Куди піти у Харкові на вихідних 8 та 9 лютого 2020 року, щоб відпочити на всі 100

Як то кажуть, хто добре працює, той добре відпочиває. Ви напевно старанно працювали весь робочий тиждень, тому насичене дозвілля просто необхідне. Редакція Покупона підготувала для вас афішу розважальної програми на вихідні дні 8 та 9 лютого, щоб ви відновили сили і зарядилися енергією і позитивом на весь наступний тиждень.

Відпочинок з дітьми

Для гармонійного розвитку дитини важливі різноманітне дозвілля, знайомство з новими місцями і людьми, переживання позитивних емоцій. Щоб дитина не нудьгувала на вихідних, сплануйте їх заздалегідь і стежте за акціями на розваги для дітей на Покупоні.

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

Уже не знаєте чим зайняти непосиду? Приходьте з дитиною в дитячий розважальний центр «Multi Boom». Тут є все для активного і веселого проведення часу: батути, сухий басейн, карусель, гірки, атракціони, настільний футбол, теніс, аерохокей.

  • Коли: щодня до 31.05.2020.
  • Де: «MultiBoom», проспект Юрія Гагаріна, 181.
  • Ціна: Будні дні: 30 хвилин – 70 грн, годину – 80 грн, безліміт – 180 грн. Вихідні дні: 30 хвилин – 80 грн, годину – 100 грн, безліміт – 200 грн. Але зі знижками від Покупона дешевше в два рази.

Дзеркальний лабіринт

Дзеркальний лабіринт

Заплутані коридори з дзеркал, раптові повороти, несподівані тупики – вам належить проявити кмітливість, щоб знайти вихід і не загубитися в ілюзії простору.

Цирк на воді “Waterland»

Цирк на воді

Казкова атмосфера цирку на воді «Waterland» підкорить ваше уяву. У цьому дивовижному світі русалки літають під куполом, дресировані ведмеді виконують неймовірні трюки, чарівний морський котик танцює під запальну музику. Все дійство доповнюється чарівним дощем і лазерним шоу. Подаруйте собі і дітям незабутні враження!

  • Коли: 8 лютого о 12:00 і 17:00, 9 лютого о 12:00.
  • Де: Харківський цирк, вул. Ірини Бугримової, 1.
  • Ціна: від 80 грн.

Шоу білих китів і дельфінів

Шоу білих китів і дельфінів

Зустріньтесь з дивовижними дельфінами, білими китами і їх друзями. Вас не залишать байдужими чудові трюки, танці і навіть спів «морських артистів». Подаруйте собі і дітям чудовий настрій і щирі емоції.

Музична казка «Кицькин дім»

Музична казка «Кицькин дім»

Кішка запрошує всіх на новосілля. В гості до неї поспішили Кот, Коза і Козел, Півень і Курка. Вони веселяться і розхвалюють красуню-господиню. Але чи допоможуть сусіди Кішці в скрутну хвилину?

Цікавий динамічний сюжет про те, як важливо для сім’ї жити дружно і підтримувати один одного. Вистава буде цікава дітям будь-якого віку.

Вистава «Кицькин дім»

Вистава «Кицькин дім»

На цей раз дія відбувається в цирку, а всі герої постають в ролі циркових артистів: Кішка – примадонна цирку, кіт Василь – конферансьє, Півень і Курка – артисти музичного жанру, Коза і Козел – фокусники, а Кошенята тільки мріють вступити на циркову арену. Це комічна, добра і повчальна історія для дітей будь-якого віку та їхніх батьків.

Вистава «Малюк і Карлсон»

Вистава «Малюк і Карлсон»

У Малюка була велика сім’я, але у нього ніколи не було друзів. Тому він дуже зрадів, коли одного разу до нього на підвіконня прилетів Карлсон. Разом вони веселяться і пустують, розігрують сувору домоправительку і жартують над нею.

Вистава «Синдбад-мореплавець і Мідне місто»

Вистава «Синдбад-мореплавець і Мідне місто»

Синдбад вирушає в Мідне місто, де чаклун Джафар тримає в ув’язненні його наречену Зумруд. Східна казка насичена неповторним колоритом, зачаровує танцями і захоплюючими пригодами.

Вистава «Дюймовочка»

Вистава «Дюймовочка»

Познайомте дитини з дивовижним світом казок Ганса Християна Андерсена. Повчальна історія про маленьку дівчинку з добрим і хоробрим серцем у виконанні лялькового театру напевно вразить маленьких глядачів.

Вистава «Я – Робін Гуд»

Вистава «Я - Робін Гуд»

Історія любові і мужності, заснована на старовинній англійській легенді. Ви будете сміятися над комічними ситуаціями і співпереживати героям у важкі хвилини. Щирість і талант маленьких акторів (саме діти грають у виставі) неодмінно викличуть захоплення будь-якого глядача. Може і ваша дитина захоче стати актором і коли-небудь зіграти роль великодушного Робін Гуда.

Розваги для дорослих

Майстер-клас по сноукайтингу

Вистава «Я - Робін Гуд»

Полюбляєте екстрим і хочете яскравих емоцій? Тоді вам точно варто спробувати сноукайтинг. Політайте на параплані високо над землею, викупайтеся в променях сонця, відчуйте свободу… Досвідчені інструктори підготують до польоту всього за п’ять хвилин. Подаруйте собі незабутні враження.

  • Коли: щодня, за попереднім записом, до 20.02.2020.
  • Де: Школа польотів «ХарківSky», Черкаська Лозова (Харківська область), Ближні горби.
  • Ціна: від 2800 грн, але зі знижками від Покупона ㅡ удвічі дешевше.

Гра в «SHOCK FIGHT»

Гра в «SHOCK FIGHT»

Справжні «дорослі» войнушки поєднали в собі краще від лазертаг та пейнтболу. Ваше завдання – не потрапити під приціл ворога, адже кожне нове потрапляння буде відчутніше попереднього.

  • Коли: щодня, за попереднім записом, до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плеханівська, 134.
  • Ціна: вiд 2800 грн за компанію з 8 осіб, але з Покупоном ㅡ знижка до 65%.

Гра в лазертаг

Гра в лазертаг

Хочете отримати заряд адреналіну від реалістичного бою, але при цьому залишитися цілим і неушкодженим? Тоді лазертаг ㅡ ваш варіант.

  • Коли: за попереднім записом, щодня до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плеханівська, 134.
  • Ціна: вiд 2800 грн за компанію з 10 осіб, але з Покупоном ㅡ знижка до 60%.

Зимові розваги від «S-Park»

«Маленькі жінки»

Бажаєте активно провести час і повеселитися в компанії друзів або рідних? Тоді вирушайте в «S-Park». Тут є розваги на будь-який смак: катання на лижах, фінських санях, снігокаті, зимовому самокаті, а також лазерний лабіринт і стрілянина в тирі з лука чи арбалета. Нудьгувати точно не доведеться!

Віртуальна реальність

Віртуальна реальність

Ігри на PS 4, VR атракціони, перегляд фільмів у форматі 7D набирають все більшої популярності. Ще б пак! Для такого дозвілля не потрібен особливий привід або сприятливі погодні умови, при цьому ви отримаєте колосальний заряд емоцій. А зі знижками від Покупона такі розваги доступні кожному.

Квести

Квесты

Проходження квестів стало мало не традицією для проведення часу в компанії друзів-знайомих. Різноманітність тематик і рівнів складності дозволить вибрати найбільш оптимальні варіанти, а знижки від Покупона стануть приводом відкривати для себе частіше нові локації.

Найкращі вистави

Культурне життя Харкова завжди було і залишається насиченим і різноманітним. Якщо ви шанувальник театру, то напевно оціните наші акційні пропозиції на спектаклі.

Балет на воді «Лебедине озеро»

Балет на воді «Лебедине озеро»

Грандіозна постановка, аналогів якої немає в Україні. Замість сцени – великий неглибокий басейн. Танцівники і балерини виконуватимуть балетні па, перебуваючи по щиколотку у воді, ніби на поверхні озера. Фонтани, водоспад, 3D-декорації зробили постановку найдорожчою в історії ХНАТОБу, але ефект, який вони створюють, безперечно, того вартий. Фантазія постановника Йохана Нуса додає класичному твору несподіваних сюрпризів як в сценарії, так і у виконанні.

  • Коли: 8 і 9 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 800 грн.

Музична комедія«Сімейна авантюра, або Вона на все згодна»

Як відомо, ревнощі до добра не доводить, а ось любов здатна творити чудеса. Щоб зберегти сім’ю, жінка готова зробити неможливе. Це смішна історія про бурхливу сімейного життя з усіма її радощами і бідами.

Вистава «Зойчина квартира»

Вистава «Зойчина квартира»

Трагікомедія за однойменною п’єсою Михайла Булгакова. Зоя Пельц, щоб зберегти житло і заробити грошей, відкриває у своїй квартирі модне ательє. Але насправді це лише прикриття для елітного борделю. Тут вирують пристрасті, руйнуються надії і відбуваються вбивства.

Мюзикл «Король і шут» 

Мюзикл «Король і шут»

Молодий король віддає перевагу щирості і простоті звичайної дівчини увазі придворних дам. У королівстві плетуться інтриги і киплять пристрасті… Лише єдиний друг короля, дотепний блазень, зберігає його таємниці. 

Відточена гра акторів, бездоганна хореографія і, звичайно, музика з французькими мотивами вже не один раз змушували глядачів аплодувати стоячи.

Вистава «Три товариша»

Вистава «Три товариша»

Зворушлива історія про життєві цінності, які особливо гостро відчуваються в повоєнний час. Вистава нагадує глядачам, що не дивлячись на труднощі потрібно любити і радіти кожному прожитому дню.

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

У прагненні відродити національну культуру і самобутність, «Ethno Contemporary Ballet» представляє публіці танцювальний спектакль, який поєднує в собі елементи сакральних обрядів, традиційних ритуалів, фольклорну музику, пластику танцю.

Вистава «Неіснуючі глави роману «ІДІОТ »: «Злий спектакль»»

Вистава «Неіснуючі глави роману «ІДІОТ »: «Злий спектакль»»

«Злий спектакль» – це перша частина театрального проекту «Сім днів з ідіотом», або неіснуючі глави роману «Ідіот». Це історія, яку міг би розповісти один з героїв Ф. Достоєвського. Хоча «… Краще б було цій людині не народжуватися …», він і сам не проти застрелитися, але сміливості не вистачає.

Вистава «Коуч по чудесам»

Вистава «Коуч по чудесам»

Уявіть: ви можете отримати велику суму грошей, і для цього потрібно просто бути щасливим протягом місяця. Але чи так це легко, коли в родині не ладиться, на роботі конфлікти, грошей постійно не вистачає, а тут ще криза середнього віку? Коуч по чудесам знає, як вам допомогти.

Вистава вчить вірити в диво і радіти кожному дню, не дивлячись ні на що.

Вистава «Щасливо»

Вистава «Щасливо»

Молода людина після восьмирічної відсутності повертається в рідну домівку. Хлопець привозить з собою наречену, щоб познайомити її з батьками. Дівчина в шоці від дивакуватого забавного сімейства. Смішні безглузді ситуації, які раз у раз відбуваються в будинку, відкривають завісу таємниць, яку так ретельно зберігали родичі. Вистава наповнена любов’ю і ніжністю до рідних і близьких. 

Вистава «Китайці»

Вистава «Китайці»

Ви запросили на вечерю подругу і її нового хлопця, а ваш чоловік покликав її колишнього… Незручна ситуація виходить. Без почуття гумору з неї навряд чи вийде вийти.

Смішна комедія тільки для дорослих 16+.

  • Коли: 8 лютого, 19:00.
  • Де: Театр PS, вул. Гіршмана, 16.
  • Ціна: 220 грн.

Вистава «Чоловіки на межі нервового зриву»

Вистава «Чоловіки на межі нервового зриву»

Добра і повчальна комедія про сучасних чоловіках, їх страхи та переживання, які вони ретельно приховують за масками успішних кар’єристів, щасливих чоловіків і справжніх мачо. Вистава дасть можливість посміятися і привід задуматися, а, головне, зарядить оптимізмом.

Вистава «Занадто одружений таксист»

Вистава «Занадто одружений таксист»

Таксист Джон Сміт одружений одночасно на двох жінках. Щоб ніхто нічого не запідозрив, Джон строго дотримується графіка побачень. У нього це чудово виходить: він живе на два фронти ось уже три роки. Але це не могло тривати вічно. Форс-мажорна ситуація вибиває його з колії, і головний герой виявляється в обіймах Мері, коли повинен бути у Барбари… Він намагається виправити помилку, але брехня і непорозуміння тільки заводять його в глухий кут.

Вистава «Загублений чоловік»

Вистава «Загублений чоловік»

Трапляється, що любов проходить, сімейне життя обростає побутовими проблемами, фінансовими зобов’язаннями, нетерпимістю один до одного… Логічний фінал – розірвати зруйнований шлюб. А якщо формально розірвати відносини неможливо?

Ексцентрична комедія змусить сміятися над кумедними ситуаціями і в той же час дасть привід для роздумів.

Вистава «Скриня Пандори»

Вистава «Скриня Пандори»

Backstage комедія для дорослих (14+) з непередбачуваним сюжетом. Вистава про чесність людини перед собою, складності вибору, творчі пошуки, сміливість, любов… Ви готові відкрити для себе «Скриню Пандори»?

Вистава «Чоловіки, здатні на ЦЕ» 

Вистава «Чоловіки, здатні на ЦЕ»

Троє немолодих чоловіків розмовляють про ЦЕ: про жінок і відносини, життя і смерть, героїзм і зради… Інтелігентна комедія для глядачів будь-якого віку.

Найкращі фільми в кінотеатрах

У кінотеатрі можна відмінно провести час як з коханою людиною, так і в компанії друзів. Щоб частіше дивитися фільми на великому екрані, стежте за знижками на квитки від Покупона.

«1917»

«1917»

Дивовижний за силою впливу і драматизму фільм піднімає тему Першої світової війни: два молодих британських солдата відправляються на дуже складне, практично нездійсненне завдання. Їм в будь-що необхідно прорватися через ворожу лінію, щоб попередити командира союзників про підготований масштабний наступ. На кону – тисячі життів.

  • Прем’єра: 30.01.2020.
  • Жанр: драма, військовий.

«Джентльмени»

«Джентльмени»

Гай Річі залишається вірним собі, тому його новий фільм – це черговий коктейль з динамічних бойових сцен, дотепного, місцями чорного, гумору і насиченою драматизмом гри акторів. У центрі сюжету – талановитий випускник Оксфорда, який, завдяки своєму неабиякому розуму, зумів налагодити вирощування марихуани на базі старовинного маєтку збіднілих англійських аристократів. Проблеми починаються, коли головний герой вирішує продати свій прибутковий бізнес власникам з Оклахоми …

  • Прем’єра: 30.01.2020.
  • Жанр: комедія, кримінал.

«Маленькі жінки»

«Маленькі жінки»

Сюжет фільму, заснованого на однойменному романі американської письменниці Луїзи Мей Олкотт, оповідає про чотирьох сестер, які, незважаючи на близьку спорідненість, абсолютно несхожі одна на одну. Однак їх об’єднують спільні для всіх дівчат проблеми: перша любов, перші розчарування, розлуки і сварки, а також непрості і виснажливі пошуки свого місця під сонцем. І все це – на тлі Громадянської війни в США …

  • Прем’єра: 30.01.2020.
  • Жанр: драма, мелодрама.

«Портрет дівчини в огні»

«Портрет дівчини в огні»

Сюжет розгортається на невеликому острові Бретані в кінці XVIII століття. Туди приїжджає талановита художниця, щоб написати портрет однієї нареченої. Поступово вони зближуються і вже не контролюють свої почуття одна до одної. Чи можливий за таких обставин щасливий шлюб?

  • Прем’єра: 06.02.2020.
  • Жанр: мелодрама, історичний.

«Особливі»

«Особливі»

«Особливі» люди живуть серед нас, їх можна зустріти на вулиці, в метро, супермаркеті, кафе. Але більшості з нас зручно не помічати їх існування. Але ж їм так потрібні увага, підтримка. Фільм розповідає про людину, яка присвятила себе допомозі «особливим» людям. Чоловік відкрив клінічний центр для дітей з аутизмом і впевнений, що не дарма проживає своє життя.

  • Прем’єра: 06.02.2020
  • Жанр: драма, комедія.

Фестивалі та концерти

Фестиваль «Короткі дні – короткий метр»

Фестиваль «Короткі дні - короткий метр»

Фестиваль Французького короткометражного кіно. До програми увійшли п’ять різножанрових фільмів, які отримали нагороди на престижних кінофестивалях:

  • «Кислота»,2018 (фантастіка, хоррор)
  • «Атомне пляма», 2018 (фантастика, романтика)
  • «Tomatic», 2018 (комедія)
  • «Капітан Франція», 2019 (комедія)
  • «Домашня», 2019 (комедія)

Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

  • Коли: 8 лютого, 19:00.
  • Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1.
  • Ціна: 80 грн.

Концерт симфонічної музики

Концерт симфонічної музики

Концерт симфонічної музики у виконанні оркестру Харківської філармонії за участю соліста з Італії Marco Sollini, під керуванням німецького диригента Franz Schottky. У цей вечір прозвучать шедеври світової класики: Концерт №2 для фортепіано з оркестром (C. Рахманінов) і симфонія №6 (А. Брукнер).

Світломузичне 3D шоу

Світломузичне 3D шоу

Це унікальне поєднання органної музики і сучасних 3D-технологій. Лазери доповнюють і підкреслюють тонкі грані музичних творів, в результаті виходить потужне світломузичне 3D-шоу. 

Сольний концерт «Space Of Variations»

Українська метал група, що двічі визнана кращою за версією The Best Ukrainian Metal Act, презентує в Харкові свій новий альбом. 

  • Коли: 9 лютого, 19:00.
  • Де: LF club, Харківська набережна, 2/2.
  • Ціна: 250 грн. 

Смачні вихідні

Смачні вихідні

Неважливо, віддаєте перевагу ви культурний або активний відпочинок, з друзями або родиною, смачно поїсти люблять усі. Будьте обережні: кожен раз відвідування нових закладів, відкриття цікавих смаків можуть стати звичкою :) Щоб гастрономічні експерименти не вилилися в копієчку, стежте за акціями в кафе і ресторанах або замовляйте смачну їжу з доставкою додому зі знижками від Покупона. До речі, про найкращі сервіси доставки їжі в Харкові ми розповідали в статті.

Які у вас плани на ці вихідні? Діліться в коментарях.

1 коментар
  • Sergey

    Не понравился Вотерлэнд, а вот квесты в Харькове многие посетили и с детьми и с компанией. На “Маленькие женщины” точно пойдем). А про световое 3Д шоу даже не слышал. Надо глянуть.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *