День студента в Харкові: куди піти і як відзначити

«Якого числа святкують день студента в Україні» — найпопулярніший пошуковий запит в інтернеті напередодні міжнародного свята юності і солідарності студентів у всьому світі.

В Україні прийнято відзначати день студента 17 листопада. Студентська молодь вже роздумує що робити, як відзначити і куди сходити на честь такої події, а харківські заклади готуються відсвяткувати всесвітній захід шумно і весело, як і личить заводному характеру учнів вищих навчальних закладів і технікумів.

Афішу цікавих заходів на день студента дивіться в нашій статті.

Кінофестиваль комедій і трилерів в Fabrika.space

«Fabrika.space» — це бар, ресторан і коворкінг-платформа в одному місці. Тут регулярно влаштовують лекції, конференції та семінари, а також проводять ділові зустрічі і організовують розважальні заходи, наприклад кінофестивалі короткометражок «Best Comedy Shorts» і «Best Thriller Shorts», які пройдуть в закладі на День студента.

Кінофестиваль комедій і трилерів в Fabrika.space

Ви нехило розважитеся, якщо прийдете на кінопаті в «Fabrika.space»: зануритися в світ справжнього дорослого гумору або трястися в сутінках від жахливих трилерів, а може прийти на обидва покази — вибір за вами. Після фільмів ви традиційно можете продовжити вечір з друзями в барі на першому поверсі.

Бар в Fabrika.space

Де: Харків, вулиця Благовіщенська, 1.
Коли: 15.11.19 о 19:30 — фестиваль комедій, 16.11.19 о 19:30 — фестиваль трилерів.
Ціна: 80 грн (ціна кіноперегляду за один вечір).

Більше інформації та відгуків про «Fabrika.space».

Вечірка на арт-заводі «Механіка. Інша земля»

Любителям вибухових вечірок і нескінченних веселощів варто вирушити на наймасштабніший концерт з шоу-програмою і діджеями, який відбудеться 16 листопада на території арт-заводу «Механіка».

Вечірка на арт-заводі «Механіка. Інша земля»

Вас чекають кращі виконавці: Dj SLA.SH (діджей Міши Крупина), Dj Forsage (Ied Show), Dj Nail, Dj Kiro (Call 911 SQUAD). Також відбудеться розіграш квитків на концерт Monatik і море інших не менш крутих івентів.

Де: Харків, вулиця Плеханівська, 126.
Коли: 16.11.19 о 22:00.
Ціна: від 99 грн.

Більше інформації та відгуків про «Механіка».

Hip-Hop Party в караоке-ресторані «InЖір»

Заклад «InЖір» знає вся молодь Харкова, а ще вони знають, які круті заходи там влаштовують. В цей раз не буде винятку. У ніч на День студента для вас будуть виступати DJ Coolegio, Reyk, DJ SLA.SH, і особливий гість — знаменитий представник української хіп-хоп культури TOF, чия пісня «Від землі до неба» стала мега-хітом і саундтреком до фільму «Інфоголік». Приходьте! Буде гаряче, відверто і драйвово!

Hip-Hop Party в караоке-ресторані «InЖір»

Де: Харків, вулиця Букова, 10.
Коли: 16.11.19 о 22:00.
Ціна: від 150 грн.

Більше інформації та відгуків про «InЖір».

Виступ реп-виконавця LUXOR в Victory Concert Hall

Всі поціновувачі вітчизняної реп-культури напередодні Дня студента збираються в «Victory Concert Hall», тому що саме тут буде проходити концертний виступ репера Луксора, відомого своїм особливим стилем виконання і змістовними текстами.

Виступ реп-виконавця LUXOR в Victory Concert Hall

Де: Харків, Карпатський провулок, 95.
Коли: 15.11.19 о 23:00.
Ціна: від 100 грн.

Більше інформації та відгуків про «Victory Concert Hall».

Стендап концерт в клубі GATSBY BAR

«GATSBY BAR» не стоїть осторонь від популярних трендів і вирішив порадувати студентів Харкова великим стендап концертом столичної комік-групи «Які».

Стендап концерт в клубі GATSBY BAR

Вас чекає море інтелектуального гумору, сміху та позитиву. Ведучий вечора — не менш відомий харківський стендап гуморист з групи «SPLIT Comedy» Богдан Пісьменко.

Де: Харків, вулиця Сумська, 25.
Коли: 15.11.19 о 19:00.
Ціна: 100 грн.

Більше інформації та відгуків про «GATSBY BAR».

Виступ Samvel в нічному клубі Radmir Club

Samvel, більше відомий як Самвел Туманян, — фіналіст, переможець і найяскравіший учасник популярного проекту ТОП-модель по-українськи. Проект для нього закінчився, а ось кар’єра — тільки починається, і ми говоримо не про моделінг. Самвел став співаком і записав свій перший сольний альбом, який презентує в нічному клубі «Radmir Club» на День студента.

Виступ Samvel в нічному клубі Radmir Club

Де: Харків, вулиця Академіка Павлова, 271.
Коли: 16.11.19 о 22:00.
Ціна: 70 грн.

Більше інформації та відгуків про «Radmir Club».

Такі події очікують харківську молодь на День студента. Весело відзначити студентське свято можна недорого і зі смаком: акційні пропозиції від кращих закладів і розважальних центрів вашого міста вже на нашому сайті.

Збираєтеся відзначити всесвітнє свято вдома або в гуртожитку? Отримайте вигідну знижку від першокласних сервісів доставки їжі на Покупоні. Прочитати корисну статтю про топ-служби доставки їжі в Харкові можна тут.

А як ви збираєтеся відзначати День студента? Які цікаві заходи на студентське свято ми пропустили? Пишіть в коментарях ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *