Романтичне кіно на 14 лютого: найкращі фільми 2019-2021 про кохання та пристрасть

Один із найприємніших способів відзначити День святого Валентина – романтичний кіновечір у компанії з коханою людиною. Щоб не витрачати святковий час на вибір кіно, визначтеся зі списком заздалегідь, а #PokuponBlogTeam із задоволенням допоможе. Спеціально для вас – топ-підбірка найромантичніших фільмів 2019, 2020 та 2021 років на вечір 14 лютого, в якій зібрані найцікавіші нові стрічки про романтику та стосунки. Дивіться та насолоджуйтесь ?

Акції
Показати всі
128 акцій

Романтичні комедії

Якщо романтична комедія – ваш улюблений жанр, ці легкі популярні фільми те, що вам потрібно. Романтичне кіно з часткою гумору додасть у святковий вечір позитивних ноток та підніме настрій. Особливо якщо під кіношку замовити смачну їжу з апетитними знижками Покупону ?

Мій коханий ворог (2021)

IMDb: 6,4/10
Metacritic: 8/10

Як щодо службового роману з ноткою лавхейту? Люсі та Джошуа – колеги, які працюють в одній компанії. Вона – життєрадісна, приваблива і добродушна, він – черствий, розважливий та цинічний. Їхні інтереси стикаються в той момент, коли у відділі звільняється посада, про яку обидва мріяли. Люсі та Джошуа починають своєрідну боротьбу за вакантне місце, кожен використовує свої методи для досягнення мети. Протистояння поступово перетворюється на щось зовсім інше, коли Люсі включає жіночі чари та спрямовує їх проти суперника.

Щасливого Різдва (2019)

IMDb: 6,5/10

Кейт – нічим не примітна продавщиця в магазині різдвяних товарів – живе звичайнісіньким життям, нерідко зловживає випивкою і вже давно нічого особливого від своєї долі не чекає. А потім трапляється казкова зустріч із хлопцем на ім’я Том, яка все перевертає догори дном. У святковій атмосфері Різдва розгортається романтична історія кохання, головним саундтреком якої стає стара добра пісня «Last Christmas».

Помінятися місцями (2019)

IMDb: 7/10

Рафаель – відомий письменник. Олівія – його дружина та муза за сумісництвом, а крім того, талановита піаністка, яка заради шлюбу кинула кар’єру і стала звичайною вчителькою музики. Рафаель пише книгу, у фіналі якої вбиває героїню, і після цього все йде шкереберть… Після великої сварки подружжя прокидається в паралельній реальності: він стає звичайним вчителем-невдахою і на додачу бабником, вона – успішною піаністкою, яка готується вийти заміж за багатого продюсера. Рафаелю залишається тільки наново познайомитися з Олівією, яка у цьому світі навіть не знає його, і переписати свою книгу.

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
1494 грн
699.0 грн
Показати всі
1 акцій

Любовні драми

Полюбляєте сюжети, які змушують замислитись? Тоді цей список обов’язково вас вразить. Любовні драми із заплутаним сюжетом – те, що варто подивитися любителям складних фільмів із максимальним напруженням почуттів.

Вестсайдська історія (2021)

IMDb: 7,8/10
Metacritic: 7,2/10

Сучасна адаптація знаменитого бродвейського мюзиклу, в основі якого лежить вічна п’єса Шекспіра «Ромео і Джульєтта», безперечно заслуговує на увагу, особливо враховуючи, що її режисер – Стівен Спілберг. Історія стара як світ: Тоні належить до вуличної банди «Ракети», Марія – до «Акул» – але це не заважає їм закохатися одне в одного. Фільм отримав уже не одну нагороду, а кінокритики вважають, що він перевершив класичну кіноверсію мюзиклу 1961 року.

Емма (2020)

IMDb: 6,7/10
Metacritic: 6,3/10

Екранізація одного із знаменитих романів Джейн Остін розповідає про юну Емму – володарку живого розуму та жвавого характеру. А ще вона абсолютно впевнена в тому, що має талант бачити людей наскрізь, і тому старанно грає роль свахи для своїх подруг. Однак щось йде не так: вікарій, з яким Емма намагається звести свою подружку Гаррієт, закохується в неї саму, і сватання зазнає нищівного провалу. Але героїня не здається і, відмовивши вікарію, знаходить для Гаррієт нову партію, ще не знаючи, що й тут зазнає невдачі.

Акції
Знижка 40% на всю піцу в «Happy Pizza»
Київ, Олени Теліги вулиця, 13/14
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Показати всі
70 акцій

Наслідки (2019)

IMDb: 6,4/10
Metacritic: 6/10

Дія відбувається у Німеччині після закінчення Другої світової війни. Британського військового Льюїса Моргана призначають тимчасовим міським головою зруйнованого Гамбурга. Його основне завдання – буквально відродити місто із попелу. Разом зі своєю дружиною Рейчел Морган селиться у будинку, де мешкають німецький архітектор та його дочка. Життя колишніх ворогів під одним дахом складно назвати простим – дві сім’ї таємно ненавидять одне одного, а почуття, що спалахують між дружиною англійця та архітектором, можуть призвести до найнесподіваніших наслідків.

За п’ять кроків до кохання (2019)

IMDb: 7,2/10
Metacritic: 7,8/10

Зворушливий драматичний фільм розповідає про життя хворих на муковісцидоз – невиліковну спадкову хворобу, яка вражає дихальну систему. Стелла проходить курс лікування в лікарні, де знайомиться з Віллом, який теж хворий. Їм не можна наближатися один до одного ближче, ніж на метр, щоб нічим не заразитися, адже з такою хворобою будь-яка інфекція може стати смертельною. Але вимушена дистанція не заважає розвитку взаємних почуттів.

Мелодрами для підлітків

Тим, хто любить дивитися молодіжні романтичні фільми, варто придивитися до цих фільмів. В них є і романтика, і гумор, і драма. Проте головні герої – не навчені віком зрілі люди, а підлітки і молодь.

Всі радісні місця (2020)

IMDb: 6,5/10
Metacritic: 6,6/10

У житті Вайолетт – життєрадісної та веселої шкільної красуні – трапляється трагедія: вона потрапляє в автокатастрофу, в якій виживає, але втрачає улюблену сестру. Під впливом жахливих подій Вайолетт скочується в депресію, звинувачуючи в тому, що трапилося, винятково себе. Якоїсь миті її страждання досягають піку, вона піднімається на шкільну дзвіницю, щоб звести рахунки з життям, і … зустрічає Теодора, шкільного аутсайдера, який прийшов сюди з тією ж метою. Їхня зустріч виявляється доленосною: дівчина і хлопець відмовляються від своїх планів і вирушають у подорож рідним штатом. Протягом неї вони зближуються та зцілюються від свого болю.

Маленькі жінки (2019)

IMDb: 7,8/10
Metacritic: 7,5/10

В основі фільму – однойменний роман Луїзи Мей Олкотт. У центрі сюжету – чотири сестри, які, дорослішаючи, стикаються із проблемами, які добре знайомі й сучасним молодим дівчатам. Муки самовизначення, пошуки місця під сонцем, перші сильні почуття, заміжжя і початок сімейного життя… Все це доведеться пережити юним героїням, абсолютно одна на одну не схожим.

Акції
Студійна фотосесія «Love Story» від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-80%
500 грн
99 грн
SPA-програма для пари у центрі «Body health»
Київ, Ігорівська вулиця, 5
-67%
3700 грн
1949.0 грн
Показати всі
128 акцій

Читайте також:
? Що подарувати хлопцю на 14 лютого
❤️ Обираємо дівчині подарунок на День закоханих
? Подарунки на 14 своїми руками
❤️ Куди піти у Києві на День закоханих
? Найкрасивіші місця для фотосесії у Києві і у Львові

А який хороший романтичний фільм із тих, що нещодавно вийшли, вразив вас? Можливо, ви можете доповнити наш топ? Діліться у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *