Куди піти у Львові 21-22 березня: круті ідеї для веселого відпочинку

Відпочивати потрібно так, аби потім весь тиждень згадувати, якими класними були вихідні! Якщо ви згодні з цим твердженням, але все ще не придумали, чим таким цікавим себе зайняти у найближчий вікенд, не переймайтеся – ми вже підготували для вас список супер-ідей, які допоможуть вам відпочити на славу :).

Музеї та виставки

Виставки бувають різними: картин, арт-об’єктів, старовинних артефактів і навіть пива. Яку виберете ви? І не забувайте додатково слідкувати за оновленнями у розділі акцій на відвідування виставок та музеїв на Покупоні. 

Музей фотоілюзій

Візит до цього музею стане відмінним варіантом відпочинку для усієї сім’ї чи для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом – крутий фон для оригінальних світлин із потішними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпей, рятуючись від вогня Везувія, чи залізти до склянки із згущенкою. Відмінний тренажер для фантазії!  

Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Музей історії пива «Львіварня» 

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість та ніжне тріпотіння? Тож не відмовте собі у пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, відомого не тільки крутими експозиціями та красивими інтер’єрами, але й затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтесь про нього всю правду :).

Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18. 
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека» 

Якщо вас приваблює старовина, цікавлять загадки минулого і, зокрема, таємниці історії міста Львова, то ласкаво просимо до інтерактивного музея-аптеки. Таємничий підземний хід, прихована від людських очей лабораторія, старовинні флакони та скляночки, секрети виготовлення лікарських засобів і пігулок – ось що чекає на вас в цьому унікальному місці.

Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00. 
Де: Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека», Соборна площа, 1.
Ціна: від 45 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Львівський музей історії релігії

Якщо вам цікаво, звідки і чому взялася релігія, з чого все починалось, у ві що вірили наші далекі предки, і чим сьогоднішнє релігійне становище відрізняється від тої, що була століття тому, обов’язково прикрасьте своє дозвілля візитом до Львівського музею історії релігії. Там на вас чекають пізнавальні екскурсії від професіоналів та захоплююча експозиція старовинного ритуального оздоблення.

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00.
Де: Львівський музей історії релігії, Музейна площа, 1. 
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Куди сходити з дітьми

Якщо ви не знаєте, куди відвести та чим потішити дітей, то у нас є для вас прекрасні варіанти :). А ще більше ідей ви знайдете на Покупоні у розділі знижок на дитячі розваги

Музей «Еврика»  

Музей «Еврика» – ідеальний зразок того, як можна поєднувати приємне з корисним, адже візит сюди стане для дитини веселим та пізнавальним водочас. Захоплива екскурсія, збудована на принципі «просто про складне», можливість взаємодії з експонатами, віртуальна реальність та знайомство з космосом у планетарії – ось що чекає кожну допитливу дитину, яка потрапила до музею.  

Діти пізнають світ у музеї «Еврика».

Коли: пн-ср з 10:00 до 20:00, чт-пт з 10:00 до 22:00, сб з 10:00 до 19:00, нд з 11:00 до 19:00.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: музей – від 80 грн, планетарій та віртуальна реальність – від 40 грн, а зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Вистава «Русалонька»

Хто не знає історію про Русалоньку? І якщо в оригіналі у Ганса Христиана Андерсена казка закінчилась сумно, то славетний мультфільм від Діснея подарував улюбленій дитячій героїні справжній хепі-енд! На позитивній ноті пройде і дитяча вистава, присвячена підводному життю казкових персонажів. Приводьте дітей та приходьте самі :). 

Афіша вистави Русалонька

Коли: 21 березня о 14:00.
Де: Перший академічний український театр для дітей и юнацтва, Академіка Гнатюка вулиця, 11.
Ціна: від 40 грн.  

Майстер-клас у «Майстерні карамелі» 

Практично всі без виключення діти – ті ще ласуни, тому можливість власноруч створити смачний льодяник стане ідеальним подарунком для вашого чада. На майстер-класі діти навчаться робити солодкі цукерки, вивчать тонкощі процесу виготовлення карамелі і, звісно ж, заберуть із собою смачні подаруночки :).

Діти варять карамель

Коли: з 13 по 31 березня у будь-який час за замовленням.
Где: «Майстерня карамелі», Сербская улица, 13.

Що подитивися у кіно

І, звісно, які вихідні без походу до кінотеатру? Тим більше, що зараз у прокаті стільки цікавих фільмів, а на Покупоні – круті знижки до 50% на квитки у кіно

«Бладшот»

Солдата Рей Гарісон було смертельно поранено. Але таємна корпорація RST приймає рішення випробувати на солдаті нано-розробку та повертає Рея з того світу. Окрім життя, Рей Гарісон отримує нове ім’я Бладшот та суперздатності – надзвичайну силу, швидкість, витривалість та надшвидку регенерацію, завдяки чому стає практично невразливим. Але в обмін на це творці універсального солдата забирають в нього розум та пам’ять. Бладшот оголошує своїм хазяєвам війну, аби повернути спогади про рідних.

Жанр: бойовик, драма, фантастика, фентезі.
Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Мій шпигун»

Суворий, але дуже обережний агент ЦРУ Джей Джей під час виконання чергового надсекретного завдання потрапляє до об’єктиву камери 9-річної дівчинки Софі. Кар’єра агента під загрозою. Дівчина погоджується залишити все у таємниці, якщо Джей Джей навчить її, як стати справжньою шпигункою.

Жанр: бойовик, комедія, сімейний.
Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Тихе місце 2» 16+

Продовження історії про спроби вижити у світі, на який напали невідомі монстри, які реагують на будь-який звук. Сім’я Ебботів кілька років ховалась від чудовиськ у будинку, біля якого була піщана стежка, що допомагала приховувати шум. Але тепер Ебботи вимушені вийти у зовнішній світ назустріч невідомому. Пересуваючись покинутими будовами та залишками цивілізації, вони усвідомлюють, що крім інопланетних створінь їм треба буде подолати ще чимало інших загроз. 

Жанр: триллер, жахи.
Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Нічний портьє» 16+

Барт Бромлі працює нічним портьє у готелі. Незважаючи на аутичний розлад, Барт – дуже розумний хлопець. Головна його проблема полягає саме у невмінні спілкуватися, і щоб подолати її, він використовує різні методи, у тому числі, не дуже законні. Він встановив у номерах приховані камери, аби, спостерігаючи за постоянцями, повторювати за ними інтонації та вимову. Коли у готелі відбувається вбивство, Барт стає головним підозрюваним. Незабаром справу закрили, а портьє виправдали. Барт не може допустити чергове вбивство молодої дівчини та береться самостійно викрити справжнього вбивцю.

Жанр: драма, кримінал.
Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Убивства з листівками» 16+

Детектив з Нью-Йорка Джек Кенон бореться за розслідування вбивства своєї доньки, яка, як з’ясувалося, стала першою жертвою серійного маніяка. Вбивця орудує у містах Європи, та заради втіхи відсилає журналістам підказки у вигляді листівок з різними пам’ятками. Знайти та помститися нахабному та жорстокому маніяку стає справою честі для Кенона.

Жанр: детектив, драма, кримінал.
Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Тролі 2: Світове турне»

Тролі дізнаються, що окрім улюбленої ними поп-музики існує ще чимало інших стилів. Вони у передчутті знайомства з іншими музикальними племенами. Але королева хард-рокерів Барб мріє, аби світом керував рок та пригрожує знищити будь-яку іншу музику. Поп-тролі, Розочка, Квітан та їхні нові друзі не можуть допустити цього та вирушають до інших Тролівств, щоб об’єднати їхніх мешканців та завадити Барб.

Жанр: комедія, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі.
Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Пригоди Піноккіо»

Один дуже самотній, але надто талановитий чоловік вирішує вистругати собі ляльку з дерева. В руках майстра поліно перетворюється на живого хлопчика, якого батько називає Пінокіо. Хлопчик не схожий на звичайних дітей: його постійно тягне до пригод, а його ніс відростає, коли він бреше. Піноккіо пройде через чимало випробувань, перш ніж стане звичайним хлопчиком та люблячим сином.

Екранізація всесвітньо відомої казки Карло Коллоді буде повчальною для молодшого покоління, а дорослих поверне у безтурботне дитинство.

Жанр: пригоди, сімейний, фентезі.
Прем’єра в Україні: 12 березня.

Жива музика

Акустичний концерт гурту O.Torvald 

Славетний український рок-гурт чекає на своєму акустичному концерті львів’ян та гостей міста, тож якщо ви хочете гарно провести вечір, насолодитися якісною музикою та почути улюблені пісні, поспішайте придбати квитки на одну з найголовніших музичних подій березня!

Гурт O.Torvald

Коли: 21 березня о 19:00.
Де: Бар «MolodoZeleno», Джерельна вулиця, 20.
Ціна: 190 грн.   

Театральні анонси

Чи давно ви були у театрі? Якою б не була ваша відповідь, наполегливо рекомендуємо сходити на одну з запропонованих далі вистав, а ще – слідкувати за оновленнями акцій на театральні квитки на Покупоні. 

Вільний театр «ОКО» 

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї, якщо душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого вам надто бракує у звичайному житті, приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А із знижками від Покупону ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Вільний театр Око

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн.

Театр «Живаго» 

Творча команда театру «Живаго» позиціонує себе як новаторів та провокаторів на ниві театрального мистецтва. Вирушаючи на будь-яку виставу до «Живаго», ви повинні бути готові до творчих експериментів як у режисурі, так і в акторській грі, до незвичайного вибору декорацій та переосмислення традиційних тем, зокрема – табуйованих.   

Театр «Живаго» – квінтесенція оригінальності, провокаційності та концептуальності

Де: театр «Живаго», Карманського вулиця, 6Б. 
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

Прем’єра «Кабаре Бухенвальд. Вечір І»

Атмосфера початку ХХ століття, довгі щиросердні розмови щасливих жінок, зворотний бік життя театральних акторок… Приходьте до театру, аби пройнятися особливим настроєм вистави, головні героїні якої щиро вірять, що бути нещасливою – гріх! 

Кабаре Бухенвальд

Коли: 22 березня о 19:00.
Де: Львівський академічний театр ім. Л. Курбаса, Леся Курбаса вулиця, 3.
Ціна: від 100 грн.

Онлайн-трансляції з Віденської державної опери

Віденська державна опера далеко від нас, але й мешканці Відня у цей час не мають можливості її відвідати – в Австрії, як і в нас, і в багатьох інших країнах оголошено карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу Covid-19. І саме тому цінувачам опери та балету в усьому світі надано унікальну можливість безкоштовно подивитись відеозаписи попередніх вистав. Трансляції проводитимуться з 19:00 кожного дня та будуть у доступі протягом 24 годин.

Віденська державна опера

Програма для дорослих

Якщо ви все ще не визначились, як хочете провести майбутні вихідні, то ось вам пропозиції, перед якими просто неможливо встояти. А ще ви завжди можете зазирнути до розділу розваг на Покупоні та потішити себе супер-знижками. 

Віртуальна реальність

Втомилися від одноманіття? Ласкаво просимо до віртуальної реальності, де ви отримаєте можливість відчути себе героєм зовсім іншої історії :). Відчиняйте нові світи, бийтеся з фантастичними ворогами без найменшої шкоди для себе, насолоджуйтеся повним зануренням у абсолютно незнайоме середовище – для цього достатньо просто одягти спеціальні окуляри. А з крутими знижками від Покупона вам не доведеться нервувати через економію :).

Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини

Crazy Girls Sunday

Вихідні – час, коли треба тусити на славу. Подаруйте собі вибух яскравих емоцій, ставши гостем супер-крутої вечірки з кращими діджейками країни. Найгарячіші хіти, запальні танці, збадьорюючі напої та апетитні закуски – що ще треба для ідеального вечора напередодні чергового робочого чи учбового тижня?

Краще місце для гучних тусовок – нічний клуб «Malevich»

Коли: 22 березня о 21:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2. 
Ціна: 50 грн, до 23:00 – вхід безкоштовний.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Львову, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією (тут ми, до речі, підготували статтю про кращі доставки вашого міста), а ще – про фільми, які піднімуть вам настрій, найкрутіші екранізації та кращі українські фільми :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

Ви вже вирішили, куди підете на цих вихідних? Діліться планами та ідеями у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *