Все буде Україна: вигравай відпочинок і пальне від Покупон та WOG

Покупон Wog

Мандрівки, заправка авто – що спільного між цими речами? Вірно – любов до подорожей, бажання відпочити з близькими і рідними, подарувати дітям незабутні канікули десь у Карпатах чи за містом, пізнати всі красоти своєї рідної Батьківщини. Єдиний в Україні маркетплейс послуг зі знижками Покупон та одна з найбільших мереж АЗК WOG дарують шикарну можливість виграти відпочинок у Буковелі та пальне для подорожей вашою автівкою? в рамках акції «Все буде Україна!».

?? Що потрібно для участі в акції

Щоб стати учасником акції «Все буде Україна!» від Покупон та WOG, здійсніть покупку будь-якої акції на сайті Покупон на суму від 200 грн у період з 01.09.2022 до 10.10.2022 включно. Це краще робити з особистого кабінету після авторизації на Покупоні – так кожна ваша покупка автоматично фіксується за вашим персональним кодом і виключає будь-які помилки при визначенні переможця.

Кожна додаткова покупка на суму від 200 грн впродовж дії акції з 01.09.2022 по 10.10.2022 включно підвищує шанси на перемогу. 

Переможців оберемо 11.10.2022  за допомогою ресурсу random.org. Результат буде оголошено у Facebook і Telegram Покупону.

? Умови акції від Pokupon & WOG

  • Участниками «Все буде Україна!» від Покупон та WOG можуть бути повнолітні дієздатні громадяни України, які зареєстровані на сайті Pokupon.ua і яким виповнилося на момент купівлі 18 років.
  • Заборонено приймати участь в акції співробітникам компанії-організатора та їх родичам.
  • Акція проходить на території України, за винятком тимчасово окупованих зон.
  • Участь обмежено дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.
  • Період проведення Акції – з 00:00:01 01.09.2022 року по 23:59:59 10.10.2022 року включно.

? Акційні подарунки «Все буде Україна!»

11 жовтня 2022 року серед учасників Акції буде визначено три переможця, які отримають:

  1. ? Перше місце – сертифікат на відпочинок для двох у готелі «Mardan Palace SPA Resort 4*» 5 днів/4 ночі, у номері категорії делюкс, яким можна скористатися (заїхати) до 15.12.2022 року. Окрім проживання по сертифікату ви отримуєте: сніданки за системою «шведський стіл» для двох; безлімітне відвідування SPA-центру із сауною на дровах, римською парною, соляною кімнатою, хамамом, басейном, джакузі для двох; користування тренажерним залом, дитячою кімнатою, зоною відпочинку з каміном в холі, барбекю та мангалом (зі своїм вугіллям).
  2. ?? Другий і третій переможці отримують по 30 літрів якісного пального ? –  будь-якого виду з представленого асортименту в мережі АЗК WOG ⛽️. 

Більше про умови і деталі Акції можна дізнатися на сторінці з офіційними правилами.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *