Куди сходити в Одесі 22-23 лютого: топ ідей для ульотних вихідних

Незабаром вихідні, і якщо ви хочете, щоб вони пройшли якомога краще, варто почати планувати своє дозвілля на ці дні вже зараз. І, звісно ж, у повітрі носиться стільки ідей, що очі розбігаються, і не знаєш, за яку схопитися! Знайомо? Тоді вам сюди!

Редакція Покупона знов приготувала для вас афішу найцікавіших заходів та найвигідніших знижок на 22-23 лютого. Зробіть свій вікенд чарівним :).

Музеї та виставки

Роздивлятись картини та експонати – це «ваше»? Тоді вам на одну з цих виставок. А якщо ви завжди відкриті цьому мовчазному мистецтву, періодично заглядайте на Покупон та тіште себе черговими знижками на відвідування крутих виставок.   

Музей шоколаду

Любов до солодощів потрібно винагороджувати, і ми навіть знаємо, як – походом до знаменитого одеського музею шоколаду, де ми матимете змогу не тільки подивитись на  уміло зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, але й забрати з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі та дітям. 

Умілість роботи майстрів, що створили шоколадні шедеври для музея, вражає

Коли: щоденно з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Музей цікавої науки

Задаватися питаннями про те, за якими законами працює наш Всесвіт, ніколи не пізно. Тож якщо ви цікавитеся фізикою, хімією та механікою небесних тіл, то вам обов’язково слід влаштувати собі екскурсію до Музею цікавої науки, аби дізнатися про щось нове та оновити старі шкільні знання.

Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих
Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4е.
Ціна: від 90 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками – розмаїття звуковідтворюючих апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувались наші батьки, бабусі та дідусі, більш віддалені предки? Саме про це розповість та продемонструє Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок та іншої ретро-техніки, котра була у вжитку протягом минулого століття.

Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!
Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку, Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Парад роботів

Якщо ви напам’ять знаєте три закони робототехніки, не можете жити без наукової фантастики та відчинені до інновацій майбутнього, вам точно треба йти на супер-сучасну виставку роботів, яка підкорює Одесу вже не перший тиждень! На «Параді роботів» на вас чекають більше 50 кіборг-експонатів з різних країн, включаючи Україні, робо-змагання, майстер-класи, зони віртуальної реальності та багато інших розваг! 

Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє
Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: ТОЦ «KADORR», Єкатерининська вулиця, 27/1. 
Ціна: від 210 грн, а знижка від Покупона надає економію до 50% у будні дні та можливість взяти участь у розіграші Iphone 11!  

«КОНСОНАНСИ» Дмитра Величка та Ганни Носенко

Цінувачам сучасного мистецтва прийдеться до смаку виставка незвичайних картин одеських митців і педагогів Дмитра Величка та Ганни Носенко. Експериментальна творчість двох майстрів поєднує у собі яскраві абстрактні форми та образи й красу декоративних пейзажів, змальованих у примітивній, але інтуїтивно зрозумілій манері. Приходьте подивитися унікальну експозицію до Одеського літературного музею.

Одна з картин, що будуть представлені на виставці
Одна з картин, що будуть представлені на виставці

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00, крім понеділка.
Де: Одеський літературний музей, Ланжеронівська вулиця, 2.
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Діти з особливим нетерпінням чекають на вихідні, тому що саме в ці чудові дні можна не думати про школу та заняття. Не розчаруйте свою дитину і подаруйте їй захоплююче дозвілля. А ще більше варіантів дитячих розваг за знижками ви знайдете на нашому сайті. 

Розваги у центрі «Волшебный мир» 

Дітям потрібен активний відпочинок: він дає їм змогу забути про тривоги шкільних буднів, відволіктися від думок про домашнє завдання та просто весело провести час. «Волшебный мир» створено спеціально для того, аби кожна дитина – як маленький дошкільки, так і підліток – могла за кілька годин отримати тижневу дозу серотоніна.

В центрі «Волшебный мир» діти отримують цілу порцію щастя
В центрі «Волшебный мир» діти отримують цілу порцію щастя

Коли: вт-чт з 15:00 до 20:00, пт з 15:00 до 21:00, сб-нд з 11:00 до 21:00.
Де: ТРК «Волшебный мир», Совіньйон, Зіркова вулиця, 46. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 60% дешевше! 

Прогулянка на коні

Мало яка дитина не мріє прокотитися на коні та відчути себе героєм чи героїнею пригодницького фільму. Саме час приміряти на себе роль чарівної феї та втілити її мрію у реальність: чимало які одеські кінні клуби пропонують послуги навчання їзді верхи, кінної прогулянки з інструктором і навіть тематичних фотосесій на конях. Не упустіть казкову можливість та обов’язково скористайтесь однією зі знижок на Покупоні.

Для дітей спілкування з конями – не тільки весела розвага, а щось на кшталт сеансу психотерапії
Для дітей спілкування з конями – не тільки весела розвага, а щось на кшталт сеансу психотерапії

Кав’ярня з рептиліями

Якщо ваша дитина цікавиться не тільки крупними тваринами на кшталт тигрів та жирафів, але й холоднокровними звірятками, неодмінно відвідайте кав’ярню з рептиліями. Там ви не тільки зможете випити смачної кави або чаю та перекусити, але й поспілкуватися з дивовижними представниками тваринного світу, а ваше чадо – задовольнити свої дослідницькі потреби та дізнатись щось нове про братів наших менших :).

Відвідувачів кав’ярні з рептиліями чекає велике розмаїття симпатичних холоднокровних
Відвідувачів кав’ярні з рептиліями чекає велике розмаїття симпатичних холоднокровних

Коли: вт-чт, сб-нд – з 11:00 до 20:00, пт – з 11:00 до 19:00, пн – вихідний.
Де: Кав’ярня з рептиліями «Rept&coffe club», Ніжинська вулиця, 58.  
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! Дітям до 6 років – безкоштовно.

Шоу «Єдина Планета» від «Немо» 

Складно знайти дитину чи підлітка, який не прийшов би у захват від шоу з дельфінами та іншими морськими тваринами. Якщо у вас і ваших дітей завмирає серце, коли бачите прекрасних водних мешканців, ви полюбляєте природу та вважаєте, що створення яскравих та красивих шоу – це краще, що може статися у стосунках людей і тварин, то вам обов’язково слід відвідати дельфінарій «Немо» та побачити власними очима дивовижну програму «Єдина планета».  

Ласкаво просимо на супер-шоу у дельфінарії «Немо»
Ласкаво просимо на супер-шоу у дельфінарії «Немо» 

Коли: 22-23 лютого о 12:00, 15:00 та 18:00.
Де: Дельфінарій «Немо», Ланжерон пляж, 25. 
Ціна: від 300 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Вистава «Дюймовочка»

Зустрічайте казку, що запала в душу багатьом поколінням дітей, на підмостках Лялькового театру. Вас та ваших чад очікує добра й світла атмосфера, повчальний сюжет, добре знайомі й такі рідні персонажі, і все це – у чудових декораціях та у виконанні красивих ляльок, що ними керують талановиті актори.

Вистава вразить дітей яскравістю та захопливим сюжетом

Коли: 22 лютого об 11:00.
Де: Одеський обласний театр ляльок, Пастера улица, 15.
Цена: от 100 грн. 

Що подитивися у кіно

Ну і, звісно, які ж вихідні без походу до кінотеатру? Тим більше, що зараз у прокаті стільки цікавих фільмів, а на Покупоні – круті знижки на квитки у кіно

«Їжак Сонік» 

Дитячий фільм, який сподобається і дорослим, чого тільки вартує Джим Керрі в ролі головного злодія. Сонік – прибулець з іншої планети, який знаходить нових друзів, адже без них ми нікуди, а вже протягом сюжету потрапляє у потішні халепи та перемагає зло.  

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Пухнасті бешкетники» 

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, щоправда, трохи бешкетною і зовсім вже невгамовною. Страждають від її характеру й друзі й оточуючі, але тільки зовсім не жаліються, адже пригоди виходять ну просто приголомшливі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Поклик пращурів»

Мандрівки з друзями – іноді довжиною у життя. Цей фільм – про неймовірну дружбу самотньої людини та вірного пса, які разом зустрічають радощі та біди.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Перекладачі»

Один бестселер та 9 перекладачів – гра почалась. Чи вартує шедевр світової літератури зламаних людських доль або у сучасному світі гроші стали дорожчі за мораль.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Особливі» 12+

Доброта – гарна справа, тільки от чи можемо ми залишатися однаково добрими для всіх, чи бувають люди, яких ми намагаємось не помічати. Питання інклюзивності зараз на піці популярності, а фільм «Особливі» висвітлює їх під новим кутом. Що потрібно особливим людям, чому ми повинні бути терплячими по відношенню до них та як почати звертати увагу на їхні проблеми. 

Прем’єра в Україні ㅡ  6 лютого.

«Ланцюг вбивств»

Що пов’язує людей? Доля? Злий випадок? Свідомий вибір? Останнє є не завжди, і ми б’ємось з коловоротом неймовірних подій, в які нас кидає світ. «Ланцюг вбивств» саме про це, та про те, що ми завжди плоди своїх діянь.   

Афіша нового фільма з Ніколасом Кейджем, що вийде у прокат 20 лютого

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Річард Джуелл» 16+

Благими намірами… Річард Джуелл відомий як людина, котра врятувала тисячі життів – безсумнівно герой. Але його героїзм має й зворотній бік – йому довелося доводити свою невинність перед всією Америкою. Наскільки це йому вдалося – судіть самі. 

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Острів фантазій» 16+

А що, якщо ваша мрія, будь-яка, виповниться? До чого це призведе? У фільмі показано історію про те, що іноді власних фантазій треба боятися, коли вони збуваються трохи не так, як ви планували. Занурьтесь в атмосферу крутого екшена на тлі дивовижних краєвидів та замисліться, раптом не всі мрії варто втілювати.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гретель і Гензель» 16+

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими та добрими казкарями, і, якщо замислитись, то їхні «Гретель і Гензель» – це хорор, від якого холоне кров. Дивіться та насолоджуйтесь фантастичними спецефектами та грою акторів. 

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Джентльмени» 16+

Культовий Гай Річі тішить новим крутим фільмом, тож не пропустіть. Крутий екшен, яскрава музика та неймовірний сюжет – тільки мала частина задоволення від «Джентльменів». Вас потішить зірковий акторський склад та захоплюючий сюжет. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гола правда» 16+

Готові до справжнього гумору? Тоді уперед – на український фільм «Гола правда». Помірно вульгарний та над міру смішний, він допоможе подивитись під новим кутом на питання дружби, стосунків та щирості. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Правдива історія про банду Келлі» 18+

Кривавий злодій чи принциповий Робін Гуд – розберіться в одній з найжорстокіших історій Австралії власноруч, а ще насолодіться крутою грою акторів та захоплюючими поворотами сюжету фільма.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» 18+

Навіть якщо ти божевільна подружка супер-злодія, коли ви розстаєтеся, ти стаєш звичайною дівчиною – робиш нову стрижку та сумно блукаєш барами. Але неприємнощі в тебе можуть бути ексклюзивними, тож доведеться Харлі Квін взяти себе в руки та об’єднати групу таких самих божевільних навколо себе, щоб боротися за своє життя, весело та відчайдушно, як вміє тільки вона. Не пропустіть видовищний бойовик з реальності DC.

Прем’єра в Україні ㅡ 6 лютого.   

Театральні анонси

Театральну виставу складніше «перетравити», ніж голівудський кіноблокбастер, але тим вона і цінніша: саме жива гра акторів вчить нас більш вдумливо проживати сюжет та почуття героїв, чиє життя розгортається просто перед нами, на сцені. 

«Ілюзії»  

Філософська історія, що розповідає про дві американські сімейні пари, в житті яких несподівано настає «момент істини»: всі ілюзії, старанно збудовані раніше, руйнуються ураз, і стає незрозуміло, де правда, а де фальш. Вистава наводить на глибокі роздуми та при уважному перегляді виявляється не таким трагічним, як могло б здатися.   

Спектакль «Ілюзії» – філософія, втілена на сцені
Спектакль «Ілюзії» – філософія, втілена на сцені 

Коли: 26 січня о 19:00.
Де: Театр на Чайной, Маразліївська вулиця, 34А.
Ціна: від 40 грн.    

Вистава «Женитьба» 

Режисер чергової вистави за комедією Гоголя Іван Уривський не шукає легких шляхів, завляючи про те, що його бачення докорінно відрізняється від бачення інших режисерів, котрі бралися за цей твір. Ми не можемо розкрити всі таємниці нового прочитання класики талановитим одеським режисером, тож просто радимо побачити виставу власними очима – на вас чекає дійсно щось несподіване!

Творчий підхід Івана Уривського відрізняється новизною та свіжістю погляду на режисуру класики
Творчий підхід Івана Уривського відрізняється новизною та свіжістю погляду на режисуру класики

Коли: 22 лютого о 20:00.
Де: Театральний простір «ТЕО», Військовий узвіз, 18. 
Ціна: від 100 грн.

Бал на честь короля

23 лютого на сцені Одеського театру музкомедії на вас чекає не просто вистава, а справжня феєрія, присвячена пам’яті Майстра – Михайла Водяного, який саме й подарував своє ім’я одній з найпопулярніших сцен міста. Протягом вистави артисти постануть перед вами в найвпізнаваніших образах, втілених колись славетним актором: Мішки Япончика, Попандопуло, Яшки Буксира тощо. Не пропустіть!

Одна з промо-світлин до вистави, присвяченої пам'яті Михайла Водяного
Одна з промо-світлин до вистави, присвяченої пам’яті Михайла Водяного

Коли: 23 лютого о 16:00.
Де: Одеський академічний театр музичної комедії, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна: від 40 грн.

І не забувайте слідкувати за оновленнями акцій на квитки до театрів, аби мати можливість не просто насолодитися сценічним дійством, але зробити це з приємною знижкою від Покупона :).

Жива музика

Музика – це магія, яка робить наше життя прекраснішим. Звісно, у всіх своїсмаки: комусь до вподоби класика, комусь – рок, комусь – блюз, але всі ці стилі об’єднує одне – вживу вони звучать краще, ніж у записі.

Абонемент №14

Нагадують про вічне і перенесуть в інші епохи вишукані мелодії ранньої європейської музики, які пролунають в субботній вечір у Великій залі школи ім. П. Столярського. Ви будете зачаровані звучанням голосів трьох обдарованих вокалістів, а також музичних інструментів, без яких неможливо уявити класичну старовинну музику: лютні, барочної гітари, укулеле, скрипки, віолончелі та перкусії.  

Славетна музична школа імені П.С. Столярського
Славетна музична школа імені П.С. Столярського

Коли: 22 лютого о 19:00.
Де: Музична школа-інтернат імені професора П.С. Столярського, Єкатерининська площа, 1.
Ціна: від 50 грн. 

Rock Symphony

Що може бути крутіше, ніж почути улюблені рок-хіти наживо у виконанні симфонічного оркестра, міцного хора та рок-бенда? Незабутні враження та океан позитивної енергетики – ось що чекає на тих, хто не упустить заповітні квитки та прийде на запальний концерт талановитих одеських музикантів :).

Афіша свіжого концерту Rock Symphony

Коли: 22 лютого о 19:00.
Де: Одеський академічний театр музичної комедії, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна: від 300 грн. 

Nastya Neru and Band: Jazz, Soul, Blues

Доки зима у своїх правах, саме час зігріти себе у холодний лютневий вечір гарячими джазовими мотивами. У виконанні неймовірно чуттєвих і в той же час сильних за звучанням Nastya Neru & band ви почуєте кавери на пісні Емі Уайнхаус, Кристини Агілери, Елли Фіцджеральд, Леді Гаги, Аріани Гранде та інших виконавиць. Не пропустіть одну з найспекотніших подій місяця!

Афіша джазового концерту в Urban Music Hall 

Коли: 22 лютого о 19:00.
Де: Urban Music Hall, Рішельєвська вулиця, 33.
Ціна: 150 грн. 

Програма для дорослих

Після театру, кіно чи концерта не обов’язково треба відразу йти додому, якщо можна продовжити відпочинок. Даруємо вам круті ідеї для дозвілля на вікенді та наполегливо радимо поцікавитись, які ще акційні пропозиції підготували для вас «постачальники» розваг на Покупоні ;). 

Ковзанка

Доки надворі зима, підкорення льоду на кращих ковзанках міста залишається актуальною забавою для дітей та дорослих. Тож збирайте сім’ю, беріть дітей та йдіть дружньою компанією веселитися на ковзанку! А якщо ви чи ваше чадо не впевнені у своїх силах, ніколи не каталися на ковзанах та боїтеся, що нічого не вийде, не радимо передчасно опускати руки. Краще ознайомтеся з головними принципами ковзання по льоду у нашій інструкції з катання для новачків :).

Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією
Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією

Коли: щоденно.
Де: на Spartak ice club або Ice Age з приємною знижкою 50%,  чи на будь-якій іншій ковзанці Одеси
Ціна: від 80 грн.

Боулінг

Ще один відмінний спосіб і розважитись, і розім’ятися – сходити дружньою веселою компанією до боулінг-клубу та влаштувати там мега-веселі змагання. Важко порівняти з чимось ще те саме відчуття, коли бачиш, як твій шар збиває відразу всі чи більшість кегель :). А ще більш приємним та радісним стане ваше дозвілля, якщо ви не забудете стежити за оновленнями акцій на боулінг та більярд на Покупоні.

Боулінг – прекрасний вибір як для парної, так і для командної гри

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини
Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини

Вечірка GAYAZOV$ BROTHER$

Давно мрієте добряче відірватися на танцполі під запальну музику? Приходьте на гарячу хіп-хоп вечірку до Палладіуму, де для вас співатимуть GAYAZOV$ BROTHER$ – круті хлопці, молоді, але такі, що зуміли стати популярними та впізнаваними. Занурьтеся в атмосферу гучної музики, миготливих різнокольорових вогнів та ульотних коктейлів ;).

На вечірці буде гаряче – GAYAZOV$ BROTHER$ покажуть справжній клас
На вечірці буде гаряче – GAYAZOV$ BROTHER$ покажуть справжній клас

Коли: 22 лютого о 23:00.
Де: Клуб «Palladium», Італійський бульвар, 4.
Ціна: від 150 грн.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)
Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

Таки куди ві підете на цих вихідних? Діліться планами та ідеями в коментарях :).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *