Де замовити піцу у Дніпрі – найкращі піцерії та доставки міста

Де замовити піцу у Дніпрі – найкращі піцерії та доставки міста

Тоненьке тісто, хрусткий бортик, пікантний соус, щедра начинка і ніжний сир – ось ідеальна смачна піца, яку так усі люблять. Але щоб замовити таку піцу, потрібно знати правильні місця😉 BlogPokuponTeam зібрала топ ресторанів і доставок піци у Дніпрі, де готують найкращу італійську красуню. Гортайте вниз, вибирайте та замовляйте, ще й зі знижками до 50% 👇

Акції
Знижка 50% на роли і піцу від «Eatme»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на все меню піци в «Monapoli»
Дніпро, Гагаріна проспект, 24
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
8 акцій

1. Instafood

Сервіс доставки їжі «Instafood» – один із найулюбленіших онлайн-ресторанів дніпрян, і не дарма. Окрім того, що тут готують класну італійську піцу, так ще й виглядає вона як з картинки. Якщо ви ведете активне життя в мережі – ця піца варта вашої стрічки інстаграма😉

М’ясна, сирна, з морепродуктами, кальцоне – у меню представлено понад 30 смаків. Використання лише якісних продуктів без ГМО, ретельний вибір м’ясних складових, легке оформлення замовлення у кілька кліків та швидка доставка – також незаперечні переваги «Інстафуд». Читайте реальні відгуки, оформляйте замовлення та переконайтеся у цьому особисто. P.S. Для романтичної вечері у них є піци у формі серця❤️

Сервіс доставки їжі «Instafood» – один із найулюбленіших онлайн-ресторанів дніпрян
Сервіс доставки їжі «Instafood» у Дніпрі

Ціна піци від 143 грн, а з Покупоном знижка 50%. Доставка: від 70 грн залежно від району міста Дніпро, вартість уточнюйте в оператора. Прийом замовлень: з 10:00 до 21:00 без вихідних через сайт онлайн або по телефону. Способи оплати: готівковий та безготівковий.

Акції
Знижка 50% на меню кухні від «Instafood»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 54А
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

2. Hotpizza&Sushi

Ресторан-піцерія «Hotpizza&Sushi» працює у форматі take away та з доставкою. У меню закладу близько 40 видів хрумкої неаполітанської піци, піца сети за вигідною ціною, а якщо хочеться спробувати щось унікальне – не проблема – до ваших послуг конструктор піци. Вибирайте соуси та будь-які складові на свій смак, а спритні піцайоло швиденько приготують замовлення.

Ресторан-піцерія «Hotpizza&Sushi» працює у форматі take away та з доставкою у Дніпрі

Ціни: від 129 грн, а по акції від Покупон 8 видів піци зі знижкою 50%. Самовивіз за адресою: Дніпро, Зоряний бульвар, 1А. Доставка по правому та лівому березі здійснюється на таксі згідно з тарифами перевізника. Графік роботи: 10:00-21:00 щоденно. Розрахунок онлайн на сайті, готівкою або карткою при самовивезенні.

Акції
Знижка 50% на меню кухні від «Hotpizza&Sushi»
Дніпро, Зоряний бульвар, 1А
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

3. Monapoli

Ресторанчик «Monapoli» – нехай і невеликий, але затишний заклад, де піцу готують з любов’ю. Дотримуючись правильної технології приготування, відбираючи тільки якісні інгредієнти і вкладаючи частинку душі – піцайоло творять кулінарні шедеври. І якщо ви ще не куштували це блаженство у вигляді піци – велкам у «Монаполі». Лінь виходити з дому? – замовте з доставкою і насолоджуйтесь.

Замовити піцу у ресторані «Monapoli», Дніпро

Піца від 149 грн, а при замовленні від 3 штук з Покупон діє знижка 50%. Оформити замовлення можна за телефоном. Графік роботи: щоденно 10:00-21:00. Адреса ресторану: Гагаріна проспект, 24. Доставка здійснюється за тарифами таксі.

Акції
Знижка 50% на все меню піци в «Monapoli»
Дніпро, Гагаріна проспект, 24
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

4. Eatme

«Eatme» – доставка піци у Дніпрі. Тут вам приготують справжню піцу від італійських шеф-кухарів. У меню представлені як класичні, так і незвичайні смаки італійської страви: піца з сиром, м’ясом і навіть з грушею і Дор Блю. Оформляйте замовлення за телефоном або на сайті та приємного апетиту.

«Eatme» – доставка піци у Дніпрі
Карта доставки піци «Eatme» у Дніпрі

Доставка: правий та лівий берег Дніпра, згідно зони на карті вище. Ціна доставки оплачується за тарифами таксі або безкоштовно при замовленні понад 800 грн. Роблячи замовлення з купоном від Покупон, ви економите 50% на будь-якій піці з меню. Час прийому замовлень: з 10:00 до 21:30.

Акції
Знижка 50% на роли і піцу від «Eatme»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

5. Pizza Day

«Піца дей» – одна з найбільших мереж піцерій, лише у Дніпрі налічується понад 45 закладів. Точки працюють у форматі відкритої кухні, тому у вас завжди є можливість подивитися з чого і як готується ваша піца. У меню представлено: понад 20 постійних смаків італійської страви, а також новинки та сезонний асортимент. Заклади працюють у форматі take away, а доставку можна замовити через Glovo.

Доставка піци «Піца дей» у Дніпрі

Ціни: від 69 грн за піцу 420 г. Графік роботи: щоденно 10:00-22:00 (без перерви). Оформити замовлення на самовивіз можна на сайті, телефоном або в магазині. Оплата: готівкою або карткою при отриманні. Для доставки необхідно скористатися додатком Glovo, умови уточнюйте при оформленні замовлення.

Акції
Знижка 50% на гриль-сети від «Реберня & Бургер»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40.0 грн
Знижка 50% на меню кухні від «Instafood»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 54А
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
3 акцій

6. Monopizza

Смачно, швидко, корисно – три основні принципи, якими керуються у мережі піцерій «Монопіца». Тут пропонують не просто піцу, а справжній витвір мистецтва зі швидкою доставкою додому або в офіс. Хочете влаштувати сімейну, романтик вечерю із другою половинкою чи корпоративні посиденьки на роботі – піца буде доречна у будь-якій ситуації. Оформляйте замовлення за телефоном або на сайті і чекайте на свою італійську смакоту зовсім скоро.

Смачна піца у піцерії «Monopizza», Дніпро
Доставка піци «Monopizza» у Дніпрі

Адреси піцерій: правий берег – проспект Гагаріна, 40; лівий берег – вулиця Янтарна, 40. Тривалість доставки залежить від віддаленості та позначена на карті вище. Умови доставки необхідно уточнювати на сайті (попередньо вказавши вашу адресу) або в оператора по телефону.

Акції
Квиток до дитячого парку «Планета» в ТЦ «Караван»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-40%
250 грн
149.0 грн
Знижка 50% на будь-який VR-атракціон у «VR77D»
Дніпро, Королеви Єлизавети II вулиця, 2
-50%
0 грн
20 грн
Показати всі
88 акцій

7. Om Nom Nom

Якщо страшенно любите їсти – служба доставки піци «Om Nom Nom» те, що потрібно. Великий вибір найрізноманітнішої піци, а ще суші та тайські страви вгамують ваш дикий голод.

Служба доставки піци «Om Nom Nom» у Дніпрі

У сайту яскраве меню з докладним описом страв, тож ще до замовлення ви знатимете всі її інгредієнти та вагу кожної.

Карта доставки піци «Om Nom Nom» у Дніпрі

Доставка по правому та лівому берегу: зелена зона (центр) – 60 грн або безкоштовно при замовленні від 299 грн, жовта – 85 грн або безкоштовно – від 490 грн, червона – 99 грн або безкоштовно при замовленні від 690 грн, синя – 120 грн або безкоштовно від 990 грн. Оплата карткою та готівкою при отриманні замовлення. Графік роботи: пн-чт: 10:00-21:00; пт-нд: 10:00-21:45. Самовивіз за адресою: Січеславська Набережна, 16А, знижка 10%.

8. Roll Club

«Roll Club» спеціалізується на приготуванні страв італійської та японської кухні за класичними та авторськими рецептами від шефа. У меню є широкий вибір піци, який регулярно доповнюється смачними новинками. Переходьте на сайт, вибирайте та замовляйте.

Замовити італійскьку піцу у «Roll Club»

Оформити замовлення можна щодня з 10:00 до 22:00. При замовленні на суму від 400 грн – безкоштовна доставка по всьому Дніпру, якщо замовлення 251-399 грн – доставка 50 грн, менше 250 грн – тільки самовивіз.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
147 акцій

9. Мафія

«Мафія» – всеукраїнська мережа ресторанів італійської та японської кухні. У Дніпрі знаходяться 2 заклади на правому та лівому березі. Посмакувати італійську улюбленицю ви можете безпосередньо в ресторані або замовити доставку. P.S. Для великих компаній рекомендуємо вибирати унікальну фішку – метрову піцу.

Доставка метрової піци для компанії у Дніпрі

Адреси: вулиця Володимира Мономаха, 2К; вулиця Нижньодніпровська, 17. Мінімальна сума замовлення для доставки – 300 грн, якщо менше – лише самовивіз. При замовленні від 950 грн – доставка безкоштовна, в інших випадках – 49 грн. Розрахунок можливий готівкою та банківською карткою. Прийом замовлень: пн-чт: з 10:00 до 21:00, пт-нд до 22:00.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
90 акцій

Читайте також:
✔️Топ сервісів доставки їжі та продуктів у Дніпрі
✔️Куди піти у Дніпрі з дівчиною на побачення
✔️Найцікавіші місця Дніпра для прогулянок з дітьми
✔️Гірськолижні курорти України: траси, вартість, готелі
✔️Модні кольори та тренди у фарбуванні волосся
✔️Френч: від стриманої класики до яскравих стразів
✔️Новинки кіно – найкращі фільми 2024 року

А які ваші улюблені піцерії та служби доставки піци у Дніпрі? Діліться з нами у коментарях і ми обов’язково доповнимо список.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *