Де в Києві пограти в пейнтбол: топ 9 клубів

Втомилися від офісу, телефонних дзвінків, одноманітних буднів і не менш нудних вихідних? Хочете додати в життя яскравих фарб – легко! Пейнтбол – це той варіант активного відпочинку, який припаде до смаку всім – від брутальних хлопців до тендітних дівчат і школярів. Азартні, захоплюючі батли – частіше на природі, в лісі, але іноді і в закритому приміщенні – гарантований адреналін, веселощі і антистрес. А для тих, хто захопився пейнтболом по-дорослому – це спосіб життя і можливість тримати себе у відмінній формі. BlogPokuponTeam дізналася, де в Києві і передмісті можна грати в пейнтбол дешевше – зі знижкою до 70%.

Пейнтбол – це активна командна гра з використанням імітації зброї (маркера), що стріляє кульками з фарбою. А ще це класна ідея для:

1. Тімбілдінга або корпоративу.
2. Активного відпочинку на природі з родиною і друзями.
3. Святкування дитячого дня народження.
4. Зняття стресу і негативу.
5. Розвитку логіки і навичок орієнтування на місцевості.

«Ведмеді» («Медведи»)

Пейнтбольний клуб «Ведмеді» може похвалитися найбільшим майданчиком в Києві – «Близький кордон», з освітленням для гри в нічний час. Є критий павільйон з оригінальними формами будівель і спеціальний майданчик в стилі Майнкрафт для дітей до 12 років. З якого віку можна грати в пейнтбол? Все залежить від фізичних можливостей дитини та її здатності розуміти суть гри і правила безпеки на майданчику.  В основному, у віці 7-10 років діти цілком можуть грати не гірше за дорослих.

У вартість включено все необхідне для гри в пейнтбол:

  • Оренда майданчика.
  • Маркер і 200 куль для кожного гравця.
  • Оренда захисної маски, жилета і камуфляжу.
  • Інструктаж.
  • Суддівство.
  • Заправка повітрям.
Клуб «Ведмеді»
Клуб «Ведмеді»
Клуб «Ведмеді»

На території є альтанки для відпочинку з мангалом і зручними столами – після гри протягом години ними можна скористатися безкоштовно, відпочити і перекусити.  Подальше перебування в зоні відпочинку оплачується додатково.

Клуб «Ведмеді», зона відпочинку
Клуб «Ведмеді», зона відпочинку

Адреса: Київ, бульвар Вернадського, 32 (ст. М. Академмістечко).
Вартість гри у пейнтбол: для команди з 6 осіб по буднях – 2100 грн, але зі знижкою до 30% від Покупона дешевше – 1575 грн.

«Партизан»

«Партизан» – клуб любителів активного відпочинку, в якому всі бажаючі можуть пограти в пейнтбол – вдень і вночі, в будь-яку пору року. Одна з локацій розташована на Трухановому острові, але можна також влаштувати виїзний турнір.

Від гри в захваті і дорослі, і діти, це відмінний антистрес і можливість відпочити на свіжому повітрі. На вибір гравцям даються різні сценарії гри і відповідно її основні цілі та завдання. Особливі вміння і навички не потрібні, тільки ваш азарт і воля до перемоги  – все інше надасть клуб. У вартість динамічної командної гри входить:

  • Оренда майданчика.
  • Маркер і 200 куль для кожного гравця.
  • Маска, камуфляжна форма.
  • Інструктаж.
  • Суддівство.
«Партизан»
«Партизан»

На додаток до гри в пейнтбол, на території клубу «Партизан» можна відпочити в затишних альтанках, відзначити день народження або корпоратив.  

«Партизан», зона відпочинку
«Партизан», зона відпочинку

Адреса: Київ, Труханів острів.
Вартість гри в пейнтбол: для команди з 6 осіб по буднях – 2100 грн, але зі знижкою до 30% від Покупона дешевше – 1575 грн.

«Мрія»

Баггі центр «Мрія» – клуб активного відпочинку в 15 км від Києва, по Житомирській трасі. Тут можна пограти в звичайний пейнтбол, а також влаштувати битву за ексклюзивною програмою – пейнтбол на баггі. Подвійний екстрим набагато крутіше стандартної гри: вам доводиться об’їжджати перешкоди, ховати свій екіпаж в укриття і звичайно прямо на ходу маркувати баггі команди-суперника!

Баггі центр «Мрія»
Баггі центр «Мрія»

Крім пейнтболу, є звичайний прокат баггі і квадроциклів, тир для тренувань зі стрільби з пневматичної гвинтівки та пістолета, лука і арбалета. Розваги можна доповнити посиденьками в комфортній зоні відпочинку з шашликами, барбекю і коптильнею. Для дітей є гойдалки, тарзанка, поле для міні-футболу – приходьте розважатися всією сім’єю!

Баггі центр «Мрія»
Баггі центр «Мрія»

Адреса: с. Мрія, Садова вулиця, 1 (Житомирська траса, 28 км).
Скільки коштує: 1 година гри в пейнтбол з прокатом 2 баггі – 3600 грн, а зі знижкою 23% від Покупона дешевше – 2750 грн (плюс 460 грн з людини – екіпірування та пейнтбольний маркер на 200 пострілів).

«Експрес»

«Експрес» – центр спортивного пейнтболу в Києві. Ігри в пейнтбол та лазертаг проходять в закритому приміщенні, в спеціально обладнаних залах – цілодобово, навіть вночі! Гравцям надається професійна екіпіровка. У клуб можна приходити на регулярні тренування і грати з професіоналами пейнтболу. А ще «Експрес» – відмінне місце, де можна драйвово відзначити день народження або провести корпоратив, не виїжджаючи з Києва. Є можливість грати в дитячий пейнтбол – вік малюків з 5 років.

«Експрес»
«Експрес»

Адреса: Київ, Євгена Маланюка вулиця, 101Б (ст. М. Лівобережна).
Ціни:

  • пейнтбол для команди з 8 чоловік по буднях (100 куль на людину) – 1600 грн, але зі знижкою до 65% від Покупона дешевше – 559 грн;
  • лазертаг, 30 хвилин гри в будній день для компанії до 10 осіб – 1600 грн, але зі знижкою до 55% від Покупона дешевше – 799 грн.

«For.Rest»

«For.Rest» – пейнтбольний клуб у Вишгороді, недалеко від Києва (10 км від ст. м. Героїв Дніпра, 15 км від м. Оболонь, 22 км від м. Академмістечко, 22 км від Троєщини). Це відмінне місце відпочинку для команди активних любителів адреналіну. Тут велика відкрита територія, прямо в лісі, з різноманітними варіантами маршрутів і оригінальним реквізитом. У вартість гри в пейнтбол стандартно входить:

  • Комплект екіпіровки.
  • 100 куль кожному гравцеві.
  • Готовий до бою маркер.
  • Досвідчений інструктаж і суддівство.

За додаткову плату можна докупити кулі, гранати, додати спецефекти у вигляді диму.  На території є комфортна альтанка для пікніка, працює професійний фотограф. До речі, можете самі замовити виїзну фотосесію на Покупоні – вийде дешевше.

Замовляйте відпочинок під Києвом зі знижками до 60% від Покупона – проживання в заміських готелях з лазнею і риболовлею

«For.Rest»
«For.Rest»
«For.Rest»
«For.Rest»

Адреса: Вишгород, вул.  Кургузова, 12.
Ціна: гра для команди з 6 чоловік в будь-який день тижня – 1200 грн, але зі знижкою 70% від Покупона дешевше – 399 грн.

«Ganz»

Пейнтбольний клуб «Ganz» розташований на ВДНГ, в місці сімейного відпочинку і розваг, біля павільйону №21. Збирайте команду і приходьте грати в пейнтбол або лазертаг, на свіжому повітрі або в приміщенні. Це відмінна можливість розкрити в собі талант тактика і стратега, вдосталь повеселитися і зробити зачотні фото :)

«Ganz»
«Ganz»

Адреса: Київ, пр. Глушкова 1, ВДНГ, павільйон 21.
Ціна: 1 година гри для 1 людини (200 куль)  – 350 грн (Пн-Чт) або 400 грн (Пт-Нд).

«Planeta»

«Planeta» – пейнтбольний клуб в Києві. Тут, на території спортивної ігрового майданчика в Гідропарку, організовують і проводять бої для спортсменів міжнародного рівня і звичайних любителів пейнтболу. Це відмінне місце для корпоративів, тімбілдінга з масштабними баттламі для 100 і більше гравців.

Поруч ви знайдете також кінний клуб «Скіф» і банний комплекс «Підкова», де можна покататися верхи і попаритися зі знижкою від Покупона.

«Planeta»
«Planeta»

Адреса: Київ, о. Венеціанський (5-7 хвилин від м. Гідропарк).
Ціна: гра в пейнтбол для 1 людини (200 куль) – 360 грн (будні) або 400 грн (вихідні та свята).

«Гепард»

Пейнтбольний клуб «Гепард» – це широкий спектр послуг в сфері активного дозвілля.  Для гри в пейнтбол, лазертаг, арчері-таг (лучні бої) та інших заходів передбачено 9 відкритих ігрових майданчиків і 1 крите приміщення для екстрім-баттлів.

У вартість гри в пейнтбол входить:

  • Інструктаж.
  • Оренда камуфляжу, маски, маркера (або легкого помпового маркера для дітей).
  • Інструктор і суддя на час гри.
  • Заправка маркера повітрям.
  • Можливість зіграти на відкритих майданчиках клубу.
Клуб «Гепард»
Клуб «Гепард»
Клуб «Гепард»: дитячий пейнтбол
Клуб «Гепард»: дитячий пейнтбол

Адреса: Київ, проспект Перемоги, 139 (м. Житомирська).
Ціна: гра в пейнтбол для 1 людини (дорослий і дитячий для дітей 6-12 років) – 200 грн. Кулі оплачуються окремо, 100 грн за 100 шт.

«Гіперіон»

«Гіперіон» – клуб активного відпочинку в центрі Києва, зі скалодромом, батутами, X-Park, приміщенням для лазертаг і великим критим майданчиком для гри в пейнтбол.  Площа 35х30 м, надувні укриття, ковролінове покриття, хороше освітлення – все це дозволяє проводити крім аматорських ігор ще й спортивні змагання під егідою Федерації пейнтболу України.

«Гіперіон»
«Гіперіон»

Адреса: Київ, вул.  Кирилівська, 46 (м.Тараса Шевченка).
Ціни. Дорослий пейнтбол для 1 людини (300-500 куль): Пн-Чт – 400-550 грн, Пт-Нд – 450-600 грн. Дитячий пейнтбол, 500 куль на людину: Пн-Чт – 500 грн, Пт-Нд – 550 грн.

Читайте також:

Де в Києві посмажити шашлики

Найкращі місця для риболовлі в Києві і області

Куди поїхати на вихідні з Києва

Захоплююча гра в пейнтбол – можливість потренувати своє тіло, відпочити морально і відчути шквал позитивних емоцій, веселощів і драйву. Збирайте команду, грайте із задоволенням і діліться враженнями в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *