Куди піти у вихідні у Дніпрі 18-19 січня ㅡ вихідні зі смаком пригод

Яркие выходные с гидом от Покупона

Робочий тиждень добігає кінця, а значить можна видихати і з чистою совістю планувати собі кращі вихідні! А з нашим гайдом ви легко знайдете найцікавіші події у вихідні 18-19 січня в Дніпрі. Не пропустіть дух пригод і відпочиньте на повну катушку.

Виставки або музеї

Виставка роботів і трансформерів

З дитинства фанатіє від роботів? Переглянули всі фільми про трансформерів? Тоді не пропустіть унікальну виставку, яка занесена в «Книгу рекордів України». Вас чекають 20 роботів, в тому числі величезний Оптимус Прайм (аж 3,5 м) і масивний Бамблби, вагою в 1 тонну. Плюс як же без розваг ㅡ ви побачите танцюючих роботів і поринете в світ віртуальної реальності.

Де: ТРЦ «Караван», Нижньодніпровська 17.

Коли: щодня до 26 січня.

Вартість: від 40 грн, зі знижкою від Покупона ㅡ від 20 грн. 

Більше інформації та відгуків

«Різдвяне місто»

Выставка ретро-игрушек
Виставка ретро-іграшок

Тільки уявіть собі ціле місто всередині одного музею, з ялинкою, вітринами, гірляндами… І це тільки частина нової святкової екскурсії в Національному історичному музеї. На виставці ви побачите раритетні ялинкові іграшки 1930-1990 років, а ще дізнаєтесь як святкували новий рік різні покоління українців.

Де: Дніпропетровський національний історичний музей, Яворницького 16.

Коли: щодня до 19 січня.

Вартість: 50 грн.

Більше інформації та відгуків

«Від Романа до Йордана»

Выставка национального костюма
Виставка національного костюма

Вперше в Дніпрі виставлена приватна колекція автентичного українського національного одягу з усіх куточків країни. Виставка демонструє не тільки особливості костюмів, а й знайомить з традиціями зимових свят в Україні. Тут ви зможете подивитися на старовинні прикраси, елементи побуту та дізнатися багато нового про рідний край від екскурсовода. По суботах всі бажаючі зможуть взяти участь у захоплюючих майстер-класах.

Де: Дніпропетровський національний історичний музей, Яворницького 16.

Коли: щодня до 20 січня.

Вартість: 50 грн.

Більше інформації та відгуків

Ретро-друзі

Уникальная выставка
Унікальна виставка

В затишній атмосфері музею-кафе проходить виставка ретро-машин. Красиві, витончені, потужні ㅡ автомобілі надовго западут вам в душу. Колекцію ретро-машин сім’ї Прокоф’єва можна подивитися до 30 березня.

Де: «Машини часу», Мандриківська 44.

Коли: щодня до 30 березня.

Вартість: від 40 грн, Покупон пропонує знижку 50% на відвідування виставки.

Більше інформації та відгуків. 

Розваги для дітей

Дитячий джазовий концерт 

Детский концерт взрослой музыки
Дитячий концерт дорослої музики

Завдяки Національнії філармонії ви можете формувати музичний смак дитини з самого дитинства. Яскравий і живий джаз у виконанні «Dnipro Band» під керівництвом Юрія Іщенка сподобається і діткам і дорослим, так що не пропустіть можливість відвідати філармонію всією родиною.

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська 6.

Коли: 19 січня, 12.00.

Вартість: від 40 грн.

Більше інформації та відгуків

«Потрібний собака»

Яркие детские спектакли
Яскраві дитячі спектаклі

Добра і повчальна історія про відносини тварин з людиною. На виставі діти познайомляться з дворовим котом, півнем і псом, який передумав бути собакою, а ще дізнаються чому завжди треба бути добрими по відношенню до тварин.

Де: КДК «Кайдакський», проспект Свободи 67.

Коли: 19 січня о 12.00.

Вартість: від 35 грн.

Більше інформації та відгуків.  

Для рухливих діток в якості відпочинку краще вибрати батутні центри, допитливим більше підійдуть різноманітні наукові шоу або творчі майстер-класи. На Покупоні ви можете підібрати дитяче дозвілля на будь-який смак з приємними знижками.Не пропустіть можливість побалувати улюблене чадо цікавими вихідними.

Розваги для дорослих

Круті вихідні для кожного свої, але якщо ідеї закінчилися, обов’язково зайдіть на Покупон, адже тут зібрані кращі пропозиції Дніпра з самими соковитими знижками:

  • Боулінг додасть азарту, так що порадуйте друзів запрошенням в клуб (якщо хочете справити враження професіонала ㅡ обов’язково прочитайте наш огляд), а заодно проведіть час в ресторанчику за затишними розмовами.
Делитесь эмоциями
Діліться емоціями
  • Різноманітні квести допоможуть згуртувати вашу компанію і провести час з величезним задоволенням.
Займите ум квестами
Займіть розум квестами
  • Баня або сауна добре підійдуть для посиденьок з подружками, імпровізованої туси з хлопцями або відпочинку всією сім’єю. Ви точно порелаксуєте та відчуєте себе оновленими.
Отдохните телом и душой в бане
Відпочиньте тілом і душею в лазні
  • Отримайте порцію драйву в тирі, де ви зможете відвести душу і постріляти з вогнепальної зброї під керівництвом досвідченого інструктора.
Расслабьтесь и переключитесь на новый вид отдыха
Розслабтеся і переключіться на новий вид відпочинку
  • Віртуальна реальність ㅡ прекрасна альтернатива звичним атракціонам. Тут ви можете відчути на собі всі принади нових технологій і легко перевтілитися в будь-якого героя. Шукайте знижки на Покупоні на кращі атракціони віртуальної реальності в Дніпрі.
Виртуальная реальность
Віртуальна реальність

Кращі фільми у кінотеатрах

Кінотеатри 18-19 січня радують крутими прем’єрами, не пропустіть все найцікавіше:

  • «Віддана».
  •  «Мої думки тихі»
  •  «Ножі наголо».
  •  «Дуліттл».
  •  «Під водою».
  •  «Гламурний бізнес»

Кращі концерти

Стендап від Кирила Жаботинського

Підзарядитися веселощами на кілька тижнів вперед у вихідні можна на виступі Жаботинського. Кирило Жаботинський ㅡ один з активних учасників всеукраїнських шоу «Розсміши коміка» і «Сміх з доставкою додому». Його іскристий гумор добре заходить і домогосподаркам і топ-менеджерам, а все завдяки гострим темам і класній подачі. 

Де: Арт-центр«Квартира», Троїцька площа, 31. 

Коли: 18 січня, 19.00.

Вартість: 100 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Resonance. Old school»

Золотий час року залишиться в пам’яті його шанувальників назавжди: «LedZeppelin», «PinkFloyd», «DeepPurpl», «Kiss», «ZZTop». Саме цю епоху світового року відродить на своєму концерті оркестр «Резонанс». Класичні інструменти і так добре знайомі мотиви подарують вам абсолютно нові враження від незвичайної трактування улюблених хітів.

Де: ДК Машинобудівників, Робоча вулиця, 166.

Коли: 18 січня, 19.00.

Вартість: від 150 грн.

Більше інформації та відгуків

«Rock around the Christmas tree»

Яркие хиты от оркестра
Яскраві хіти від оркестру

Нові аранжування кращих рокових композицій від симфонічного оркестру створять казковий настрій. Відмінна акустика залу, професійні музиканти, зручні крісла і атмосфера новорічних свят допоможуть насолоджуватися концертом на всі 100%. Порадуйте своїх близьких і подаруйте їм романтику.

Де: «Менора», Шолом-Алейхема 4.

Коли: 19 січня, 17:00.

Вартість: від 250 грн.

Більше інформації та відгуків

«Whitney Houston»

Найяскравіша з великих, співачка, чий голос заворожує, а пісні назавжди залишаються в серцях. Саме Уїтні Х’юстон і її творчості присвячений концерт в Дніпропетровській філармонії. Виконувати найкрутіші хіти будуть: фіналістка «Фабрики зірок» Ольга Вороніна (вокал), вокал-шоу «Консонанс», Ігор Наумов (саксофон), шоу-група «Джем-Сі», шоу-балет «Каданс», шоу-балет «Антарес».

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська 6.

Коли: 19 січня, 18:00.

Вартість: від 100 грн.

Більше інформації та відгуків

Кращі вистави

«Се-ля-ві» 

«Се-ля-ви»
«Се-ля-ві»

Французький шарм і ніжність ㅡ ось основа цієї легкої комедії. Якраз те що необхідно у вихідні, не вважаєте? У виставі багато гумору, дошкульних жартів, кохання і душевних перипетій. Не пропустіть круту гру акторів і режисерську постановку.

Де: Дніпровський академічний театр драми і комедії, Яворницького 97.

Коли: 18 січня, 18:00.

Вартість: від 50 грн.

«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

«Дорогая Памела, или как бы нам пришить старушку»
«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

Проникливий спектакль трохи про сенс життя, трохи про долю і рок, хоч і не завжди злий, а ще про любов. Гра акторів тільки підкреслює сильний режисерський задум, так що ви точно підете зі спектаклю під враженням.

Де: Телетеатр, Крутогорний узвіз, 9.

Коли: 18 і 19 січня, 18:00.

Вартість: від 100 грн, ну і як же без приємних знижок від Покупона ㅡ шукайте -50% на квитки на нашому сайті.

«Ніч перед Різдвом»

«Ночь перед Рождеством»
«Ніч перед Різдвом»

Балет за однойменним твором класика ㅡ Миколи Гоголя. Авторський балет від заслуженого артиста України Олега Ніколаєва з музичним супроводом від Віталія Калинівського запам’ятається вам проникливою постановкою, красивими костюмами і декораціями і звичайно ж шикарною музикою у виконанні оркестру.

Де: Дніпропетровський академічний театр опери та балету, проспект Карла Маркса 72А.

Коли: 19 січня, 18:00.

Вартість: від 100 грн.

«Три ідеальних пари. Анатомія зради» 

Легка іронічність, пекуча пристрасть ㅡ«Три ідеальних пари». Вистава поставлена за твором іспанського драматурга і є одночасно і комедією і містичним детективом. Не пропустіть цікаву історію з живими емоціями.

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр, Володимира Мономаха 21.

Коли: 19 січня, 18:00.

Вартість: від 100 грн.

Визначилися чим будете займатися? Сподіваємося, що наш гід по уікенду в Дніпрі надихне вас на незабутні вихідні, які надовго запам’ятаються приємними емоціями. Не забувайте ділитися з нами планами і відгуками;)

5 коментарів
  • Елена

    С вашей статьи узнала о выставке роботов. А мой сын тащится от трансформеров, он уже фильмы по несколько раз пересмотрел, у него большинство игрушек – роботов. Теперь я знаю куда его сводить и чтобы это было интересно в первую очередь ему) Спасибо за идею! Это будет отличный сюрприз сыну)

  • Инга

    Лично я очень люблю все,что связано с историей. Заинтересовалась выставкой исторических костюмов. Надеюсь она оправдает ожидания.

  • Настя Л.

    Мы на «Дулиттл» с малыми идем на выхах)

  • Алена

    Отличный список, спасибо за старание. Заинтересовала выставка ретро-машин, мужу должно понравится :)

  • Александра

    Выставку роботов перед Новым Годом еще видела, дети были в восторге, а я почему-то побоялась зайти туда, теперь вот думаю может стоит все таки заскочить?!
    Кстати, на этих выходных планировала в кино пойти, но что-то пока никакой фильм не приглянулcя… Прочитала в обзоре за спектакли, так давно не была в театре. Театр у меня ассоциируется со школьными годами, когда насильно заставляли туда ходить всем классом. Но вот думаю, может стоить развеять эти установки и попробовать заново “увидеть” спектакли, оценить уже с точки зрения взрослого человека..тем более вон сколько оказывается интересных спектаклей сейчас идет

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *