Найкрасивіші місця для весільної фотосесії в Києві і за містом

Весільна фотосесія – частина обов’язкової програми молодят. Наречених переповнює щастя, любов, вибух емоцій, і всю цю гаму почуттів вони неодмінно хочуть зафіксувати на фото. Для найкрасивіших і крутих фотографій краще вибирати цікаві місця. Київ багатий мальовничими краєвидами, пофотографуватися можна в парках, садах, біля фонтанів, в лісі, на даху будинків і навіть в повітрі! BlogPokuponTeam підібрала для вас топ найкращих і незвичайних романтичних ідей, де пофоткатися нареченим в день весілля в столиці і під Києвом, а заодно підготувала акції на весільні фотосесії і друк фото зі знижкою до 65%.

Читайте в нашій статті:

Цікаві локації в історичному центрі Києва

Красива, популярна і вигідна з точки зору кількості цікавих локацій місцевість – старе місто. Тут можна пофоткатися в оточенні старовинних фасадів, на тлі золотих куполів і мальовничих панорам Києва. Сюди можна приїхати на фотосесію як в окремий день, так і запланувати годину-другу прогулянки після розпису/вінчання дорогою до ресторану.

Андріївський узвіз

Улюблене місце у молодят – історичний центр Києва. Доїхати сюди на автомобілі не складе ніяких труднощів. На Андріївському узвозі біля Андріївської церкви – одного з найкрасивіших храмів міста – можна припаркувати автомобіль. Але якщо рух дуже активний або утруднений, транспорт краще залишити на початку вулиці і спускатися вниз прогулянковим кроком. Фотографії на фоні архітектурних шедеврів, розташованих по обидва боки вулиці, виходять не менш вишуканими і антуражними.

Якщо ви запланували весілля на літо і плануєте прогулянку саме на Андріївському узвозі, враховуйте досить великий потік туристів і відсутність тіні, в такому випадку фотосесію краще провести рано вранці.

Карта локації:

Воздвиженська вулиця

Молодята люблять робити вигадливі, барвисті і позитивні фотографії на тлі різнобарвних будиночків затишній вулички Воздвиженській в Подільському районі міста Києва. Будинки володіють неймовірною, майже казкової, красою. Щільно прилягаючи один до одного, вони наче створюють єдиний чарівний простір. При цьому не залишає відчуття, що ти в кольоровому містечку Італії, Австрії чи Польщі. Вулиця розташована паралельно Андріївському узвозу, тому локації можна скомбінувати.

Місце дуже популярне, тому під час весільної прогулянки можна зустріти ще кілька пар молодят. Ще тут перебувати бутик-готель Воздвиженський з шикарними гостьовими локаціями для весільної фотосесії. Для фото наречених – садові тераси, красивий лобі, дворик, панорамна тераса, зал ресторану. Щоб сюди потрапити і пофоткаться, молодятам потрібно заздалегідь забронювати локацію для фотозйомки з передоплатою.

Карта локації

Замкова гора

Щоб отримати шикарні види на Поділ – Воздвиженку, Андріївську церкву – нареченим варто піднятися на Замкову гору (вона ж Лиса, Киселівка, Фролівська). Ще один плюс локації – тут зазвичай небагато людей, і ніхто не завадить вам зробити відмінні знімки. На височину можна піднятися з Андріївського узвозу по недавно відреставрованих сходах. Підйом досить крутий, тому нареченій буде комфортніше змінити шпильки на більш зручне взуття. Похід на гору краще включати в програму фотосесії в суху погоду, влітку або восени.

Маріїнський парк в центрі Києва

Вельми популярне місце для весільних фотосесій, адже в одному парку можна знайти кілька вдалих локацій для фото. Наприклад, пофоткаться на тлі розкішного Маріїнського Палацу або зробити пару кадрів під час прогулянки красивими алеями.  Просто і зі смаком. З Маріїнського парку відкриваються гарні панорами на річку Дніпро і лівий берег столиці. Але враховуйте, що в безпосередній близькості знаходиться Верховна Рада, тому поруч можуть проходити мітинги і збори. Рекомендуємо проводити фотосесію рано вранці.

Михайлівська Площа

Можна сміливо вибирати цю локацію для створення весільних знімків. Варто зробити кілька фото біля Михайлівського собору, на тлі Софійського собору. Дуже мальовниче, барвисте і стильне місце. Зовсім поруч знаходиться парк Володимирська гірка з романтичними альтанками-ротондами і фунікулером. Вийде зробити кілька різнопланових фотосесій.

Парк слави

Фото в Парку слави добре доповнять весільну фотосесію в історичному центрі Києва.  Тут відкриваються чудові види на Дніпро і Києво-Печерську лавру.

Парки в місті і під Києвом – де пофотографуватися нареченим

Межигір’я

Колишня резиденція президента як магнітом притягує любителів розкішних і вишуканих фотографій. Незважаючи на те, що Межигір’я знаходиться в 20 хвилинах їзди від Києва, локація вельми популярна серед молодят. І не дарма – тут приголомшлива природа, незвичайна архітектура, озера, водоспад, фонтани і статуї, екзотичні дерева і рослини, бруковані тротуарні доріжки і безліч потрясних локацій для фото.  Безсумнівним плюсом є і те, що це місце підходить для фотосесії весілля в будь-який час року, влітку, навесні, восени і взимку.

Де сфотографуватися:

  • Маєток «Хонка» – виглядає «дорого-багато», за попереднім записом можна зробити кілька крутих фотографій всередині самого будинку. Фотосесія в приміщенні платна і обійдеться у 300 грн з людини.
  • Дебаркадер – справжній розкішний корабель, плавуча пристань, пришвартована на території комплексу.
  • Штучне озеро – величезна красива водойма з плаваючими лебедями і милими качечками.
  • Набережна Київського водосховища – довга і широка, з масою цікавих куточків для незвичайних фотографій.
Фото в розкішному приміщенні президентської резиденції
Фото в розкішному приміщенні президентської резиденції

Щоб не загубитися на величезній території і не упустити гарні локації, орієнтуйтеся на карту особняка, розташовану біля входу. Досвідчений фотограф підкаже куди йти, але краще перестрахуватися. Враховуйте, що вхід на територію резиденції платний (дорослий 150 грн, дитячий – 50 грн). Якщо ви їдете великою компанією, завчасно підготуйте потрібну суму.

Дивіться відео з ідеями для фото в Межигір’ї:

Адреса локації: село Нові Петрівці, вулиця Івана Франка, 19.

ВДНГ

Експоцентр ВДНГ розташований на великій території у парковій зоні, це улюблене місце відпочинку для дорослих і дітей. Візитівка виставкового центру – вишукана архітектура масштабних павільйонів. Тут, в оточенні білих колон з ліпниною і барельєфами весільні фото виходять особливо урочистими, зі справжнім палацовим антуражем.

Дуже красиві, ніжні і чуттєві фотознімки можна зробити на території яблуневого саду. Найкращі фотографії виходять навесні, під час цвітіння плодових дерев. Неписана краса! Але і коли дерева прогинаються під вагою соковитих красивих яблучок – виходять теплі, літні фото. Оригінальні знімки виходять і в саду гамаків – тож сюди можна повертатися кожен раз, коли захочеться знімати Лав сторі і сімейні фотосети.

Сад на ВДНГ

Ще одна унікальна, яскрава локація – стара скляна оранжерея, увита плющем і диким виноградом. Споруда вже частково реставрована, але періодично відкривається для відвідувачів – до наступного етапу відновлювальних робіт. Тож перед відвідуванням краще уточнити, чи працює ця локація. Вартість оренди оранжереї для фотосесії: без закриття залів – 300 грн/година, із закриттям 1-4 залів – від 600 до 2000 грн/година.

Оранжерея
Оранжерея ВДНГ
ВДНГ

«Добропарк»

 «Добропарк» – величезний за площею (400 футбольних полів!) Квітковий дендропарк в 18 км від Києва. Чудові, яркіе – локації з квітами стануть прекрасним фоном для весільної фотосесії наречених. У теплу пору року – це ідеальне місце для барвистою фотозйомки:

  • сад петуній – півроку цвітіння, з червня до перших заморозків в листопаді; 
  • сад трав; 
  • лавандове поле, з кінця червня до середини липня; 
  • локація з деревоподібними півоніями (близько двох сотень видів), квітнуть з кінця травня до кінця червня; 
  • 44 тисячі дерев, які навесні заворожують своїм цвітінням; 
  • алея тюльпанів – поле квітів довжиною 8 км (понад півтора мільйона тюльпанів – справжня маленька Голландія!), час цвітіння – травень; 
  • глемпінг – ідея для фотосету в скандинавському стилі. 

Навесні, влітку, восени – приїжджайте в «Добропарк» за яскравими, соковитими фото. Вхідний квиток в дендропарк для дорослих коштує 150 грн, для дітей – 80 грн.

«Добропарк», тюльпани
«Добропарк», тюльпани
Лавандове поле, «Добропарк»
Лавандове поле
Озеро в «Добропарку»
Озеро в «Добропарку»
Петунїї
Петунїї

Більше відгуків про «Добропарк».

Парк Феофанія

Територія парку величезна, тому ніхто зайвий не мелькає в кадрі. Місце прекрасне: газони підстрижені і доглянуті, романтичні альтанки з видом на озеро, ажурний місток над штучним ставком, відкривається незрівнянна панорама на Собор Святого Пантелеймона. У парку Феофанія багато зелені і квітів. Часто весільні пари зупиняють свій вибір на ньому і не мотаються більше по Києву, а насолоджуються фотосесією. Не бійтеся їхати сюди восени, буйство фарб в природі дозволяє зробити просто чарівні фотографії. Це практично ідеальна локація для весільних фотографій.

Плануючи прогулянку по Феофаніївського парку, враховуйте, що кожна година професійної фотозйомки платний, ціна 100 грн. Парк знаходиться далеко від центру Києві, проте це ідеальне місце, якщо ви відзначаєте весілля в прилеглому ресторані або одному із заміських клубів на Новообуховской або Одеській трасі.

Ботанічний сад

Національний ботанічний сад НАН України – традиційне місце для фотосесій нареченого і нареченої. Тут особливо красиво в період цвітіння магнолій (з кінця квітня по середину березня), бузку та сакури (на початку травня). На тлі всієї цієї краси виходять неймовірно ніжні і душевні фото. В саду багато зелені, затишні алеї, озеро, внизу – Видубицький монастир, доповнюють картину вражаючі панорами на Дніпро.

Одна з цікавих і незвичайних фотозоні – куточок Китаю і східного саду, на тлі Іонинського монастиря. Біля затишного чайного будиночка і екзотичних рослин виходять оригінальні фотографії.

Ботанічний сад приваблює бажаючих пофотографуватися і взимку, особливо якщо погода радує снігом. Тільки уявіть: могутні ялини, припорошені сніжинками, великі пагорби і практично ручні білочки, які без страху підбігають до відвідувачів саду – романтика! А якщо снігу немає, то в холодну пору року можна зробити красиві фото в оранжереї Ботаніки.

Знаходиться ботанічний сад в центрі міста, вхід на територію платний (40 грн для дорослого, 20 грн для школярів).

Дивіться, які гарні весільні фотосесії можна зробити в ботанічному саду:

Пирогово

Ще одне місце під Києвом для фотосесії – Пирогово. Це музей під відкритим небом архітектури та побуту України. Територія величезна, є де розгулятися і пофотографуватися. Знімки в Пирогово виходять незвичайні і колоритні. Особливо актуально місце для тих молодят, які грають весілля в українському етно стилі.  Атмосфера і місцевий антураж тільки підкреслять обрану тематику. Млини, старовинна церква – всі ці експозиції служать ідеальним тлом для оригінальних фотографій.

Київське водосховище

Хочете фотографії на березі моря? Не питання, правда це не зовсім морська набережна, але фотографії виходять не гірше. Тут красива і невимушена обстановка, малолюдно, тому весільні фото радують непідробним природними емоціями. Місцеві панорами заворожують, поруч хвойний ліс, на тлі якого виходять чудові знімки. На невеликому острівці біля Київського моря можна організувати виїзну церемонію.  Фотографії вийдуть просто чарівні.

Заміські комплекси з красивими фото локаціями 

У пошуках красивих локацій можна вирушити в один із заміських комплексів. Недалеко від Києва і навіть в межах міста можна зняти оригінальну фотосесію весілля. Просто зателефонуйте в адміністрацію готелю і домовтеся про таку можливість, а ще краще –  затримайтеся на вихідні і проведіть медовий вікенд в одному з цих чудових місць :)

 «Резиденція»

Ще одна ідея для вікенду молодят і фотосесії – мальовничий заміський комплекс «Резиденція» в Яготині. Два гектари лісу, озеро, фруктовий сад, стайня з кіньми, пірс з видом на водну гладь, міні-зоопарк, тенісний корт – все це можна задіяти для фотосесії молодят. А ще на території є СПА, відкриті альтанки і кафе – все для створення атмосфери релаксу. До того ж фотосесію можна поєднати з весільним банкетом і романтичним уїк-ендом. Зі знижкою від Покупона проживання в котеджі та харчування по системі «All inclusive» обійдеться на 30% дешевше.

Комплекс «Резиденція»
Весільний банкет в заміському комплекс «Резиденція»
Весільний банкет в заміському комплекс «Резиденція»

Більше відгуків про «Резиденцію»

«Краків» 

Яскраве місце для вікенду на двох і весільних фото – заміський комплекс «Krakow» під Києвом. Тут можна зняти затишний будиночок з сауною і більярдом. Комплекс оточений сосновим лісом, красива доглянута територія створює особливу романтичну атмосферу. Ціни на проживання демократичні, а з Покупоном можна заощадити 30% від вартості.

«Краків» 
Готельний комплекс «Краків» 

«City Holiday Resort & SPA 5 *»

 «City Holiday Resort & SPA 5 *» – розкішний спа-готель, розташований на закритій території в одному з соснових парків Києва. Це відмінна можливість влаштувати релакс для двох, а заодно пофоткаться. Крім парку та красивою території готелю одна з цікавих локацій – видова тераса бару на даху «Panoramic Bar». Звідси відкривається чудова панорама на паркову зону.

Кремо всього в «City Holiday» є комфортні спа-зони з басейнами, хамамом, сауною, масажем. Обстановка сприяє відпочинку і насолоди один одним.

А ще в «City Holiday» проводять виїзні весільні церемонії, відзначити торжество можна в одному із залів ресторану готелю:

В продовження весільної церемонії наречені можуть затриматися на казкові вихідні або почати медовий місяць після весілля з невеликого романтичного вікенду поруч з містом.

Весільна фотосесія з кіньми

Одна з найбільш романтичних ідей для фотосесій – весільна прогулянка на конях. Для красивих фото не обов’язково мати особливі навички наїзника, досить трохи потренуватися триматися в сідлі. А якщо у молодят є досвід верхової їзди, то можна влаштувати екшн-фотосесію. Тільки уявіть, наречена на коні, шикарне плаття, білосніжна фата, волосся розвіваються на вітрі… Умілий фотограф обов’язково збереже ексклюзивні кадри.

Фотосесія наречених на яхті

Ще одна незвичайна ідея для крутої фотосесії наречених в теплу пору року – навесні, влітку або ранньої осені – орендувати яхту. Весільна прогулянка під вітрилом – що може бути романтичніше! Якщо є така можливість, ідеально було б провести фотосесію на заході – виходять шикарні фото. Фотозйомка приємно поєднується з катанням на яхті, на Покупоні прогулянку можна забронювати зі знижкою до 90%.

Весільний фотосет в повітрі

Хочете неймовірних відчуттів і не боїтеся висоти? Ось вам крута і романтична ідея для весільної фотосесії – політ на аеростаті. Крім незабутніх емоцій – ексклюзивні фото наречених з захоплюючими дух видами з висоти пташиного польоту.

Ще одна крута ідея – влаштувати авіа-політ для двох! Це неймовірні панорамні види, яскраві емоції, кохана людина поруч і авжеж класні фото. Така незвичайна весільна прогулянка і фотосесія – відмінний подарунок для молодят! Незабутні враження більш доступні за ціною завдяки акціям від Покупона: шукайте польоти на літаку и вертольоті зі знижкою до 70%.

Весільна фотосесія на даху

Одне з оригінальних рішень – весільна фотосесія на даху, і чим вище, тим крутіше і розкішніше види! Найбільш сприятливий час для фото – за пару годин до заходу.  Для вас – топ дахів Києва, відкритих для відвідування.

Дах 25-поверхівки в ЖК «Олександрівський» на Лобановського, 4А

Чудове місце для фотосесії, з панорамним видом на центр Києва.  На оглядовому майданчику є крісла та дивани для відпочинку.  Це популярне місце проведення різних заходів літом, теплою осінню і весною, тому краще заздалегідь подзвонити по одному з номерів і переконатися, що дах вільна: (098) 365-78-78, (063) 539-78-78, (044) 228-56-78.

Вартість входу – 50 грн з людини (за ці гроші вам також запропонують бінокль, плед і чай).

Дах замку Річарда Левове серце

Будинок побудований в готичному стилі – звідси відкривається чудовий вид на Поділ і Андріївську церкву. Сюди можна піднятися в будь-який час безкоштовно.

 «Eden Bar & Rooftop Garden»

Заклад розташований на даху ЦУМу, в самому центрі Києва і працює в форматі лаунж-бару і party-локації. Тут проходять галасливі вечірки, виступи діджеїв, шоу-програми. Якщо плануєте це місце для фотосесії, слід врахувати, що бар відкритий у вечірній і нічний час, з 17.00.

Дах готелю «Hyatt Regency Kyiv»

А точніше – літня тераса з видом на Софіївський собор. Замовте столик в барі, і у вас буде можливість зробити відмінні знімки.

 «Bar on 8» на даху готелю «Hyatt Regency Kyiv»
 «Bar on 8» на даху готелю «Hyatt Regency Kyiv»

Дах ресторану «Атмосфера»

Ресторан розташований в готелі «Прем’єр Палас». Насолоджуйтеся почуттям польоту, помилуйтеся чудовою панорамою історичного центру Києва і звичайно, зробіть красиві фото. Для того, щоб потрапити на дах, потрібно замовити столик в ресторані або номер в готелі (хоча можливо, вдасться домовитися з адміністрацією провести тільки фотосесію).

Дах Royal Tower 

«Royal Tower» – розкішний хмарочос в історичному центрі Києва, особливо примітний своїм зеленим дахом на 31 поверсі. Це унікальний, єдиний в Україні втілений в життя проект парку на даху зі справжніми, вже сформованими деревами і шикарним дизайном. Якщо вам пощастить знати когось з резидентів цього люксового будинку, ви можете отримати доступ на дах у якості його гостей –  і зробити ексклюзивні фото!

Дах Royal Tower 
Дах Royal Tower 

Спортивний фотосет на «Олімпійському»

Одна з нестандартних ідей – зробити кілька весільних знімків на території стадіону. Це особливо актуально, якщо наречений спортсмен і любить поганяти м’яч. Або ви просто в пошуку оригінальною і стильною весільної локації. Фото на футбольному полі виходять позитивні, злегка в іронічному стилі. Яскраві моменти і щирі емоції на тлі смарагдового газону і грандіозної чаші НСК «Олімпійський» – така фотосесія запам’ятається на все життя! Послуга весільної фотосесії передбачена адміністрацією головної арени країни, інформацію щодо цін можна дізнатися на сайті НСК. На додаток до фотозйомки вам запропонують необхідні для фотосесії спортивні атрибути та послуги з організації фуршету прямо на полі.

Ідеї ​​для зимової фотосесії молодят в приміщенні

Якщо для виїзної фотосесії пора року невідповідний, за вікном негода і холод, то оренда фотостудії стає особливо актуальною. У Києві є чимало приміщень і просторів, де професійний фотограф може створити неповторні, ніжні і зворушливі фото молодят.

Вибираючи студію, де пофотографуватися для весільного альбому, зверніть увагу на такі моменти:

  • кількість різних фотозоні – чим більше, тим краще;
  • природне освітлення (чи є в студії великі вікна);
  • чи є зручна візажна кімната (гримерка), гардероб.

Ми зібрали для вас топ найкращих фотостудій Києва, де можна відзняти зимову фотосесію наречених.

«Art Home Photography» 

«Art Home Photography» – фонова і інтер’єрна фотостудія в Києві, відмінний варіант для зимового весільного фотосету або зйомки Love-сторі в приміщенні. У вартість оренди студії входить використання романтік-реквізиту – квіти, квіткові віночки, великі літери LOVE, келихи, сердечка, подарунки. Замовляйте знімки у професійного фотографа «Art Home Photography» зі знижкою до 90%

«Art Home Photography» 
«Art Home Photography» 
«Art Home Photography» 
«Art Home Photography» , фотостудія

«Рококо» 

Фотостудія «Рококо» – креативний простір в розкішному і пишному стилі ХVIII століття. Найпопулярніші у наречених – світлі зали Замковий і Пентхаус, з вікнами в підлогу, ліпниною і чудовою меблями дизайну епохи рококо. Вартість оренди залів: будні/вихідні – 450/500 грн за годину. 

Шикарна студійна фотосесія молодят або ранок нареченої від професійного фотографа зі знижкою 60%

Фотостудія «Рококо»
Фотостудія «Рококо»

«The Moment» 

У студії «The Moment» на вибір наречених 2 зали – світлий «Family» і більш контрастний, лофтовий «Family». Вартість оренди – 500 грн за годину.

Фотостудія «The Moment» 
«The Moment» 
«The Moment» 

«XXL»

Велика фотостудія в Києві з різноманітною стилістикою локацій, кожна з яких розроблялася провідними дизайнерами України. Простір залів студії цікаво і оригінально обіграний, весь декор продуманий до дрібниць. У кожному з світлих і просторих залів – безмежні варіанти створення образів: ніжних і сміливих, строгих і грайливих. Завдяки Покупону, послуги професійного фотографа обійдуться на 60% дешевше.

Зал «Бруклін»: цікава і стильна локація для зборів нареченого
Зал «Бруклін»: цікава і стильна локація для зборів нареченого
Зал «Бруклін»
Зал «Бруклін»
Зал «Джульєтта»  – ідеальне місце для романтичної і ніжної фотосесії молодят
Зал «Джульєтта»  – ідеальне місце для романтичної і ніжної фотосесії молодят
Зал «Джульєтта»
Зал «Джульєтта»
Зал «Афродіта»: безсмертна класика в інтер'єрної фотосесії нареченого і нареченої
Зал «Афродіта»: безсмертна класика в інтер’єрної фотосесії нареченого і нареченої
Зал «Афродіта»
Зал «Афродіта»
Зал «Хілтон»: ексклюзивний, сучасний і гармонійно наповнений стиль для весільної фотосесії
Зал «Хілтон»
Зал «Париж»: ніжне чарівність Франції  – романтичний антураж для Love Story і весільної фотосесії
Зал «Париж»: ніжне чарівність Франції  – романтичний антураж для Love Story і весільної фотосесії
Зал «Париж»
Зал «Париж»

«Colors»

Студія «Colors» – це 400 кв.  метрів фотопространства, 5 просторих залів з природним освітленням і окремими гримерками. Ви можете вибрати для себе різні стилі інтер’єру  – вінтажний модерн, класику, мінімалізм, модний лофт. Доступ до зйомок можливий в будь-який час доби, за попереднім записом. Орендувавши студію «Colors», у вас є можливість отримати фотосесію від професійного фотографа зі знижкою до 60%.

«Goroshynka»

Стильні та оригінальні, інтер’єри фотостудії «Goroshynka» дозволять створити незабутні весільні фото!  Крім ніжною «Пастелі» на ваш вибір – більш суворий «Лофт» або мінімалістичний «Оскар». Професійну фотозйомку можна замовити на Покупоні зі знижкою до 65%.

Ніжні світлі тони інтер'єру залу «Пастель» ідеально підійдуть для весільної фотосесії
Ніжні світлі тони інтер’єру залу «Пастель» ідеально підійдуть для весільної фотосесії

«Inlight»

Комплекс фотостудій «Inlight» – це 1200 кв. м. простору для творчості, великі зали для фотозйомок з різноманітним дизайном і стилем. У вашому розпорядженні – професійна гримувальна, костюмерна і навіть душ! Вибравши для весільних фото студію «Inlight», послуги професійного фотографа можна замовити по акції від Покупона зі знижкою до 60%.

Зал «Inlight»
Зал «Inlight»

«Жовтий кролик» 

Інтер’єрна фотостудія «Жовтий кролик» – простір з грамотно продуманими фото зонами, великими вікнами, високими стелями і однотонними фонами – білий, чорний, сірий. Різні стилі локацій: Loft, прованс, мінімалізм, класика – вибирайте будь-який, а послуги фотографа завдяки Pokupon – зі знижкою 60%.

Студія «Жовтий кролик» 
«Жовтий кролик» 
Фотосесія «Жовтий кролик» 

Де б не проходила ваша весільна фотосесія, головне щоб ваші очі сяяли від щастя і любові! Тоді всі кадри будуть вдалі, а сама прогулянка – легкою, приємною і сповненою романтикою.

А ви вже вирішили де будете фоткатися на весілля? Пишіть в коментарях свої ідеї.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *