Продовжуємо веселитися: куди піти на вихідних 18 і 19 січня в Києві

Січень багатий на новорічні та різдвяні розваги: цілий місяць жителі і гості столиці відзначають зимові свята, відвідуючи численні шоу, концерти, фестивалі та інші події. Нагадаємо, що 19 січня в Україні відзначається церковне свято Водохреща, тому якщо ви збираєтеся зануритися в ополонку, Покупон підкаже де це зробити безпечно в Києві.

Якщо ж ви вирішили утриматися від занурення в холодну воду, то ця стаття для вас. Наша редакція підготувала афішу розважальної програми на вихідні дні 18 та 19 січня, щоб ви завжди могли бути в курсі найгарячіших заходів, а Покупон, в свою чергу, підсобить вам в цьому не менш жаркими знижками на кращі пропозиції.

Виставки або музеї

Проведіть час з користю, відвідавши пізнавальні виставки і музеї в Києві.

Виставка «Всесвіт тіла»

Виставка «Всесвіт тіла»

Гучна виставка Гюнтера фон Гагенса «Всесвіт тіла» відкриє вам анатомічні секрети людського тіла у всіх деталях на прикладах справжніх «живих» експонатів.

На виставці ви зможете побачити які зміни відбуваються з тілом протягом усього життя, краще зрозуміти процеси життєдіяльності і усвідомити необхідність збереження здорового організму, пізнавши секрети довголіття.

Шокуюча експозиція Body Worlds була успішно оцінена більш ніж 45 млн глядачів з Канади, Китаю, США, Нідерландів, Польщі та інших країн.

Де: Київ, просп. Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, 4 павільйон).
Коли: 28.10.2019-19.01.2020 з 9:00 до 20:00 — будні дні, 10:00-21:00 — святкові дні.
Ціна: 350-400 грн.

Експеріментаніум

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 дивовижних експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум». 

Де: Київ, пл. Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижки.

Turbo space

Turbo space

Відвідати виставку «Turbo space» — це відмінний спосіб познайомитися з космосом, не використовуючи нудні підручники і посібники. Заглибитися в пізнання через новітні технології. Дітей та їхніх батьків чекають цікаві майстер-класи, космічна віртуальна реальність, знайомство з космічними приладами і приладдям, і просто вау-атмосфера!

Де: Київ, просп. Оболонський, 21 (ТРЦ «Smart plaza Obolon»).
Коли: 26.10.2019-1.02.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-150 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 34% знижки.

Виставка рослин «Едемський сад»

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Де: Київ, вул. Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Де: Київ, просп. Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Розваги для дітей

Організатори заходів подбали про те, щоб в січні діточок чекало море веселощів і чарівництва.

«Зимова країна»

«Зимова країна»

П’ятий за рахунком фестиваль зими і веселощів чекає всю вашу сім’ю на ВДНГ. На вході вас зустрінуть і проведуть в парк розваг тематичні герої цього року — казкові сніговики.

Парк включає в себе безліч цікавих локацій для відпочинку та активностей: романтичний льодовий каток, веселі гірки, шоу-казки «Резиденція Діда Мороза», «Winterra. Легенда Казкова краю»,«Обережно, миша!», снігові й крижані скульптури, різдвяна фабрика ялинкових прикрас, величезний ярмарок, контактний зоопарк, тропічна ферма з метеликами і купа фотолокацій.

Де: Київ, просп. Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).
Коли: 7.12.2019-1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-280 грн.

Neon Party

Neon Party

На неоновій вечірці діти зможуть зануритися в світ віртуального неонового міста Neon City і познайомитися з фантастичними цифровими персонажами і героями. Неймовірне шоу включає в себе яскраві спецефекти, хореографічні та циркові постановки, інтерактивні ігри, які стирають грань між реальністю і вигадкою. Крім віртуальних розваг дітей чекають реальні неонові коктейлі та частування, ігрова програма і весела дискотека.

Де: Київ, просп. Степана Бандери, 15Г (Дитячий клуб «ZkidZ»).
Коли: 8.01.2020-7.03.2020 о 18:00 — в будні; 10:00, 14:00, 18:00 — у вихідні.
Ціна: 200 грн.

Лабораторія чокнутого професора

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їхнім батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Де: Київ, просп. Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Розваги для дорослих

Дорослі теж хочуть відриватися! Подивимося, де вони зможуть запалити на січневі вихідні 18, 19 січня.

Міський квест «Лускунчик»

Міський квест «Лускунчик»

Поважаєте активний відпочинок, загадки і здоровий дух суперництва, а морозна погода не заподіює незручностей? Тоді вам варто відвідати міський квест за мотивами казки «Лускунчик» від компанії «Під замком». Що потрібно мати при собі: карту Києва, телефон з доступом в інтернет, павербанк, заряджені мозкові звивини і гарний настрій. Не забудьте надіти зручне взуття. Зареєструватися на квест можна тут.

Де: Київ, зустріч на площі Лесі Українки.
Коли: 18.01.2020 о 12:00.
Ціна: 350-500 грн для компанії від 2 до 5 осіб.

Гавайська вечірка

Гавайська вечірка

А ось ті, кому набридла холодна погода і сірі зимові будні, можуть відправитися на запальну гавайську вечірку в Різдвяному стилі: гарячі танці і пісні, укулеле та заводний ритм барабанів, атмосфера далеких островів і легкого бризу з океану — екзотика навколо, а душа та ноги так і рвуться в танок!

Де: Київ, вулиця Дегтярівська, 5 (Мала опера).
Коли: 19.01.2020 о 18:00.
Ціна: 100 грн.

Підпільний стендап в Golden Gate

Підпільний стендап в Golden Gate

Чи готові ви до гумору без рамок і обмежень? Тоді welcome на підпільне стендап шоу в ресторані Golden Gate. Для вас виступлять такі відомі коміки, як: Свят Загайкевич, Єгор Шатайло, Анна Кочегура, Сергій Липко.

Як зазвичай проходять підпільні стендапи в Golden Gate, дивіться на відео:

Де: Київ, вул. Золотоворітська, 15 (Golden Gate).
Коли: 18.01.2020 о 19:00.
Ціна: 150-250 грн.

Більше унікальних пропозицій по мега-знижкам шукайте на Покупоні.

Фестивалі

Фестиваль китайських ліхтарів

Фестиваль китайських ліхтарів
Фестиваль китайських ліхтарів
Фестиваль китайських ліхтарів

Нові світлові інсталяції представлені на тематичній виставці великих китайських ліхтарів «Легенди Піднебесної». Відвідувачі надовго залишаться під враженням від чарівних споруд. Також на території є резиденція Діда Мороза, в якій малеча може загадати найзаповітніші бажання. Вдосталь нагулявшись і злегка зголоднівши, ви зможете поласувати китайською їжею в зоні фуд кортів.

Де: Київ, вулиця Лаврська , 31 (Співоче поле).
Коли: 13.12.2019-31.01.2020 з 16:00.
Ціна: 160-200 грн, дітям до 7 років безкоштовно при наявності свідоцтва про народження.

Кращі фільми в кінотеатрах

Дуліттл (2020)

Дуліттл (2020)

Пригодницький комедійний фільм розповість історію ексцентричного англійського доктора-ветеринара, який відправляється в далеку подорож на пошуки ліків для хворої королеви. На своєму шляху Дуліттл зустріне нових друзів, старих ворогів і відкриє унікальні види живих істот.

Прем’єра: 9 січня.
Жанр: комедія, пригоди, сімейний, фентезі.

Під водою

Під водою

Після сильного землетрусу екіпаж підводних дослідників поспішає дістатися до безпечного місця зі зруйнованої лабораторії, але щось пішло не так…

Прем’єра: 9 січня.
Жанр: жахи, бойовик.

Гламурний бізнес

Гламурний бізнес

Мія і Мел – кращі подруги і за сумісництвом власники невеликого косметичного бізнесу, який терпить фінансову кризу, але тут, як не можна до речі, надходить пропозиція про викуп компанії від гіганта косметичної індустрії. Чи ризикнуть подруги погодитися на угоду і поставити під загрозу їх дружбу? Дивіться в комедії «Гламурний бізнес».

Прем’єра: 9 січня.
Жанр: комедія.

Віддана

Віддана

Це історія двох подруг дитинства, яких пов’язує одна драматична подія. Але чи так сильна дружба, коли мова заходить про статус, честь, любов і ревнощі? Українську драму про непрості стосунки простої служниці і господині дивіться в кінотеатрах країни з 16 січня.

Прем’єра: 16 січня.
Жанр: драма, мелодрама.

Хочете відвідувати кінотеатри вигідно? Покупон знає як це зробити по знижці.

Кращі концерти

Сила музики — безмежна! Так чому б не віддатися її заводним ритмам на цей вікенд?

The best of Hans Zimmer

18 січня Національний академічний духовий оркестр України виконає для вас кращі композиції геніального німецького музиканта-кінокомпозитора Ханса Циммера, які стали найпопулярнішими за всю історію кінематографу. У концертній програмі ви почуєте легендарні саундтреки до фільмів: «Інтерстеллар», «Код да Вінчі», «Темний лицар», «Пірати Карибського моря», «Гладіатор» і мультфільму «Король Лев».

Де: Київ, вул. Михайла Грушевського, 30/1 (Будинок офіцерів).
Коли: 18.01.2020 о 19:00.
Ціна: 250-550 грн.

Grand Rock Piano Show

Grand Rock Piano Show — грандіозне шоу року, яке з нетерпінням чекають любителі, здавалося б, несумісних музичних напрямків — рока і симфонічної музики. На концерті ви почуєте улюблені треки з фільмів і вічні класичні композиції.

Де: Київ, проспект Перемоги, 37 (Палац культури КПІ).
Коли: 19.01.2020 о 19:00.
Ціна: 330-900 грн.

Кращі вистави

Синя Борода

Синя Борода

Вперше на сцені Дикого театру дорослі і юні глядачі зможуть побачити виставу-мюзикл «Синя борода». Це історія про сміливу дівчину Настю, яка наперекір льодовим кров історіям і легендам про злісного викрадача дівчаток, кидає виклик страшному чудовиську.

Де: Київ, вул. Васильківська, 1 (Дикий театр, сцена 6).
Коли: 18.01.2020 о 12:00.
Ціна: 100-300 грн.

Сніг відправляється в місто

Сніг відправляється в місто

«Сніг відправляється в місто» — повчальний спектакль для дітей від 4 років, заснований на однойменному оповіданні Тетяни Макарової. Яскрава, добра вистава розповість історію про те, як пухнастий і м’який лісовий сніг добирався до міста, набуваючи на ходу нових друзів.

Де: Київ, вул. Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, верхня сцена).
Коли: 18.01.2020 о 12:00.
Ціна: 150 грн.

Ніч з графом Каліостро

Ніч з графом Каліостро

Дуже смішна і легка комедійна вистава про життя і пригоди відомого італійського мага Графа Каліостро на Полтавський манер. Спектакль присвячений світлій пам’яті Г. Горіна — автора сценарію всіма улюбленого фільму «Формула кохання».

Де: Київ, вул. Ярославів Вал, 7 (Будинок актора).
Коли: 18.01.2020 о 19:00.
Ціна: 150-300 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Джульєтта і Ромео

Джульєтта і Ромео

Сумна італійська історія веронських закоханих відома всьому світу ще від 1595 року, але від цього легендарна п’єса не стає менш актуальною і драматичною. Вистава безумовно заслуговує на увагу театралів.

Де: Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки).
Коли: 18.01.2020 о 19:00.
Ціна: 40-350 грн.

Більше цікавих акційних пропозицій на театральні постановки Києва вже розміщені на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Подивимося, які ще події очікують киян і гостей столиці.

Сеанс кототерапіі

Сеанс кототерапіі

Хочете отримати масу позитивних емоцій від пухнастих вусатих-смугастих кошенят? Центр кототерапіі на Воздвиженці пропонує вам проявити любов до братів наших менших, отримати добрий мурлик натомість, а можливо і забрати чотирилапого друга до себе додому. Все котики пройшли обстеження, стерилізацію і мають паспорт. Можливо, пройшовши співбесіду, саме ви станете господарем і добрим другом для славної животинки.

Де: Київ, вул. Воздвиженська, 14 («Кото ярмарок»).
Коли: 19, 22, 26, 29 січня, з 15:00 до 18:00.
Ціна: 100 грн/год.

Сподіваємося, ви знайшли для себе розвагу до душі на вихідні в Києві. А якщо не змогли визначитися, тоді ось наша порада: збирайте велику компанію друзів або всією сім’єю вирушайте в гастро заклади Києва, де чудовий настрій вам гарантовано. Тим більше, якщо під рукою будуть наші мега-знижки на меню, бар і багато іншого.

А може ви вже давно запланували щось цікавеньке? Діліться ідеями в коментарях :)

6 коментарів
  • Вика

    Очень понравилась идея с подпольным стендапом. Прям то, что я люблю! Я не раз ходила на подобные мероприятия, но обычно они были в небольших театрах, а тут в ресте. И поесть вкусно и посмеяться от души можно) Так сказать двойное удовольствие!) Теперь я знаю чем займусь и куда потащу подругу на выходных.

  • Вика

    А мы были уже в Эдемском саду нам очень понравилось. Не пожалели, что зашли. В ботаническом саду вообще всегда красиво, а это отдельный действительно райский уголок.

  • Анжелика

    Я сторонник походов в кино в торговых центрах, вот нашла здесь классный фильм в статье, теперь точно знаю на какой фильм пойти в следующий раз. А еще есть классное место для зимней прогулки в Букском каньёне, там очень круто и очень красиво, а особенно сам водопад.

  • Люда

    Прикольно, нашел то что по вкусу мне, реально круто было бы вместе с парнем пойти на выставку в музей восковых фигур, я с ним насмотрелась фильмов с восковыми фигурами, с тех пор так и манит поглядеть на фигуры из воска.

  • Вита

    Давно хотим сходить на фестиваль китайских фонарей, очень красивые фото. Пока все не получается, надеюсь успеем до закрытия)

  • Лиля

    Городской квест, интересно, на машинах или пешком? А то раньше я как то участвовала в подобном, так там мы формировали команды и каждая команда на машинах ездила по городу. Было круто конечно, но кроме нашего водителя – он жутко подустал.
    Насчет “кото-терапии” – вы просто попали в самое сердце! Обожаю котиков-муркотиков! Но мне так жалко их, домой забрать к себе не могу ( нам в однушке сьемной и так тесно), а их так хочется обласкать и накормить! Люди. у кого доброе сердце и есть возможность – приютите себе ласковый мурчащий комочек счастья!!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *