Куди піти у Львові 8-9 лютого: заряджаємося енергією до наступних вихідних

Вихідні – не час для нудьги, тому обов’язково скористайтесь цими прекрасними днями, аби розважитись на повну та наповнитися яскравими позитивними враженнями. А якщо раптом ви ще не придумали, як це зробити, не переймайтеся – редакція Покупона поспішає на допомогу!

Розповідаємо, де і як можна гарно провести вікенд 8-9 лютого у Львові сам на сам або в компанії рідних та друзів.

Музеї та виставки

Якщо ви полюбляєте блукати виставковими залами, й екскурсії не здаються вам нудними, зверніть увагу на наступні анонси, а ще неодмінно слідкуйте за оновленнями акцій на відвідування музеїв та виставок на Покупоні. 

Музей історії пива «Львіварня» 

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість та ніжне тріпотіння? Тож не відмовте собі у пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, відомого не тільки крутими експозиціями та красивими інтер’єрами, але й затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтесь про нього всю правду :).

Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів
Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18. 
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Музей фотоілюзій

Якщо музеї асоціюються у вас виключно зі статечними прогулянками великими залами з картинами чи скульптурами, то дуже дарма :). Іноді візит до музею може стати справжньою пригодою, і Музей фотоілюзій – саме той випадок. Тут ви можете стати героєм найдивовижніших картин та інсталяцій, а для того, щоб залізти бо склянки із згущенкою, вам навіть не доведеться зменшуватися у розмірах. 

Деякі декорації у Музеї фотоілюзій жахливо реалістичні
Деякі декорації у Музеї фотоілюзій жахливо реалістичні

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Виставка «Різдвяна поштівка з 1900»  

Незважаючи на те, що лютий вже вступив у свої права, святковий настрій не відпускає, неначе Новий рік та Різдво були тільки-но вчора. Якщо вам кортить подовжити атмосферу зимової казки, відвідайте виставку старовинних і не дуже різдвяних поштівок. Як знати, може, після відвідування експозиції, вам захочеться оживити старовинні традиції і теж надіслати комусь вітальну листівку :). 

Старовинні листівки відрізняються особливою красою та вишуканістю
Старовинні листівки відрізняються особливою красою та вишуканістю

Коли: щоденно з 9:00 до 22:00 до 15 лютого.
Де: кафе «Штука», Котлярська вулиця, 8. 
Ціна: вхід вільний.  

Виставка «Сакральне та ужиткове олово з приватних колекцій»   

Олово –  матеріал, яким людство користується з давніх давен. Міцний та легкий у обробці, стійкий до корозії, цей метал здавна вважається дуже практичним. І саме йому присвячено цікаву та дуже пізнавальну виставку, на якій представлено олов’яні вироби XVIII-XX століть.

Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини
Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00, крім понеділка.
Де: Львівський музей історії релігії, Музейна вулиця, 1.
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Дітям взимку особливо необхідний гарний настрій, а забезпечити його допоможуть супер-ідеї для веселого та захоплюючого дозвілля. А батькам точно додадуть позитиву приємні знижки на дитячі розваги на Покупоні :). 

Музей «Еврика»  

Музей «Еврика» – ідеальний зразок того, як можна поєднувати приємне з корисним, адже візит сюди стане для дитини веселим та пізнавальним водочас. Захоплива екскурсія, збудована на принципі «просто про складне», можливість взаємодії з експонатами, віртуальна реальність та знайомство з космосом у планетарії – ось що чекає кожну допитливу дитину, яка потрапила до музею.  

Діти пізнають світ у музеї «Еврика».
Діти пізнають світ у музеї «Еврика». 

Коли: щоденно.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: від 80 грн, за знижкою від Покупона – на 50% дешевше.

Дитячі атракціони у центрі сімейного дозвілля «Булька»   

Рух – це життя, особливо для дітей, тому у списку розваг на вихідні у вашої дитини обов’язково повинний бути активний відпочинок. Ідеальне місце для цього –  центр сімейного дозвілля «Булька», де є батути, відеосимулятори, автодром та лабіринт.  

Центр «Булька» предлагает детям активный и увлекательный отдых
Центр «Булька» предлагает детям активный и увлекательный отдых 

Коли: пн-ср з 11:00 до 00:00, чт з 11:00 до 01:00, пт с 10:00 до 01:00, сб-нд з 10:00 до 00:00.
Де: Центр сімейного дозвілля «Булька», Богдана Хмельницького вулиця, 214. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Квест-екскурсія «Секрети алхіміків»

Якщо ви полюбляєте своє місто й бажаєте прищепити таке ж ставлення своїм дітям, то обов’язково зверніть увагу на дивовижну екскурсію аптеками Львова від «КарамельТур». Маленьких учасників заходу очікує не тільки огляд старовинних аптек міста та ознайомлення з цікавими експонатами, але й захоплюючий квест на алхімічну тематику, перегляд пізнавального фільму про історію медицини в Галичині, заворожуючі наукові експерименти та солодкі подарунки! 

Квест-екскурсія – оптимальне поєднання приємного та корисного для дітей
Квест-екскурсія – оптимальне поєднання приємного та корисного для дітей

Коли: щоденно до 1 березня.
Організатор: екскурсійне агентство «КарамельТур».
Ціна: 100 грн.
Вік: 8-12 років.

Що подивитися у кіно

Лютий – місяць мега-крутих прем’єр, тому радимо не вагатися, а терміново купляти квитки на ці круті фільми, тим більше, що, завдяки акційним пропозиціям від Покупона, ви можете придбати їх за вигідною ціною.

«Маленькі жінки»

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: драма, історичний фільм, екранізація.

Сюжет фільму, заснованого на однойменному романі американської письменниці Луїзи Мей Олкотт, оповідає про чотирьох сестер, котрі, незважаючи на те, що є близькими родичками, зовсім не схожі одна на одну. Однак їх об’єднують спільні для всіх дівчин, що дорослішають, проблеми: перше кохання, перші розчарування, розлуки та сварки, а також непрості та виснажливі пошуки свого місця під сонцем. І все це – на тлі Громадянської війни у США…

«Джентльмени»

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: бойовик, комедія, кримінал.

Гай Річі залишається вірним собі, тому його новий фільм – це черговий коктейль з динамічних бойових сцен, дотепного, місцями чорного, гумору та насиченої драматизмом гри акторів. У центрі сюжету – талановитий випускник Оксфорду, котрий, завдяки своєму неординарному розумові, зумів налагодити вирощування маріхуани на базі старовинного маєтку збіднілих англійських аристократів. Проблеми починаються, коли головний герой вирішує продати свій прибутковий бізнес власникам з Оклахоми…

«1917» 

  • Прем’єра: 30 січня.
  • Жанр: драма, військовий, історичний фільм.

Дивовижний за силою впливу та драматизму фільм піднімає тему Першої світової війни: два молодих британських солдати вирушають на дуже складне, практично нездійсненне завдання. Їм за всяку ціну необхідно прорватися через ворожу лінію, аби попередити союзників про масштабний наступ, що його готують. На коні – тисячі життів.

Жива музика

Музика позитивно впливає й на душу, й на тіло, тому гарний концерт може стати відмінним способом подолання зимової хандри. А концерти, що їх запропоновано в наших оглядах, поганими не бувають :).

«Симфонії Всесвіту ІІ. Шломо Мінц» 

Торкатися таємниць світу можна через науку, живопис та… музику. Відчиніть Всесвіт наново, насолоджуючись класичною музикою у виконанні всесвітньо відомого скрипаля-віртуоза Шломо Мінца та гармонійним звучанням симфонічного оркестру під керівництвом талановитого диригента Дмитра Яблонського.

Всесвіт зазвучить по-новому, коли славетний Шломо Мінц заграє на своїй скрипці
Всесвіт зазвучить по-новому, коли славетний Шломо Мінц заграє на своїй скрипці

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: Львівська національна філармонія, Чайковського вулиця, 7. 
Ціна: від 170 грн.

«Notre Dame De Paris»  

Знаменитий мюзикл, завдяки якому роман Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері» заграв новими барвами, все не втрачає своєї популярності, хоча йому вже не один десяток років! Пропонуємо зануритися у атмосферу музичного шедевру й наново пережити драматичні емоції разом із головними героями сюжету у глядацькій залі Львівського Оперного. 

Історія про Есмеральду, горбаня, красеня та священика повертається
Історія про Есмеральду, горбаня, красеня та священика повертається

Коли: 8 лютого о 16:00 та 19:00.
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Свободи проспект, 28.
Ціна: від 300 грн.

«По Коляді» 

Незабаром завершиться зимовий сезон, але до цього часу є ще можливість насолодитися тематичними новорічно-різдвяними мелодіями у виконанні кількох львівських хорів і талановитої солістки. Розтягніть святковий настрій, відвідавши концерт колядок в одному з найкращих концертних залів міста.

Колядники подарують вам різдвяну радість, незважаючи на те, що вже майже середина лютого
Колядники подарують вам різдвяну радість, незважаючи на те, що вже майже середина лютого

Коли: 9 лютого о 15:00.
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Свободи проспект, 28.
Ціна: від 150 грн.   

Театральні анонси

Театр – унікальне місце, де глядач не просто може побачити цікавий сюжет, але й увійти у глибокий емоційний контакт із артистами. А Покупон – ще одне унікальне місце, де можна придбати приємну знижку, яка зробить ваш візит до театру ще приємнішим.

Прем’єра спектаклю «Божественна комедія»

Вас запрошено на дотепну та яскраву, по-справжньому «божественну» комедію котра розповість вам про стосунки однієї пари з самого першого дня знайомства та до самої старості. На вас чекає переконлива порція крутої акторської гри, якісного гумору та гарної музики, що її написано спеціально для цієї вистави. 

Цінителі театру високо оцінять «Божествену комедію» Олексія Кравчука
Цінителі театру високо оцінять «Божествену комедію» Олексія Кравчука 

Коли: 8 лютого о 19:00.
Де: Театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», Олександра Фредра вулиця, 6.
Ціна: від 80 грн.

«Варшавська мелодія»

Зворушлива історія польської студентки та радянського студента, що пережили війну та знайшли один в одному заспокоєння та щастя. Це не просто мелодрама – в ній багато дотепних реплік, проникливих моментів та часом трагічних емоцій, і саме цим вистава й бере за душу. Не відмовте собі у задоволенні насолодитися дивовижним театральним дійством без жодного антракту.

Вистава триватиме півтори години без перерви на антракт
Вистава триватиме півтори години без перерви на антракт

Коли: 9 лютого о 16:00.
Де: Національний академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької, Лесі Українки вулиця, 1. 
Ціна: від 50 грн.      

Вільний театр «ОКО» 

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї, якщо душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого вам надто бракує у звичайному житті, приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А із знижками від Покупону ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Спектакли театра «ОКО» отличаются особой душевностью и эмоциональностью
Спектакли театра «ОКО» отличаются особой душевностью и эмоциональностью 

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн.

Програма для дорослих

У перерві між екскурсією та театром не забудьте й про інші розваги, які допоможуть весело скоротати час. А ще – про суперові акції від Покупона на найрізноманітніші види дозвілля.

Похід на ковзанку

Чим зайнятися взимку, коли хочеться багато рухатися та дихати свіжим повітрям? Правильно, йти на ковзанку. Не вмієте та боїтеся, що нічого не вийде? Не рубайте під корень, усьому можна навчитися за бажанням. А в цьому вам допоможе наша інструкція для новачків, як навчитися кататися на ковзанах, прочитайте її та сміливо йдіть підкоряти лід.

Ціни на відвідування ковзанки
Ціни на відвідування ковзанки

Коли: щоденно з 8:00 до 23:00.
Де: Спортивно-розважальний комплекс «Медик», Горбачевського вулиця, 24, чи будь-яка інша ковзанка у Львові, про які ви можете дізнатися з огляду
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини
Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини

Malevich Latina

Полюбляєте запальні латиноамериканські танці? Ваше тіло скучило за пристрасними па сальси, мамбо та бачати? Приходьте на щотижневе латина-паті, де пролунають найгарячіші треки, під які ноги самі пускаються в танок! Не пропусти супер-захід, який допоможе тобі розвантажитись після робочого тижня на повну катушку :). 

Латиноамериканські танці – те, що потрібно спробувати хоча б раз у житті
Латиноамериканські танці – те, що потрібно спробувати хоча б раз у житті

Коли: 9 лютого о 20:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2. 
Ціна: 50 грн, до 23:00 – вхід вільний.

Вирішили, куди підете на цих вихідних? Діліться планами та ідеями у коментарях :).

2 коментарів
  • Яна

    Лично у меня во Львове никогда не возникало вопроса: Что делать?) А была я там 3 раза. Это настолько культурно красивый город с множеством архитектурных красот, тематических заведений и просто город с душой, что приезжая туда, даже впервые, не возникает трудностей и дезориентации. Там всегда можно по месту найти чем заняться или куда сходить. Единственное, что могу посоветовать, так это, если вы заранее определились, что хотите пойти именно в определенное заведение, то желательно узнавать и бронить столики заранее. В некоторых заведениях бронь расписана за месяц, и если не знать об этом, то точно пролетите. Хотя это отличный повод вернуться снова, увидеть больше и посетить те места, куда не успели)

  • Мария

    Решили отвести ребенка в Эврику, надеемся по возрасту ему подойдет и понравится)Еще и приятно,что можно воспользоваться скидкой.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *