Куди поїхати у вересні: найкрутіші ідеї де краще відпочити

Вересень – початок оксамитового сезону на морі та в горах. У 2023 році для багатьох українців сімейний відпочинок є можливим лише в Україні. Можна поїхати відпочивати до Карпат, Одеси, Львова або просто розслабитися на природі в одному із заміських комплексів поблизу. PokuponBlogTeam розповість, куди краще з’їздити в Україні на початку осені – класно і недорого зі знижками Покупону до 70%.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
244 акцій

Читайте у нашій статті:

Де відпочити у Карпатах

У яку б точку Карпат ви не поїхали відпочивати у вересні (самі, з другою половинкою чи з дитиною), скрізь на вас чекає корисне чисте повітря, насичене киснем та фітонцидами – потужними антисептиками з противірусною дією.

Де відпочити у Карпатах у вересні
Де відпочити у Карпатах у вересні

Карпати – це місце, де можна дозволити собі практично будь-який відпочинок. Полюбляєте спокійний розмірений релакс без зайвих рухів? Вибирайте готель із басейном та спа, де можна просто валятися на шезлонгах, купатися, ходити на розслаблюючі процедури, а вечорами пити вино та споглядати гори. Якщо вам більше до душі активний відпочинок, до всього перерахованого можна додати туристичні трекінг-походи у гори (на Закарпатті вони особливо популярні), екскурсії, прогулянки верхи та на квадроциклах, рафтинг.

Підходити до рішення, куди з’їздити на початку осені, потрібно індивідуально: виходячи з транспортного сполучення, зручності дороги, очікувань від відпочинку та розваг. А місць, куди сходити, та пам’яток, які варто подивитися, в Карпатах вистачає.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
91 акцій

Погода у Карпатах у вересні зазвичай тепла та комфортна: температура повітря вдень +23-25 градусів, можлива хмарність та невеликі опади. Восени в гори у будь-якому разі треба брати із собою й теплі речі.

Поляниця

Найбільший гірськолижний курорт України Буковель розташований у селі Поляниця Івано-Франківської області. Вересень тут зазвичай насичений прогулянками (пішими, вело, кінними, на квадроциклах), турпоходами, форелевою рибалкою, екскурсіями та спа.

Розповідаємо, де зупинитися у Буковелі та поряд ??

«Гора» – готель із теплим панорамним басейном на терасі, у вересні тут можна спокійно плавати та засмагати. Вартість відпочинку: 3 дні для двох за 7199 9000 грн зі знижкою, в цю ціну входять сніданки за системою «шведський стіл», плавання в басейні та спа-релакс (хаммам, мультисауна, фітобар).   

«Mardan Palace 4*» – казково гарний комплекс із величезним асортиментом спа-задоволень. Вартість відпочинку: 2 доби для двох за 4125 5500 грн – зі сніданками, плаванням у відкритому басейні з підігрівом, безлімітним спа-релаксом та користуванням всіма доступними розвагами на території. 

«Марина»: 2 дні проживання для двох за 2080 2600 грн – з басейном та зручностями.

«Villa Livorno»: 2 дні відпочинку для двох за 3840 4800 грн – зі сніданками, релаксом у відкритому басейні з підігрівом, відвідуванням домашнього кінотеатру та іншими зручностями.

«Milli & Jon»: 2 доби проживання для двох за 3219 4600 грн – зі сніданками, безлімітним відвідуванням спа-зони (критий та відкритий басейни з підігрівом), велопрокатом 1 раз по 1 годині за заїзд.

Акції
Від 2 ночей з басейном у готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
4600 грн
3449.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
27 акцій

Яремче

Тихий та спокійний гірськолижний курорт Івано-Франківської області, куди регулярно ходять потяги. Але доїхати машиною – теж не проблема, головне заздалегідь вивчити карту і вибрати зручну дорогу. Через Яремче пролягає шлях до найвищої гори України – Говерли, ще він славиться каскадним водоспадом Пробій. У місті знаходиться понад 40 оздоровчих закладів та санаторіїв, сюди приїжджають не лише за місцевим автентичним колоритом, а й щоб відновити духовну та фізичну рівновагу.

«Карпатські зорі»: 2 дні відпочинку для двох за 3499 4520 грн – зі сніданками «шведська лінія» та комплексними вечерями, безлімітним релаксом у спа-зоні з басейном, користуванням камерою схову. 

Татарів

Низькогірний кліматичний курорт Татарів – прекрасне місце для вересневої відпустки. Тут дуже гарно; у долині, де розташоване село, тече річка Прут. Сюди приїжджають по спокійний відпочинок на лоні природи, щоб відволіктися від звичної рутини.

«Рута» – затишний готель в оточенні лісів та гір. 2 доби проживання для двох коштують 1959 2800 грн, в цю суму входять сніданки, плавання у відкритому басейні з підігрівом, користування барбекю-зоною. 

Мигове

Курорт Мигове однаково підходить як для тих, хто прагне усамітненого відпочинку в тиші та спокої, так і для фанатів активного проведення часу. Прогулянки гірськими схилами, грибне полювання, сонячні ванни біля басейну та спортивні розваги на кшталт рафтингу та велопрогулянок – спектр варіантів дозвілля в Мигово широкий і різноманітний.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Показати всі
3 акцій

Славське

Гарний гірський курорт розташований у Львівській області. Взимку до Славського приїжджають покататися на лижах (здебільшого новачки та любителі, бо траси тут не складні), а влітку та восени – щоб отримати задоволення від спілкування з природою. Прогулянки лісистими схилами, медитації на березі гірських струмків, катання на конях, лазня та купання в чані – задоволень тут знайдеться море на будь-який смак.

Акції
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Виграй літній відпочинок у «Перліна Карпат» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 43Б
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
8 акцій

Іршава

Це курорт чарівної природи, величних гір, старовинних будівель та автентичних ремесел. Іршава знаходиться у серці Закарпаття. З’їздити сюди у вересні варто хоча б заради того, щоб особисто побачити озеро Синевир, побувати в Центрі реабілітації бурих ведмедів чи чудовому старовинному місті Мукачеві. Вересень прогнозується сонячним, без надмірних опадів, але на вечір варто прихопити кілька теплих речей.

Де можна зняти комфортабельний номер ??

«Астур» – великий готельно-ресторанний комплекс зі своєю водоймою, спа-послугами та різноманітними розвагами. За 2549 3500 грн ви тримаєте 2 дні відпочинку на двох – з дворазовим екохарчуванням, відвідуванням спа по 5 годин на день (великий та дитячий басейни з підігрівом, шийний масаж, джакузі), грою в більярд, спортивною рибалкою з можливістю замовити приготування улову в ресторані, орендою мангалу.  

Акції
Від 2 ночей All Inclusive у SPA-готелі «Іллара»
Іршава (Закарпатська область), Шевченко вулиця, 145
-24%
3600 грн
2799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
5 акцій

Драгобрат

Найвищий гірський курорт України у вересні зустрічає гостей м’якою погодою та мальовничими краєвидами. На початку осені на Драгобраті доступні різноманітні розваги: кінні та велопрогулянки, катання на квадроциклах, сходження, традиційний спа-релакс у лазні та карпатському чані, дегустація місцевих страв та споглядання гірських панорам із витягу.

Де зупинитися ??

«Alpine Eco Chalet & Wellness»: 2 доби проживання для двох за 3039 3800 грн з усіма необхідними зручностями, мангалом та настільними іграми.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
? Розваги курорту Буковель
? Ідеї відпочинку у Славському
? Як відпочивати у Миговому
? Чим зайнятися на Драгобраті
? Що подивитися в Яремче
? Найкрасивіші пам’ятки Карпат 

Оздоровчі курорти

  • Трускавецька вода Нафтуся лікує нирки та хвороби органів сечовидільної системи.
  • Моршинська мінеральна вода нормалізує білково-синтетичну, вуглеводну антитоксичну функцію печінки, налаштовує роботу органів шлунково-кишкового тракту.
  • Полянські мінеральні води допомагають у лікуванні хвороб ШКТ, підшлункової залози, сечовидільної системи, порушення обміну речовин.

На лікувальні курорти Карпат їдуть насамперед з метою відпочити на свіжому повітрі та оздоровитися. Але багато хто успішно поєднує релакс з пішими чи велопрогулянками, екскурсіями та трекінгом.

Трускавець

Відпочинок у Трускавці
Відпочинок у Трускавці

Рекреаційний курорт у Львівській області, сюди зручно діставатися і автівкою, і поїздом. Погода у Трускавці у вересні обіцяє бути переважно сухою та сонячною. Середня температура повітря вдень +20-23°С. Окрім лікувальних процедур та прийому мінеральної води, відпустку у Трускавці можна доповнити спа-релаксом, який пропонують місцеві санаторії.

Рекомендуємо зупинитися в готелі пансіонного типу «Соламія»: за 2559 3200 грн ви отримаєте 2 доби відпочинку для двох із триразовим харчуванням. 

Акції
Тур «Карпати-Трускавець» на 7 днів
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
12 акцій

Східниця

Ще один улюблений багатьма бальнеологічний курорт Львівської області, який називають «українською Швейцарією» завдяки навколишній красі та чистоті. Зі Східниці стартує величезна кількість екскурсій: у Тустань, на Скелі Довбуша, водоспади, до Львова, Дрогобича.

Де зупинитись на курорті Східниця ?

«Вілла Ігнатьєва»: 2 дні проживання для одного за 1248 1560 грн – з дворазовим харчуванням, релаксом у сауні на дровах (1 година), відвідуванням соляної кімнати, грою у більярд та настільний теніс, заняттями у спортивній кімнаті та користуванням бюветом з мінеральними водами.

«Villa Grand» – гарний готель з басейном, рестораном і чудовим видом на гори. У вартість 1920 2400 грн входять 2 доби відпочинку для одного зі сніданками, більярдом та доставкою мінеральних вод. 

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Villa Grand»
Східниця (Львівська область), Галицького вулиця, 26
-20%
2200 грн
1760.0 грн
Показати всі
8 акцій

Поляна

До Поляни можна доїхати як машиною, так і залізничним транспортом з будь-якої точки України. Доїжджаєте Ужгородським потягом до Сваляви та трансфером до Поляни. Вибираючи цей напрямок, обов’язково скористайтеся нагодою побувати на екскурсіях в Ужгородському замку, замку Паланок, на озері Синевир.

Бронюйте номери ?? 

«Чорна скеля»: 2 доби проживання для двох за 4499 6000 грн – зі сніданками, плаванням у басейні (великому, середньому чи дитячому), релаксом у спа-зоні (хаммам, джакузі), орендою альтанки та мангалу, настільним тенісом.

Акції
Від 3 ночей в квітні зі SPA у «VitaPark Поляна»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
7818 грн
6645.0 грн
Від 3 ночей в травні з харчуванням у «VitaPark»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
8412 грн
7149.0 грн
Показати всі
7 акцій

Читайте також:
? Оздоровчий курорт Східниця
? Що подивитися у Трускавці
? Свалява – родовище води «Поляна Квасова»  

Заміський відпочинок

Коли немає можливості або часу їхати за сотні кілометрів, але відпочити та розслабитися дуже хочеться, на допомогу прийдуть затишні заміські готелі. Влаштуйте собі невеликий вікенд на пару-трійку днів десь за містом – це буде компромісний варіант: і відпочити зможете, і далеко їхати не доведеться.

Заміський відпочинок у вересні
Заміський відпочинок у вересні

А ми розповімо, де можна почерпнути заряд енергії та бадьорості ??

«Krakow» (Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 735 995 грн з усіма зручностями та знижкою 20% на меню ресторану в якості бонусу.  

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Київська область): 1 день проживання для двох за 4549 6500 грн – зі сніданками за системою «шведський стіл», спа-релаксом (басейни, парні), спелеотерапією, заняттями у фітнес-центрі. 

«Вишеград» (Вишгород, під Києвом): 1 доба проживання для двох за 2159 2700 грн – зі сніданками, відвідуванням спа-комплексу (басейн з морською водою, хаммам, джакузі, сауна). 

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Читайте також:
? Де відпочити з дітьми під Києвом
? Кращі комплекси з басейном у Києві та області
? Де посмажити шашлики у Києві та за містом
? Пляжі Києва та області
? Кращі фотолокації у Києві та області

Відпустка біля моря

На узбережжі Чорного моря в перший місяць осені настає оксамитовий сезон: температура тримається на позначці близько +23°С, вже немає виснажуючої спеки, а вечорами і вранці виразно відчувається подих майбутніх холодів. На жаль, у морі купатись не вийде – з міркувань безпеки пляжний відпочинок заборонений. Але можна зупинитися в одному з готелів Одеси, колоритного міста, в якому крім пляжів є ще багато чого цікавого. 

Відпочинок в Одесі
Відпочинок в Одесі
Акції
Від 3 ночей влітку на базі «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-24%
2580 грн
2059.0 грн
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
6 акцій

Навіть не маючи можливості купатися, ви зможете добре провести час у Перлині. Захоплюючі екскурсії центром міста, аквапарки, гастрономічні радощі в місцевих ресторанах та кафе, чарівне звучання музики в Оперному – це та багато іншого може запропонувати Одеса у вересні. До того ж якщо дуже хочеться «попляжитися», ви завжди можете зупинитися в готелі з басейном. Вид на море навіть здалеку і насичений сіллю та йодом бриз піднімуть настрій, додадуть бадьорості та зарядять енергією на кілька місяців уперед.

Поруч із Одесою є спокійні чорноморські курорти, наприклад, Коблево, Затока, де теж можна класно відпочити з виїздами на екскурсії до Одеси. Близькість моря, чисте тепле повітря, аквапарк, кафешки – ідеальний набір для відпустки в оксамитовий сезон.

Де можна зупинитися ??

«Міраж»: 3 доби відпочинку на двох за 1439 1800 грн з усіма необхідними зручностями.   

«Del Mar»: 2 дні проживання для двох за 2239 2800 грн – з користуванням спільною кухнею та орендою барбекю. 

Акції
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Від 3 ночей влітку на базі «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-24%
2580 грн
2059.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
? Пам’ятки та розваги Одеси
? Кращі фотолокації Одеси
? Куди сходити з дитиною в Одесі
? Чим зайнятися у Коблеві
? Куди поїхати на море в Україні 

А де б ви хотіли відпочити у вересні? Діліться у коментарях ?

1 коментар
  • Наталья

    Обзор шикарен! Хочу поехать в Закарпатье, насладиться природой и местным спа – полный релакс! Водопады, озера, лес и горы…И недорогие отели в сентябре.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *