Що подарувати подрузі на 8 березня: оригінальні ідеї на будь-який бюджет

Подарок для подруги на 8 марта

Жіночий день 8 березня для багатьох дівчат і жінок є класним приводом привітати своїх подруг і зробити їм приємні символічні подарунки. Що подарувати подрузі на 8 березня? PokuponBlogTeam зібрав оригінальні прикольні ідеї подарунків до свята весни зі спеціальними знижками – вибирайте, даруйте і піднімайте настрій своїм любим подругам 🎁👇

Акції
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
82 акцій

Арт-бокс для створення картин

Не обов’язково вміти малювати для того, щоби створювати красиві картини. У творчій студії «MkgalleryArt» можна замовити у прямому розумінні креативний подарунок – арт-бокс для створення картини з епоксидної смоли у стилі флюїд арт. Ця техніка взагалі не вимагає художніх здібностей, головне – дотримуватися інструкцій.

Подруга отримає класний настрій, захоплююче проведення часу, новий досвід, релакс, антистрес та унікальну картину, написану своїми руками. Ще одна ідея для подарунка подрузі – майстер-клас зі створення годинника з епоксидної смоли. Тут точно не потрібно переживати, що щось не вийде – під чуйним керівництвом інструктора годинник буде ідеальним.

Арт-бокс для створення картин
Арт-бокс для створення картин
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Спа-вечір з подругами

Подарунки на 8 березня подругам треба готувати заздалегідь, а якщо подружок багато, то це та ще дилема. І щоб не ламати голову, влаштуйте собі і дівчатам спа-посиденьки. У таку програму найчастіше входить пропарка, пілінг, обгортання, масаж, смачне фіточаювання – ну хіба не ідеальний презент та спосіб провести міжнародний жіночий день дівочою компанією? 

СПА-вечір – чудовий подарунок подрузі на 8 березня
СПА-вечір – чудовий подарунок подрузі на 8 березня
Акції
SPA-дівич-вечір для компанії від «Alessandro»
Київ, Кирилівська вулиця, 119/1
-31%
3200 грн
2199.0 грн
SPA-дівич або парубоцький вечір в Райський дворик
Київ, Погребський Шлях, 26
-34%
2800 грн
1899.0 грн
Показати всі
8 акцій

Релакс-масаж

Шукаєте, що подарувати подрузі недороге, але водночас корисне? Подружка з тих, хто працює не покладаючи рук і потребує тотального розслаблення? І в першому, і в другому випадку комплексний релакс-масаж – суперкорисний презент для сучасної дівчини, яка має масу рутинних турбот.

Масаж як подарунок на 8 березня
Масаж як подарунок на 8 березня
Акції
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
2 сеанси релакс-масажу у студії «Mpro Studio»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-68%
1800 грн
559.0 грн
Показати всі
196 акцій

Фотосет

Влаштуйте спільну фотосесію у професійного фотографа і запитання: Що подарувати подрузі на 8 березня? – відпаде саме собою.

Красиво нафарбуватися, зробити ідеальну зачіску, одягти свої найкращі вбрання та попозувати разом – класний спосіб відсвяткувати жіночий день та поповнити стрічку інстаграма запаморочливими фото.

Фотосет із подругами
Фотосет із подругами
Акції
Студійна індивідуальна фотосесія у «Bilyk studio»
Київ, Соборності проспект, 22/1
-55%
2000 грн
899.0 грн
Показати всі
26 акцій

Подарунковий сертифікат

Сертифікат від Покупон – універсальний подарунок на 8 березня та на всі випадки життя. Вам потрібно визначитися лише з номіналом. Купили сертифікат на суму 250, 500, 1000 або більше гривень і подарували, а подружка сама визначиться, куди його витратити: на манікюр, зачіску, масаж, розваги або навіть на плановий медичний чекап.

Подарунковий сертифікат подрузі на свято весни
Подарунковий сертифікат подрузі на свято весни
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Квитки у кіно, театр, на виставку

Грамотно організоване свято – теж класний подарунок. Влаштуйте на 8 березня культурний відпочинок: подаруйте квитки у кіно, на виставку, або у театр і не помилитеся.

Культурне дозвілля
Культурне дозвілля
Акції
Квиток на виставу «Триматися за порожнечу» 20.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
400 грн
279.0 грн
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
15 акцій

Тренінг «Ораторська майстерність»

Ваша подруга обіймає керівну посаду, активно веде блог на своїй сторінці в соціальних мережах, запускає стріми, прагне підвищення на роботі, а може їй доводиться часто виступати перед людьми? Онлайн-курс ораторської майстерності від «Polyakovandco.com» – ідеальний подарунок у такому разі. На курсі подружка зможе підвищити свій скіл спілкування на публіку та навчиться підкорювати серця слухачів.

Курси саморозвитку як подарунок подрузі на жіночий день
Курси саморозвитку як подарунок подрузі на жіночий день
Акції
Онлайн-курс ораторської майстерності
Вся Україна
-72%
900 грн
250 грн
Показати всі
1 акцій

Пробний урок танців

Подаруйте подрузі в день сильних і незалежних жінок пробний урок танців. Такий презент стане гарною мотивацією, якщо вона давно хотіла, але ніяк не наважувалася спробувати.

Урок танців – чудовий презент подрузі на міжнародний жіночий день
Урок танців – чудовий презент подрузі на міжнародний жіночий день
Акції
До 12 занять танцями у студії «У такт»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-50%
750 грн
449.0 грн
5 занять східними танцями у школі «Аль-Таїс»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
18 акцій

Квиток на швидкі побачення

Ваша подруга в активному пошуку кохання? Попрацюйте для неї купідоном – квиток на швидкі побачення стане оригінальним та корисним подарунком романтичній натурі на свято весни. Якщо ваша подружка соромиться йти сама, а у вас теж грайливий настрій, можете піти вдвох. Кілька годин теплої романтичної атмосфери, до 20 побачень за вечір, нові знайомства та досвід – яскравих вражень вистачить надовго❤️

Незабутній подарунок подрузі на жіночий день
Незабутній подарунок подрузі на жіночий день
Акції
Вхідний квиток на «Швидкі побачення» в Speedating
Київ, Софіївська вулиця, 14
-48%
698 грн
369.0 грн
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-25%
2100 грн
1559.0 грн
Показати всі
3 акцій

Фотосувенір

Ви давно дружите і у вас накопичилося багато фото цікавих життєвих моментів, з корпоративів чи подорожей? Тоді портрет з вашою спільною найкрутішою фоткою стане чудовим дружнім подарунком на 8 березня. А втілити у життя ідею не складе труднощів зі знижками Покупон до 45% на послуги фотодруку.

Акції
Друк зображень на полотні від «Focus Photo»
Вся Україна
-44%
320 грн
179.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
✔️Що подарувати мамі на жіночий день: оригінальні ідеї
✔️Як зробити подарунок на 8 березня своїми руками
✔️Будь у тренді – модні кольори та тенденції манікюру
✔️Гарні та незвичайні ідеї упаковки подарунків
✔️Модні жіночі стрижки на будь-яку довжину волосся
✔️Де замовити найсмачнішу піцу у Києві
✔️Топ нових серіалів, від яких важко відірватися

А як ви зазвичай вітаєте своїх подруг з 8 березня, які подарунки даруєте? Діліться у коментарях своїми ідеями.

9 коментарів
  • Ева

    Мы с подругой дарим друг другу всегда впечатления. Считаю, лучший подарок. Правда иногда цены кусаются но с купонами нормально.

  • Nikoletta

    Мы с моей лучшей подругой друг другу блокноты или бижутерию дарили в старые добрые студенческие годы. Теперь она далеко живет, за границей, так что ограничиваемся поздравлениями в мессенджерах)
    А вообще идей много хороших в списке! Но самое важное – это конечно индивидуальный подход, чтобы подарок был не просто для галочки

  • Рита

    С близкими подругами живем в разных городах, поэтому ограничиваемся сообщениями и стикерами)) А на работе нас мужчины поздравляют)

  • Алена

    У меня реально есть такая подруга, которая заслужила на хороший подарок от меня на 8 марта. Благодаря ее преданности и позитиву хотелось чего то подобрать яркого, и посчитала нужным выбрать для нее именно подарок-услугу – экскурсию в Дом Хаски, что бы день запомнился с милыми щенятами. Она очень любит Хаски и будет очень рада, услышав в день 8 марта такую новость)

  • Мила

    а мы с подругой дарим друг другу билеты в театр каждый год на 8 марта)

  • Мария

    Вот у меня лично никогда не возникало затруднений, что подарить подруге. Знаю я ее очень хорошо, часто бываю в гостях и в курсе ее увлечений. Чтобы не мучить себя и не ломать голову, просто отталкиваюсь от двух критериев: практичность (то что эта вещь не будет собирать пыль где-то в шкафу) и необходимость. Мы же как девочки постоянно трепаемся о всяких хочучках, вот и не забывайте о том, что как-то подруга вам сказала. (вы запомните и облегчите себе жизнь в выборе подарка, а ей будет приятно и она даже не поймет откуда вы узнали).

  • Виктория

    Давно уже не собирались с подругами на празднование 8 марта, обычно ограничиваемся цветами мамам. Всегда приятно получить красивые и свежие цветы.

  • Ольга

    Подруге выбрать подарок намного сложнее, чем парню, здесь одними носками не отвертишься)) я в основном дарю подругам средства для ухода за собой, всегда актуально) ну или какое-то развлечение можно подарить, на покупоне кстати много прикольных вариантов)

  • Виктория

    Мы с подружками обычно символично друг друга поздравляем, ну там шоколадки всякие дарим, иногда открытки. Договариваемся обычно дорогое не дарить, чтобы никому накладно не было. Обязательно идем в караоке отдохнуть или кафешку посидеть. Насчет оригинального подарка, мне как то подарили костюмчик из сексшопа ))) Но вручали мне это на работе. так что было и смешно и неловко, хорошо хоть коллеги оценили юмор и нормально восприняли.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *