Найкращі новинки кіно 2024: топ фільмів літа

Кіноманам ніщо не піднімає настрій так, як нові фільми та кінопрем’єри. Літо завжди радує кіноновинками, тож готуйтеся: червень, липень та серпень будуть спекотними. Якщо вам не хочеться вибирати кіношки наосліп (завжди є шанс, що реальність може не виправдати очікувань), то ось вам афіша на допомогу. #PokuponBlogTeam склав список найкращих за рейтингом фільмів 2022, які вже вийшли: драми, детективи, фантастика, військові, про кохання, сімейні, дитячого жанру. Також у огляд увійшли найочікуваніші новинки сезону, а ще – знижки на онлайн-TV в якості бонусу ?

Дорога до НБА

IMDb: 7,4/10

Життєстверджуючий фільм про баскетбол оповідає про міжнародного скаута на ім’я Стенлі, який шукає спортивні таланти по всьому світу для своєї команди. У нагороду за старання його бос Рекс Меррік призначає Стенлі помічником тренера, але вмирає, залишаючи місце керівника своєму синові Вінсу. Вінс переводить Стенлі на нижчу посаду, тож той повертається до роботи скаута. Але в Іспанії доля зводить його з обдарованим гравцем Бо Крузом, але його не хочуть брати до команди. Тому Стенлі стає незалежним агентом, щоб прокласти Бо доріжку до НБА… 

Елвіс

AllMovie: 4/5
IMDb: 7,8/10

Яскравий музичний байопік База Лурмана розповість про життя, кар’єру, дружбу і, звичайно ж, про кохання Елвіса Преслі. У центрі сюжету – легендарний музикант, його дружина Прісцілла та особистий менеджер Полковник Том Паркер. Фільм варто дивитися тим, хто любить драми та мюзикли.

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
1494 грн
699.0 грн
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
Показати всі
3 акцій

Людина з Торонто

IMDb: 5,7/10
Metacritic: 4,3

Тедді, звичайний і далеко не найудачливіший консультант з продажу, потрапляє у дуже екзотичну ситуацію. Через помилку онлайн-сервісу Airbnb він опиняється в квартирі, що належить кілеру. І все б нічого, але дуже скоро туди наносять візит поліцейські, і Тедді стає героєм серйозної колотнечі.

Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля

AllMovie: 3,5/5
IMDb: 7,1/10
Metacritic: 6,2

Черговий фільм із серії Марвел. За допомогою Вонга Доктор Стрендж рятує Америку Чавес від величезного восьминога. Врятована дівчина-підліток має суперздатність: сильний переляк дає їй можливість відкривати портали до паралельних світів. Зрозуміло, темні сили не проти заволодіти таким даром, тому Доктор Стрендж, щоб врятувати Америку, вирушає з нею у подорож мультивсесвітом.

Загублене місто

AllMovie: 3/5
IMDb: 6,2/10

Лоретта Сейдж, удова археолога – автор популярних любовно-пригодницьких романів. Після презентації чергової книги письменницю викрадає якийсь мільярдер, який вважає, що вона зуміє розшифрувати стародавній текст – ключ до незліченного багатства, що зберігається у загубленому місті. Свідком викрадення стає модель Алан – молодий чоловік, який зображує одного з головних героїв бестселерів Лоретти на їхніх обкладинках. Заручившись підтримкою асистенток письменниці, він організовує рятувальну операцію…

Сімейні фільми, комедії, мультфільми та пригодницьке кіно добре дивитись під хрусткий попкорн та стакан коли, а вдома – під гарячу піцу чи смачні роли. Не забудьте до домашнього перегляду замовити доставку смаколиків ?

Тор: Любов і Грім

AllMovie: 3,5/5
IMDb: 7,2/10
Metacritic: 5,5

Сліпуче зірковий склад (Кріс Хемсворт, Наталі Портман, Крістіан Бейл, Рассел Кроу, Таїка Вайтіті, Кріс Пратт та інші) зібрався в черговому фільмі про пригоди бога Тора. На цей раз Джейн Фостер бере на себе тягар обов’язків Громовержця – в її руках молот Мйольнір… Кожне його використання забирає у Джейн життєві сили та наближає до смерті.

Світ Юрського періоду: Домініон

AllMovie: 3/5
IMDb: 5,9/10
Metacritic: 5,5

Хочете переглянути фільм про динозаврів? Це ідеальний варіант – видовищний, яскравий (тому його краще дивитися в кінотеатрі) і підійде для дітей. Попередня серія трилогії закінчилася знищенням острова Нублар, а в цій частині ви побачите, на що перетворилася планета, коли динозаври вирвалися на волю і заполонили собою майже весь світ.

Акції
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
1494 грн
699.0 грн
Показати всі
12 акцій

Кохання за викликом

AllMovie: 3,5/5
IMDb: 7,1/10
Metacritic: 7,1

Як щодо комедії із присмаком драми? Тонкий британський гумор, глибокі міркування про життя та людські стосунки, чудова акторська гра – і все в одному фільмі. У центрі сюжету – 60-річна Ненсі Стоукс, колишня вчителька, вдова. За все життя у неї був лише один партнер та нуль задоволення. Щоб нарешті пізнати радість сексу, вона знімає номер у готелі та замовляє послуги хлопця за викликом.

Спайдерхед

AllMovie: 3/5
IMDb: 5,4/10
Metacritic: 4,8

Якісна фантастика від Нетфлікс: дія відбувається в не надто віддаленому майбутньому, у виправному закладі «Спайдерхед», розташованому на острові. Вчений Стів Абнести у рамках добровільного експерименту випробовує на ув’язнених незвичайні психоделики. Одному з піддослідних, Джеффу, вже кілька разів давали препарат, що викликає сильне кохання. Однак у якийсь момент йому починає здаватися, що він відчуває до іншої ув’язненої, Ліззі, справжні почуття.

Чорний телефон

AllMovie: 3/5
IMDb: 7,3/10
Metacritic: 7,7

Гостросюжетний хорор, від якого повзуть мурашки по спині: 13-річного хлопця викрадає серійний дітовбивця і замикає його у підвалі зі звукоізоляцією. Телефон у підвалі не працює, але чомусь приймає дзвінки – від попередньої жертви маніяка.

Посіпаки: Становлення лиходія

IMDb: 7,3/10

З числа фільмів, які варто подивитися, цей обов’язково покажіть дітям. У центрі динамічного сюжету, як завжди, кумедні жовті посіпаки. Вони мільйонами років шукають наймогутнішого лідера і нарешті знаходять його – ватажка на ім’я Грю! Він ще зовсім молодий, але плани має грандіозні, повірте.

Зникла

IMDb: 5,6/10

Гостросюжетний трилер, у центрі сюжету – подружня пара, яка вирішила розлучитися. Головний герой фільму Вілл Спенн везе дружину до її батьків, і коли вони зупиняються на заправці, вона безвісти зникає. Чоловік звертається до поліції, сповіщає батьків дружини і всі разом вони починають пошуки… Зрештою, підозрювати починають самого Вілла.

У ритмі ча-ча-ча

AllMovie: 3,5/5
IMDb: 7,4/10
Metacritic: 6,5

Ендрю 22 роки, він закінчив коледж і тепер працює у мережі швидкого харчування. Якось, успішно провівши дитяче свято, Ендрю приводить батьків у таке захоплення, що з того часу його починають звати ведучим на бар-міцви та інші подібні заходи. На одному з них він знайомиться з Доміно – вона одинока мати і виховує дочку з аутизмом, Лолу. Поміж ними зав’язується дружба.

А що ви вже встигли подивитись із топу нових фільмів літа 2022? Діліться в коментарях враженнями, відгуками та рекомендаціями ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *