Куди піти на Масляну в Харкові з 11 по 17 березня ㅡ полювання на млинці

Масляна – це гучні проводи зими, пісні і танці на честь приходу весни і, звичайно, смачні млинці. В 2024 році масляний тиждень починається з 11 березня і триватиме до 17 березня. Не омине веселе народне свято і Харків. За традицією, на Масляну прийнято ходити в гості, пекти смачні млинці, кататися на санках і спалювати опудало.  Що і де з цього можна втілити в життя, читайте в огляді PokuponBlog і користуйтеся знижками до 80% на розваги та ресторани.

Зимові покатушки в «S-Park»

Поринути в зиму можна з розвагами в «S-Park». У парку ви зможете покататися на лижах, санях, снігокаті або зимовому самокаті. На території парку працює «лазерний атракціон». Позмагатися у влучності можна в тирі, а ще – випробувати себе у стрільбі з лука або арбалета.

 «S-Park»
 «S-Park»

Де: вулиця Плеханівська 134.
Коли: в будь-який день до 31.03.
Вартість: 460 грн за комплекс розваг, з сертифікатом Покупона ви отримуєте знижку 60% і можете відпочити в парку за 180 грн.
Більше інформації та відгуків про «S-Park».

Народні гуляння з млинцями в Сковородинівці

Сковородинівка запрошує вас відпочити на свіжому повітрі під Харковом і відзначити Масляну на гастрономічному фестивалі. Свої кулінарні досягнення на святі представлять всі територіальні громади та райони області.

Народні гуляння з млинцями в Сковородинівці

Де: село Сковородинівка, садиба Ковалевського.
Коли: стежте за оновленням дат.

Читайте також:

Смачне застілля в ресторані чи вдома

Поїсти млинців на Масляну – обов’язок кожного :) Навіть якщо сидите на дієті, по потроху можна і потрібно. Сходіть в ресторан, наприклад, в авторську кав’ярню «Єхать нада». В меню є дуже смачні млинці зі знижкою від Покупона 40%, а ще розмаїття чаю і кави зі знижкою 50%.

«Єхать нада»

Або влаштуйте домашнє застілля з млинцями власного приготування, адже на Масляну прийнято ходити в гості, збиратися родиною, з друзями за смачним столом.  Урізноманітнити меню без клопоту можна будь-якими смакотою – хоч суші, хоч піцою, хоч м’ясом на грилі з доставкою або самовивозом по знижці від Покупона до 60%.

Читайте також:

Найкращі сервіси доставки їжі в Харкові

Найсмачніші суші в Харкові

Тематична фотосесія на Масляну

Масляна – колоритне свято, що дає великі можливості для розгулу фантазії. Напечіть вдома красивих і смачних млинців, продумайте реквізит, образи і влаштуйте яскраву тематичну фотосесію: в фотостудії з професійним фотографом, або самостійно на природі під час прогулянки верхи – Покупон в будь-якому випадку порадує відмінними знижками до 80%.

Фотосесія

Читайте також: Красиві місця місця для фотосесій в Харкові

Масляна ㅡ хороший привід вибратися з дому і активно провести час, не втрачайте таку можливість, але і не забувайте дотримуватися заходів безпеки. У парку або в ресторані ㅡ насолоджуйтеся смачною їжею і хорошим настроєм, хороводами та піснями і просто відмінними вихідними.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *