Чим зайнятися в Одесі 5-16 серпня: куди сходити, де відпочити і розважитися

Одесса с высоты

До кінця літа залишилося всього нічого, а це значить, що чим ближче до вересня, тим яскравіше повинен бути відпочинок! На найближчі вихідні одеські афіші обіцяють супер-бум крутих івентів, які не варто пропускати. А редакція Покупону, зі свого боку, теж підготувала цілий список крутих пропозицій з відмінними знижками, від яких неможливо відмовитися. Черпайте ідеї, економте приємні бонуси, і кайфового вам вікенду!

Музеї, виставки та екскурсії

Любителям культурного дозвілля припаде до душі можливість відвідати круті виставки. Тим більше, що в Одесі є багато різних, ще й зі знижками Покупона!

Будинок Блещунова

Для любителів старовини і екзотики завжди відкриті двері Одеського муніципального музею особистих колекцій імені О.В. Блещунова. Музей був створений і переданий місту Олександром Блещуновим у 1989 році. Експозиція складається з предметів декоративно-прикладного мистецтва, які збиралися колишнім господарем квартири по всьому світу. Від великої кількості антикваріату розбігаються очі: тут вам і перські килими, і колекція жіночих віял, і китайський фарфор, і золотофонні ікони, і багато чого іншого! Відкрийте для себе світ вишуканого антикваріату і культурної одеської спадщини – й нехай час застигне для вас на пару годин.

Будинок Блещунова

Коли: всі дні з 10:30 до 17:30, крім середи.
Де: Одеський муніципальний музей особистих колекцій ім. О.В. Блещунова, Польська вулиця, 19.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупону – дешевше на 50%!

Музей шоколаду

Любов до солодощів повинна винагороджуватися, і ми навіть знаємо як – походом до знаменитого одеського музею шоколаду. Розраховуйте не тільки подивитися на майстерно зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, а й прикупити з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі і дітям.

Музей шоколаду

Коли: щодня з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупону – дешевше на 50%!

Музей цікавої науки

Поміркувати над деякими питаннями про те, за якими законами працює Всесвіт, ніколи не пізно. Тож якщо ви цікавитеся фізикою, хімією і механікою небесних тіл, то вам обов’язково варто влаштувати собі екскурсію до Музею цікавої науки, дізнатися щось нове і оновити шкільні знання.

Музей цікавої науки

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4-е.
Ціна: від 180 грн, зі знижкою від Покупону – дешевше на 40%!

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками – різноманітність звуковідтворювальних апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувалися наші батьки, бабусі і дідусі, більш далекі предки? Саме про це розповість і покаже Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок і іншої ретро-техніки, якою користувались протягом минулого століття.

Музей звуку

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку, Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Виставка «Безмежжя Я»

Справжнє мистецтво, як відомо, має пройти перевірку часом. Якщо ви заглянете на виставку «Безмежжя Я», то зрозумієте, що радянський художник Федір Тетянич під псевдонімом Фріпулья це випробування пройшов із честю. І хоч творця незвичайних мистецьких проектів вже більше десяти років немає на світі, роботи його продовжують привертати увагу. В них дивним чином поєднуються футуризм, екологічні ідеї і потяг до національних і релігійних традицій. Відкрийте для себе творчий всесвіт Федора Тетянича в Музеї сучасного мистецтва!

Фріпулья

Коли: 3-23 серпня, пн-пт – з 12:00 до 19:00, нд – з 12:00 до 18:00.
Де: Музей сучасного мистецтва Одеси, Бєлінського вулиця, 5.
Ціна: 40 грн.

Виставка гігантських китайських ліхтарів

Цінителі східної естетики, швидше біжіть на виставку китайських ліхтарів! Вас чекає розмаїття гігантських фігур зі справжнього шовку, красиве і зовсім безпечне світіння led-ламп і творчі посилання до найзнаменитіших китайських пам’яток. Теракотова армія Цинь Шихуанді, Велика китайська стіна, герої китайських казок і легенд, панди, фламінго – це і багато іншого вам належить побачити на приголомшливо колоритній виставці.

Виставка китайських ліхтарів

Коли: з 25 червня по 30 серпня, з 20:30 до 23:00 без вихідних.
Де: парк ім. Савицького, Мельницька вулиця, 32в.
Ціна: дорослий квиток – 150 грн, дитячий – 100 грн.

Онлайн-екскурсії у далекі країни

Поки кордони в усьому світі закриті, – повністю або частково – туристична компанія «Escapewithpro» готова задовольнити вашу спрагу до подорожей і нових знань за допомогою онлайн-екскурсій. Японія? Китай? Камбоджа? Вибирайте будь-яку країну із запропонованих і вирушайте в віртуальний тур по екзотичних пам’яток. А з Покупону – чудові знижки до 50%.

Онлайн екскурсії

Куди сходити з дітьми

У самому розпалі канікули, а значить, продумувати веселі вихідні стало ще складніше. 7 днів на тиждень – у дітей суцільний відпочинок (не рахуючи списку літератури на літо і допомоги по дому, звичайно). Але ми впораємося, а зі знижками Покупону до 70% – тим більше!

Виставка «Планета роботів»

На виставці роботів не буде нудно ані дорослим, ані дітям. Ще б пак – найбільша тематична експозиція в Україні, на якій представлені роботи і трансформери з крутих міжнародних виставок. Головна фішка «Планети роботів» – інтерактивність: великими металевими роботами можна грати і управляти. А для повного ульоту можна подивитися супер-видовищне «Шоу трансформерів» тут же, на виставці. На ваших очах Оптимус Прайм і Бамблбі рятуватимуть світ від помилки Ніколи Тесла, який оживив зловісного Мегатрона.

Планета роботів

Коли: виставка – пн-пт з 10:00 до 21:00, шоу – чт-пт о 19:00.
Де: Семена Палія вулиця, 93А, ТЦ «Сім’я».
Ціна: від 150 грн, а з сертифікатом Покупону – на 32% дешевше!

Контактний зоопарк «Маккі-Паккі»

Подивитися наживо на милих звіряток – це круто! Але ще крутіше – мати можливість їх погладити, помацати і потримати на руках. Це вам підтвердить будь-яка дитина, що обожнює тварин. Тож якщо ви ще не були в контактному зоопарку, саме час виправити це прикре непорозуміння. Вирушайте до зоопарку і знайомтеся ближче з пустотливими єнотами, задумливими дикобразами, веселими лемурами і іншими чарівними звірами. У «Маккі Паккі» зібрано понад 20 видів тварин, які добре себе почувають в компанії людини і не бояться підвищеної уваги.

Маккі Паккі

Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Де: Контактний зоопарк «Маккі-Паккі», Небесної Сотні проспект, 2.
Ціна: квиток від 110 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 40%!

Розпис у студії «Пісочний острів»

Для дітей творчість те саме що гра, тому якщо ви ще не знаєте, чим захопити дитину на вихідні, подумайте про рукоділля. Розпис на тканині, гіпсі або кераміці – відмінний спосіб зайняти вільний час з користю і задоволенням. Під чуйним керівництвом педагогів творчої студії дитина не тільки розважається, а й вчиться відчувати і створювати прекрасне.

Пісочний острів

Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Де: арт-студія «Пісочний острів», Небесної сотні проспект, 2.
Ціна: від 600 грн, а з сертифікатом Покупону – на 52% дешевше!

Малювання кольоровим піском

Створення картин за допомогою кольорового піску – захоплююче заняття, яке допоможе поєднати приємне з корисним. Тому що це не тільки веселий творчий процес, а й розвиток дрібної моторики, здатності до концентрації, пам’яті, уваги і художніх навичок. Одне таке заняття перетворить вихідні дитини на справжнє свято кольору і радості :).

Кольоровий пісок

Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Де: арт-студія «Пісочний острів», Небесної сотні проспект, 2.
Ціна: від 500 грн, а з сертифікатом Покупону – на 55% дешевше!

Кав’ярня з рептиліями

Якщо ваша дитина цікавиться не тільки великими тваринами на кшталт тигрів і жирафів, але і холоднокровними звірятами, неодмінно відвідайте кав’ярню з рептиліями. Там ви зможете випити смачної кави або чаю, перекусити, потримати в руках цих дивовижних представників тваринного світу і наклацати екзотичних фоточек. А ваше чадо задовольнить свої дослідницькі потреби і дізнається щось нове про братів наших менших :).

Кав'ярня з рептиліями

Коли: вт-чт, сб-нд – з 11:00 до 20:00, пт – з 11:00 до 19:00, пн – вихідний.
Де: Кав’ярня з рептиліями «Rept&coffe club», Ніжинська вулиця, 58.
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупону – на 50% дешевше! Дітям до 6 років – безкоштовно.

Що подивитися в кіно

Навіть якщо новинок в світі кіно поки не густо, в кінотеатрах на великому екрані є що подивитися з гучних блокбастерів останніх кількох років. Тож закуповуйтесь попкорном і колою, стежте за анонсами улюблених кінотеатрів і не забудьте про знижки Покупону, які допоможуть заощадити до 50% на відвідування кіносеансу.

А влітку найкраще дивитися кіно просто неба. Це відмінна можливість зібратися невеликою компанією і при цьому не тіснитися в закритому приміщенні. Кінотеатр просто неба Sunset Cinema чекає вас в гості з найкращими кінохітами і м’якими зручними кріслами.

Коли: сеанси за розкладом.
Де: Leto beach на Ланжероні, Malibu beach в Лузанівці, Kiwi beach на 13-й станції Великого Фонтану.
Ціна: від 110 грн, а зі знижкою від Покупону – на 50% дешевше!

Кіно просто неба

Водні розваги

Літо, спека, сонце світить щосили… Чим зайнятися в гарячий сезон? Правильно, зануритися з головою в водні розваги зі знижками Покупону до 50%:

Аквапарк «Одеса» 

Якщо хочете максимально відірватися на водних гірках і любите різноманітність, то обов’язково навідайтеся до одного з найбільших аквапарків України. Крім захоплюючих атракціонів тут на вас чекають басейн з гідромасажем і джакузі, пілінг рибками Гарра гуфа, шезлонги біля басейну, кафешка, в якій можна перекусити, і інші зручності. Ви відпочинете по вищому розряду!

Аквапарк Одеса

Коли: щодня з 10:00 до 18:00.
Де: Овідіопольська дорога, 7 км.
Ціна: від 500 грн, а зі знижкою Покупону ви заощадите на 50%!

Дельфінарій «Немо» 

Якщо ви зупинилися на відпочинок у Коблеві і вже встигли пересититися пляжною розкішшю, не забудьте сходити на мега-шоу в дельфінарії «Немо». Дельфіни – чудові морські створення. Від одного їхнього вигляду поліпшується настрій і у дітей, і у дорослих, тож денна вистава стане відмінним способом розважитися для всієї родини.

Дельфінарій

Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Де: Коблево, Морська вулиця, 163.
Ціна: від 200 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!

Прогулянка на круїзній яхті

Прогулянка на яхті, шум хвиль за бортом, приємний освіжаючий бриз, синява неба… Що може бути романтичнішим? Влаштуйте собі ідеальне побачення, дівич-вечір, день народження або міні-корпоратив на найкрасивішій парусній яхті Одеси. А знижка Покупону дозволить вам не тільки подарувати собі приголомшливі враження, а й заощадити 30% вартості прогулянки.

Яхта

Каяки

Морські розваги – і без каяків? Якщо ви ще жодного разу не плавали на каяку або SUP-борді, то навіть не сумнівайтеся – варто пробувати! А якщо плавали, то швидше за все вже самі з нетерпінням чекаєте можливості підкорити хвилі. А тут ще й супер-вигідна пропозиція від Покупону, яка допоможе заощадити 50% від вартості розваги!

Каяки

Заміський відпочинок та SPA-релакс

Море

Літні відпустки – відмінний привід з’їздити до моря і забути на кілька днів про звичайну рутину, віддавшись ласкавому сонечку і ніжним морським хвилям. Влаштуйте собі незабутній відпочинок біля моря і заощаджуйте до 55% з Покупоном на проживанні в прибережних готелях Одеси, Затоки, Чорноморська, Коблева та Грибівки. А якщо закортить розваг, обов’язково сходіть до аквапарку на місці: аквапарк «Затока» зі знижками до 50% і аквапарк «Коблево» зі знижками до 30% чекають вас!

Відпочинок біля моря

SPA-релакс

Вікенд в будь-який час року прикрасить SPA-відпочинок. Релакс біля басейну, різноманітні доглядові процедури і сауна – прекрасний спосіб розслабитися і тілом, і душею. Зі знижками Покупону до 75% ви можете легко дозволити собі такий відпочинок. Хороше самопочуття і настрій гарантовані!

Відпочинок у готелі «Морський»

Готель «Морський» розташований неподалік від пляжу Аркадія. 54 комфортабельні стильні номери з усіма зручностями, апартаменти з терасою, сауна, масажний кабінет і басейн – повний набір для щастя. Тут ви відпочинете і розслабитесь, а знижки Покупону до 75% зроблять ваш релакс ще більш приємним, дозволивши пристойно заощадити.

Готель Морський

Відпочинок у готелі «Palladium»

Супер-варіант для відпустки пропонує готель «Palladium», де ви можете з комфортом сховатися від світу на кілька днів і забути про всі турботи. У цьому вам допоможуть комфортабельні номери з усіма зручностями, освіжаючий басейн і SPA-центр у готелі. І все це – зі знижкою Покупону 54%!

Готель Палладіум

SPA-релакс в «Aqua Paradise» 

Якщо хочете влаштувати собі спа-відпустку з максимально повною програмою, вам до комплексу «Aqua Paradise». Тут на вас чекає:

  • Басейн з артезіанською водою.
  • Купіль з холодною водою.
  • Джакузі.
  • Кардіотренажери.
Готель Аква Парадайз

Коли: щодня, з 08:00 до 21:30.
Де: Південносанаторний провулок, 2/2.
Ціна: від 660 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше!

Екстремальний відпочинок

А може, вам хочеться екстриму і драйву? Тоді вперед:

Тим більше, що з сертифікатами від Покупона екстремальні розваги принесуть вам не тільки незабутні емоції, а й вигоду – до 50% економії!

Картинг

Розваги під будь-який настрій

Віртуальна реальність

Чи не менше адреналіну, ніж на картингу, але в абсолютно безпечних умовах, вам подарує стрибок у віртуальну реальність. Дозвольте собі трохи ескапізму. Уявіть, що ви  – супер-герой, якому під силу все! Додайте до цього захоплюючий сюжет, складні перешкоди, реалістичність і ефект присутності – і не помітите, як пройде година, дві, три… Тим більше, що зі знижкою Покупону можна заощадити і витратити більше часу і менше грошей на захоплюючі ігри!

ВР

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – відмінний привід потішити себе професійної фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо? Ви можете зайти на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштувати собі гарний вікенд, який залишиться не тільки в пам’яті, але і на світлинах.

Фотосет

Квест

Ще один вдалий спосіб перетворити звичайні вихідні на захоплюючу пригодницьку історію – це похід у квест з компанією друзів. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хоррор-квест, та на будь-який з них отримати супер-знижку від Покупону.

Квест

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року на вулиці – зима, літо, осінь чи весна – для кожної знайдуться свої захоплюючі і, головне, активні розваги. Це може бути:

Благо на всі ці категорії Покупон надає супер-знижки, які дозволять вам не тільки отримати масу позитивних емоцій, а й значно заощадити.

Боулінг

Смачні посиденьки

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

Кафе

Кальян

Іноді так хочеться просто відкинутися на спинку дивана, розслабитися і… випустити хмару ароматного диму, забути про всі тривоги і хвилювання і просто насолоджуватися поточним моментом. Досить мріяти про це, якщо можна вже зараз скористатися вигідними пропозиціями Покупону і завіятися до кальянної! А там – димний кальян всіх сортів, смачні напої та закуски в барі, спокійна атмосфера і повний релакс зі знижками до 50%.

Кальян

Вечірки та шоу

Free weekend party

Мрієте запалити і не хочете сидіти на одному місці? Пропонуємо відірватися на повну на ульотний вечірці від клубу Брайт, де на вас чекають танці до ранку, запальна музика та безкоштовне караоке. А на той випадок, якщо ви зголодніли, до ваших послуг – цілодобовий ресторан.

Паті

Коли: в ніч з 7 на 8 серпня, старт о 21:00.
Де: Bright Club, Академіка Вільямса, 68/1.
Ціна: вхід безкоштовний.

Дизель Шоу

Знаменитому «Дизель Шоу» виповнюється 5 років, і з цієї чудової нагоди зоряний склад гумористів вирушає у Всеукраїнський ювілейний тур «5 років Дизель Шоу». І, звичайно ж, куди без яскравого концерту в столиці сміху та жартів? Цими вихідними в Одесі буде кумедно – з одним з найпопулярніших українських шоу. 

Коли: 8 серпня, 19.00.
Де: Одеський театр музкомедії, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна: від 250 грн.

Жива музика

Музика в колонках і навушниках все-таки ніяк не зрівняється з живою. А влітку концерти все частіше можна послухати прямо на вулиці, біля моря, тож краще не упускати шанс порадувати себе приємними треками сучасної естради і освіжаючим бризом одночасно.

Шоу від SV-concert

Театрально-концертне агентство «SV-concert» славиться своїми мега-грандіозними шоу і концертами, які збирають повні зали по всій Україні. Слідкуйте за анонсами і не пропускайте найгарячіші пропозиції, відвідуйте концерти улюблених виконавців і даруйте супер-свята рідним і близьким. А заощадити на вартості квитків вам допоможе Покупон – з чарівною знижкою 65%.

Шоу

Концерт Ірини Білик

Якщо ви давно мріяли потрапити на концерт популярної української співачки, зараз саме час. Ірина Білик в рамках Всеукраїнського туру «Без гриму. Найкраще. Про любов» дає гранично чесний і відвертий концерт в Одесі. Ви почуєте кращі пісні з репертуару виконавиці, а також нові композиції – виконані з душею і почуттям.

Білик

Коли: 7 серпня в 20:00.
Де: Літній театр МорВокзал, Приморська вулиця, 6.
Ціна: від 550 грн.

«The Hardkiss» 

А як щодо найкрутішої української рок-групи? Чи готові запалити на концерті «The Hardkiss»? На вас чекає феєрверк незабутніх емоцій, живе виконання тих самих пісень, що слухають по всій Україні, потужний вокал і гучне енергетичне шоу. Ця подія – відмінний шанс надати лету яскравості і драйву!

Хардкісс

Коли: 8 серпня о 22:00.
Де: клуб «Red Line», Аркадія, Ліве крило.
Ціна: від 600 грн.

ROZHDEN. Літній концерт

Літні вихідні треба проводити з улюбленою музикою. Зовсім скоро – кришезносний концерт молодого українського поп-артиста Rozhden, який приведе в захват усіх, хто любить повні світла і красивих мелодій вечірки. Додайте до цього шум прибою, теплу атмосферу клубу Public Beach Club і неповторний присмак літа – й отримаєте коктейль спогадів, які будуть зігрівати вас восени та взимку.

Рожден

Коли: 8 серпня о 21:00.
Де: Public Beach Club, Траса здоров’я, 7.
Ціна: від 399 грн.

«АНТИТІЛА» 

Почути найкращі пісні поп-рок-групи «Антитіла» ви зможете зовсім скоро, прямо на вихідних 7-9 серпня. Сцена просто неба, морський бриз, приємна прохолода серпневого вечора і запальні вібрації гарячих хітів – ідеальні складові вашого літнього вікенду.

Антитіла

Коли: 9 серпня в 20:00.
Де: Літній театр МорВокзал, Приморська вулиця, 6.
Ціна: від 590 грн.

Театральні анонси

Театри після жорсткого карантину потребують особливої уваги, тож якщо ви сумували за живою акторською грою, біжіть за квитками і знижками Покупону!

Стендап-комедія «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever» 

Різниця між двома статями через призму чоловічого бачення здається заїзженою темою, але тільки не в інтерпретації дотепного моновистави авторства бродвейського фаворита Роба Беккера! Привабливий і яскравий Борис Барський в форматі стендап розповість вам, що ж думають чоловіки про жінок, і звідки ростуть ноги у взаємного непорозуміння.

Дикун фореве

Коли: 7 серпня о 19:00.
Де: Будинок Клоунів, Ольгіївська вулиця, 23.
Ціна: від 240 грн.

«Прийшов чоловік до жінки»

На думку Бориса Барського, цей спектакль – це справжнісіньке «щось» в позитивному сенсі. Історія чоловіка та жінки, зрежисована Семеном Злотниковим, прожита Олексієм Агопьяном і Іриною Охотніченко, яка витримала безліч прем’єр в десятках театрах світу, обов’язково торкнеться найглибших струн вашої душі. Адже ця постановка – більше, ніж просто вистава. Це – життя і почуття звичайних людей, перенесена на підмостки театру.

Прийшов чоловік

Коли: 8 серпня, 19.00.
Де: Будинок Клоунів, Ольгіївська вулиця, 23.
Ціна: від 180 грн.

«Номер 13» 

Іскрометна комедія положень не залишить байдужими навіть найвимогливіших цінителів театру. Один з найкращих зразків британського гумору, п’єса Рея Куні оповідає про помічника прем’єр-міністра, який потрапив в непросту і дуже пікантну ситуацію. Привівши до готельного номеру свою коханку і за сумісництвом секретарку, головний герой виявляє там труп приватного детектива, придавленого віконною рамою. Куди подіти тіло? Як не потрапити в центр грандіозного скандалу? Як розібратися з власною дружиною і ревнивим чоловіком коханки? Отримати відповіді на питання ви зможете, прийшовши в театр і відключившись на пару годин від повсякденної реальності.

Коли: 8 серпня, 20:00.
Де: Літній театр, Міський сад.
Ціна: від 200 грн.

Вистава «Двоє»

Постановка за мотивами п’єси У. Гібсона «Двоє на гойдалках». Як завжди, на вас чекає прониклива і щира гра акторів, приємна камерна атмосфера, в якій ви будете почувати себе як вдома, і, звичайно, можливість обговорити побачене та почуте по закінченню вистави.

Двоє

Коли: 8 серпня о 19:00.
Де: «Театр на Чайній», Маразлієвська вулиця, 34А.
Ціна: від 40 грн.

А ви вже придумали, як проведете ці вихідні? Діліться ідеями і планами в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *