Найкращі ковзанки Києва 2024/2025: де, коли і скільки коштує покататися на ковзанах

Лучшие катки Киева 2023/2024: где, когда и сколько стоит покататься на коньках

Ковзанка приваблює тим, що гарантує сміх і веселощі, навіть якщо ви зовсім не вмієте кататися на ковзанах, але дуже хочете спробувати. Розвагу люблять дорослі та діти. І хоч у новому сезоні 2023-2024 у Києві запрацюють ще не всі локації, але їх вже більше ніж минулоріч. BlogPokupon зібрав найкращі ковзанки під відкритим небом та криті льодові арени, де можна насолоджуватися катанням цілий рік – мотайте на вус і не забувайте купувати квитки зі знижками від Покупон (так дешевше?).

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
1 акцій

Льодові арени під відкритим небом та вечірнє катання

Катання просто неба має особливу зимову романтику. Враховуючи те, що темніє взимку рано, а більшість відкритих ковзанок працює допізна, то всі бажаючі мають шанс покататися під зірками нічного неба.

Крім постійно функціонуючої сезонної відкритої ковзанки в Києві на Іподромі, щороку, з першим снігом або ближче до новорічних свят у грудні, по всій столиці додатково відкриваються портативні масові льодові ковзанки просто неба. Вони чудово доповнюють розваги зимових ярмарків та фестивалів.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Показати всі
40 акцій

Ковзанка «IceLights»

З 1 грудня 2023 року на «Платформі», біля маркет-молу «Даринок», запрацювала казкова льодова ковзанка «Ice Lights» під світлом сотень ліхтариків, розсипаних як зірки. Смачна їжа, гарячі напої та святковий вайб розтопить серце та підніме настрій.

Поруч із льодовою ареною працює дивовижна безкоштовна локація «Гномовиця». Фабрика «бавовни», виверження вулкана, лабіринт, бавовняні мультяшні дерева, інтерактивні фотозони і красиві будиночки – все це, і не тільки, чекає на вас і ваших діток на «Платформі».

Ковзанка «IceLights» біля арт-заводу «Платформа»

Ціна: 300 грн за безлімітне катання (ковзани входять у вартість), але ви можете заощадити і придбати квиток на ковзанку зі знижкою 30% на Покупоні?. Дітям до 4 років – безкоштовно, учасникам бойових дій – знижка 50%, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним сім’ям – 30% знижки.

Відвідати ковзанку «IceLights» біля арт-заводу «Платформа»

Графік: пн-чт: 10:00-21:00; пт-нд та святкові дні: 10:00-22:00.
Як доїхати: від станції метро Лісова 600 м пішки.

Відкрита ковзанка на ВДНГ «Зимова країна»

Льодова ковзанка просто неба на території національного комплексу «Експоцентр України» – ВДНГ у Києві – відкривається щорічно, і сезон 2023-2024 не став винятком. Це одна з найбільших ковзанок у Європі, площею 2500 м². Одночасно може кататись до 500 відвідувачів. У центрі ковзанки красуватиметься неонова ялинка, яку «тримають» чотири сніговики. На території зручні роздягальні, безліч інстаплейсів, генератори, які забезпечать роботу локації навіть при вимкненні світла, фудкорти з теплими напоями та стравами, у тому числі приготованими на вогні.

Ковзанка на ВДНГ у Києві розташована в самому центрі Експоцентру і працюватиме з 9 грудня по 25 лютого 2024 року.

Відкрита ковзанка на ВДНГ «Зимова країна»
Відвідати ковзанку на ВДНГ «Зимова країна»
Відкрита ковзанка на ВДНГ у Києві

Де: Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1
Режим роботи: у будні з 12:00 до 21:00 та з 10:00 до 22:00 у вихідні.
Ціна: 350 ₴ безлімітне катання та 332,5 ₴ при розрахунку карткою Visa, 245 ₴ пільговий для представників ЗСУ, учасників бойових дій, дітей-сиріт, осіб з інвалідністю І-ІІ-ІІІ категорії та студентів у будні по студентському квитку.
Як дістатися: до станції метро Виставковий центр; автобусом 56 з Академмістечка; з Крюківщини (Київська область) до автостанції «Південна» маршруткою 812, з Боярки – 825 та пішки до ВДНГ 300 метрів.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
72 акцій

Ковзанка на набережній ТРЦ «River Mall»

З 9 грудня по 28 січня 2024 року на набережній біля ТРЦ «River Mall» відкриється льодова «Кришталева ковзанка» просто неба площею 1600 кв.м. У центрі красуватиметься святкова ялинка у вигляді «величезного кристала».

Ковзанка на набережній ТРЦ «River Mall» у Києві
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
71 акцій

На території також запрацює велика італійська карусель та безліч фудкортів. Відвідувачам будуть доступні роздягальні та камери схову.

У разі повітряної тривоги локація припинить роботу до відбою, відвідувачі у цей час можуть перечекати в укритті на підземному паркінгу торгового центру. По завершенню небезпеки можна буде продовжити кататися, пред’явивши квиток.

Відвідати ковзанку на набережній ТРЦ «River Mall»

Вартість квитків: від 370 грн (катання безлімітне, ковзани входять у вартість). Для військових та їхніх сімей передбачені знижки.
Графік роботи: вихідні та святкові дні з 10:00 до 22:00, у будні – з 12:00 до 22:00.
Як дістатися: від станції метро Лівобережна автобусом 87 або маршруткою 535 до зупинки «Міський центр надання адміністративних послуг» (приблизно 20 хвилин). Від метро Осокорки: 1 км пішки або автобусом 87 дві зупинки.

Ковзанка біля Lavina

Святкова ковзанка біля ТРЦ «Lavina Mall» відкрилася 21 грудня. Льодова арена площею 800 кв. регулярно чиститься та перезаливається, а значить покриття – ідеальне. Кататися можуть усі охочі, а для найменших відвідувачів тут є спеціальні «допомогатори» – іграшки, за допомогою яких можна впевнено триматися на льоду.

Також на території обладнаний невеликий фудкорт, де ви зможете перекусити і зігрітися глінтвейном або іншим гарячим напоєм, стоїть святкова ялинка і безліч ілюмінаційних декорацій для атмосферних фото.

Ковзанка у Києві

Вартість: безлімітне катання у будні дні – 300 грн, у вихідні та святкові – 400 грн.

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00.

Акції
Гра в пейнтбол для компанії у клубі «Вишгород»
Вишгород, Кургузова вулиця, 12
-50%
2700 грн
1699.0 грн
Показати всі
1 акцій

Льодовий стадіон на Іподромі

Ковзанка на Льодовому стадіоні просто неба – найбільша в Україні, площа становить 6000 кв. м. Працює з кінця грудня, але тільки при гарних стійких морозах. На території є роздягальні, локації фаст-фуду з гарячими напоями та їжею.

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9
Розклад та вартість квитків необхідно уточнювати після відкриття.
Як їхати: прогулятися 5 хвилин від станції метро «Іподром» у бік Теремків. Від Софіївської Борщагівки можна доїхати маршрутками 718, 904 та 56 автобусом.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей відпочинку в готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
22 акцій

Криті льодові ковзанки для масових катань

Катання на ковзанах – популярна розвага, тому знайти криту ковзанку у столиці не така вже й проблема. Однак, у 2023-2024 через можливі проблеми зі світлом та для економії електроенергії деякі льодові арени ще не впевнені у відкритті. Які ж криті ковзанки Києва працюють?

Ковзанка ТРЦ Dream

Одна з найкращих і просторих ковзанок, де одночасно можуть вільно кататися до 120 осіб. ЇЇ площа складає 1193 м2. Навколо арени облаштований фудкорт – зручний для очікування та перекушування. Під час повітряної тривоги ковзанка закривається, відвідувачі можуть спуститися в укриття та повернутися після відбою. За відсутності електропостачання льодова арена працює лише у світлий час доби.

Закрита ковзанка «ТРЦ Dream» у Києві
Розважальний комплекс «Дрім Йеллоу»

Де: Оболонський проспект, 1Б, ТРЦ «Dream Yellow», 3 поверх, атріум Китай.
Режим роботи: щоденно з 8:00 до 20:55 (початок останнього сеансу).
Ціни: від 120 до 230 грн в залежності від обраного часу та дня сеансу або дешевше на 30% зі знижкою від Покупон; прокат ковзанів входить у вартість квитка. Для дітей віком до 12 років, пенсіонерів, школярів, студентів, іменинників у Дні народження діють пільгові тарифи та знижки при пред’явленні документа. Для ВПО з окупованих територій щодня є по 10 безкоштовних квитків за наявності довідки про переселення та паспорт.
Додаткові послуги: заняття з інструктором, прокат ковзанів, шкарпетки, заточування.
Як доїхати: 3 хвилини пішки від станції метро «Оболонь» або «Мінська», маршруткою 485 з Троєщини.

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
1 акцій

FIFTY Ice Arena в ТРЦ «Cosmo Multimall»

Льодова арена «Фіфті Айс» у торгово-розважальному комплексі «Cosmo Multimall» у Києві (колишній ТРЦ «Космополіт» та «Більшовик») на Шулявці. Кияни та гості столиці можуть насолоджуватися катанням на ковзанах цілий рік. Ідеальне льодове покриття, неонові вогні та музика під настрій – формула класної прогулянки, побачення, сімейного дозвілля та навіть подарунка до будь-якого свята.

Закрита ковзанка в ТРЦ «Cosmo Multimall», Київ
FIFTY Ice Arena, Києв

Режим роботи: щоденно з 8:00 до 22:10. Сеанси у неоні: у будні – з 18:40, у вихідні – з 12:00.
Ціни на квитки: від 180 грн (ранковий сеанс та пільговий для школярів та студентів за наявності учнівського чи студентського), прокат ковзанів входить у вартість.
Додаткові послуги: заняття з інструктором, шкарпетки, заточування.
Адреса: Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6, Блок А, 1 рівень, біля «Зверополісу». Як доїхати: 10 хвилин пішки від станції метро «Шулявська», прямими маршрутками з Виноградаря (455), Куренівки (518), Солом’янської площі (239).

Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
1 акцій

Крита льодова арена ВДНГ

На території одного з центрів для сімейного дозвілля у Києві крім щорічної сезонної «Зимової країни» взимку всіх охочих покататися на ковзанах зустрічає крита ковзанка ВДНГ. У 2023-2024 роках на масове катання відведено кілька годин у будні дні. Решта часу ковзанка використовується для професійних тренувань та проведення спортивних змагань з хокею. Під час повітряної тривоги сеанс припиняється, перечекати можна у бомбосховищі на території комплексу.

Крита льодова арена ВДНГ у Києві

Адреса: Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (павільйон 16а).
Розклад масових катань: понеділок: 9:55-11:40; Вівторок: 10:30-11:45.
? Вартість необхідно уточнювати на місці.

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте також:
✔️Як навчитися кататися на ковзанах – поради дорослим та дітям
✔️Що подарувати дитині на Новий Рік
✔️Ідеї модного зимового манікюру
✔️Адвент-календар: як підвищити новорічний настрій
✔️Новий рік 2024 у Карпатах: куди поїхати та де оселитися

Тим часом діліться у коментарях, чи любите ви кататися на ковзанах, як давно тренуєтеся і які ковзанки вам подобаються найбільше ?

41 коментарів
  • Оля

    Ковзанка біля Арт-завод Платформа – просто клас, показались із задоволенням, дітям дуже сподобалось ❤️ і ціна на квиточки приємна зі знижкою ;)

  • Оля

    Клас) на Даринку така красива локація і ковзанка просто неба, ідеально для фотосету

  • Ніна

    Дужк дякую за важливу інфу

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Дякуємо, що цікавитесь блогом, раді бути корисними інформаційно і знижками ?

  • Євген

    Люблю кататися на ковзанах, ковзанка у Дрім Тауні одна з найлюбленіших у Києві ❤️

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      чудово! маємо для вас знижку 30% на цю ковзанку у ТРЦ «Dream» Київ ?

  • Андрій

    Здравствуйте а можно ли оплатить на в большевике єпітримка?

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Здравствуйте, Андрей, да, на катке фифти айс арена в ТРЦ Космополитан можно рассчитываться картой єПідтримка, на кассе бесконтактной оплатой с телефона. Благодарим, что читаете наш блог :)

  • Ната

    Были на катке на Дарынке, на Платформе. Понравилось, что можно было оплатить Е поддержкой) И цена там вообще приятная.

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Наталья, благодарим за отзыв, каток, действительно, хороший. На Покупоне сейчас действует скидка на билет 50% с понедельника по пятницу – 60 грн с учетом проката коньков.

  • Светлана

    Добрый вечер. Не подскажете есть ли в этом году каток в парке Интернационалистов на Харьковском массиве?

  • Тетяна

    Скажіть будь ласка, яка тривалість сеансу на прогулянковій ковзанці на подолі? Чи можна зі своїми ковзанами, і яка ціна без прокату ковзанів? Ціна у вихідні?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Тетяно! Тривалість сеансу катання не обмежена. Зі своїми ковзанами, в будні та у вихідні — ціна однакова, 300 грн. Знижка 20% діє тільки при оплаті карткою Мастеркард від ПриватБанку. Дякуємо, що читаєте наш блог ?

  • Анастасия

    Здравствуйте,подскажите пожалуйста,есть ли катки под открытым небом,где не нужен сертификат о вакцинации?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Добрый день, Анастасия. По нашей информации, сертификат нужен на большинстве локаций. Не требуют его толко на ледовом стадионе на м. Ипподром, но для работы этого катка необходима стойкая минусовая температура. И желательно иметь свои коньки – на прокат дают, но качество коньков не самое лучшее. Спасибо, что читаете наш блог!

  • GK

    Купуючи квиток, приміром, на Льодовий стадіон, онлайн через Karabas будьте готові сплатити 16 грн сервісного збору:
    Проміжний підсумок по кошику: 70 грн
    Вартість доставки: 0 грн
    Сервісний збір: 16 грн

  • GK

    Льодовий стадіон, Глушкова,9
    Ціна: 70 грн вхід.
    Стоянка для автотранспорту: 10 грн
    2 січня було дивовижно:)

  • Валерия

    Добрый день, подскажите на каких катках есть пингвинчики для начинающих? Интересует- подол, вднх, арка, возле президента. Спасибо

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Добрый день, точно есть на ВДНГ, артзаводе Платформа, катке Рошен, Осокор.

  • Антоніна

    Доброго дня. Чи можливо розрахуватися карткою е-Підтримки на ковзанці ВДНХ?

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Доброго дня, Антоніно, так, на ВНДГ можна витратити кошти єПідтримки – при покупці квитків заздалегідь через Karabas.com. Ковзанка також входить до переліку доступних локацій.

  • Антоніна

    Доброго дня! На ВДНХ, в касі на ковзанку можливо розраховуватися карткою е-Підтримка?

  • Юлия

    Доброе утро.Скажите пожалуйста, какой самый большой размер коньков на катке?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Добрый день, Юлия! Вообще, надо уточнять на месте. Например, на катке на Подоле есть коньки всех размеров включая 47. Спасибо, что читаете наш Блог :)

  • Ендрю

    Доброго дня!
    В яку ціну каток на Софіївській площі?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Ендрю. Вартість квитка на ковзанку на Софіївській площі — 200 грн, при оплаті карткою Visa — 150грн. Дякуємо, що читаєте наш блог :)

  • Алина

    сколько стоит каток прогулочный на подоле?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Здравствуйте, Алина. Стоимость билета на каток с прокатом коньков — 300 грн, при оплате картой Мастеркард от Приватбанка — 240грн.

  • Александр

    Підкажіть, чи можна при оплаті ковзанки скористуватися 1000 грн. з е-Підтримки?

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Олександре. На кожній ковзанці умови різні, треба уточнювати у організаторів. Наприклад, у «Зимовій країні» на ВДНГ можна скористуватися коштами з е-Підтримки, на ковзанці на Контрактовій – ні. Дякуємо, що читаєте наш блог :)

  • Наталья

    Каток “Зимова країна” на ВДНХ – супер-класный, просторный, нарядный. К тому же живем рядом, обязательно будем ходить. Катаюсь на коньках с детства – кайфово, особенно музыка поднимает настроение!

  • {:ru}Наталья Авдеева{:}{:uk}Наталя Авдєєва{:}

    мія улюблена – на контрактовій, до цього дитина обожнювала ковзанку у парку Шевченка

    • Аноним

      Спрашивают ли сертификат вакцинации ( что б покататься на коньках) на Контрактовой?

      • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

        Добрый день. Да, при входе на каток необходимо предъявлять сертификат о вакцинации.

    • Юлия

      А какие цены на Контрактовой, подскажите пожалуйста

      • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

        Добрый день, Юлия. Билет на каток с прокатом коньков стоит 300грн, при оплате картой Мастеркард от Приватбанка – 240грн. Благодарим, что читаете наш блог :)

  • Dima

    Ваша стаття надихає все-таки спробувати себе на ковзанах))

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Дмитре. Дякуємо, що читаєте наш блог! Бажаємо веселого катання та яскравих свят :)

  • Маша Роднянская

    взяли уже сертификаты на катание со скидкой, спасибо за повод сэкономить!

  • Денис

    + новый большой каток под открытым небом на территории фабрики Рошен! (ст. м. Демеевская)

  • Яна

    Мой любимый каток – на ВДНХ! Всю зиму там царит атмосфера новогодних праздников и кататься по-особенному приятно)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *