10 ідей, як весело відсвяткувати дитячий день народження у Дніпрі

До дитячих днів народження батьки часом ставляться трепетніше, ніж до власних. Для дитини хочеться влаштувати справжню казку, в якому б віці вона не була. Дніпро надає чимало можливостей та варіантів, куди піти та де відзначити дитяче свято. BlogPokuponTeam підготувала добірку найкращих ідей дня народження у Дніпрі для дітей різного віку, а також хороші знижки на розваги для іменинника та його гостей.

1. Сімейний банкет у ресторані

Поки дитина ще маленька – рік-два – вона ще не потребує дитячих розваг у колі однолітків. Тому перші іменини малюка – скоріше привід зібрати дідусів, бабусь, хрещених та всіх друзів сім’ї.

Найпопулярніший, традиційний варіант – сходити усією ріднею в ресторан та влаштувати сімейні посиденьки. У Дніпрі є гарні недорогі заклади, де можна відсвяткувати день народження та провести банкет. Деякі ресторани та кафе – з дитячими кімнатами та аніматорами для маленьких гостей.

Перша річниця у кафе
Акції
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та сауною в «Knaus»
Чернівці, Поштова вулиця, 4
-20%
4700 грн
3759.0 грн
Показати всі
32 акцій

2. Святкова фотосесія

Ресторани, гості, смачне застілля – добре, але чому б не виявити креативність та не влаштувати до дня народження крихти пам’ятну сімейну фотосесію? Хто знає, може згодом це стане доброю традицією для вашої родини. І навіть якщо сам винуватець урочистості ще зовсім маленький, він обов’язково оцінить всю красу свого свята в старшому, усвідомленому віці, гортаючи фотоальбом

Дитяча фотосесія
Акції
Студійна фотосесія у «London»
Дніпро, Європейська вулиця, 15
-50%
2300 грн
1150 грн
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
2 акцій

3. Веселощі в ігровому центрі

Чим старші діти, тим більше їм хочеться проводити час за грою з друзями, і тим нудніше їм здаються посиденьки з родичами. Тому напередодні дня народження дитини варто замислитися над дитячими розвагами на святі.

«Fly Kids»

«Fly Kids» – велика мережа дитячих розважальних комплексів по Україні, у тому числі і в Дніпрі. На день народження тут можна замовити анімаційну програму, влаштувати частування в кімнаті відпочинку, плюс до цього цілий день крутих розваг! Погодьтеся, жоден з непосид не відмовиться пострибати на батутах, полазити в лабіринтах і повеселитися в сухому басейні. Для дітей старшого віку та підлітків – віртуальна реальність «X RIDE», настільний футбол, аерохокей та багато інших ігор та атракціонів??.

Свято у «Fly Kids»
Кімната для святкування

Де: Дніпро, вул. Боброва, 1. Ціна: вхідний квиток для дитини 210 ₴ будні та 250 ₴ вихідні, або 105 та 149 ₴ з економією від Pokupon. Батькам – 5 грн або повна вартість із правом користуватися атракціонами, дітям до 1 року – безкоштовно. Готовий пакет свята для іменинника – від 4200 ₴. Вік: 1 рік і більше.

«Планета»

У мережі дитячих розважальних центрів «Планета» для маленьких гостей – зона батутів, лабіринт, лазалки, атракціони та ігри на будь-який смак. А ще – найкрутіші аніматори, майстер-класи та смачна піца. Ідеальні складові для дитячого свята, яке сподобається і дівчаткам, і хлопчикам.

Відсвяткувати у клубі «Планета»

Де: Дніпро, вул. Боброва, 1. Ціна: вхідний квиток для дитини 200 ₴ будні та 230 ₴ вихідні, або 139 та 159 ₴ з економією від Pokupon. Дітям віком до 1,5 років – безкоштовно.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі у «City Holiday Resort & SPA 5*»
Петропавлівська Борщагівка (Київська область), вул. Велика Кільцева, 5
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Показати всі
7 акцій

4. Виїзне свято з аніматорами

Студія свята та творчості «Праздник» проводить дитячі заходи у будь-якому просторі – у кафе, садку, школі або у іменинника вдома. Якщо у вас немає своїх варіантів місця проведення – можуть запропонувати оренду залів на Лівому та Правому березі Дніпра. Аніматори студії – фіксики, супергерої, єдиноріг, клоун та інші образи – перетворять день народження вашої дитини на справжню казку, повну ігор та пригод. Крім веселощів з аніматорами, в програму можна включити:

  • квести;
  • дискотеку;
  • шоу мильних бульбашок;
  • виготовлення фігурок із куль;
  • аквагрім.
Веселі аніматори
Іменини з аніматорами

Ціна заходу для компанії до 10 дітей: від 2800 ₴ або від 1350 ₴ за акцією від Покупона. Якщо гостей більше, то доплата за роботу другого аніматора – 400 грн. Оренда залу, Правий берег, проспект Героїв, 11 – від 350 грн/год, Лівий берег, проспект Богдана Хмельницького, 118 Д – 180 грн/год у будні, 200 грн/год у вихідні.

5. Зоопарк

Святкування дня народження можна поєднати з цікавим та пізнавальним заходом – у нас є парочка ідей.

«Зміїна ферма»

Можна відвідати виставку «Зміїна ферма» та зазирнути у дивовижний світ тварин: поспостерігати за крокодильчиками та вараном, потримати в руках черепашок, погладити змій та агам, дізнатися багато нового під час цікавої екскурсії. І звичайно –  сфотографуватися з плазунами на згадку (фото входить у вартість квитка). Найсміливіші відвідувачі можуть потримати змію на руках і навіть спробувати екзотичний зміїний масаж :)

Можна сходити на «Зміїну ферму»

Де: Дніпро, вул. Нижньодніпровська, 17, ТРЦ «Караван» (2 поверх). Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00. Ціна вхідного квитка: 150 грн або вдвічі дешевше за акцію від Покупона. Дітям до 3 років – безкоштовно у супроводі дорослих.

 «Звірополіс»

Можна сходити на день народження до контактного зоопарку «Звірополіс». Тут пухнастих і пернатих вихованців можна гладити, тримати на руках і годувати ласощами. Варіант хороший і для дорослих, і для дітей, особливо він сподобається тим малюкам, які вперше так близько знайомляться зі світом тварин. Дитина надовго запам’ятає таке свято в оточенні улюблених батьків, сповнене захоплення вд гри зі звірятками.

День народження у «Звірополісі»
Дитячий зоопарк

Де: Дніпро, проспект Слобожанський, 31Д, Кривий Ріг, 5-й Зарічний мікрорайон, 11. Графік роботи: будні з 11:00 до 21:00, вихідні з 10:00 до 22:00. Ціна вхідного квитка: від 130 грн.

6. «Музей фотоілюзій»

Іменини дитини можна урізноманітнити походом до незвичайного розважального центру – «Музей фотоілюзій». Тут можна весело провести час та зробити вау ?фото.

Поринути у чарівний світ ілюзій дозволяють неймовірні фотолокації. У музеї працює професійний фотограф, який зробить знімки з урахуванням усіх тонкощів та обробить, щоб фото вийшли максимально ефектними. Продовжити свято можна у найближчій кафешці.

Сходити у «Музей фотоілюзій»
«Музей фотоілюзій» для дітей

Де: Європейський бульвар, 1Д. Графік роботи: щоденно з 10:00 до 21:00. Ціна вхідного квитка: 200 ₴ або дешевше за акцію від Pokupon: по буднях – 110 ₴, у вихідні – 130 ₴.

7. Дитячий день народження у телевізійному форматі

У найбільшій в Україні студії дитячого телебачення «Вместе». Ви можете замовити тематичний день народження, присвячений ТБ. Діти спробують себе в ролі операторів, ведучих, побачать телевізійну кухню зсередини, а телеведучі та режисери створять таку атмосферу, в якій кожна дитина відчує себе телезіркою. Програма святкування:

  • Екскурсія телевізійними павільйонами, яка розповість, як створюються телепрограми.
  • Конкурси, квести, ігри проводить ведучий, у гостей та іменинника беруться інтерв’ю з мікрофоном.
  • Солодкі частування всім дітей (попкорн).
  • Відеозйомка дня народження, відзнятий матеріал потім віддається батькам на флешці.
  • За підсумком заходу монтується відеоролик тривалістю 3 хвилини після монтажу відправляється батькам.
День народження у ТВ форматі

8. Святкування з квестом

Квест актуальний для будь-якого віку. Для старших дітей та підлітків такий варіант дня народження ㅡ можливість відчути себе зовсім дорослими та приймати рішення без батьків. Надайте вашому сину або доньці самим вибрати собі квест і запросити гостей, замовте їжу для компанії.

«Джуманджі»

За сюжетом яскравого та антуражного квесту від дитячого клубу «Happy Land», юні дослідники вирушають у подорож комп’ютерною грою. Але раптом щось пішло негаразд, комп’ютер дав збій. Пройшовши всі випробування – печера, лабіринт, всілякі загадки та пошук ключів – необхідно потрапити до кімнати розробника та відключити гру. Той, хто не встигне цього зробити за 60 хвилин – залишиться тут назавжди!

Святкування з квестом

Крім квесту, дитячий клуб «Happy Land» пропонує святкову програму з аніматорами, шоу та повітряними кульками.

Святкування іменин

Де: Дніпро, проспект Олександра Поля, 11Б. Графік роботи: щоденно з 10:00 до 21:00. Вартість квесту: для 6 дітей – 900 ₴, для 8 дітей – 1200 ₴ або дешевше за акції від Pokupon – 450 ₴ та 600 ₴ відповідно.

Акції
Квест-кімната «Протеже Франка» від «Quest Time»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 78
-40%
900 грн
540.0 грн
Знижка 50% на гру в клубі «Na rayoni»
Дніпро, Повітрофлотська вулиця, 2А
-50%
300 грн
20.0 грн
Показати всі
3 акцій

9. День народження з командними іграми

А якщо організувати свято з грою в пейнтбол, лазертаг, боулінг ?? Або у клубі віртуальної реальності ?? Всі ці пригоди у колі найкращих друзів та близьких зроблять незабутнім день народження молодшого школяра чи підлітка.

Подростки в клубе ВР

10. Іменини з науковим шоу

Головна риса дітей – їх допитливість. Тому чому б не влаштувати чудову виставу, в якій дітлахи братимуть активну участь?

Наукові хімічні та фізичні шоу не вимагають від учасників підготовки, тому в них можуть діти активувати діти від 4 років. Усі малюки перебувають під пильним наглядом організаторів. І найважливіше – мотиваційний елемент, адже кожній дитині захочеться повторити щось таке вдома, для чого треба буде навчити фізику та хімію, а значить зайвий раз відірватися від ігор, мультиків і переключитися на щось пізнавальне.

День народження з з науковим шоу

Дитячий день народження – це, насамперед, свято вашого чада. Дозвольте йому зробити свій невеличкий внесок в організацію свята: запропонуйте варіанти, порадьтеся і дайте можливість обрати самій або самому. Саме це послужить хорошою основою святкового настрою та ваших теплих, дружніх стосунків. Діліться у коментарях, яка з ідей сподобалася найбільше ??

4 коментарів
  • Ольга

    Добрий день! Цікавить проведення шоу мильних пузирів 1 червня 2023 року на виїзді в сел. Васильківка Синельниківського району. Чи можливо це і яка ціна послуги?

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Добрий день, Ольга! Можливість виїзду аніматорів для проведення дитячого свята за містом, наявність вільних місць на вказану дату і кінцеву вартість потрібно уточнювати безпосередньо в івент студії. Ви можете зв’язатися з компанією по одному з вказаних номерів: +38 (098) 095-14-04 або +38 (066) 592-06-30.

      Наразі знижка на організацію дитячого свята від Покупон діє тільки у Дніпрі.

      За більш детальною інформацією стосовно акцій на сайті Покупон ви можете звернутися у нашу службу підтримки: написати в чат у додатку «Покупон», у телеграм @PokuponOfficialBot або зателефонувати за номерами:
      044 334-71-53
      063 466-83-86
      067 322-48-45
      099 300-24-25

  • Лена

    Пункт номер 3 – просто идеально) Теперь меньше проблем с поисками, простые банкеты уже надоели. И ребенок стал более требовательней.

  • Люба

    Недавно ребенку исполнилось 16(!) лет. Долго думали как сделать оригинальный день рождения, и решили заказать квест-комнату. Заказывали у “Аномалии” – там большой выбор квестов под разную тематику. К слову – гости были в восторге, всем очень понравилось и осталась масса впечатлений)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *