Матовий манікюр 2024: більше 60 ідей красивого дизайну

Матовый маникюр – тренды 2022-2023

Матовий манікюр – повна протилежність глянцевим нігтям, але тренд залишається на піку популярності вже кілька років поспіль. Матове покриття класно виглядає на будь-якій формі та довжині нігтів, а #BlogPokuponTeam розповість, які саме кольори і дизайн будуть актуальні. Гортайте нашу добірку, зберігайте класні дизайни і записуйтеся до майстра на манікюр зі знижкою від Покупона до 65%.

Акції
Манікюр з дизайном у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-55%
700 грн
349.0 грн
Класичний манікюр або педикюр у салоні «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-33%
550 грн
385.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте в нашому огляді:

Модний однотонний манікюр з матовим топом

Літо, весна, осінь чи зима – однотонний дизайн нігтів з матовим топом доречний у будь-який час. Колірна палітра дозволяє фантазії розгулятися, підібравши тон до вашого гардеробу, макіяжу, аксесуарів, погоди та настрою.

Літній матовий манікюр чудово виглядає у блакитних, рожевих, жовтих, соковито-зелених, коралових тонах гель-лаку. Весняний так і тяжіє в бік лаванди, малахіту, шартрезу, м’яти. Осінній не обходиться без оливкового, хакі, охри, червоно-жовтогарячого, теракоту. Зима любить темні барви. А сірий, синій, чорний, білий, бежевий, молочний – взагалі вважаються універсальними незалежно від сезону. До того ж, можна розбавити однотонний дизайн різними відтінками одного кольору на кожному пальці.

На питання, які мінуси у матового манікюру, будь-який майстер нейл арту відповість: він легко псується. Але цей невеликий недолік, який до того ж легко усувається, тьмяніє в порівнянні з тим, що матові нігтики виглядають дуже стильно, красиво та ефектно.

Поєднання матового дизайну з глянцем

Цього сезону великою популярністю користується поєднання матового покриття з глянцевим. Незважаючи на контрастне комбо текстур, цей дизайн виглядає привабливо на нігтях будь-якої довжини та форми, а для його втілення існує безліч ідей.

Акції
Манікюр, педикюр з покриттям у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-52%
180 грн
99.0 грн
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Показати всі
6 акцій

Френч в матовій техніці

Французький манікюр – класика, яка ніколи не старіє. Ви можете вибрати звичний варіант френчу з класичними тонкими білими лініями по вільному краю (посмішками) на нюдовому фоні, або красивий оригінальний – косий, угловий, подвійний, з нестандартними кольорами і декором (фан френч). Такий нейл дизайн буде доречний як в повсякденних, так і вечірніх образах.

Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
6 акцій

Місячний дизайн на матових нігтях

Елегантний місячний манікюр вже не вперше потрапляє в тренди нейл арту. Місячний дизайн нігтів з матовим топом виглядає дуже стильно. Він легко поєднується с різними дизайнами та кольорами. 

Матовий манікюр з геометричними та абстрактними  візерунками

Любительки оригінальних акцентів роблять манікюр з геометрією чи абстракцією. Стриманий нюд завдяки візерункам може стати яскравішим і сміливішим, а супер-яскраві відтінки, навпаки, будуть виглядати спокійнішими та гармонійнішими, якщо врівноважити їх лініями і мінімалістичними геометричними фігурами.

Читайте також:
✔️ Манікюр до школи
✔️ Модний весільний манікюр
✔️ Модні кольорі манікюру
✔️ Новинки манікюру осінь-зима 2024
✔️ Тренди манікюру весна-літо
✔️ Ідеї френча – від класики до стразів
✔️ Модна форма нігтів

Малюнки на матовому манікюрі

Творчі особистості, схильні до модних експериментів, неодмінно оцінять матовий манікюр з малюнком. Сміливим і зухвалим натурам підійдуть авангардні абстракції, романтичним дамам – квіткові візерунки, а прихильницям високого мистецтва – фрагменти знаменитих картин.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Патріотичний дизайн з матовим ефектом

Манікюр як тату на тілі – один із способів висловити свою індивідуальність, настрій, думки… Не дивно, що у 2024 році на нігтях все частіше можна зустріти патріотичний манікюр, у тому числі у матовому виконанні. Ідей – мільйон: із сердечками, символікою країни, написами, мініатюрними картинками. Незмінною залишається присутність у дизайні синього та жовтого кольорів.

Матовий градієнт (омбре)

Матовий градієнт виглядає на нігтях дуже вишукано та витончено. Для трендового дизайну омбре в 2024 підійдуть помаранчевий, сірий, білий, молочний, жовтий, зелений кольори. А якщо додати у дизайн філігранних хвиль та ліній, то градієнтний манікюр заграє новими барвами.

Матові дизайни зі стразами, блискітками, фольгою

Матові дизайни зі стразами, блискітками та фольгою – топові рішення для нейл арту нігтів 2024. Такі дизайни краще поєднувати з пастельними відтінками гель лаку і використовувати для прикрашення окремих пальчиків.

Знайшли собі хорошу ідею для матового манікюру? Тоді вперед – втілювати мрію до кращих майстрів нігтьового сервісу – зі знижкою від Покупону манікюр з покриттям коштуватиме вам набагато дешевше. Якщо звичайно ця послуга в салоні коштує у середньому 400 грн, то по акції – приблизно 250 грн. 

Читайте також:
✔️ Як зробити педикюр вдома
✔️ Апаратний манікюр – переваги та техніка
✔️ Актуальні тренди жіночих стрижок
✔️ Каре – сучасні види стрижки
✔️ Трендовий макіяж
✔️ Модні губи – кольори, текстури, форма

І обов’язково діліться в коментарях, які дизайни матового манікюра сподобались найбільше ??

4 коментарів
  • Валентина

    вже 5 років тільки мат, ван лав)

  • Наталя

    градієнт шикарний, дуже хочеться спробувати

  • Ира

    Идеи шикарны, ведь матовый лак очень популярный. Особеyно весной и летом такой маникюр очень классно смотрится. Мне понравилась идея глянцево матового френча, плюс я бы дорисовала разных белых бабочек или маленькую абстракцию, или же добавила какую нибудь красивую надпись, лишним бы не было. А так все идеи в статье по своему хороши.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *