Найсмачніші суші в Харкові: топ ресторанів і доставок японської їжі

Привіт, чи «конічіва», як кажуть японці! Здається, ви дуже любите суші і шукаєте, де б в Харкові поласувати ними недорого, але без втрати якості? BlogPokuponTeam склала для вас рейтинг найкращих суші-барів, ресторанів і сервісів доставки японської їжі. А ще – хороші знижки, які дозволять заощадити на улюблених стравах до 60%!

Tokidon

Суші-бар «Tokidon» пропонує приєднатися до числа гурманів, які знаються на суші і ролах. Заклад працює в форматі take away. А це означає, що ви можете поїсти не тільки в ресторані, але і замовити апетитний суші-сет додому, в офіс або з собою.

Суші-бар «Tokidon»
«Tokidon», меню

Роблячи замовлення в магазині-ресторані японської кухні «Токідон», ви отримуєте ряд переваг: 

  • Сплачуєте тільки за чисту вагу страви, заявлену в меню. 
  • Їсте свіжі суші, приготовлені з якісних продуктів. 
  • Очікуєте замовлення не більше 20 хвилин. 
  • Можете вибрати сет на будь-який бюджет, а зі знижкою Покупона 50% навіть найдорожчий двокілограмовий «Mix» обійдеться всього в 399 грн замість 800 грн. У числі топових сетів також: «Мрія богів» з Філадельфією і Каліфорнією; «Імператор» з різновидами ролів, нігірі і гунканов; «Сезонний» вагою 2 кг з 9 видів ролів.
Добрі відгуки про суші барі «Tokidon»
Хороші відгуки про суші барі «Tokidon»

Де: Людвіга Свободи проспект, 41/1.
Середній чек: 300  ₴, а зі знижкою Покупону ви можете замовити смачний сет дешевше на 50%!
Доставка: 30-50 грн в залежності від района. 

44 Favorite Place

Влаштуйте собі справжнє свято живота в «44 Favorite Place»! Ресторан європейської та азіатської кухні знаходиться в самому центрі міста і прекрасно підходить як для вечері тет-а-тет, так і для святкових посиденьок великою компанією.

суші в 44 Favorite Place

На фанатів японської кухні тут чекає відкритий суші-бар з широким асортиментом найсмачніших і найсвіжіших ролл-сетів. Крім суші, тут також подають гарячі, з пилу з жару узбецькі коржики, хачапурі, манти і хінкалі, а на десерт – бельгійські вафлі, що тануть у роті. Для великих свят в закладі є окремий VIP-зал на другому поверсі, а для гостей з дітьми – дитяча кімната з бебісітером.

44 Favorite Place суші

Де: Пушкінська вулиця, 44.
Середній чек: 300 ₴, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%.
Доставка: безкоштовна при замовленні від 300 грн в радіусі 10 км.

Roll Club

Ресторан «Roll Club» – місце, де ви завжди можете вибрати саме ту страву, яка відповідає вашому настрою. Хочеться поїсти класичного фастфуду? Будь ласка. Мрієте про пасту? І її вам приготують! Ну а якщо хочеться потішити себе крутим суші-сетом або локшиною WOK, то ви теж за адресою.

Roll Club

Роли, суші, локшину тут готують тільки професійні кухарі і сушисти. Швидка доставка замовлень в термосумках є гарантією, що їжа доїде до вас свіжою і смачною. Замовте японські гастро-хіти в «Roll Club» і переконайтеся в неповторному смаку азіатських страв особисто.

Roll Club, меню

Де: 
Перемоги проспект, 59.
Академіка Павлова улица, 120.
Конституції майдан, 9.
Середній чек: 200 ₴, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%.
Доставка: безкоштовна при сумі замовлення від 200 грн.  

Суші Wok

Мережа закладів «Суші Wok» – справжній рай для справжніх цінителів японської та китайської кухні. Тут вам запропонують різноманітні види суші та ролів, супер-смачні і ситні сети для великих і маленьких компаній, перші і другі страви, вок, салати і пікантні азіатські соуси. Для тих, хто навіть на роботі намагається харчуватися правильно, в меню є бізнес-ланчі з трьох страв.

«Суші Wok»

В «Суші Вок» працює доставка – і не тільки позицій з меню, але і всіх необхідних інгредієнтів для приготування японських і китайських страв в домашніх умовах. Смачного!

«Суші Wok» , доставка суші

Де: 
Архітектора Альошина проспект, 19.
Людвіга Свободи проспект, 35.
23 Серпня вулиця, 43.
Середній чек: 300 ₴, а зі знижкою Покупону – дешевше на 55%.
Доставка: при замовленні від 150 грн. 

Суші Сет

Мережа кафе-магазинів «Суші Сет» пропонує величезне меню смачних страв японської та європейської кухні. Крім різноманітних суші-сетів і ситних ролів тут можна замовити легкий салатик, гарячий суп, піцу і десерт.

Кожна позиція в асортименті – це правильно і якісно приготоване поєднання свіжих і корисних продуктів. Вибравши цей сервіс – не пошкодуєте. Тому що 60 хвилин – максимальний час, який потрібен кур’єру, щоб привезти смачну страву за адресою.

суші сет харків

Де: 
Валентинівська вулиця, 21.
Волонтерська вулиця, 65.
Академіка Проскури вулиця, 9.
Середній чек: 350 ₴, а за акцією Покупону – дешевше на 60%.
Доставка: 30-50 грн по Харкову, передмістя – 80 грн

Сакура

Замовляйте суші і роли в службі доставки «Сакура», якщо хочете спробувати реальну Японію «на смак». Вибирайте найпопулярніші сети – «Фудзі», «Вірджинія», «Йокогама» – або традиційні японські супи, салати і гарніри. Бонусом до кожної порції ви отримаєте пекучий васабі, пікантний маринований імбир і соєвий соус. Любителі м’ясних страв оцінять розділ гриль.

Середній чек: 300 ₴, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше! 
Доставка: безкоштовно при замовленні від 300 грн з урахуванням знижки.

Королівські піца і суші 

Назва цього сервісу говорить сама за себе: «Королівські піца і суші» готує і доставляє страви японської та італійської кухні. У меню також є шаурма, осетинські пироги, локшина wok і комбо набори. Це хороша можливість поїсти дешево, смачно і без зайвого клопоту. Замовлення привезуть в будь-яку точку Харкова протягом години. 

Королівські піца і суші
Королівські піца і суші , сет

Середній чек: 200 ₴, а зі знижкою від Покупона великий сет вийде на 50% дешевше
Доставка: безкоштовно, мінімальна сума замовлення по Харкову – 200 грн, в передмістя – 300-800 грн. Оплата карткою або готівкою кур’єру. 

Dino Sushi 

Сьогодні той самий день, коли абсолютно не зрозуміло, що приготувати на вечерю? Просто замовте доставку від сервісу «Dino Sushi», і свіжі роли, суші-сети, супи, піца, напої дуже швидко з’являться на вашому столі. Вам залишиться тільки насолоджуватися смаком і вільним вечором! Сервіс працює по Харкову і Пісочину. 

Dino Sushi
Dino Sushi , меню
Відгуки про службу доставки
Відгуки про службу доставки 

Де: Харків, вул. Новий Побут, 2 
Середній чек: 300 ₴, а зі знижкою від Покупона – на 55% дешевше
Доставка: безкоштовно від 500 грн. 

Sushi Kushi

«Sushi Kushi» – служба доставки страв японської кухні в центрі Харкова. Ароматні, свіжі, дуже смачні суші, роли, супи і салати, приготовані шефом за авторськими рецептами. Побалуйте себе вишуканою їжею і сервісом європейського рівня! На сайті постійно діють акції та знижки – слідкуйте за оновленнями. 

Sushi Kushi
Sushi Kushi, меню

Де: Харків, вул. Пушкінська 43. 
Середній чек: 300 ₴, а зі знижкою від Покупона 45% поїсти можна дешевше. 
Доставка: вартість з розрахунку 4 грн/км. Можлива оплата картою або готівкою кур’єру.

Ізі суші 

Шукайте, де в Харкові недорого замовити хороші роли? «Ізі суші» – смачні і корисні страви японської кухні, збалансовані і з прекрасним набором інгредієнтів. Можна поїсти в суші-барі, забрати замовлення самовивозом, а хочете – будь-яку страву доставлять вам додому або в офіс. 

Ізі суші , меню
Ізі суші , сет

Де: Харків, вул. Квітки-Основ’яненка, 5. 
Середній чек: 250 ₴, а зі знижкою від Покупона – на 55% дешевше
Доставка: безкоштовно на замовлення від 300 грн. Оплата карткою або готівкою кур’єру. Знижка на самовивезення 10%. 

Піца на Суші 

В меню сервісу «Піца на Суші» ви знайдете традиційні, улюблені всіма роли, суші-сети, нігірі, фірмові страви та новинки японської кухні. А ще – піцу з справжньої італійської муки. Замовляйте їжу на будинок – поїсти можна швидко, смачно і недорого. 

Піца на Суші

Де: Харків, вул. Елизаветинская вулиця, 3В (центр, ЖК Левада), вул. Академіка Павлова, 140л (Салтівка). 
Середній чек: 200 ₴, а зі знижкою від Покупона 50% – набагато бюджетні. 
Доставка: при замовленні від 400 грн безкоштовно.

Япошка

Ресторан «Япошка» знаходиться в центрі Харкова і незмінно привертає натовпи шанувальників японської та європейської кухні. Атмосферність закладу, стильний інтер’єр і по-східному привітний персонал перетворюють перебування тут на справжнє свято.

Ресторан «Япошка»

Суші, роли і страви WOK тануть у роті, піца, боули та поке піднімають настрій одним своїм виглядом, а смак у них і зовсім божественний. Все це можна скуштувати і в домашніх умовах, якщо замовити доставку. Їжу привозять, зазвичай, швидко – від 30 хвилин, а при замовленні на певний час у разі запізнення більше, ніж на 9 хвилин, «Япошка» дарує промокод на 150 грн.

Ресторан «Япошка», доставка

Де: 
Науки проспект, 11.
Ярослава Мудрого вулиця, 33/35.
Середній чек: 200 ₴.
Доставка: безкоштовна – при замовленні від 199 грн.

Arigato

Ресторан «Arigato» – це не просто затишний куточок, де можна атмосферно посидіти. Тут все робиться на вищому рівні: сервіс – тільки якісний, японська їжа – приголомшливо смачна і з великою кількістю риби. Кожен рол, гункан, інарі – маленька смакова бомба, тож готуйтеся до неабияких вражень!

арігато в харкові

Крім традиційних японських закусок, в меню є гарячі ароматні супи, пікантні сашимі, салати і великі ситні сети асорті.

суші арігато

Де: Целіноградська вулиця, 50Е.
Середній чек: 400 ₴.
Доставка: 50 грн або безкоштовно (сума мінімального замовлення залежить від району).

Читайте також: 
ТОП-14 найкращих сервісів доставки їжі та продуктів в Харкові
Крізь терни до суші — як навчитися їсти паличками 
Як приготувати суші і роли вдома ㅡ рецепти для новачків

А у вас є улюблений суші-ресторан у Харкові? Діліться найкрутішими закладами японської кухні в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *