Куди піти на вихідних 6,7 і 8 березня в Харкові: найкращі ідеї для зустрічі весни

На честь Міжнародного жіночого дня українців чекають три вихідних поспіль: 6, 7 і 8 березня. Це найкрасивіше і найніжніше свято року, коли чоловіки вітають і балують близьких і коханих жінок, а дівчата проводять час в своє задоволення і отримують квіти, подарунки, компліменти.

Щоб ви не ламали голову, як яскраво і насичено відзначити свято, BlogPokuponTeam підготувала для вас афішу культурних подій, заходів, розваг на святкові дні з 6 по 8 березня.

Читайте в нашому огляді:

Оригінальні ідеї відпочинку на 8 березня

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях – відмінна можливість провести по-особливому час з коханою людиною. Спілкування з благородними тваринами заряджає енергією і позитивом.

Коли: за попереднім записом.

Де: кінний клуб «Jokkey», Науки проспект, 65А.

Ціна: 300 грн за одного, але зі знижкою від Покупона – дешевше до 50%.

Заняття тенісом або сквош

Великий теніс приваблює красою рухів, швидкістю, престижністю. Але перш за все – це гра, яка дарує позитивні емоції і великий заряд бадьорості, розвиває координацію, реакцію, відмінну фізичну форму. Персональний тренер навчить азам, поставить і пропрацює техніку, щоб ви отримували максимальне задоволення від гри і перемагали в змаганнях.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: Тенісний клуб «Sport & Court», вул.  Дмитрівська, 12/1;  Фітнес-клуб «Хвиля», вул.  Астрономічна, 7А.

Тренер: Пономаренко Роман Олександрович.

Ціна: від 600 грн за 3 заняття, але з Покупоном – знижка до 65%.

Заїзди на картингу

Справжні гонки на картингах вгамують спрагу швидкості і дадуть заряд адреналіну.  Єдиний в Харкові критий картинг «Rider Kart» готовий прийняти гостей незалежно від погодних умов.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: Rider Kart, вул.  Плеханівська, 126м.

Ціна: від 250 грн зі знижкою 70% від Покупона.

Комплекс розваг зі стрільби «Середньовічний тир»

Хочете повправлятися у влучності? У «Середньовічному тире» ви зможете постріляти з класичного, блочного і рекурсивного лука, арбалета, духового рушниці.

Коли: щодня, за попереднім записом

Де: S-Park, вул.  Плеханівська, 134

Ціна: 420 грн, але зі знижкою 55% від Покупона – дешевше.

Віртуальна реальність

Ігри на PS 4, VR атракціони, перегляд фільмів у форматі 7D подарують яскраві емоції і заряд адреналіну. Спробувавши раз, складно втриматися від бажання отримати нові враження. Хоча навіщо себе стримувати: зі знижками 50% від Покупона такі розваги доступні кожному.

Читайте також: Найкращі консольні ігрові клуби та антикафе Харкова

Квести

Квести не перестають користуватися популярністю. Пригодницькі, хоррор, фентезі, детективні, еротичні, міські – різноманітність тематик і рівнів складності дозволить вибрати найбільш оптимальні варіанти і отримати колосальні емоції від кожного проходження. Якщо ви завзятий любитель квестів або, навпаки, тільки входите у смак, вам напевно знадобляться знижки до 65% від Покупона.

Виставка «Зміїна ферма»

На виставці «Зміїна ферма» ви потрапляєте в таємниче і привабливе царство рептилій та інших тварин. Ви дізнаєтеся багато цікавого про дивні створіння, а деяких з них – їжачків, ігуан, і звичайно змій – можна погладити, потримати в руках і зробити яскраві фото?

А якщо ви обожнюєте змій або просто хочете дозу адреналіну – вам запропонують зміїний масаж! Прямо у вас на шиї і плечах розташуються 3-4 милі змійки, і своїми рухами здорово розженуть кровотік. Це абсолютно безпечно, а відчуття – незабутні!  Такий масаж входить у вартість вхідного квитка на виставку.

Коли: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Де: Харків, вулиця Академіка Павлова, 44Б.

Ціна: 100 грн, а зі знижкою 50% від Покупона поспілкуватися зі світом тварин можна дешевше.

Розважальна програма для дітей

Розваги від «S-Park»

В «S-Park» є забави на будь-який смак і вік: катання на лижах, фінських санях, снегокаті, зимовому самокаті, а також лазерний лабіринт і стрілянина в тирі з лука або арбалета. Нудьгувати точно не доведеться!

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: S-Park, вул. Плеханівська, 134.

Ціна: 460 грн, але зі знижкою від Покупона – дешевше на 60%.

Аліса в країні чудес

Всесвітньо відома казка Льюїса Керролла – в неймовірно видовищній техніці піскової анімації! Це справжнє свято для дітей і дорослих. Катерина Дзюба – лауреат міжнародного конкурсу пісочної анімації. Руки художниці створять на сяючому столі загадкові, що змінюють один одного образи персонажів, улюблених багатьма поколіннями. Перед глядачем «оживає» допитлива Аліса, невгамовний Білий Кролик, епатажний Божевільний Капелюшник і дивакувата Королева. Від загадкових, хитких картин просто неможливо відірватися – справжня магія! Візуальну картинку супроводжує прекрасна музика та акторська читання.

Приходьте раніше – перед шоу на вас чекає спілкування з живими персонажами і можливість зробити красиві фото.

Коли: 8 березня, 13.00.

Де: Харківська філармонія, вул. Римарська, 21.

Ціна: від 140 грн.

Ще раз про Червону шапочку

Напевно, сюжет казки Шарля Перро знайомий кожному. Всі знають історію про дівчинку в червоній шапочці, пиріжки, бабусю і злого вовка. Але на цей раз вам належить не тільки подивитися спектакль, а й взяти в ньому участь. Театральна постановка-гра – для всіх дітей і дорослих, які відмовляються дорослішати. Приходьте за хорошим настроєм!

Коли: 7 березня, 11:00.

Де: площа Конституції, 24 (Харківський театр ляльок).

Ціна: від 70 грн.

На Покупоні ви завжди знайдете цікаві варіанти для дитячого дозвілля за прийнятними цінами. Слідкуйте за оновленням акцій, щоб не пропустити найвигідніші!

Найкращі концерти і шоу

Романтичне шоу «Love» в дельфінарії «Немо»

Для всіх цінителів прекрасного – дивовижне романтичне шоу «Love» в дельфінарії «Немо». Це зворушлива Love story в режисерській постановці, найкращі вокалісти, артистичні номери, фаєр-шоу та, звичайно, дельфіни! Неймовірно видовищне нічне шоу пробуджують найніжніші й щирі почуття і створює романтичну атмосферу весняного свята.

Коли: 7 та 8 березня о 21:00.

Де: дельфінарій «Немо», Харків, вулиця Сумська, 35.

Ціна: 350 грн, а зі знижкою 50% від Покупона насолодитися яскравим шоу можна дешевше.

Стендап комедія «Про що мовчать чоловіки»

«Про що мовчать чоловіки» з Дмитром Танковичем
«Про що мовчать чоловіки» з Дмитром Танковичем

Напередодні жіночого свята іскрометний і талановитий актор Дмитро Танкович запалить однією з найбільш крутих бродвейських постановок ㅡ «Про що мовчать чоловіки, або Дикун forever». Небанальний жанр моновистави, багато гумору, неймовірний сюжет і, несподівано, багато мудрості і моралі, над якою варто подумати.

Де: Харків, вулиця Благовіщенська, 1 (простір Fabrika.space).

Коли 6 березня о 16:00 та о 19:00.

Ціна: від 190 грн.

Концерт «NOTRE DAME de PARIS»

Знаменита історія про красуню-циганку і трьох закоханих в неї чоловіків  – в новому грандіозному виконанні. Такого ви точно ще не бачили! У виставі задіяно сім солістів, Великий симфонічний оркестр, хор, рок-бенд – всього понад 100 артистів і тонни звукового і світлового обладнання. Ви поринете в світ краси, магії і насолоди.

Коли: 7 марта о 19:00, 8 березня о 16:00.

Де: Палац студентів НПУ ім. Ярослава Мудрого, вул. Пушкінська, 88.

Ціна: від 890 грн.

Вечірній квартал

Мабуть, єдиний колектив в Україні, який не потребує реклами – «Квартал» знають всі.  Напередодні жіночого свята подаруйте собі і своїм близьким 2 години сміху та чудовий настрій!

Коли: 7 березня в 20:00.

Де: вулиця Сумська, 25 (Харківський національний театр опери та балету).

Ціна: від 450 грн.

Hello Musical

Ніщо інше так не створює святковий настрій, як хороша музика. Напередодні жіночого дня 8 березня відбудеться концерт-попурі з найкращих бродвейських мюзиклів. Це справжній феєрверк із запаморочливих мелодій, пісень і танцювальних номерів! У новій програмі виступлять улюблені публікою артисти, чудові солісти балету і розкішний хор «Схід OPERA».

Коли: 6 березня в 18:30.

Де: вулиця Сумська, 25 (Харківський національний театр опери та балету).

Ціна: від 320 грн.

Шоу вар’єте «Різні» (21+)

Сучасна інтерпретація відомих вар’єте початку ХХ століття. На вас запрошує нове витончене вар’єте шоу з елементами еротики, пікантними сценами, модними хітами, грою світла і звуку. Блискучий мікс живої музики, чуттєвого вокалу, електронних декорацій і яскравою хореографії. І так, на вас чекає сюрприз – можливість стати учасником святкового перфомансу, не покидаючи свого крісла!

Коли: 7 березня в 18:30.

Де: Харків, Карпатський провулок, 95 (Victory Concert Hall).

Ціна: від 150 грн.

HANS ZIMMER від LORDS OF THE SOUND

Неймовірний вечір хітів знаменитого німецького композитора Ханса Циммера у віртуозному виконанні симфонічного оркестру «Lords of The Sound». Для вас прозвучать музичні композиції з всесвітньо відомих фільмів – «Людина павук», «Темний лицар», «Шерлок Холмс», «Код да Вінчі», «Перл Харбор», «Пірати Карибського моря» і багато інших. Краса симфонічного звучання, візуальні ефекти, потужний вокал – все це наповнює енергією і створює неповторну атмосферу свята.

Коли: 6 березня в 17:00 і 20:00.

Де: Палац студентів НПУ ім. Ярослава Мудрого, вул. Пушкінська, 88.

Ціна: 290 грн.

Стендап вечір: For Ladies

Хочете отримати порцію позитивних емоцій, сміху та гарного настрою? Приходьте 8 березня на стендап вечір. Це найбільш відвертий комедійний жанр за рамками цензури, і на цей раз він буде присвячений святому – прекрасним жінкам. Біля мікрофона – найкращі харківські коміки: Діма Тютюн, Саша Селін і Костя Коваленко.  Приходьте, буде атмосферно, цікаво і дуже смішно!

Коли: 8 марта о 19:00.

Де: Харків, проспект Науки, 50 (Heisenberg Pub).

Ціна: 200 грн.

Театр

Чоловік на годину

Герой постановки – Джек, в минулому актор, а нині декоратор на багатій віллі.  Господар вілли спантеличений однією проблемою: його дружину Мері викрили в зв’язку з чужим чоловіком, і в будинок поспішає обдурена суперниця. В ім’я збереження репутації і честі сім’ї багач наймає Джека зіграти роль благовірного чоловіка Мері.  Парочка старанно репетирує, і підміна-таки вдається, але з вельми несподіваними наслідками для всіх героїв…

Коли: 8 березня в 17:00.

Де: Харків, вулиця Манізера, 3 (театр Нова сцена).

Ціна: 250 грн.

Проект дружина

Тільки уявіть, ви – молодий та талановитий молодий німецький професор, стоїте на порозі неймовірного відкриття. Але ваш батько упертий і фанатично зациклений, щоб ви все кинули і негайно одружилися! Вам нічого не залишається, як застосувати мікс науки і фантастики і обчислити формулу ідеальної дружини. Що ж з цього вийшло – дивіться на виставі.

Коли: 6 березня в 19.00.

Де: Харків, вулиця Сумська, 25 (Театрально-концертний центр).

Ціна: від 160 грн.

Імперія янголів

Постановка за бестселером французького письменника Бернарда Вербера. Головний герой потрапляє на небеса і змушений виконувати незвичну для себе роботу ангела-хранителя. Причому його підопічних двоє – французький письменник зі своєрідним характером і ранимою душею і українська перекладачка, яку новоспечений ангел знав ще за життя на землі. Перед персонажами постають все нові завдання і складні цілі, яких вони домагаються. Але головні випробування все ще попереду, і навіть ангел не впевнений, що зможе допомогти…

Коли 7 березня о 16:00 та о 19:00.

Де: Харків, вулиця Сумська, 25 (Театрально-концертний центр).

Ціна: від 240 грн.

Рольові ігри

Як то кажуть, сивина в бороду – біс в ребро… Ось і старіючий композитор Євген туди ж: в тузі за втраченою музи призводить до хати молоденьку коханку. Дружині Олені при цьому доводиться миритися з новою пікантною реальністю, але несподівано вона вирішується на відповідь…

Коли: 8 марта о 19:00.

Де: Харків, вулиця Манізера, 3 (театр «Лонжерон»).

Ціна: 250 грн.

Вічні французькі фарси про це…

На вас чекає справжнє свято і справжнє естетичне задоволення, яке так знайомо цінителям театру. Французькі фарси або анекдотичні історії вражають яскравими комедійними персонажами і тонкої акторською грою. А вічні теми «про це» напевно здадуться комусь із вас до болю знайомими…

Коли: 8 марта о 19:00.

Де: Харків, вулиця Гіршмана, 16 (Театр «P.S.»).

Ціна: 250 грн.

Кімната для двох

Прониклива історія поета-романтика, втомленого від самотності і мріє зустріти ту єдину. Одного разу увійшовши в його кімнату, вона стане його музою, коханою, другом і вже ніколи не покине її. Кімната для двох – це місце, де можна говорити віршами, а нестерпну самоту залишається за дверима.

Коли: 8 марта о 19:00.

Де: Харків, вулиця Манізера, 3 (театр Кімната Т).

Ціна: 200 грн.

Вистава «Ти SVO»

Йтиметься про чоловіків, які в очах жінок стали справжніми SVO… Театр «SaXaLin UA» взяв на себе відповідальність довести зворотнє. Вистава дає привід від душі посміятися і задуматися.

Коли: 8 березня, 18:00 і 20:00.

Де: Будинок актора, Манізера вулиця, 3.

Постановка: Театр «SaXaLinUA».

Ціна: 200 грн.

Вистава «Дура-Любов»

Це історія про класичний любовний трикутник. Тільки один з трьох вже давно на тому світі. У День свого народження він повертається, оселившись в тіло обманутого чоловіка. З героями відбувається безліч смішних і безглуздих ситуацій, над якими можна від душі посміятися і задуматися.

Коли: 8 березня, 19.00.

Де: Будинок актора, вул. Манізера, 3.

Постановка: Театр «Нова сцена».

Ціна: 170 грн.

Побувавши хоч раз на хорошій виставі, вам напевно захочеться ще. Чому б і ні? З акційними пропозиціями від Покупона, ви можете частіше відвідувати театри за приємною ціною.

Найкращі фільми і мультфільми в кінотеатрах

Хочете подивитися всі прем’єри на великому екрані? Тоді вам неодмінно знадобляться знижки на квитки в кіно від Покупона в найкращих кінотеатрах Харкова, шукайте на сайті, інформація постійно оновлюється. З 6 по 8 березня на вас чекає безліч прем’єр і фільми, що вже полюбилися. Ловіть топ новинок кінопрокату.

Кино

Божевільне весілля 3

Не встигло пролетіти 4 роки після божевільної весілля старшої дочки Сердюків, як під вінець зібрався молодший син – Захар. Здавалося б, ніщо не віщувало проблем: наречена – екзотична красуня Рада, дочка циганського барона, чию кандидатуру схвалив батько сімейства Сердюків. Але схоже спокійне свято не в правилах цієї божевільної сімейки…

Прем’єра в Україні: 25 лютого 2021.

Том і Джеррі (0+)

Кайла – співробітниця одного з престижних готелів, в якому заплановано весілля.  Завдання Кайли, щоб все пройшло без сучка і задирки – а точніше ідеально. Але хіба це можливо, якщо по готелю як у себе вдома бігає настирливе мишеня Джері? Кайлі позбутися гризуна не під силу, і вона кличе на допомогу вуличного кота Тома, впертого і повного рішучості зловити нахабне мишеня. Але не так сталося, як гадалося…

Прем’єра в Україні: 25 лютого 2021.

Мьюзік

Фільм, в якому співачка Сіа виступає в незвичайному амплуа режисера і автора сценарію. Це історія про двох сестер, старшу Зу, яка страждає від наркозалежності, і молодшу Мьюзік, дівчинку з аутизмом (її грає та сама юна актриса з гучних кліпів Сії).  Несподівано для себе Зу отримує опіку над молодшою ​​сестрою. Чи знайдуть вони гармонію у відносинах і чи зможуть стати справжньою родиною?

Прем’єра в Україні 4 березня 2021.

Фантазери

Легка італійська комедія, яка піднімає настрій і змушує задуматися. Серджіо, маючи диплом про освіту, працює на будівництві, при цьому живе з мамою і нелюбою дружиною. Одна радість – роман з прекрасною Сабріною, матір’ю двох дітей, що живе з чоловіком, до якого байдужа. Зустрічаючись таємно, коханці не наважуються щось поміняти в житті, поки доля врешті не підштовхує їх один до одного…

Прокат з 4 березня 2021.

Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (18+)

Кримінальний трилер «Вбивство Ніколь Браун Сімпсон» – альтернативна історія про гучне вбивство. Жертви – Ніколь, колишня дружина актора і зірки американського футболу, і її бойфренд. Резонансний злочин відбулося в 1994 році, у вбивстві звинуватили колишнього чоловіка Ніколь, якого згодом виправдали. Але чи було розслідування досить ретельним, і не пішов злочинець від відповідальності?

Прем’єра з 4 березня 2021

Нереальний КОПец

Президент України видав указ, за ​​яким діти всіх чиновників зобов’язані здобувати освіту і працювати в Україні. Герою фільму, генералу доводиться повертати неробу-синочка на батьківщину і… влаштовувати на роботу! І не на тепленьке містечко, а в поліцію, де йому доводиться працювати в парі з суворим напарником лейтенантом Громовим. Косити тут абсолютно нереально, доводиться по-справжньому опановувати професію копа…

Прем’єра в Україні 4 березня 2021.

Дочка вовка

Повернувшись додому з поїздки на Близький Схід, Клер отримує страшну звістку: її 13-річний син викрадений! У злочині підозрюють місцеву банду, очолювану дивною людиною на прізвисько Отець…

Прем’єра з 3 березня 2021

Любовний настрій

Події фільму розгортаються в Гонконзі в 60-і роки. Дві сімейні пари,

пан Чоу з дружиною і пані Су з чоловіком, оселилися в сусідніх квартирах. Чоу і Су часто залишаються вдома самі, бо їх подружжя за службовим обов’язком постійно не буває вдома. Поступово вони починають все більше спілкуватися один з одним, і в якийсь момент розуміють, що їхні другі половинки – коханці. Це як не дивно ще більше зближує Чоу і Су, але вони все ще не наважуються віддатися почуттям…

З 4 березня 2021

Boss Level: врятувати колишню

В основі сюжету фантастичного бойовика «Boss Level: врятувати колишню» – класична петля часу, до якої потрапив головний герой в день своєї смерті. Колишній співробітник спецназу Рон Палвер не надто щасливий в особистому житті. Дізнавшись, що в петлю його відправив бос його колишньої дівчини Джемми, Рон вирішує використовувати всі шанси залишитися в живих і врятувати кохання всього життя. Але тільки Boss Level виявився не такий вже і простий!

Прем’єра з 4 березня

Рая і останній дракон

Колись давно в фантастичному світі Кумандра люди і дракони жили пліч-о-пліч у мирі та злагоді. Але коли злісні чудовиська друни стали погрожувати мешканцям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людей. І ось тепер монстри повернулися, і одинока войовниця Рая повинна відшукати останнього дракона, щоб зупинити друнів назавжди. Але виявилося, що для перемоги однієї магії драконів замало…

Прем’єра 4 березня

Читайте також:

Що подарувати на 8 березня дівчині або дружині
Подарунки на 8 березня мамі: найкращі ідеї
Що подарувати подрузі на 8 березня
Ідеї ​​подарунків до 8 березня своїми руками

Смачні вихідні

Відпочити від буднів і відзначити свято можна в одному з ресторанів Харкова. Це може бути романтичну вечерю з другою половинкою або галасливі посиденьками з друзями. Заходьте на сайт Покупон і вибирайте заклад зі знижками до 50% – варіантів багато:

Сходити в кафе або ресторан не виходить, а стояти біля плити – теж не варіант? Чи не турбуйтеся, відзначити 8 березня без проблем з приготуванням святкового столу можна і вдома. І Покупон знає, як це зробити з економією для бюджету!  Замовляйте їжу додому зі знижками до 60% і насолоджуйтеся апетитними стравами в колі рідних і коханих.

Читайте також: Найкращі сервіси доставки їжі в Харкові

Весна – час відкриттів і змін. Тож час виходити із зимової сплячки і проводити вихідні максимально яскраво і насичено. У вас вже є плани на ці святкові вихідні? Діліться в коментарях :)!

4 коментарів
  • Yana

    Мы собрались парами в Лазертаг. Будем мальчики против девочек играть)))) тут постоянно на него скидки. Потом праздновать в ресторанчик. Так сказать, на адреналине)

  • Наталья А.

    Всегда этот день планируем с МЧ. Из развлечений предпочитаем активный отдых где то на улице а не дома или в ресторане, если погода хорошая, чего бы не сьездить и не пофотографироваться в центре Киева. Статья понравилась, тут есть несколько прикольных идей для отдыха на 8 е.

  • Олег

    Поведу подругу в кино. Говорят, триллер “Человек-невидимка” классный.

  • Алина

    Столько киноновинок. Очень бы хотелось все посмотреть. Спасибо за полезную статью Есть из чего выбрать, что может заинтересовать. Хотя на многие мероприятия наверное билеты покупать надо было намного раньше.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *