Куди піти на День Святого Патріка 2020 у Львові: запалюємо по-ірландськи

Хей! Вже почався зворотній відлік часу до Дня Святого Патріка, який в цьому році святкується 17 березня, тож дуже скоро всі фанати пива та ірландських традицій переодягнутися в зелене та вирушать до пабів та ресторанів на веселе святкування :)

Якщо ви теж хочете відзначити славетне свято, яке перекочувало до нас з далекої Ірландії, але не знаєте, куди піти, редакція Покупона готова підказати вам, які події та заходи на честь Дня Св. Патріка проходитимуть у кафе, ресторанах та інших закладах, і де роздобути відповідні знижки :).

Jam Session у Театрі пива «Правда»  

Спішіть насолодитися невимушеною атмосферою в одному з найкрутіших пивних закладів Львова під келих гарного пінистого та класний музичний акомпанемент. А якщо ви музикант, беріть улюблену гітару чи інший інструмент, на якому граєте, аби взяти участь у захоплюючому джем-сейшні, який на ура скрасить ваш час напередодні Дня Святого Патріка :)

Афіша джем-сейшна у театрі пива Правда

Коли: 16 березня о 19:00.
Де: Театр пива «Правда», Ринок площа, 32. 
Середній чек: 300 грн.

Вечірка до Дня Святого Патріка

В День Святого Патріка прийнято веселитися від душі, й Хмельний дім Роберта Домса вже котрий рік поспіль готовий надати ірландцям в душі всі необхідні для ульотної вечірки умови :). Одягайте свій total green look, беріть з собою гарний настрій та бажання відпочити та вирушайте на свято, де на вас чекають запальний ірландський фолк, танці донезмоги, море пива, віскі та конкурси з мега-призами!

Афіша Дня Святого Патріка у Хмільному дому Роберта Домса

Коли: 17 березня о 18:00.
Де: Ресторан-пивоварня «Хмельний дім Роберта Домса», Клепарівська вулиця, 18.
Ціна: 200 грн при попередній покупці, 300 грн – в день вечірки.

Музей історії пива «Львіварня» 

День Святого Патріка можна гарно відзначити не тільки в пабах та на вечірках, але й у музеї історії пива. Відвідування знаменитої «Львіварні» подарує вам масу позитивних емоцій: ви познайомитесь із захоплюючою та якісно зробленою експозицією, відкриєте для себе таємниці історії старовинного пінистого напою, а наостанок матимете змогу відвідати місцевий пивбар, відвідати свіженького пива та поласувати ситними закусками :). 

Інтер'єр музею пива Львіварня

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18.
Ціна:
від 60 грн за квиток, зі знижкою від Покупона – два квитки за ціною одного! 

Lawson Pub

Нехай не ірландський паб, а шотландський, але тут теж можна відмінно провести час у свято Святого Патріка чи напередодні, 16 березня. Від одного тільки погляду на місцеве меню течуть слинки: м’ясні тарілки, запечена рибка, м-м-м, просто любота! Й обов’язково відвідайте щось з карти напоїв: особливого колориту вашим смачним посиденькам придасть автентичне шотландське віскі чи хмільне пивко.

Смачний бургер та пиво у  Lawson Pub

Коли: нд-чт з 11:00 до 00:00, пт-сб з 11:00 до 02:00.
Де: Lawson Pub, Соборна площа, 12А.
Середній чек: 350 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

Beer House

В цьому місці у пиві хіба що не купаються! Цей затишний паб співпрацює з крафтовими пивоварнями з найрізноманітніших куточків України, в їхньому меню ви зможете нарахувати понад 50 видів смачного пива (ми не жартуємо). Додайте до цього смачнющі закуски, які кортить розсмакувати відразу всі та якомога більше, – та отримаєте відмінне місце для святкування всесвітнього дня пива ;).

Beer House ззовні

Коли: нд-чт з 14:00 до 23:00, пт-сб з 14:00 до 00:00.
Де: Beer House, Наукова вулиця, 51; Гетьмана Мазепи вулиця, 37; Червоної Калини проспект, 64.
Середній чек:
300 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевще! 

Ірландський паб «KORK»

Ну, ви все зрозуміли, так? Кращого місця для святкування Дня Святого Патріка не вигадати! Дружня атмосфера, стильний інтер’єр з ноткою національного колориту, фантастична кухня: соковиті стейки, апетитні гарніри, м’ясні страви та салати, багатоповерхові мега-бургери, золотиста картопля-фрі… ух, чуєте, як заворкотав ваш шлунок у передчутті смаколиків? Ну а про широкий асортимент відмінного ірландського віскі та розливного пива годі й казати, вам терміново слід спробувати це власноруч! 

Інтер'єр ірландського пабу KORK

Коли: щоденно з 12:00 до 23:00.
Де: Ірландський паб «KORK»,  Крива Липа проїзд, 5.
Середній чек: 350 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!   

Наливкарня

Назва закладу говорить сама за себе – тут наливають ;). Тому якщо ви все ще сумніваєтесь, куди сходити на свято, то ось вона, прекрасна місцинка для веселих посиденьок. Щоправда, головна фішка «Наливкарні» – не пиво, а коктейлі та наливки, але якщо ви раптом не фанат пінистого, то чому б не віддати данину Святому Патріку, скуштувавши інші, не менш смачні та п’янкі напої? 

Смаколики з Наливкарні

Коли: щоденно з 15:00 до 01:00.
Де: Наливкарня, Братів Рогатинців вулиця, 37.
Середній чек: 300 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Кумпель

Смачнюще пиво та широкий асортимент міцних напоїв, апетитні страви традиційної української кухні й не тільки, затишний інтер’єр, в якому хочеться затриматися на більш довгий час, привітний персонал, який обслужить вас за найвищим розрядом, – все це ресторан «Кумпель». Приходьте сюди, якщо хочете, аби ваш День Святого Патріка видався особливим! 

Смаколики у Кумпелі

Де: Мережа пивоварень «Кумпель», Володимира Винниченка вулиця, 6, В’ячеслава Чорновола проспект, 2Б.
Середній чек:
400 грн.

Mons Pius 

Тут ви знайдете ідеальні соковиті стейки, мега-апетитні бургери, пінисте пиво та інші напої, відмінний сервіс та неповторну атмосферу комфорта та релакса. Спішіть потішити себе та своїх друзів візитом до одного з найкращих стейкхаузів Львова, де вам забезпечать святковий настрій та приємну ситість :).

Смачний стейк у ресторані Mons Pius

Коли: щоденно з 11:00 до 23:00.
Де: Ресторан «Mons Pius», Лесі Українки вулиця, 14.
Середній чек:
450 грн.

А ви вже вирішили, де відзначатимете День Святого Патріка? Діліться ідеями та планами на святкові дні ;).

2 коментарів
  • Вітя

    Є де розгулятися у Львові. Ми Патріка не святкуємо, але пивка попити любимо, особливо у Львові. Там і поїсти, і попити, і послухати є де))))

  • Витя

    Святого Патрика я не праздную, но музей истории пива меня заинтриговал!)))))))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *