Куди піти у Львові 1-2 лютого: супер-ідеї для крутого відпочинку на вихідні

Вихідні – це не просто пауза між робочими тижнями, це ще й можливість перезавантажити втомлений мозок та зарядитися позитивними емоціями на кілька днів уперед, як то кажуть, «взапас». І найскладніше частіше за все – обрати, яким саме способом наповнити себе враженнями.   

Редакція Покупона бажає допомогти вам у цій нелегкій справі, тож ловіть афішу найкрутіших заходів, подій та знижок у Львові на 1-2 лютого. Приємного вам відпочинку на початку останнього місяця зими :).

Музеї та виставки

Вистави бувають різними: картин, арт-об’єктів, старовинних артефактів і навіть пива. Яку виберете ви? І не забувайте додатково слідкувати за оновленнями у розділі акцій на відвідування виставок та музеїв на Покупоні. 

Музей історії пива «Львіварня» 

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість та ніжне тріпотіння? Тож не відмовте собі у пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, відомого не тільки крутими експозиціями та красивими інтер’єрами, але й затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтесь про нього всю правду :).

Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів
Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18. 
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Музей фотоілюзій

Якщо музеї асоціюються у вас виключно зі статечними прогулянками великими залами з картинами чи скульптурами, то дуже дарма :). Іноді візит до музею може стати справжньою пригодою, і Музей фотоілюзій – саме той випадок. Тут ви можете стати героєм найдивовижніших картин та інсталяцій, а для того, щоб залізти бо склянки із згущенкою, вам навіть не доведеться зменшуватися у розмірах. 

Деякі декорації у Музеї фотоілюзій страшенно реалістичні
Деякі декорації у Музеї фотоілюзій страшенно реалістичні

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Виставка «Сакральне та ужиткове олово з приватних колекцій»   

Олово –  матеріал, яким людство користується з давніх давен. Міцний та такий, що легко піддається плавленню та обробці, стійкий до корозії, цей метал здавна вважається дуже практичним. І саме йому присвячено цікаву та дуже пізнавальну виставку, на якій представлено олов’яні вироби XVIII-XX століть.

Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини
Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00, крім понеділка.
Де: Львівський музей історії релігії, Музейна вулиця, 1.
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Якщо ви все ще не вирішили, куди відвести та чим потішити дітей у сувору зимову пору, коли сонця і тепла надто мало, то у нас є для вас прекрасні варіанти, що зігрівають душу :). А ще більше ідей ви знайдете на Покупоні у розділі знижок на дитячі розваги.

Мануфактура мила «Львівська майстерня мила»

Дитині дуже важливо усвідомлювати, що він може створювати щось надзвичайне власними руками. Команда львівської мануфактури розуміє це та пропонує навчити дітей чарівному мистецтву миловаріння, що є таким схожим на то, чим займаються учні Гоґвортсу на уроках зілля :). Такий майстер-клас для дитини – не тільки спосіб зайняти час, але й можливість стати власником власноруч звареного натурального запашного мила.

Натуральне мило ручної роботи має велику перевагу перед звичайним магазинним
Натуральне мило ручної роботи має велику перевагу перед звичайним магазинним

Коли: щоденно з 11:00 до 22:00.
Де: Мануфактура мила «Львівська майстерня мила», Братів Рогатинців вулиця, 30.
Ціна: 100 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!

Музей «Еврика»

Дітей важливо розвивати всебічно: давати їм гарні книги, показувати якісні фільми та мультфільми, заохочувати їхню зацікавленість тими чи іншими дисциплінами та, звісно ж, розширювати їхній кругозір у всьому, що стосується природознавства. Тож якщо ви вирішили на вихідні відвести своє чадо до музею «Еврика», то ви зробили правильний вибір :). 

Найкращий спосіб пізнання світу – через практику та наочні приклади
Найкращий спосіб пізнання світу – через практику та наочні приклади

Коли: пн-ср з 10:00 до 20:00, чт-пт з 10:00 до 22:00, сб з 10:00 до 19:00, нд з 11:00 до 19:00.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Вистава «Зоря благодатна»

Прилучайте дітей до прекрасного, а допоможе вам в цьому Львівський театр ляльок: в перші дні лютого він потішить вас та ваших чад казковою виставою-вертепом за мотивами твору Миколи Маркевича. Чудові костюми, чарівні декорації та гарне аранжування створять вам найсвятковіший настрій, незважаючи на те, що свята залишилися у січні.

Ляльковий театр рідко залишає дітей байдужими
Ляльковий театр рідко залишає дітей байдужими

Коли: 2 лютого о 12:00, 14:00, 16:00.
Де: Львівський академічний обласний театр ляльок, Данила Галицького площа, 1.
Ціна: від 50 грн.  

Що подивитися у кіно

Кіно – безпрограшний варіант для веселого відпочинку на вихідних. Беріть себе, друга чи подругу, а може, й другу половину, а може, і всю сім’ю, купляєте попкорн, улюблені напої, займаєте кращі місця – і ось, ви готові до чергової кіноновинки! Ну а перед походом до кіно не забудьте придбати знижку на квиток від Покупона

«Погані хлопці назавжди»

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: бойовик, трилер, комедія, кримінал.

Свіженький сиквел до «Поганих хлопців» та «Поганих хлопців 2» розповість про детективів Майка Лоурі та Маркуса Бернетта та їхні приключки. Зав’язка сюжету наступна: нерозлучних друзів відстороняють від усіх операцій, а на Майка починає полювати його старий ворог. Як вони виплутуватимуться зі складної ситуації та як упораються з усіма недоброзичливцями? Дивіться фільм!  

«Дівчина в лабіринті»

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: трилер, детектив.

Головна героїня фільму Саманта приходить до тями та виявляє, що лежить зі зламаною ногою у кімнаті без вікон. Дівчина нічого не пам’ятає, але кримінальний психолог розповідає Саманті, що 15 років тому її було викрадено, але вона змогла втікти. Аби знайти таємничого викрадача, лікарю необхідно проникнути в її розум, а допоможе йому приватний детектив. Усі троє не знають, куди заведуть їх небезпечні пошуки злодія та до чого призведе блукання у лабіринтах спогадів Саманти… 

«Дівчина в лабіринті» – вже у прокаті
«Дівчина в лабіринті» – вже у прокаті 

«Баранчик Шон: Фермагеддон» 

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: фентезі, наукова фантастика, для дітей.

Над містом, в якому живуть головні герої, несподівано з’являються вогні, котрі виявляються передвісником прибуття таємничої космічної гості Лу-Ла. Вона зазнає аварії поруч із фермою Шона, який, перейнявшись добротою та харизмою нової знайомої, вирішує допомогти у пошуках її корабля. Однак на Шона та його друзів очікує щось більше за звичайні труднощі: їхню космічну подругу починає переслідувати агентство з полювання на інопланетян…

Жива музика

Слухаючи музику, людина відпочиває й душою, й тілом, адже навіть вченими вже давно доведено, що прослуховування улюбленої музики (особливо класичної) сприятливо впливає на здоров’я мозку та самопочуття. Любіть себе, ходіть на концерти :).

«The Baroque Mistery»

Хоча машину часу ще не винайшли, унікальну можливість опинитися в іншій епосі може подарувати звичайна музика. Щоправда, назвати музику бароко язик не повернеться, і ви самі в цьому можете переконатися, якщо вслухаєтесь у чарівне звучання флейт, клавесину та віолончелі.

Барочна музика має особливе, вишукане звучання
Барочна музика має особливе, вишукане звучання

Коли: 1 лютого о 18:00.
Де: Львівська національна філармонія, Чайковського вулиця, 7.  
Ціна: від 80 грн.  

Сімейний концерт «Навколо світу» 

Якщо ви хочете залучити до класичної музики всю сім’ю, то обов’язково сходіть на цей концерт. Дорослі неодмінно оцінять музику Дворжака, Бартока, Колодуба, П’яцолли, Бізе, а діти не зможуть знудитися, спостерігаючи за пригодами Дзень-Бума, котрий вирушить у неймовірну музичну подорож та почує велику кількість красивих композицій.

Концерт для всієї сім’ї – можливість почати привчати дітей до прекрасного з малого віку
Концерт для всієї сім’ї – можливість почати привчати дітей до прекрасного з малого віку

Коли: 2 лютого об 11:30.
Де: Національна філармонія України, Чайковського вулиця, 7.
Ціна: від 100 грн. 

LUX FM PARTY TOUR

Якщо класика – не ваше, кортить чогось більше драйвового та запального, то наші рідні українські виконавці Sonya Kay та «Антитіла» влаштують вам справжній вогонь-вечір, виступивши на сцені одного з найкрутіших клубів України :). Ця вечірка зігріє вам так, що ви забудете про те, що надворі зима! 

2 лютого на одній сцені пройде виступ відразу двох крутих українських артистів
2 лютого на одній сцені пройде виступ відразу двох крутих українських артистів

Коли: 2 лютого о 18:00.
Де: Нічний клуб «Малевич», В’ячеслава Чорновола проспект, 2.
Ціна: від 450 грн.

Театральні анонси

Театр – напевно, одна з найстаріших розваг для дітей та дорослих, адже ще давні греки та римляни відвідували вистави, коротаючи дозвілля. Театральне мистецтво є живим і сьогодні, це доводить кількість цікавих аноніс – а також привабливих знижок на Покупоні.

Вистава «Амнезія, або Маленькі подружні злочини» 

Пронизливе театральне дійство за мотивами творчості Еріка-Емманюеля Шмітта, яке чіпляє не тільки фабулою та професійною грою акторів, але й їхньою неймовірною щирістю, високим рівнем самовіддачі й талановитою, щиросердою імпровізацію. Гарантуємо: ця вистава схопить вас за серце.

Фрагмент вистави «Амнезія, або Маленькі подружні злочини»
Фрагмент вистави «Амнезія, або Маленькі подружні злочини»

Коли: 1 лютого о 19:00.
Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса, Леся Курбаса вулиця, 3.
Ціна: від 150 грн.

Вистава «Формули Екстази» 

До вашої уваги пропонується вистава, присвячена 100-річчю з дня народження видатного українського поета Богдана Ігоря Антонича. Це не стільки цільний спектакль, скільки об’єднанні спільними драматичними мотивами замальовки, в основу яких лягла творчість самого Антонича та італійського драматурга Луїджі Піранделло.

Захоплююча пластика у виставі «Формули Екстази»
Захоплююча пластика у виставі «Формули Екстази»  

Коли: 2 лютого о 19:00. 
Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса, Леся Курбаса вулиця, 3.
Ціна: від 80 грн.

Вільний театр «ОКО» 

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї, якщо душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого вам надто бракує у звичайному житті, приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А зі знижками від Покупона ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн.

Програма для дорослих

Якщо ви все ще не визначились, як хочете провести майбутні вихідні, то ось вам пропозиції, перед якими просто неможливо встояти. А ще ви завжди можете зазирнути до розділу розваг на Покупоні та потішити себе супер-знижками. 

Активний відпочинок

Працівники офісів як ніхто інший знають, як важливо хоча б пару разів на тиждень придати собі прискорення та забути про будь-які стільці, крісла та дивани. Тих, хто бажає розім’яти м’язи та розігнати по тілу кров, очікують акційні пропозиції на відвідування ковзанок, веселий тюбінг та лижні тури, а також інші активні розваги :).

Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати
Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати

Віртуальна реальність

Втомилися від одноманіття? Ласкаво просимо до віртуальної реальності, де ви отримаєте можливість відчути себе героєм зовсім іншої історії :). Відчиняйте нові світи, бийтеся з фантастичними ворогами без найменшої шкоди для себе, насолоджуйтеся повним зануренням у абсолютно незнайоме середовище – для цього достатньо просто одягти спеціальні окуляри. А з крутими знижками від Покупона вам не доведеться нервувати через економію :).

Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу
Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу

Караоке Денс Мікс

Після ковзанки чи візита до клубу віртуальної реальності зовсім не обов’язково повертатися додому на улюблений диван, особливо якщо є можливість ульотно затусити на вечірці, та ще й так, щоб на всю ніч і до самого ранку. Нічний клуб «Odeon» чекає на вас – з караоке, запальними танцями, хітами від діджеїв та смачними коктейлями.

Караоке й танці до ранку – те, що зробить вихідні незабутніми
Караоке й танці до ранку – те, що зробить вихідні незабутніми

Коли: 2 лютого о 22:00.
Де: «ODEON Night Club», Наукова вулиця, 7а.
Ціна: 100 грн, для дівчат вхід безкоштовний :). І, до речі, у Львові ще багато класних місцинок, де можна гарно затусити та смачно поїсти, – слідкуйте за оновленнями акцій!

Вирішили, куди підете на цих вихідних? :) Діліться планами та ідеями у коментарях!

2 коментарів
  • Віка

    Ой, ми майже всюду буди!) милко варили, пио пили, іллюзіі дивилися, Евріка взагалі ван лав для мого сина. Ну ми не по виставах, а кіно то наше)))

  • Оксана

    Музей фотоиллюзий наверное классное место. Ни разу не была. Может стоит это исправить))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *