ТОП-20 найкращих сервісів доставки їжі та продуктів в Харкові

Іноді для повного щастя не вистачає всього нічого: соковитого бургера, буріто, японських ролів або суші, смачної піци, салату, коробочки WOK, ароматної локшини або супчика, м’ясця на грилі… ммм… щось ми замріялися;)

Навіщо ж собі відмовляти в такому задоволенні? PokuponBlogTeam підготувала топ найкращих сервісів доставки їжі в Харкові, готових перевершити всі ваші очікування.  Швидше хапайте телефон або ноут і робіть замовлення, щоб затишний тихий вечір або вибухова галаслива вечірка пройшли на всі 100! І не забудьте про неймовірно вигідні знижки до 60% від Покупона, розумна економія – це завжди круто :)

Читайте в нашому огляді:

Найкращі служби доставки їжі з ресторанів Харкова

Суші Сет

І першим в нашому списку – заклад японської кухні. «Суші Сет» пропонує харків’янам поласувати суші, класичними і запеченими ролами, салатами, закусками і супчиками.

Японська кухня від «Суші Сет»
Японська кухня від «Суші Сет»

Коли хочеться чогось смачненького, але похід в кафе або магазин не входить до ваших планів – замовте улюблені страви з доставкою додому або в офіс. І не забувайте, що «Суші Сет» – партнер Покупона, тому наші користувачі отримують тільки найкращі акційні пропозиції сервісу доставки їжі за приємними цінами.

Ціни в «Суші Сет» цілком доступні
Ціни в «Суші Сет» цілком доступні
Піца від служби доставки «Суші Сет»
Піца від служби доставки «Суші Сет»

Ціни: роли – від 35 грн, суші – від 25 грн, сети – від 199 грн, піца – від 85 грн. Страви від «Суші Сет» обійдуться дешевше зі знижками від Покупона 40% – шукайте акції на сайті.
Вартість доставки: уточнюйте у оператора.
Час в дорозі: 60-90 хвилин. 
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00.
Способи оплати: готівкою або карткою.

Nero Pizza 

«Nero Pizza» – харківська служба доставки справжньої італійської піци на тонкому чорному тесті. За відгуками клієнтів, вона просто фантастично смачна! В асортименті –  безліч видів культової страви: м’ясна, грибна, з рибою, з креветками і навіть вегетаріанська. Є й екзотичні, наприклад, з інжиром, руколою і хамоном. А ще в меню сервісу – лазіння, салати, десерти та напої. Замовляйте смакоту з доставкою додому або в офіс!

Nero Pizza
Nero Pizza

 Ціни: піца – від 55 грн, салати – від 89 грн, лазіння – 120 грн. Піца від «Nero Pizza» вийде дешевше зі знижками від Покупона 50% – шукайте акції на сайті.
Вартість доставки: 50 грн або безкоштовно при замовленні від 300 грн.
Час в дорозі: 30-120, в середньому 60 хвилин. Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00.
Способи оплати: готівкою кур’єру або онлайн на сайті.

Суші WOK

«Суші WOK» – популярна мережа магазинів-ресторанів японської, тайської, китайської кухні в Харкові і інших містах України. Впевнені, що багато хто з вас вже «тестив» на смак цей заклад і залишився задоволеним вибором.

Зелений дракон від «Суші WOK»
Зелений дракон від «Суші WOK»
Локшина від «Суші WOK»
Локшина від «Суші WOK»

Компанія працює в трьох форматах: можна поїсти в закладі, оформити замовлення на самовивіз, замовити доставку додому або в офіс.

«Суші WOK» відомий клієнтам як заклад з прийнятними цінами і смачною різноманітною їжею: роли, суші, сети, вок (рис або локшина), японські, тайські супи, салати і закуски. В меню є вегетаріанські страви, тож кожен може замовити щось смачне для себе.

Меню «Суші WOK»
Меню «Суші WOK»
Японські супи «Суші WOK»
Японські супи «Суші WOK»
Роли «Суші WOK»
Роли «Суші WOK»

В меню є багато комбо-варіантів обідів, які можна замовити прямо в офіс.

Бізнес-ланчі «Суші WOK»
Бізнес-ланчі «Суші WOK»

Оформивши замовлення на швидку доставку, ви можете розплатитися тільки готівкою кур’єру, тож заздалегідь підготуйте потрібну суму або вкажіть з якої суми необхідна здача при оформленні замовлення.

 «Суші WOK» знає як перетворити нових клієнтів в постійних, і цьому сприяють не тільки недорогі ласощі. Акції та постійні знижки роблять їжу в закладах мережі ще більш дешевою і вигідною.

Акції від «Суші WOK»
Акції від «Суші WOK»

Рекомендуємо зареєструватися на сайті «Суші WOK». Так ви можете накопичувати бонуси у вигляді відсотків за кожне замовлення, а потім використовувати їх як знижку (максимально до 20%) на все меню служби доставки, крім акційних пропозицій.  Крутіше можуть бути тільки акції від Покупона!

Мобільний додаток «Суші WOK» для вашого смартфона ви можете традиційно скачати в Play Market або Apple Store.

Ціни: роли від 45 грн, суші від 17 грн, сети від 149 грн, wok від 99 грн. Улюблені страви від «Суші WOK» обійдуться набагато дешевше зі знижками від Покупона до 55% – дивіться акції на сайті.
Мінімальна суму замовлення: 150 грн.
Вартість доставки: до 80 грн (уточнюйте у оператора).
Час в дорозі: 60 хвилин.
Прийом замовлень: на доставку – з 10:00 до 22:00, на самовивіз – з 10:00 до 21.45. Замовлення оформляється через сайт онлайн або по телефону.
Способи оплати: готівкою кур’єру або при самовивозі, картою через сайт компанії.

Tokidon

Погодьтеся, немало яскравих і приємних моментів починаються зі слів: «Давай замовимо роли!» Тому, не ламайте голову, що приготувати на вечерю, а сміливо міняйте вилки на палички і замовляйте смачні страви в «Tokidon».

Найкращі роли – в магазині-ресторані «Токідон»
Найкращі роли – в магазині-ресторані «Токідон»

Це магазин-ресторан японської кухні в Харкові, працює на винос і доставку по місту.  У закладі маса переваг, починаючи з незмінно свіжих інгредієнтів і швидкого приготування замовлення не довше 20 хвилин і закінчуючи зручним розташуванням точок для самовивозу поруч з метро. Разом з цим, ціни в ресторані дуже привабливі, а меню – різноманітне. Особливою популярністю користуються великі сети на компанію, їх вага – понад 2 кг!

Великий 2-кілограмовий сет «Сезонний» від «Tokidon»
Великий 2-кілограмовий сет «Сезонний» від «Tokidon»

Ціни: запечені роли від 54 грн, урамакі від 52 грн, гункани від 12 грн, сети від 129 грн.  Страви японської кухні вийдуть дешевше зі знижками від Покупона до 50%.
Вартість доставки: від 30 грн (Олексіївка, Холодна гора) до 80-120 грн (передмістя Харкова). 
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00, по телефону або через особисті повідомлення в Інстаграм.
Способи оплати: готівковий або безготівковий розрахунок.

Читайте також: Топ ресторанів і доставок суші в Харкові

Roll Club

«Roll Club» – мережа суші-барів і доставка їжі ресторанного якості в Харкові. Тут готують і доставляють смачну японську і європейську їжу – суші, роли, піцу, гамбургери, шаурму, пасту, локшину, салати та десерти. Замовляйте в будь-який час дня і ночі!  Вправні шеф-кухаря втілять найкращі рецепти ваших улюблених страв, а служба доставки привезе ваше замовлення в спеціальних термосумках з максимальним збереженням смаку і свіжості.

Піца від «Roll Club»
Роли в стилі Ніккей від шеф-кухаря «Roll Club»
Роли в стилі Ніккей від шеф-кухаря «Roll Club»  – це поєднання перуанської і японської кухонь
У «Roll Club» навіть шаурма  – витвір кулінарного мистецтва
У «Roll Club» навіть шаурма  – витвір кулінарного мистецтва

Ціни: піца – від 69 грн, бургери – від 105 грн, суші сети – від 179 грн, локшина – від 69 грн. При замовленні можна скористатися знижкою 50% від Покупона – так деякі страви вийдуть дешевше.
Вартість доставки: по Харкову при замовленні від 200 грн – безкоштовно. При замовленні на меншу суму доставка обійдеться в 50 грн. Умови по доставці в передмістя Харкова вказані на сайті.
Час в дорозі: від 60 до 90 хвилин.
Прийом замовлень: цілодобово, з перервою з 06:00 до 10:00.
Способи оплати: готівкою або карткою на сайті при замовленні онлайн.

Dino Sushi

У служби доставки їжі по Харкову «Dino Sushi» знайдуться ідеальні роли для кожного – варто тільки заглянути в меню;) А крім ролів – італійська піца, суші сети, супи, рис, локшина, смачні салати і напої.

Сет від «Dino Sushi»
Сет від «Dino Sushi»
Роли«Dino Sushi»
Роли«Dino Sushi»

Ціни: роли від 115 грн, піца від 115 грн, суші сети від 335 грн, супи від 50 грн. При замовленні великих сетів вигідно скористатися знижкою до 55% від Покупона.
Вартість доставки: 50 грн по Харкову і Пісочину. При замовленні від 500 грн – доставка суші безкоштовно.
Прийом замовлень: з 14:00 до 23:00.
Способи оплати: готівкою кур’єру.

Archi

«Archi» – ресторан кавказької та європейської кухні. Ви можете поїсти в одному із затишних залів закладу або замовити шашлик і іншу їжу на винос або з доставкою додому. Фішка ресторану – страви з м’яса, риби, овочів, приготовані на відкритому вогні, з ароматним димком. Пальчики оближеш!

Мангал-меню від ресторана «Archi»
Мангал-меню від ресторана «Archi»
Доставка страв від ресторана «Archi»
Доставка страв від ресторана «Archi»

Ціни: шашлик з курки (100 г) – 32 грн, люля-кебаб з баранини (100 г) – 37 грн, м’ясні сети – від 199 грн. Завдяки Покупону можна заощадити – м’ясні та рибні сети і фірмове гранатове вино зі знижкою 50% вийдуть дешевше.
Мінімальна сума для доставки: 400 грн.
Вартість доставки: 55 грн або безкоштовно при замовленні від 1000 грн. 
Прийом замовлень: щодня з 10:00 до 21:00.
Способи оплати: кур’єру готівкою або карткою через термінал.

Папа у м’ясо

 «Папа у м’ясо» – це смачні м’ясні страви з доставкою по Харкову. Ви абсолютно не вегетаріанець і не відмовляєте собі в соковитому і ароматному шматочку м’яса з мангала, в міру приправленому спеціями? Тоді меню цього закладу вам припаде до смаку: страви зі свинини і курки, закуски, гарніри, м’ясні сети на компанію, салати і напої. Тільки свіжі продукти, якість приготування і швидка доставка – головні козирі сервісу «Папа у м’ясо».

Соковите м'ясо з мангала і картопелька фрі – апетитне поєднання!
Соковите м’ясо з мангала і картопелька фрі – апетитне поєднання!
Салат з томатами і сиром буррата від сервісу доставки їжі «Папа у м'ясо»
Салат з томатами і сиром буррата від сервісу доставки їжі «Папа у м’ясо»
Люля-кебаб від сервісу «Папа у м'ясо»
Люля-кебаб від сервісу «Папа у м’ясо»

Ціни: шашлик зі свинини – 47 грн (100 г), шашлик з курки – 29 грн (100 г), люля-кебаб  – 33 грн (100 г). Хочете замовити частування на компанію – великий «Гриль сет» вийде дешевше зі знижкою 50% від Покупона.
Вартість доставки: при замовленні від 500 грн  – безкоштовно по Харкову.
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00, по телефону або через директ в Інстаграм.
Способи оплати: готівкою або карткою онлайн.

Сакура

«Сакура» – служба доставки суші, ролів та інших популярних страв японської кухні.  Смачний і ситний вечеря або обід – легко! Страви можна замовити додому або в офіс в будь-яку точку Харкова і передмістя. Кухарі-сушисти готують тільки після підтвердження замовлення – ніяких напівфабрикатів, якість їжі – перш за все!  Неповторний, вишуканий смак, свіжість всіх інгредієнтів підтверджуються вдячними відгуками про сервіс «Сакура».

Ролл Зелений дракон від служби доставки «Сакура»
Рол Зелений дракон від служби доставки «Сакура»
Суші від сервісу доставки їжі «Сакура»
Суші від сервісу доставки їжі «Сакура»

Ціни: суші – від 40 грн, сашимі – від 80 грн, роли – від 120 грн, сети – від 180 грн, японські супи – від 48 грн. Все меню кухні обійдеться дешевше зі знижкою 50% від Покупона.
Вартість доставки: при замовленні від 300 грн – безкоштовно по Харкову. 
Прийом замовлень: з 10:00 до 23:00, по телефону або через сайт.

Свої люди

Цінителі справжньої японської кухні знають, що свіжі і смачні суші краще замовляти в перевірених місцях, в таких як сервіс «Свої люди». Справжній смак риби і морепродуктів, їх виняткові корисні якості зберігаються завдяки дотриманню технології і відсутності зайвої теплової обробки. Замовте улюблені страви додому з доставкою, заощаджуйте час для більш приємних моментів!

Роли від служби доставки «Свої люди»
Роли від служби доставки «Свої люди»
Суші, доставка «Свої люди»
Меню від сервісу доставки їжі «Свої люди»

Ціни: суші – від 19 грн, роли – від 29 грн, сети – від 209 грн. Вирішили замовити великий сет – скористайтеся знижкою 50% від Покупона.
Вартість доставки: в радіусі 2 км від закладу (район метро Студентська) – безкоштовна. Більше 2 км – безкоштовна доставка при сумі замовлення від 500 грн. Якщо сума замовлення менше, вартість доставки від 50 до 100 грн.
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00, по телефону або через Інстаграм.

Монтана

«Монтана» – мікс-ресторан в Харкові з широким вибором гастрономічних задоволень.  Шеф-кухарі готують страви за найкращими рецептами італійської, японської, тайської, французької, американської кухні. Тут є все, щоб потішити будь-якого гурмана. Піца – як в Італії, на дровах з неповторним запахом димку, а паста зроблена вручну кухарем-італійцем. Стейки – з м’яса вищої якості, приготовані на деревному вугіллі.  Авторські дизайн-роли за останніми гастрономічним тенденціям від сушистів, натхненних поїздкою до Японії. А ще – вишукані салати, ексклюзивні десерти і багато іншого. Все це ресторанне розмаїття можна замовити в форматі take away або з доставкою додому в будь-яку точку Харкова.

Дизайнерські роли від ресторану «Монтана»
Дизайнерські роли від ресторану «Монтана»
Піца від «Монтана»
Піца від «Монтана»
Смачне меню ресторану «Монтана»
Смачне меню ресторану «Монтана»
Меню доставки їжі з ресторанів групи «Синдикат Смаку»
Меню доставки їжі з ресторанів групи «Синдикат Смаку»

Ціни: піца – від 115 грн, суші – від 35 грн, роли – від 135 грн, сети – від 595 грн.  Середній чек з ресторанного меню – 450 грн. При замовленні доставки страв через мобільний додаток групи «Синдикат Смаку» діє знижка 20%. А ще вигідніше скористатися знижкою 50% від Покупона – улюблені страви обійдуться ще дешевше. 
Мінімальна сума замовлення: 300 грн.
Вартість доставки: в радіусі від 1 до 10 км доставка безкоштовна, на більшу відстань – від 100 до 150 грн.
Час в дорозі: 60 хвилин.
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00.
Спосіб оплати: готівкою кур’єру.

44 Favorite place

«44 Favorite place» – ресторан у Харкові, відомий своєю фьюжн кухнею, а з появою стейк-зони – ще й справжній стейк-хаус. Спеціалізується на приготуванні страв грузинської, узбецької, японської, європейської кухні. М’ясо для стейків попередньо витримують у спеціальній камері за технологією сухого і вологого визрівання і готують в печі Josper. Страви в тандирі – ще одна родзинка кухні «44 Favorite place». І ви можете все це замовити з доставкою додому.

Ніжні і смачні медальйони від «44 Favorite place»
Ніжні і смачні медальйони від «44 Favorite place»
Гриль-меню ресторану «44 Favorite place»
Гриль-меню ресторану «44 Favorite place»

Ціни: стейк Рибай (350 г) – 255 грн, медальйони (100 г) – 105 грн, роли – від 139 грн.  Середній чек з ресторанного меню – 450 грн. При замовленні доставки страв через мобільний додаток групи «Синдикат Смаку» діє знижка 20%. Ще більше економії  – зі знижкою 50% від Покупона.
Мінімальна сума замовлення: 300 грн.
Вартість доставки: в радіусі від 1 до 10 км доставка безкоштовна, на більшу відстань – від 100 до 150 грн.
Час в дорозі: 60 хвилин.
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00.
Спосіб оплати: готівкою кур’єру.

  Пушка-Мигдаль

«Пушка-Мигдаль» – ресторан, де готують в традиціях європейської, американської, японської, китайської та інших кухонь світу. Французькі устриці, італійська піца, паста, карпаччо, іспанська паелья і крильця по-американськи. І звичайно, авторський страви від шефа – м’ясо в тандирі, риба запечена на гальці і багато іншого. Замовте ресторанні страви з доставкою додому та вже через годину насолоджуйтеся гастрономічним святом!

Устриці в ресторані «Пушка-Мигдаль»
Устриці в ресторані «Пушка-Мигдаль»
Меню ресторану «Пушка-Мигдаль»
Меню ресторану «Пушка-Мигдаль»
Справжні японські роли від «Пушка-Мигдаль»
Справжні японські роли від «Пушка-Мигдаль»

Ціни: Середній чек з ресторанного меню – 600 грн. При замовленні доставки страв через мобільний додаток групи «Синдикат Смаку» діє знижка 20%. Хочете ще більше економії – скористайтеся знижкою 50% від Покупона.
Мінімальна сума замовлення: 300 грн.
Вартість доставки: в радіусі від 1 до 10 км доставка безкоштовна, на більшу відстань – від 100 до 150 грн.
Час в дорозі: 60 хвилин.
Прийом замовлень: з 10:00 до 22:00.
Спосіб оплати: готівкою кур’єру.

Set24

«Знову японська кухня ?!» – запитаєте ви. Ну майже – паназійська, як модно зараз говорити, і плюс італійська піца на додачу;) Харків багатий на сервіси доставки страв саме паназійської кухні – попит породжує пропозицію.

В меню служби доставки «Set24» – різноманітність смачних топ позицій для відмінного проведення часу: піца, сети, роли, суші, спайсі, вок, супи, салати, десерти, напої.

Піца в «Set24»
Піца в «Set24»
Роли від «Set24»
Роли від «Set24»
Спайси  – рис, обгорнутий нори або скибочкою риби, з топом з шматочків лосося, ікри або тунця
Спайси  – рис, обгорнутий нори або скибочкою риби, з топом з шматочків лосося, ікри або тунця

Ціни в «Set24» трохи вище за середні, але згадайте ви про це, коли спробуєте фірмову піцу або ролли? – Не думаємо.

Меню «Set24»: піца
Меню «Set24»: піца
 «Set24»: роли
 «Set24»: роли
Wok Box в «Set24»
Wok Box в «Set24»

Ціни: піца – від 135 грн, роли – від 33 грн, суші і спайсі – від 18 грн, вок (локшина або рис) – від 69 грн.
Доставка: безкоштовна по Харкову при замовленні на суму від 200 грн, якщо сума менше – 60 грн (крім районів: Велика Данилівка, ХНАУ, Горизонт, Пісочин, Покотилівка, Васищеве, Мала Рогань, Сел. Високий, Люботин, Липовий Гай). 
Час в дорозі: уточнюйте у оператора.
Прийом замовлень: з 10:00 до 21:30, через сайт онлайн або по телефону.
Способи оплати: кур’єру – готівкою, карткою через термінал або за допомогою QR коду, через сайт – картою, за допомогою QR коду (при замовленні через Приват24).

Універсальні служби доставок: їжа з ресторанів, продукти та інше

Glovo

«Glovo» — популярний сервіс з доставки чого завгодно. «Glovo» — іспанська стартап, який активно розвивається вже в 20-ти країнах. Не оминуло «Glovo» і Україну, а саме: Київ, Львів, Дніпро, Миколаїв, Одесу, Вінницю, Запоріжжя, Харків та інші міста. 

Глово

Сервіс пропонує швидко доставити просто до ваших дверей не тільки їжу з ресторанів італійської, грузинської, американської, мексиканської та інших кухонь, а й продукти з супермаркету, ліки та інші засоби з аптеки, передати вашу посилку або подарунок адресату. «Glovo», як і сервіс швидкої доставки «Raketa», офіційно співпрацює з Макдональдс.

«Glovo» – офіційний партнер Макдональдс
«Glovo» – офіційний партнер Макдональдс
Глово: ресторани

Список мереж продуктових супермаркетів, з яких доступна доставка кур’єрами «Глово»: «Сільпо», «АТБ», «ПівоБанк», «Догма».

Глово: супермаркеті

Принцип замовлення послуги доставки з магазинів дуже простий: вибираєте супермаркет, додаєте в кошик необхідні товари, вказуєте свою адресу і спосіб оплати і очікуєте кур’єра.

Вартість доставки з ресторану: розраховується автоматично, виходячи з відстані, яку долає кур’єр від пункту отримання замовлення до адреси доставки. Щоб дізнатися вартість доставки, клікніть на іконку ресторану.
Мінімальна вартість доставки з супермаркету: 60 грн.
Вага і габарити замовлення: не більше 9 кг, за габаритами  – не більше 40х40х30 см.
Час в дорозі: до 60 хвилин.
Графік прийому замовлень: платформа «Glovo» працює цілодобово, але варто пам’ятати, що у кожного закладу власний графік.
Способи оплати: готівкою кур’єру або картою через додаток.

QDC

«Quick Delivery Company» — харківська служба доставки, яка пропонує привезти вам їжу, подарунки, косметику, продукти з магазину, канцтовари та квіти. Такий от своєрідний списочок.

QDC доставка

«QDC» співпрацює з багатьма ресторанами Харкова: «Burger club», гастропаб «Тетчер», «KFC», Craft Pub «Ципа», «Asiafood Woka», тратторія «All Dente», «Green Food Cafe», «Grill Pub»  та інші. На ваш вибір – італійська, американська, європейська, паназійська, українська кухня, здорова і дієтична їжа і вегетаріанські страви. Якщо вашого улюбленого закладу немає в списку, скористайтеся послугою «Виклик кур’єра» і отримаєте доставку з будь-якого харківського ресторану.

«QDC»

Вартість доставки: від 70 грн (відповідно до відстанню від місця замовлення до адреси доставки).
Час в дорозі: протягом 90 хвилин.
Графік прийому замовлень: з 10:00 до 22:00.
Способи оплати: готівкою кур’єру або по передоплаті картою на сайті компанії.

Найкращі сервіси доставки продуктів з магазинів і супермаркетів Харкова

Zakaz.ua

Популярний сервіс доставки продуктів «Zakaz.ua» функціонує в великих обласних центрах України, і Харків — не виняток. На даний момент в переліку доступних до замовлення магазинів ви знайдете таких гігантів індустрії торгівлі, як «Metro» «Ашан» та «Varus». Ціни на полицях магазину і на сайті сервісу нічим не відрізняються, більш того — всі акції і знижки, які діють в супермаркетах відображені в додатку «Zakaz.ua».

Zakaz.ua

Як це працює? Ви заходите на сайт або завантажуєте додаток «Zakaz.ua» на смартфон, вибираєте потрібний магазин, необхідні товари і зручний час доставки. Персональний шоппер, закріплений під ваше замовлення, відправляється в обрану торгівельну мережу і збирає продукти з переліку, контролюючи якість і зовнішній вигляд товарів. Кур’єр доставляє ваше замовлення прямо до дверей у вказаний вами час.

Вартість доставки: від 70 грн (відповідно до розташування, днем ​​тижня і часом доставки).
Графік прийому замовлень: з 08:00 до 23:00.
Способи оплати: готівкою кур’єру або картою на сайті сервісу.

Кабанчик

На сервісі замовлення послуг «Кабанчик» ви також можете замовити доставку продуктів з супермаркетів Харкова, вдаючись до допомоги кур’єрів-добровольців, які погоджуються виконати ваше замовлення, маючи вільний час і можливість.

Кабанчик

На сайті представлений список найкращих виконавців послуг по кожній галузі: зазначений рейтинг у відсотках і відгуки замовників. Вивчивши дані кур’єрів, замовник зв’язується з вільним виконавцем, погоджує деталі замовлення, час і вартість доставки (її можна приблизно порахувати за допомогою калькулятора на сайті).

Кабанчик Харків доставка продуктів

Produktoff

Інтернет-супермаркет «Produktoff» пропонує свої послуги з доставки продуктів з супермаркетів для жителів Харкова і Харківської області (в радіусі 20 км від міста) та інших міст України. На сайті компанії ви можете замовити продукти і непродовольчі товари з різних категорій. Кур’єри готові доставити ваше замовлення за кілька годин, але якщо час категорично підтискає, є можливість замовити експрес-варіант.

Produktoff
Акційні пропозиції і знижки — регулярні заходи на сайті «Produktoff»
Produktoff Харків
Produktoff Тарифи Харків

Вартість доставки: при замовленні на суму від 800 грн і вазі не більше 45 кг – доставка безкоштовна.
Графік прийому замовлень: з 10:00 до 22:00.
Способи оплати: за допомогою платіжних систем Visa, MasterCard, WebMoney, Приват24 і інших сервісів на сайті компанії або готівкою/карткою через термінал у кур’єра.

Рост

Інтернет-супермаркет «Рост» пропонує харків’янам зробити онлайн-замовлення продуктів з таких категорій: бакалія, консерви, молочні продукти, овочі, фрукти, хлібобулочні вироби, риба і м’ясо, кондитерські вироби, заморожена продукція, кулінарія, товари для дітей, для дому та офісу, косметика і гігієна, зоотовари, тютюнові вироби, спорт і відпочинок. Вся продукція сертифікована і проходить суворий контроль якості.

Рост
Рост Харків
Зони доставки «Рост»
Рост тарифи доставки

Вартість доставки: залежить від місця розташування (зони доставки).
Графік прийому замовлень: Пн-Пт 09: 00-18: 00.
Мінімальна сума замовлення: 1000 грн. 
Способи оплати: готівкою кур’єру або банківською картою при оформленні замовлення на сайті.

Ну що ж, а тепер вам доведеться зробити нелегкий вибір між гідними службами доставки з цього гайда. Сподіваємося, що вічне питання «де замовити їжу на цей раз» відпаде на довгий час.

Визначилися? Тоді замовляйте. Відкривайте для себе нові смакові переваги і радьте друзям, а Покупон завжди готовий потішити новими знижками від провідних сервісів доставки їжі по Харкову. Чекаємо ваших вражень в наших коментарях ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *