Відпочинок у Карпатах влітку: кращі готелі, ціни, відгуки, фото

Коли стоїть питання, де відпочити, все має значення: бюджет, дорога, документи. Карпати тим хороші для українців, що сюди можна приїхати без візи, швидко дістатися машиною, автобусом чи потягом та відносно недорого релакснути. Навіть із південних та східних міст України поїздка до Карпат займає менше доби, а мешканці західних регіонів взагалі можуть дозволити собі з’їздити на найкращі курорти Закарпаття на один день чи на вихідні.

BlogPokuponTeam розповість, чим зайнятися і що подивитися на курортах, а також допоможе знайти найкращий бюджетний варіант відпочинку з басейном у Карпатах у літній сезон зі знижкою до 60% від Покупон – вам залишається лише вибрати і одразу забронювати, поки є місця ?

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
82 акцій

Буковель

Один з найрозвиненіших, а тому і популярних, курортів Прикарпаття, Буковель пропонує туристам широкий спектр розваг цілий рік. Тут, якщо хочете, доступний навіть пляжний відпочинок у Карпатах влітку біля озера Молодості та найбільшого спа-комплексу у всьому регіоні «Vodaclub»

Пляжний відпочинок у Буковелі влітку на озері Молодості

Варіантів, чим зайнятися, так багато, що нудьгувати не доведеться ні прихильникам активного дозвілля та екстриму, ні любителям пасторального релаксу. Саме цей курорт рекомендуємо розглядати з погляду насиченості та різноманітності, особливо якщо вибираєте, куди поїхати вперше удвох чи сім’єю з дитиною.

Буковель, Поляниця – куди поїхати у Карпати влітку

Чим доповнити програму літнього відпочинку:

  • Прогулянки – піші, кінні, на гірських велосипедах, квадроциклах, джипах (у Буковелі на кожному кроці є пункти прокату транспорту).
  • Любительською риболовлею в форелевих розплідниках – практично скрізь за бажання вам пропонують приготувати улов на мангалі.
  • Збір грибів (краще дізнатися у місцевих жителів, хто погодиться стати вашим гідом-провідником по грибним місцям – так набагато безпечніше). 
  • Походи в гори Хом’як, Синяк, Довбушанку, Ведмежик. Необхідне спорядження для трекінгу та альпінізму можна орендувати на місці, а новачки завжди можуть скористатися послугами місцевих гідів.
  • Екскурсійні тури по виноробням, сироварням, броварням та іншим красивим, цікавим місцям.
  • Рафтинг гірськими річками поряд з Верховиною. 
  • Вейкбординг, катання на катамаранах та гідроциклах.
  • Зіплайн, Буковельські гірки та інші атракціони – для любителів екстриму, хто не проти повиляти ногами, пролітаючи на швидкості крізь гущавину дерев або над водною гладдю.
  • Огляд екскурсії з висоти пташиного польоту. Влітку працює кілька витягів, звідки можна споглядати мальовничі гірські краєвиди.

Хороші недорогі готелі

«Новий»: 2 доби проживання для двох за 2999 4000 грн з відпочинком у басейні, на шезлонгах та прокатом велосипедів на 2 години.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Показати всі
24 акцій

Як дістатися до Буковеля

  • Автобусом або поїздом до Івано-Франківська, Тернополя, Чернівців чи Львова, потім автобусом чи на таксі до Поляниці.
  • На автомобілі через Івано-Франківськ з Києва, південних та східних міст, через Коломию або Вижницю з Чернівців, через Мукачеве, Рахів та Кваси з Ужгорода. 
  • Літаком до Івано-Франківська чи Львова, потім автобусом чи таксі до Поляниці.

Читайте також:
?
Все про Буковель у деталях
? Що потрібно знати підкорювачу Говерли
? Що подивитись і куди піти в Яремче
? Ворохта – чим порадує курорт

Татарів

Невелике селище поряд із Поляницею. Загалом тут доступні ті ж розваги наймасштабнішого в Україні гірськолижного курорту Bukovel, але треба проїхатися приблизно 13-15 км. Проте тут, як кажуть, «відпочиваєш душею». 

Приїхавши у Татарів, приготуйтеся побачити найкрасивіші місця, які очолює місцева визначна пам’ятка – водоспад Женецький Гук. До нього на вас чекає тривала, але приємна піша прогулянка лісом, із заходом на ринок колоритних сувенірів, місцевих ласощів та натуральної косметики ручної роботи.

Бюджетний готель

«Рута»: 2 дні відпочинку для двох за 1959 2800 грн – з європейськими сніданками, плаванням у басейні з підігрівом, користуванням барбекю-зоною та грою у настільний теніс.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в «Рута» під Буковелем
Татарів (Івано-Франківська область), Шевченка вулиця, 735
-30%
4000 грн
2799.0 грн
Програми «Хочу бути мамою» та «Хочу бути татом»
Київ, В'ячеслава Чорновола вулиця, 12
-85%
1670 грн
349.0 грн
Показати всі
3 акцій

Як краще їхати

У Татарів дуже просто добратися поїздом Київ-Пасажирський-Ворохта (057О) або Київ-Рахів (095К). Ціна плацкарту до 300 грн в один бік. Або машиною через Івано-Франківськ з Києва та інших міст південних і східних областей.

Вижниця

Невелике та надзвичайно мальовниче містечко Чернівецької області на Прикарпатті. Вижницю по праву можна вважати ще однією перлиною Буковинського краю. Вона на кілька кілометрів простягається вздовж берега стрімкої повноводної річки Черемош, а вулички прикрашають барвисті будинки – пам’ятки архітектури австрійських часів. 

Гуляючи містом варто подивитися:

  • Районний Будинок культури (колишня головна міська синагога) – саме тут розпочинав свою творчість народний артист України Назарій Яремчук. На околиці, на вулиці М. Яремчука, 45 можете відвідати батьківський будинок-музей співака, де представлені сімейні реліквії, фотографії, листи, вирізки з газет про його життя.
  • Широкоформатний кінотеатр ім. Шевченка.
  • Вижницький районний суд у колишній будівлі ратуші із встановленим зверху стильним декоративним шпилем.
  • Пам’ятник Лук’яну Кобилиці – депутату австрійського парламенту, захиснику українського селянства. 
  • Найстаріша у Вижниці аптека у яскраво-жовтому двоповерховому кам’яному будинку. 
  • Мала художня академія на вулиці Шухевича та багато інших історико-архітектурних пам’яток. 

Недорогий готель

На курорті Прикарпаття житло доступне в різному форматі: садиби, туристичні бази, готелі з літніми басейнами. З хороших варіантів зі знижкою рекомендуємо туристичну базу «Кремениця» біля річки Черемош, куди туристи приїжджають за яскравими відчуттями від рафтингу (сплавів). На березі поряд з готелем є пляж Гамівка, відправна точка шляху до скель Довбуша. У суму 2599 3900 грн входить 3 доби відпочинку на двох – з плаванням у літньому басейні, релаксом у карпатському чані, харчуванням у ресторані української кухні, мінеральною водою «Нафтуся» з бювету. 

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «Кремениця»
Вижниця (Чернівецька область), Назарія Яремчука вулиця, 89А
-33%
3900 грн
2939.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням у «Кремениця 2»
Вижниця (Чернівецька область), Назарія Яремчука вулиця, 89А
-33%
7500 грн
5039.0 грн
Показати всі
2 акцій

Як добиратися

З обласного центру Чернівців до Вижниці – 70 км. На автобусі поїздка з Центрального автовокзалу займе близько півтори години, ціна квитка 121-166 грн. Актуальний розклад рейсів дивіться на офіційному сайті. Через станцію Чернівці проїжджають потяги з Києва (007Д), Полтави (149О), Львова (702П). Ціна залізничних квитків – від 200-300 грн.

Мигове

Мигове – ще один прикарпатський курорт у Чернівецькій області. Якщо взимку сюди тягне туристів за гірськолижним екстримом, то влітку – за відпочинком біля басейну, пішими прогулянками в горах, екскурсіями у цікаві місця. 

Мигове – ще один прикарпатський курорт у Чернівецькій області

Тут на вас чекає насичений активний відпочинок:

  • вело- і кінні прогулянки;
  • квадроцикли;
  • пішохідні екскурсії у гори Стижок (легкий маршрут, висота 784 м), Тоненьке (легко, 920 м), Мегура (середньої складності, 1313 м заввишки), перевал Німчич тощо;
  • відвідування Смугарських водоспадів;
  • поїздка до Чернівців – одне з найкрасивіших міст України, головною перлиною якого є Чернівецький університет і багато іншого.

Де зупинитися

«Provintsia» – один із варіантів, коли оренда котеджу в Карпатах обійдеться недорого завдяки знижкам від Покупон. Будиночки знаходяться біля річки (500 м), тож влітку, прогулюючись околицями, можна насолодитися легкою прохолодою. Котеджі чудово задовольняють потреби сімейного відпочинку в Карпатах з дитиною, оскільки складаються з кількох кімнат та міні-кухні для самостійного приготування їжі. У вартість 1689 2600 грн входить 2 дні відпочинку на двох з орендою альтанки та мангалу.

Як дістатися

Добиратися краще, як і до Вижниці, – з Чернівців, якщо їдете з центральної, південної чи східної України. Маршрут на автомобілі будуйте за GPS-координатами готелю, в якому відпочиватимете.

Читайте більше цікавих статей:
? Всі подробиці про курорт Мигово
? Що цікавого подивитися в Чернівцях
? Хотинська фортеця – у топ 7 чудес України
? 16 найкрасивіших водоспадів Закарпаття

Славське

Один із чудових курортів Карпат у 100 км від Львова, у будь-яку пору року приваблює відпочиваючих своєю красою. Славське буквально пронизане всілякими туристичними стежками, легкими та складними за прохідністю. Похід у гори, даунхіл (до речі у готелі «Захар Беркут» найбільший байк-парк для любителів велоекстриму), екскурсії та відпочинок біля басейну – найпопулярніші розваги на курорті влітку. 

Славське – куди поїхати відпочивати на Західну Україну влітку

Зі Славського можна поїхати на екскурсію до озера Синевир, подивитися на водоспад Шипіт, розвідати місцеві мінеральні джерела, дістатися замку Паланок і приміряти зброю лицаря у «Вежі Ведмежій». 

Недорогі готелі, ціни

«Калина»: 2 доби відпочинку для двох за 1699 2800 грн – зі сніданками та вечерями, грою в більярд по 1 годині на день, відпочинком у альтанці з мангалом один раз за період відпочинку.

«Зербань»: 2 дні проживання на двох за 1399 2460 грн – з дворазовим харчуванням та орендою альтанки та мангалу.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Дорога

Мешканцям Львова, Івано-Франківська простіше дістатися електричкою – поїздка займає від 2,5 до 3,5 годин. Приміські поїзди вирушають вранці, в обід та ввечері – розклад уточнюйте у касах залізничного вокзалу. З Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Ужгорода можна дістатися потягом, а машиною – з будь-якого куточка України.

Читайте більше:
? Про Славське
? Куди поїхати на вихідні зі Львова
? Пам’ятки та найкрасивіші місця Західної України

Східниця

Східниця – своєрідна «перлина» Львівщини. Регіон чудово підходить для активного сімейного відпочинку з дитиною. Погуляйте у густих хвойних та листяних лісах, побувайте на річці Східничанці та позагорайте на її гарних мальовничих берегах.

Влітку туристам пропонують покататися на байдарках, піднятися на вершини гір. Поруч розташований заповідник «Тустань» з руїнами однойменної фортеці, а в національному рекреаційному парку «Сколівські Бескиди» вам підготують затишний номер і покажуть місцеві пам’ятки.

Бескиди: на повітрі багаті на залізо породи окислюються, надаючи каменю рудуватий відлив
Бескиди: на повітрі багаті на залізо породи окислюються, надаючи каменю рудуватий відлив

Цілющі місця — торф’яні грязі та мінеральне «Андропівське джерело». Цікаво провести час і культурно насититися, увібравши всі таємниці українських артефактів, ви зможете в Музейній кімнаті. Тут представлено найбільшу колекцію етнографічних експонатів.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
8 акцій

Яремче

Не менш колоритний і мальовничий курорт – Яремче. Містечко розкинулося на Прикарпатті у Західній Україні біля берегів річки Прут та водоспаду Пробій. Його візитною карткою стали водоспад Пробій, скеля Слон біля підніжжя гори Маковиця та багато інших визначних пам’яток, які варто подивитися.

Лисі острівці скелі візуально схожі на зображення слона
Лисі острівці скелі візуально схожі на зображення слона

З Яремче стартують кілька простих туристичних маршрутів на найближчі гори: Хом’як, Піп Іван, а також до казкових скель Довбуша та Писаного Каменя. Влітку по околицях можна поблукати, збираючи місцеві делікатеси: гриби та чорницю. У цих краях вони щорічно дають неймовірно багатий урожай завдяки вологому та прохолодному клімату.

Будете у Яремче, обов’язково зазирніть до музейного парку «Карпати у мініатюрі». І відвідайте місцевий ярмарок-ринок, який працює цілий рік. Тут можна купити унікальні сувеніри, натуральну косметику ручної роботи, предмети побуту та декору, вовняні шкарпетки, прикраси, аксесуари та килими ручної роботи, різьблені статуетки, музичні інструменти, а також екологічно чисті продукти – чайні збори, сосновий мед, м’ясо-молочну продукцію унікальну випічку.

Де зупинитися

Відпочити рекомендуємо в готелі «Карпатські зорі»: за 3499 4520 грн ви отримаєте 2 дні відпочинку на двох у номері стандарт – зі сніданками, комплексними вечерями та щоденним безлімітним відвідуванням спа-комплексу.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також: Чим зайнятись та що подивитись у Яремче

Драгобрат

Традиційно зимовий курорт, Драгобрат перевтілюється влітку, наливаючись соковитими фарбами. В літню пору його можна назвати одним з найкрасивіших місць України. 

Перед туристами розкриється урочище Драгобрат і Свидовецький хребет, залитий ніжним сонячним сяйвом. Курорт оточений хвойним лісом, трохи вище над ним тягнеться альпійська зона і початок гірського масиву, в околицях є два озера – Ворожеска і Драгобратське.  

Озеро Ворожеска: влітку на березі можна позасмагати 
Озеро Ворожеска: влітку на березі можна позасмагати 
Озеро Драгобратське
Озеро Драгобратське

Потрапити на курорт можна кількома шляхами. Дві місцеві дороги з Ясіні знаходяться в поганому стані, тому за відгуками краще їхати або залізничним транспортом, або на таксі-позашляховиком. Добиратися автобусом приблизно 40-60 хвилин. 

На Закарпатті можна половити форель в місцевих водоймах і рибних господарствах. А щоб в повній мірі насолодитися краєвидами, рекомендуємо взяти напрокат гірський велосипед, квадроцикл або джип і присвятити день активному відпочинку.

Гірський масив Свидовець

З Драгобрату відкривається безліч маршрутів, і ви точно можете розраховувати на захоплюючий похід:

  • Гора Стіг височіє прямо над курортом.
  • Драгобратське високогірне озеро Івор на Свидовецькому хребті, на висоті 1600 метрів над рівнем моря.
  • Дивовижний природний ансамбль – водоспад Драгобрат і озеро Герешаска.
  • Гірський масив Свидовець.

Насичений активний день в горах зазвичай ідеально поєднується з трапезою в ресторанах гуцульської кухні, карпатським чаном, сауною і партією в більярд.

Читайте також:
? Чим зайнятися і що подивитися в Драгобраті
? Замок Паланок в Мукачево: історія, легенди і захоплюючі факти
? 10 старовинних замків України, які варто побачити своїми очима   

Де зупинитися

У Драгобраті розвинена туристична інфраструктура та багато комфортабельних готелів. Радимо зупинити вибір на затишному готелі «Alpine Eco Chalet & Wellness». 2 доби проживання для двох обійдеться в 3039 3800 грн., в цю суму входить оренда альтанки з мангалом, користування ігровою кімнатою і спільною терасою та настільні ігри.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Іршава

Курорт Іршава розкинувся в передгір’ях Карпат, через нього протікає однойменна річка, права притока Боржави. Історія цього невеликого містечка корінням сягає середньовіччя, але й до цього люди тут жили з давніх-давен.

Сьогодні Іршава – затишний та тихий курорт зі старовинними будинками, традиційними народними ремеслами та мальовничою природою. Сюди їдуть за розміреним відпочинком, гарними пейзажами, прогулянками містом та гірськими стежками.

Де зупинитися

Ідеальне місце, де можна добре відпочити, набратися сил і дізнатися, що таке справжній релакс – готельно-ресторанний спа-комплекс «Астур». За 2549 3500 грн на вас чекають 2 дні відпочинку з дворазовим екохарчуванням, відвідуванням спа-зони до 5 годин на день (великий басейн з підігрівом, дитячий басейн, шийний масаж, джакузі, релакс на шезлонгах/пляжних кріслах), грою в більярд, риболовлею у приватній водоймі, купанням в озері та орендою альтанки з мангалом.

Трускавець

Справжній рай для охочих поєднати оздоровлення з релаксом – бальнеологічний курорт Трускавець. Він славиться своїми цілющими мінеральними джерелами, численними санаторіями та готелями, тихими та красивими вуличками, мальовничою природою навколо.

Справжній рай для охочих поєднати оздоровлення з релаксом – бальнеологічний курорт Трускавець

Тут ви отримаєте порцію здоров’я та гарного настрою, але це не все: крім лікувальної програми тут на вас чекає і культурна. Церкви та музеї, центральний парк Адамівка, де люблять гуляти місцеві жителі та туристи, кафешки, прогулянки біля місцевих водойм, екскурсії до найближчих пам’яток – все це зробить вашу відпустку у Трускавці яскравою та незабутньою.

Де відпочити

Щоб час, проведений на курорті, запам’ятався тільки з найкращого боку, рекомендуємо зупинитися у готелі «Соламія». У суму 2559 3200 грн входять 2 доби проживання для двох із триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

Акції
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Показати всі
13 акцій

Виноградів

Оздоровчий курорт Виноградів вибирають як для спокійного відпочинку на природі, так і з метою лікування захворювання органів шлунково-кишкового тракту, ендокринної, серцево-судинної систем та опорно-рухового апарату. Допомагають у цьому місцеві води трьох типів: «Теплиця», «Олегівська» та «Кушницька».

Оздоровчий курорт Виноградів

Сам Виноградів – це невелике містечко у Закарпатській області, розташоване поряд з румунським та угорським кордонами. Окрім цілющої води, курорт тішить туристів й іншим фірмовим напоєм – вином. Виноробні традиції Виноградова налічують майже 2 тисячі років: у місцевих виноградниках вирощують Ізабеллу, Лідію рожеву, Вільдер, Ноа, Отелло, Коберу, Телеки, Аврору та безліч інших сортів.

І в місті, і в його околицях багато цікавих пам’яток, серед яких церква Успіння Пресвятої Богородиці початку XIX століття, резиденція баронів Перені, руїни замку Канків. Екскурсійну програму можна і потрібно доповнити дегустацією місцевих вин та гастрономічними пригодами у місцевих ресторанах, де подають страви закарпатської кухні.

Готель для ідеальної відпустки

Відпочивати радимо в санаторії «Орлине гніздо» – одному з найпопулярніших та найкомфортніших у Виноградові. 3 дні відпочинку на двох у номері стандарт обійдуться вам у 5999 7500 грн, у цю суму входить триразове харчування, 5 медичних процедур за призначенням лікаря, плавання у критому басейні, лікування грязями з озера Сиваш (грязеві аплікації однієї зони на вибір), вправи на дошці Євмінова та заняття у спортзалі.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням та SPA в «Чорна скеля»
Виноградів (Закарпатська область), Виннички урочище
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням в «Орлине гніздо»
Виноградів (Закарпатська область), урочище Віннички, 35
-23%
9240 грн
7484.0 грн
Показати всі
3 акцій

Екскурсійні тури по Західній Україні

Карпати – це не тільки розмірений відпочинок в готелях, рибалка на березі річки, чіллінг в гарячих джерелах і прогулянки по лісі. Якщо хочете подихати чистим гірським повітрям і максимально набратися яскравих вражень, захоплюючі, насичені і екстремальні екскурсійні тури задовольняють такий запит. 

Крім того, що ви отримаєте відпочинок мрії, вам ще й не доведеться обтяжувати себе організаційними питаннями. Турагентства вже продумали насичену культурно-активну програму, підшукали професійних гідів та оптимальні умови проживання з харчуванням. А на Покупоні ви знайдете ще й знижки на екскурсійні тури, в тому числі по Західній Україні. 

Екскурсійні тури по Західній Україні

Це може бути екотур з прогулянками в гори на джипах, або екстремальний рафтинг-тур з підйомом на Говерлу в рамках однієї програми, або апетитний гастротур. Також ви можете вибрати лайт-варіант, без екстриму, але з багатою культурною складовою – екскурсійний тур по визначних пам’ятках на кшталт замку Паланок або озера Синевир та його околиць.

Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Показати всі
91 акцій

Читайте також: Куди поїхати в серпні: відпочинок на морі і в горах

А ви вже вирішили, як проведете свою відпустку в Карпатах? Діліться планами і мріями в коментарях!

6 коментарів
  • Оксана

    очень мечтаю об атмосферной поездке в карпаты, чтобы обязательно красивый отель, шикарный вид из окон, вкусное питание. Уже в этой статье присмотрела два классных варианта, спасибо)

  • Кристина

    Очень крутой тур с рафтингом и подъемом на Говерлу! на покупоне есть варианты по хорошим ценам, я в прошлом году ездила… все хорошо организовано и очень активная и насыщенная программа)

  • Наталья

    Да, отдых в Карпатах – не для ленивых…Да и как тут удержаться, столько всего можно увидеть, исходить и испробовать! Очень хочу в полноценный тур по Карпатам летом. Была только в Яремче, на Драгобрате и на Буковеле – зимние поездки на лыжах это тоже тема! Но летом – особый шик. Люблю грибную “тихую охоту”, лес, походы по горам. Да и рафтинг по горной реке манит…Обязательно гляну скидочки от Покупона на этапе планирования поездки)))

  • Глеб

    смысл от бугельного подьемника летом?

  • Дима

    Очень рекомендую рафтинг. Эмоций масса.

  • АБ

    Трускавец, Синевирское озеро, Татаров, на Закарпатье много интересных мест.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *