Кріоліполіз: як працює, ціна і відгуки про процедуру

Кріоліполіз: як працює, ціна і відгуки про процедуру

В останні роки все більшої популярності набуває кріоліполіз – інноваційна процедура, що дозволяє зменшити жирові відкладення в різних областях тіла без хірургічного втручання (безопераційна ліпосакція). BlogPokuponTeam розповість про суть процедури, принцип її дії, ефекти, переваги та протипоказання, а також на Покупоні ви можете знайти знижки до 80% на кріоліполіз у найкращих салонах вашого міста.

Акції
До 5 сеансів кріоліполізу тіла в «Естетика»
Київ, Тургенєвська вулиця, 52-58
-55%
950 грн
699.0 грн
До 5 сеансів кріоліполізу в «Keep fit»
Київ, Центральна вулиця, 19
-72%
1300 грн
499.0 грн
Показати всі
7 акцій

Що таке кріоліполіз: суть процедури

Кріоліполіз – це неінвазивна процедура, спрямована на усунення жирових відкладень шляхом охолодження (технологія заморожування жирових клітин схвалена Управлінням з контролю за продуктами й ліками США (FDA)). Суть методу у тому, що при низьких температурах жирові клітини піддаються впливу холоду і гинуть. Після цього лімфатична система організму повільно виводить зруйновані клітини, що призводить до скорочення обсягу жирових відкладень.

Клітини руйнуються безповоротно і не відновлюються, але якщо не підтримувати здоровий спосіб життя, то можна знову набрати зайвого. Кріоліполіз ідеально підходить для людей зі здоровим індексом маси тіла (ІМТ), але які відчувають певні труднощі в позбавленні локальних жирових відкладень лише за допомогою дієти та фізичних вправ.

Важливо зауважити, що кріоліполіз не руйнує вісцеральний жир (внутрішній жир, що залягає переважно в черевній порожнині і випинає живіт вперед). Ці жирові відкладення прибираються головним чином збалансованим дозованим харчуванням, налагодженням здорового гормонального фону, фізичною активністю, в комплексі з косметичними процедурами.

Ефект від процедури

Кріоліполіз: фото до і після
Кріоліполіз: фото до і після

Кріоліполіз дає помітний ефект схуднення в ділянці впливу. Однак результати можуть бути індивідуальними та залежать від різних факторів, таких як початкові параметри та загальний стан пацієнта.

Найчастіше після першого сеансу обсяг жиру зменшується на 25-30%. Але виведення його з організму займає більше часу і перші візуальні зміни можна побачити через 2-3 тижні, а остаточні результати – через 2-4 місяці. Скільки потрібно сеансів залежить від бажаного ефекту та індивідуальних потреб пацієнта.


У перші тижні після кріоліполізу рекомендують пити якомога більше звичайної води.

На запитання: «Як часто робити процедуру?» – точної відповіді немає, але не рідше, ніж раз на два місяці. Частота сеансів залежить від індивідуальних особливостей організму, швидкості метаболізму, яка напряму впливає на тривалість періоду виведення жирових клітин.

Акції
Програма «Мінус 10 сантиметрів» від «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-60%
10850 грн
4339 грн
Показати всі
98 акцій

Як проходить процедура

Як проходить процедура кріоліполізу

Кріоліполіз проводиться з використанням спеціального апарату, який контролює температуру та час впливу на область обробки (живот, боки, стегна, сідниці, ноги, руки). Фахівець, який проводить процедуру, наносить на зону жирових відкладень спеціальний гель або серветки для захисту шкіри. Потім надягається апарат, який поступово створює мінусову температуру від -7 до -9 градусів.

Сеанс кріоліполізу зазвичай займає близько однієї години. Під час його проведення пацієнт може відчувати певний дискомфорт, пов’язаний із холодом, але це відчуття зазвичай минає швидко. Після процедури спостерігається почервоніння та набряклість у зоні впливу, вони поступово зникають протягом кількох днів.

Акції
Знижка на ендосфера-терапію в «Laser Health»
Київ, Хрещатик вулиця, 44
-30%
1450 грн
149.0 грн
Ендосфера тіла на оригінальному апараті у «BSfera»
Київ, Успішна вулиця, 8
-40%
800 грн
549.0 грн
Показати всі
94 акцій

Переваги кріоліполізу

Кріоліполіз має ряд переваг, які роблять його популярним:

  • Неінвазивність. Кріоліполіз є нехірургічним методом і не потребує жодних операцій чи розрізів. Це дозволяє уникнути ризиків, пов’язаних із хірургічними втручаннями та періодом реабілітації.
  • Мінімальний дискомфорт. Хоча під час процедури пацієнт може відчувати холод та деякий дискомфорт, це нетривалий стан, і більшість людей легко переносять процедуру.
  • Місцева дія. Кріопроцедура дозволяє точково впливати на конкретні області тіла, де знаходяться жирові відкладення, без пошкодження навколишніх тканин.
  • Не потрібний період відновлення. Після кріоліполізу пацієнти можуть повернутися до своїх повсякденних справ без необхідності обмежувати фізичну активність.

Читайте відгуки та вибирайте хорошого спеціаліста з акціями від Покупон.

Як підготуватися до процедури кріоліполізу

Як підготуватися до процедури кріоліполізу

Перед проведенням процедури кріоліполізу рекомендується вжити кількох заходів, щоб забезпечити найкращі результати та мінімізувати можливі ризики:

  • Порадьтеся з фахівцем. Зверніться до кваліфікованого фахівця, який проводить процедуру кріоліполізу. Він розпитає про стан здоров’я, проведе огляд зони обробки та надасть рекомендації, що відповідають вашим індивідуальним потребам.
  • Вивчіть протипоказання. Ознайомтеся із можливими протипоказаннями. Якщо у вас є медичні проблеми – обов’язково повідомте про це фахівця.
  • Дотримуйтесь рекомендацій з підготовки. Фахівець дасть вам конкретні інструкції щодо підготовки до кріоліполізу. Це може бути дотримання дієти, вживання рідини, прийом лікарських препаратів або використання спеціальних кремів або гелів.
  • Уникайте сонця. Перед процедурою кріоліполізу рекомендується не засмагати та берегтися від сонячних опіків. Засмагла шкіра може бути більш чутливою до холоду, що посилить дискомфорт під час процедури.
  • Виконуйте інструкції після процедури, які дасть фахівець. Правильний догляд забезпечить оптимальні результати та мінімізує можливі ускладнення.

Важливо пам’ятати, що кожен пацієнт індивідуальний, і рекомендації щодо підготовки до кріоліполізу можуть відрізнятися залежно від конкретної ситуації.

Акції
До 7 сеансів пресотерапії в кабінеті «BeBeauty»
Київ, Голосіївський проспект, 130/57
-64%
1200 грн
549.0 грн
До 5 сеансів пресотерапії у салоні «Арт стиль»
Київ, Леоніда Бикова бульвар, 7А
-67%
900 грн
299.0 грн
Показати всі
25 акцій

Вартість

Ціна сеансу залежить від обраної зони – у середньому 700 грн. Але зі знижками від Покупон ви заощадите на процедурі до 80%.

Протипоказання до кріоліполізу

  • Холодова алергія.
  • Ожиріння.
  • Порушення кровообігу у зоні впливу.
  • Цукровий діабет.
  • Невралгія.
  • Коагулопатія (порушення згортання крові).
  • Пошкодження шкіри (рани, садна) у зоні обробки.
  • Кардіостимулятор, наявність силіконових або металевих імплантатів в зоні, що обробляється.
  • Вагітність та лактація.
  • Запальні, інфекційні та аутоімунні захворювання.
  • Онкологія.
  • Хвороби нирок та печінки.
  • Наявність свіжих рубців у зоні обробки (менше 6 місяців).

Під час менструації також необхідно утриматися від кріоліполізу, оскільки підвищується чутливість організму та безболісна процедура у звичайні дні, може приносити додатковий дискомфорт при місячних.

На ринку бьюті послуг безліч процедур для корекції фігури. Вибираючи кріоліполіз або кавітацію, ліполітики, LPG – насамперед звертайте увагу на переваги та протипоказання. Однозначно сказати яка краще і підійде саме вам – не можна, адже кожна має свої плюси та мінуси. Але якщо протипоказань у вас немає – кріоліполіз чудовий неінвазивний спосіб позбутися зайвих сантиметрів.

Читайте також:
✔️Як позбутися розтяжок: ефективні методи
✔️Ендосфера: що це таке та як працює
✔️LPG масаж: схуднення, ліфтинг та омолодження шкіри
✔️Найкращі комплекси з відкритим басейном у Києві та за містом
✔️Програма тренувань в залі для дівчат

А ви вже робили кріоліполіз? Діліться враженнями та результатами процедури у коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *