Модна форма нігтів 2024: яка в тренді і як правильно вибрати

Модна форма нігтів 2024: яка в тренді і як правильно вибрати

Стильні нігті 2024 – це не тільки про колір та нові дизайни манікюру, а й про модну форму. Та крім моди є ще й особливості нігтьової пластини, якій пасуватиме щось зовсім інше. BlogPokuponTeam зібрала найпопулярніші модні форми нігтів у 2024 році з фото та рекомендаціями щодо вибору відповідного вашим пальчикам варіанту. І пам’ятайте, що з Покупон ви завжди можете зробити стильний манікюр, педикюр або наростити нігті зі знижкою до 65%.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Подовжений овал

Прихильницям натурального непомітного манікюру сподобаються нейл-дизайни на нігті у формі видовженого овалу: не зовсім короткої довжини, а трохи відрослі і заокруглені з боків.

Овал — безсмертна класика, якій віддають перевагу більшість жінок у будь-якому віці. Він дуже елегантний і добре поєднується з коротким і середнім манікюром, але якщо у вас занадто широка нігтьова пластина, виглядатиме надто грубо.

Овальні нігті дуже практичні — заокруглені краї менш вразливі до пошкоджень, тому для повсякденного манікюру такий варіант є просто ідеальним.

Форма овал підходить багатьом, але найкраще виглядає на невеликих тонких пальцях, візуально їх подовжуючи і роблячи ще більш витонченими.

Овальна форма нігтів
Овальна форма нігтів
Акції
Знижка до 50% на лазерну епіляцію в «ЛазерОК»
Київ, Золотоворітська вулиця, 8/4
-0%
0 грн
30 грн
Знижка 50% на лазерну епіляцію в «Люменіс»
Київ, Кіото вулиця, 3
-50%
0 грн
35 грн
Показати всі
34 акцій

Форма нігтів мигдаль

Витончені нігтики, м’яко загострені по вільному краю – мигдалеподібна форма манікюру на піку популярності та надає широкі можливості для нейл-дизайну. Ця модна форма справді нагадує мигдальний горіх. Є два основні різновиди мигдалю – закруглена, наближена до овальної, і більш загострена, і обидві вони у тренді цього сезону.

Саме мигдаль – найбільш популярна у 2024 році форма для нарощування. Якщо натуральні нігтики від природи не надто міцні, а дуже кортить зробити модний довгий мигдаль, можна наростити його гелем під шеллак, заощадивши зі знижкою від Покупон.

Форма мигдалю – майже універсальна. Вона підійде під круглу, овальну або квадратну пластину будь-якої ширини з вільним краєм нігтя щонайменше 4-5 мм. Ідеально виглядає на довгих тонких пальцях.

Мигдальна форма нігтів
Мигдальна форма нігтів
Акції
До 5 сеансів антицелюлітного масажу
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-46%
1500 грн
999.0 грн
До 10 сеансів ручного антицелюлітного масажу
Київ, Михайла Ломоносова вулиця, 36А
-68%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
73 акцій

Форма нігтів квадрат

Хоча довгі нігті знову на топових позиціях світу моди, любителькам коротких і середніх нігтиків рано засмучуватися. Форма м’який квадрат залишається актуальною і однією з найбільш затребуваних. Виглядає природно, жіночно і дає широкі можливості для будь-якого дизайну. Куточки нігтів плавно згладжені, а не рівні – класичний квадрат з гострими кутами залишився серед трендів, що пішли у минуле.

М’який квадрат добре виглядає з однотонним покриттям різних кольорів, особливо в пастельних тонах. Любительки класичних дизайнів можуть сміливо вибирати його під френч, а для яскравих образів ідеально підійде модний у 2024 році декор дзеркальною втиркою, фольгою, малюнками, мінімальною кількістю стразів.

На Покупоні завжди є актуальні знижки на манікюр з покриттям гель-лаком до -55% – записуйтесь до майстра, і нехай ваші нігтики завжди будуть чудові.

Форма м’який квадрат підходить всім, у кого не надто широкі нігтьові пластини.

Форма нігтів м’який квадрат
Форма нігтів м’який квадрат
Акції
Знижка на ендосфера-терапію в «Laser Health»
Київ, Хрещатик вулиця, 44
-30%
1450 грн
149.0 грн
До 10 сеансів ендосфера-терапії тіла у «Keep fit»
Київ, Центральна вулиця, 19
-61%
3900 грн
1699.0 грн
Показати всі
11 акцій

Читайте також:
🔷 Модні тренди весна-літо
🔶 7 причин зайнятися йогою
🔷 Як легко схуднути на гречано-кефірній дієті
🔶 Кращі курорти Карпат для відпочинку з дітьми

Балерина (Пуанти)

Тренд на нігті «балерина» у 2024 не зменшує обертів, адже виглядають вони дуже стильно та оригінально. Причина такої назви полягає в тому, що форма візуально повторює контур пуант, тих балетних туфельок — нігті поступово звужуються від основи до верхівки з рівним краєм.

Балерина подібна до мигдалю, тільки без загостреного кінчика, що робить його більш практичним в повсякденному носінні у порівнянні з гострими нігтями. Її часто використовують при нарощуванні, адже вона чудово виглядає на великій та середній довжині, як у нюдових, так і яскравих відтінках. В якості модних дизайнів актуальні дзеркальна втирка, стрази, стемпінг-малюнки.

Форма пуанти – оптимальне рішення для дівчат і жінок з пухкими короткими пальчиками, які потребують візуального видовження. Гармонійно виглядають на вузькій від природи нігтьовій пластині.

Форма нігтів балерина
Форма нігтів балерина
Акції
Ламінування брів у «Flamingo beauty studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-50%
400 грн
229.0 грн
Ламінування брів та вій в «Haimanova Browmaster»
Київ, Басейна вулиця, 9А
-49%
500 грн
299.0 грн
Показати всі
13 акцій

Стилети

Мода циклічна і має властивість повертатися. У 2024 році в тренді знову будуть так звані стилети – гострі, звужені нігті з сильно видовженим ложем. Їх обирають сміливі, екстравагантні, яскраві особистості. Але через особливості форми, яка далека від природної, гострі стилети швидше за все доведеться нарощувати.

Стилети суперово впишуться в готичний стиль, додавши образу «перчинки», але, як і з мигдалем, потрібна обережність з декором. Перш ніж кріпити неймовірну кількість стразів, намистин, ліплення тощо, пам’ятайте, що сама по собі форма вже яскрава і помітна.

Вельми акуратно (не дивлячись на довжину) стилети виглядають з нюдовим однотонним покриттям, в стилі френч з ніжним ажурним дизайном. Такий манікюр актуальний для нареченої.

Що стосується практичності, то зі стилетами треба поводитися делікатно і обережно.  Якщо ви звикли ходити з короткими нігтями, для початку спробуйте наростити першу-другу довжину, щоб звикнути до форми, або менш екстремальну – загострену мигдалеподібну.

Стилети найкраще гармонують із вузькими, тонкими пальчиками. Особливо підходять у тому випадку, якщо у вас коротка нігтьова пластина.

Вибір форми нігтів і виду манікюру – стилети
Вибір форми нігтів і виду манікюру – стилети
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
73 акцій

Круглі нігті

Якщо ви на стороні практичності та природності, м’яка кругла форма нігтів створена для вас. Круглі нігті виглядають жіночно та ніжно, а крім того, дуже зручні, особливо у поєднанні з короткою довжиною.

На круглих нігтиках добре виглядає нюдовий манікюр, пастельні відтінки лаку, яскраві кольори та великі візерунки. Що більша довжина, то ширший простір для дизайну; що коротша, то лаконічнішим він буде.

Найбільше кругла форма пасує дівчатам з короткими пальцями та широкими нігтями, роблячи їх більш витонченими. Круглі нігті середньої довжини візуально витягують пальці, надаючи їм витонченості.

Як вибрати форму нігтів – круглі
Як вибрати форму нігтів – круглі
Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
31 акцій

Читайте також:
🔷 Круті ідеї весняного манікюру
🔶 Як швидко прибрати живіт
🔷 Вітамін D – корисна добавка до раціону
🔶 Кращі доставки суші у Києві

А якій формі нігтів віддаєте перевагу ви? Дотримуєтеся трендів та моди чи носите те, що подобається виключно вам? Діліться у коментарях 😉

1 коментар
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *