідея може бути будь-якою: святкова фотосесія в сукні принцеси або будуарна зйомка, що пробуджує чуттєвість і сексуальність, а може, вашій подрузі більше до душі кежуал-стиль, в якому можна бути максимально чесною і відкрито показати себе? Впевнені, іменинниця зможе вибрати найбільш відповідний її душевному настрою стиль фотосету. Ваше завдання – подарувати сертифікат на фотосет, який дозволить втілити мрії в реальність.

Читайте також: Як правильно фотографуватися

Подорож

Іменинниця легка на підйом і не може жити без свіжих вражень? Подаруйте їй пригоду: одноденний екскурсійний тур або сертифікат зі знижкою на відпочинок. Якщо знаєте, що подружці буде веселіше в компанії, або вона однозначно захоче поїхати зі своєю другою половинкою, – дивіться відразу варіант на двох – Pokupon знає, як бюджетно дарувати круті подарунки.

Майстер-клас

У вашої подруги є улюблене хобі або мрія спробувати щось нове, до якого все «руки не дійдуть»? Сертифікат на захоплюючий майстер-клас допоможе прокачати або опанувати скіли в улюбленому занятті. Це може бути спів або акторська майстерність, малювання, шиття або будь-який інший вид прикладної творчості – у виборі орієнтуйтеся на вподобання та інтереси іменинниці.

Консультація нутриціолога

Як відомо, краса починається зі здоров’я, і ​​піклуватися про нього слід превентивно, а не за фактом виявлення болячок. Ходити до нутриціолога в наш час не просто модно, а й корисно – це саме той фахівець, який допоможе зберегти організм здоровим за допомогою індивідуального підходу. Консультація нутриціолога або дієтолога зазвичай включає в себе аналіз способу життя, призначення аналізів і підбір раціону та режиму відповідно до результатів. Якщо ваша подруга дотримується ЗСЖ, то такий подарунок реально може поміняти її життя в кращу сторону.

Подарунок на пам’ять про вашу дружбу

Ви можете зібрати найкласніші ваші спільні світлини та звернутися до друкарні, яка виготовить оригінальний фотоальбом з поздоровленнями або вашими цитатами під кожним фото. Правда, є ризик, що доведеться підготувати носовичок – від сентиментальних почуттів подруга може просто розплакатися.

Читайте також: 
✔️Диеты на Покупоне
✔️Що їсти до та після тренування
✔️Ефективні вправи для схуднення

Абонемент на фітнес або танці

Активним дівчатам не сидиться на місці, і якщо ваша подружка саме з цієї категорії, подумайте над абонементом в крутий спортзал або школу танців. Ви як ніхто інший знаєте, що іменинниці до душі – аквааеробіка або тренажерка, спокійна некваплива йога або запальні танці. А Покупон знає, як заощадити на вартості таких недешевих задоволень до 80%.

Квитки на концерт її улюбленого виконавця

Афіші розповіли, що незабаром у вашому місті відбудеться концерт улюбленого співака подружки? Що ж, здається, це знак! Поспішайте купити квиток ближче до сцени, щоб іменинниця отримала максимум вражень від музичної події і відірвалася на повну.

Класичні презенти

Якщо ви все-таки вирішили порадувати подругу класичним подарунком в коробочці з червоним бантиком, то ловіть наші пропозиції.

Купуючи презент на Покупоні, ви отримуєте на особистий рахунок кешбек до 15%, який можна витрачати на покупку актуальних акцій на сайті.

Красивий халат

Є безліч варіантів для будь-якої пори року. Вам залишається лише підібрати матеріал, колір і довжину. Халатик повинен добре пропускати повітря, бути ніжним, приємним до тіла.

Прилад для чистки обличчя

Сучасна косметологічна індустрія пропонує величезну кількість технологій для збереження краси та молодості шкіри в домашніх умовах. Напевно подруга хотіла обзавестися такою чудо-машинкою, але відкладала цю покупку з певних причин. Вібруюча щітка для чистки обличчя ніжно масажує та очищує шкіру обличчя від забруднень.

Скринька

Скринька для прикрас – щось особисте з легким присмаком таємничості. Такі подарунки приємно дарувати тільки найближчим людям. Плюс шкатулка буде виступати елементом декору в кімнаті, тому при виборі матеріалу і кольору згадайте, який стиль і палітру відтінків подруга поєднує в своєму інтер’єрі.

Стайлер для волосся

Вона не виходить з дому без ретельної укладки і полюбляє експерименти із зачіскою? Тоді стайлер для волосся – відмінна ідея. Локони та хвилі завжди в моді. У неї кучеряве волосся? – Тоді підійде гарна праска або фен з дифузором.

Дзеркальце з підсвіткою

Майже всі сучасні дівчата – знавці в сфері б’юті трендів. Вони знають, для чого потрібна база під макіяж, консилер, хайлайтер і тому подібні примхи. Для ідеального рівномірного мейкапу твоїй подрузі може бракувати саме дзеркала з підсвіткою. Завдяки йому вона швидко помітить і виправить нерівні стрілки, погано розтушовані рум’яна, нерівномірно нанесену тоналку. З таким незамінним помічником вона легко освоїть всі секрети бездоганного макіяжу.

Гаджети

Гаджети – хороший сучасний подарунок для активної леді:

  • Фітнес-браслет буде ідеальним подарунком для любительки ранкових пробіжок.
  • Навушники – для подруги, яка в транспорті вважає за краще слухати музику або аудіокниги замість галасу навколо. 
  • Іменинниця – блогер-початківець і любить знімати відео завжди і скрізь? Тоді екшн-камера – ваш вибір. 
  • Павербанк – універсальний варіант для будь-якої дівчини, адже всі ми любимо зависати в смартфоні, часто забуваючи вдома зарядку.

Парфуми

Якщо ви знаєте, які аромати приводять у захват вашу подругу, то напевно без особливих зусиль зможете підібрати обнову для її парфумерного гардеробу. На Покупоні ви знайдете багато ароматів від українського ательє нішевої парфумерії Votre – на їхньому сайті навіть можна пройти тест, який допоможе підібрати ідеальні духи по зовнішності і характеру. Парфуми від Votre Parfum відрізняються широкою палітрою запахів і стійкою формулою, яка робить їх ідеальним варіантом для повсякденного використання.

Читайте також: Як вибрати парфуми

Набір косметики

Сет якісної доглядової або декоративної косметики – не просто подарунок, а прояв максимальної турботи, адже тільки дівчатка знають, як важливо балувати свою шкіру хорошими кремчиками, сироватками або пудрою і рум’янами, що не викликають алергії . Набір декоративки від Dermacol або сет Bioaqua з муцином равлики? Підберіть подружці ідеальний косметичний подарунок в ім’я краси (яка, як відомо, врятує світ).

Читайте також: Що подарувати дівчині

Уже вибрали подарунок для подружки і згораєте від нетерпіння, очікуючи моменту вручення? Діліться в коментарях своїми ідеями!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *