Новорічні заходи у Дніпрі: програма на Новий рік 2024-2025

Вся Україна готується зустрічати новий 2022 рік, і Дніпро – не виняток. Куди піти, як розважитися і де відсвяткувати Новий рік круто та незабутньо? Як створити святковий настрій, адже так хочеться чогось драйвового та цікавого ??? PokuponBlogTeam зібрала для вас топові ідеї та підготувала афішу майбутніх новорічних заходів. А ще – класні новорічні знижки на розваги та відпочинок, щоб відзначити яскраво та насичено.

У нашому огляді читайте:

Зустріч Нового року в ресторані

Цього року для більшості українців 31 грудня – робочий день, тому встигнути приготувати святкову вечерю буде не так просто. Вихід є: забронюйте столик в одному з ресторанів Дніпра та приходьте відзначати Новий рік із родиною чи друзями. У закладі на вас як мінімум чекає смачний святковий стіл, який не потрібно готувати самому, і максимум – розважальна новорічна шоу-програма.

 «Хінкалі & Хачапурі»

Новий рік по-грузинськи, не покидаючи рідний Дніпро – легко! «Хінкалі & Хачапурі» – це феєрверк яскравих смаків, аромат спецій і частинка кавказької душі в кожній страві. І звичайно, смачне грузинське вино – адже який Новий рік без тостів і добрих побажань?  Приходьте насолодитися національною кухнею Грузії – соковитими хінкалі, пухкими хачапурі, стравами з мангалу з пряними соусами і оригінальними грузинськими салатами.

«Хінкалі & Хачапурі»: святкування
«Хінкалі & Хачапурі», новорічне меню
«Хінкалі & Хачапурі», Новий рік

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 111.
Середній чек: 500 грн, а зі знижкою Покупона 50% на все меню кухні новорічне гуляння невеликою компанією до 6 осіб обійдеться дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Хінкалі & Хачапурі».

Дивіться більше знижок до 55% від Покупона на меню у ресторанах Дніпра.

Ідеї ​​оригінальних новорічних розваг

Подорожі на Новий рік

Хочете повне перезавантаження – вирушайте в подорож! Нові враження, яскраві емоції і позитив – те, що потрібно для зустрічі Нового року. Топові напрямки зимового відпочинку – гірськолижні і лікувальні курорти Карпат: Буковель, Славське, Трускавець, Мигово, Свалява та інші.

Новий рік в Карпатах
Новий рік в Карпатах

Немає можливості виїхати надовго – не проблема: кілька днів свята можна влаштувати в одному із заміських комплексів недалеко від Дніпра.

Читайте також:

Де зустріти Новий рік і Різдво

Куди поїхати в січні

Гірськолижні курорти України: траси, вартість, готелі на сезон 2021-2022

Куди вирушити на відпочинок у лютому

Дитячі розважальні центри

Чому діти так люблять Новий рік? Тому що це час чудес, розваг та подарунків! Нехай диво станеться з самого ранку – подаруйте малюкові персональне відеопривітання від Діда Мороза! А налаштувавшись на хвилю свята, можна вирушити до дитячого розважального центру з батутами, лабіринтами та атракціонами. Дитині – радість і веселощі, батькам – можливість відпочити в ресторанчику або без поспіху походити магазинами.

Дитячий клуб

На Новий рік у багатьох дитячих центрах проводяться святкові заходи. У «Планеті» в ТЦ «Караван» 31.12.2021 о 13:00 буде розважальна програма «Неоновий рік» – казкова пригода з улюбленими героями Ельзою, Оловом, Дідом Морозом та Снігуронькою. Для малюків влаштують:

  • чарівне бабл-шоу ?;
  • квест всію територією парку ?‍♂️;
  • цікаві розважальні ігри ?;
  • дивовижна неонова дискотека на батутах ?.

Можна приходити і наступного дня, вже в новому році 1 січня о 14.00:

  • розминка під веселу музику;
  • квест у пошуках подарунків;
  • веселощі з Дідом морозом;
  • фотосесія;
  • танці досхочу!
Свято для дітей

Читайте також:

Що подарувати дитині на Новий рік

Ідеї ​​новорічних костюмів для дітей

Акції
Квиток до дитячого парку «Планета» в ТЦ «Караван»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-40%
250 грн
149.0 грн
Знижка 50% на будь-який VR-атракціон у «VR77D»
Дніпро, Королеви Єлизавети II вулиця, 2
-50%
0 грн
20 грн
Показати всі
87 акцій

Релакс у СПА

Новий рік хочеться зустріти максимально оновленим, відпочившим, із задоволенням та користю для тіла та душі! Ось чому останні передноворічні дні як ніколи актуальні спа процедури. Скористайтеся пропозиціями від Покупона зі знижкою до 70% і побалуйте себе однією з SPA-програм. До комплексу зазвичай входять такі етапи:

  • Скрабування всього тіла (видалення відмерлих клітин, розігрів) ?.
  • Ніжне масляне розтирання.
  • Масаж (лімфодренажний, релакс, лікувальний, класичний, шийно-комірцевої зони) ?.
  • Обгортання (водоростями, медове, шоколадне, глиняне).
  • Зволоження.
  • Ароматерапія з натуральними ефірними оліями ?.

До речі, в спа можна піти з другою половинкою ?‍❤️‍? – є програми для двох – або невеликою компанією.

Новорічний релакс у СПА
Новорічний релакс у СПА

Квадроцикли

Хочете більше адреналіну напередодні головної ночі року? Тоді вирушайте поганяти на квадроциклах! Здолайте бездоріжжя або снігові замети (якщо пощастить зі сніжком, звичайно!) – завдяки широким колесам і потужному двигуну квадроциклу це під силу.  Влаштуйте екстремальні гонки з друзями – заїзди на Покупоні зі знижкою до 30%.

Розваги на свята

Політ на літаку

Готові зробити щось неймовірне, про що давно мріяли, наприклад, політ на літаку, практично за його штурвалом? Не відкладайте це на наступний рік – летіть в минаючому старому! Вражаючий оглядовий політ на 1-3 місцевому літаку з пілотом дозволить побачити все Дніпро як на долоні, з висоти доступної тільки птахам! Море адреналіну і позитивних емоцій стає доступнішим зі знижкою 20% від Покупона.

Новорічний політ

Віртуальна реальність

Нові технології дозволяють поринути в вигадану реальність, яку ви бачите, чуєте, відчуваєте як справжню. Зіграйте в VR гру або подивіться фільм на атракціоні «XRide» з оглядом в 360 градусів і повним зануренням до сюжету. А може ви фанат Playstation? Тоді вибирайте улюблену гру і відірвіться по повній – на Покупоні ігрові розваги зі знижкою до 70%.

Розваги

Стрілялки в тирі

А ви знали, що стрільба має потужний психологічний ефект, схожий до антидепресанту? Скинути негатив, розрядити обойму по уявним проблемам, емоційно розвантажитися в останній день року – можливо, це якраз те, що вам потрібно!  Сходити в тир можна зі знижкою Покупона до 35%.

Стрільба в тирі: розваги на свята

Читайте також:

Що подарувати мамі на Новий рік

Ідеї ​​подарунків татові на Новий рік

Подарунок чоловікові на свято

Ідеї ​​подарунків коханій дівчині на Новий рік

Міська програма святкування Нового року 2022

На Європейській площі Дніпра засяяла головна міська ялинка – заввишки 20 м, найвища з литих ялинок в Україні (і найдорожча). Матеріал виготовлення новорічної красуні безпечний для навколишнього середовища і не спалахує. Цього року міська влада вирішила обійтися без урочистого відкриття ялинки – вогні на ній засвітилися, як тільки дерево було змонтоване.

Європейська площа

Біля ялинки працюватиме новорічне містечко з гарними фотозонами. Через пандемію масових гулянь із салютами, ярмарками та концертами в центрі не планується. Невеликі святкові заходи з дотриманням усіх карантинних заходів відбудуться у кожному районі Дніпра у місцевих палацах культури.

Головний новорічний атрибут, який у минулі роки встановлювали на Європейській площі, теж став у нагоді: тепер він прикрашає сквер «Прибережний».

Ялинка у Дніпрі

Жителі Дніпра також матимуть змогу відзначити Новий рік у парку імені Глоби, Придніпровську, на Західному та на Перемозі – тут також відкрилися новорічні ялинки.

Читайте також: 8 ідей, як зустріти Новий рік

А як ви збираєтеся зустріти новорічні свята? Можливо, у вас є цікаві ідеї куди сходити на вихідні на честь Нового року і Різдва, крім тих, які ми вже озвучили в статті? Пишіть в коментарях;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *