Де відсвяткувати корпоратив: недорогі заклади в Харкові

Для колективу корпоратив — свята справа. День народження компанії, Новий рік або тимбілдинг з нагоди — привід завжди знайдеться. Спільне свято дарує масу позитивних емоцій та працює на згуртування команди. Де, як не на корпоративній вечірці, колеги краще і з нового боку впізнають одне одного?

#PokuponBlogTeam розбиралася, де і як провести веселий новорічний або літній корпоратив в Харкові, та ще й недорого, зі знижкою до 60%. Читайте нашу добірку, визначайтеся, де відсвяткувати захід і бронюйте місця!

Читайте:

Ідеї ​​для великого корпоративу

Посидіти разом за святковим столом, взяти участь в конкурсах, запалити на танцполі – таке бажання виявляють більшість співробітників. Ресто-формат святкування найчастіше підходить для середніх і великих компаній.

 «44 Favorite place»

«44 Favorite place» – ресторан в центрі Харкова з оригінальною ф’южн-кухнею і хорошим вибором соковитих стейків, приготованих за технологією сухої ферментації.  Страви європейської, узбецької кухні готують в горизонтальному тандирі і в спеціальній печі Josper. У закладі є кілька залів з різним дизайном, винний бар, VIP-зал і велика тераса з шикарним видом на місто. Тут проводять класні новорічні корпоративи та інші свята. Можна замовити організацію заходу під ключ – з ведучим, фотографом, анімацією, танцювальною шоу-програмою, діджеєм і майстер-класами.

«44 Favorite place» — затишний ресторан у Харкові
«44 Favorite place» — затишний ресторан у Харкові
 «44 Favorite place» — ідеальне місце, де провести корпоратив
«44 Favorite place» — ідеальне місце, де провести корпоратив
У ресторані «44 Favorite place» у Харкові можна смачно та недорого поїсти
У ресторані «44 Favorite place» у Харкові можна смачно та недорого поїсти

Де: Харків, вул.  Пушкінська, 44.
Середній чек: 700 грн. Приходьте заздалегідь, щоб переконатися в тому, що заклад вам підходить, вибрати зал і спробувати меню. З Покупоном це обійдеться дешевше – на меню кухні та кальян діє знижка 50%.
Місткість залів: кав’ярня – до 34, основний зал – до 65, балкон – до 28, лаунж – до 62, Wine Club – до 50 гостей.

Дивіться більше інформації і відгуків про «44 Favorite place».

«Монтана»

«Монтана» – мікс-ресторан в Харкові, де представлено безліч стилів дизайну інтер’єру та напрямків кулінарії. Кухня рясніє гастрономічним різноманіттям – від правильної італійської піци на дровах, японських дизайн-ролів, гриль-меню на деревному вугіллі до фірмових французьких десертів. Незважаючи на такий мікс, меню відрізняється простотою і гармонією.

У ресторані «Монтана» ви можете забронювати банкетний зал і круто відзначити новорічний корпоратив. Вашим колегам обов’язково сподобається оригінальний інтер’єр, приємна атмосфера і якісна їжа.

Ресторан в американському стилі «Монтана» у Харкові
Ресторан в американському стилі «Монтана» у Харкові
«Монтана» — чудовий ресторан для новорічного корпоративу
«Монтана» — чудовий ресторан для новорічного корпоративу

Де: Харків, проспект Науки, 39.
Середній чек: 500 грн. Перш ніж замовити банкет, приходьте в ресторан просто посидіти, спробувати щось з меню. З Покупоном це обійдеться дешевше – на страви кухні і кальян діє знижка 50%.

Дивіться більше інформації і відгуків про «Монтана».

«Archi»

«Archi» – ресторан у Холодногірському районі Харкова. Ошатний, але в той же час ненав’язливий інтер’єр з перших хвилин створює атмосферу свята. М’які дивани, драпірування, свічники – завдяки цим деталям банкетний зал випромінює вишуканість і затишне тепло. По меню – класика європейської, середземноморської та кавказької кухні, хороша винна карта.

Затишний ресторан «Archi» у Харкові
Затишний ресторан «Archi» у Харкові
Ресторан «Archi» у Харкові для корпоративів
Ресторан «Archi» у Харкові для корпоративів

Де: Харків, Григорівське шосе, 69.
Середній чек: 400 грн. Приходьте в ресторан роздивитися інтер’єр і спробувати страви для майбутнього бенкету. З Покупоном це обійдеться дешевше – на меню кухні діє знижка 50%.
Місткість залів: до 50 гостей.

Дивіться більше інформації і відгуків про «Archi».

«Пушка-Мигдаль»

У ресторані «Пушка-Мигдаль» ви знайдете гармонійне поєднання простоти і комфорту з чарівною європейської розкішшю. Тут можна відсвяткувати корпоратив по-домашньому затишно і без пафосу. У меню кухні – французькі, італійські, іспанські, японський авторські страви, а в барі знайдеться різноманіття вин з власного винного льоху. У теплу пору року у внутрішньому дворику закладу відкрита літня тераса. У ресторані надають послуги замовлення банкету під ключ.

Корпоративи у ресторані «Пушка-Мигдаль»
Корпоративи у ресторані «Пушка-Мигдаль»

Якщо хочете більше гламуру і східної екзотики – до ваших послуг лаундж-бар «Мигдаль», розташований на 2 поверсі ресторанного комплексу. Колоніальний стиль інтер’єру, марокканська меблі і декор, приглушене світло – атмосфера розташовує до вишуканого нічного відпочинку, з кальяном і коктейлями. Тут проводять стильні вечірки, музика – DJ-сети або джаз у живому виконанні. Родзинка лаунж-бару – суперсучасне обладнання для караоке.

Затишні чил-аут зони ресторану «Пушка-Мигдаль»
Затишні чил-аут зони ресторану «Пушка-Мигдаль»

Де: Харків, вул. Пушкінська, 31.
Середній чек: 500 грн. Приходьте в ресторан вибрати найбільш підходящу локацію для корпоративу і спробувати страви з меню. Зі знижкою 50% від Покупона на кухню і кальян вийде недорого.

Дивіться більше інформації і відгуків про «Пушка-Мигдаль».

«Eatery»

У ресторані «Eatery» ви можете скуштувати авторські страви від професійного шеф-кухаря перуанця. Вибирайте — італійські брускетти, равіолі, піца, паста, японські суші, азіатська локшина, європейські салати та десерти, все дуже смачно! Заклад чудово підійде для корпоративного вечора, бенкету або фуршету. Привітний персонал допоможе визначитися з меню та подбає про гарне сервірування столу.

Ресторан «Eatery»
Ресторан «Eatery»
Смачні страви у ресторані «Eatery»
Смачні страви у ресторані «Eatery»

Де: Харків, проспект Ювілейний, 67Б.
Середній чек: 500 грн. У пошуках закладу для корпоративу приходьте в «Eatery» заздалегідь – оцінити страви кухні, за акцією від Покупона будь-яка з них – удвічі дешевша.
Місткість основного залу: до 20 гостей.

Дивіться більше інформації та відгуків про «Eatery»

Корпоратив в офісі з доставкою їжі

Якщо не в ресторані, то корпоратив завжди можна відзначити в офісі: влаштуйте свято прямо на робочому місці! І ви помиляєтеся, якщо вважаєте, що це нудно. Головне – підійти до організації свята відповідально і все вийде на найвищому рівні!

  • Як частування замовте будь-які ресторанні страви з доставкою ??? — зі знижкою до 60% від Покупона вийде недорого.
  • Організуйте музику ?
  • Оголосіть святковий дрес-код ??
  • Продумайте конкурсну програму ?

Круте офісне паті з танцями та веселощами забезпечене!

Офісний новорічний корпоратив
Офісний новорічний корпоратив

Корпоратив для компанії до 10 осіб

Міні корпоратив у ресторані чи барі

Якщо великої корпоративної туси не планується, то ніщо не заважає вам зібратися вузьким колом колег по відділу. Навіть якщо передсвяткову пору в більшості закладів місця вже зайняті, завжди знайдеться невеликий ресторанчик або кав’ярня, де можна розміститися невеликою компанією до 10 осіб.

Вибирайте ваш улюблений, бронюйте столик заздалегідь і вперед  – створювати собі святковий настрій і веселитися! А щоб міні корпоратив обійшовся недорого, користуйтеся знижками Покупона до 60% на меню кухні та бару.

Корпоративна вечірка на Новий рік
Корпоративна вечірка на Новий рік

Боулінг

Боулінг-клуб – класний варіант дізнатися колег ближче, проявити азарт і волю до перемоги.

Боулінг — чудова розвага для новорічного корпоративу.
Боулінг — чудова розвага для новорічного корпоративу.

Влаштуйте командні змагання, розімніться і повеселіться від душі! А після активної гри можна продовжити корпоратив в спорт-барі – з кальяном, коктейлями та караоке.

Акції
Знижка 50% на боулінг у клубі «Vintage»
Харків, Клочківська вулиця, 222А
-50%
0 грн
30.0 грн
Знижка 50% на 1 годину гри в боулінг у «Магніт»
Харків, Науки проспект, 43
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
3 акцій

Клуб віртуальної реальності

VR-ігри – розвага, що набирає популярність, яку можна включити в програму невеликого корпоративу. Точніше, його можна провести прямо в клубі віртуальної реальності. Зробіть вибір відповідно до гри, влаштуйте командні бої або гоночні змагання — з Покупоном VR-розвага обійдеться вдвічі дешевше. У клубах віртуальної реальності найчастіше є бар з кальяном, чаєм, закусками і коктейлями. А за домовленістю з адміністрацією можна замовити доставку суші, піци, бургерів і будь-який інший їжі зі знижкою Покупона до 60%.

Віртуальна реальність у Харкові
Віртуальна реальність у Харкові

А ось ще ідея: забронювати приміщення в антикафе, принести з собою все для кальяну, караоке, не забути улюблені настільні ігри, VR-окуляри і VR-шоломи (їх можна орендувати, якщо що). І відзначити свято, як вам подобається!

Квести і культурна програма

Замість ресторанних тусовок ваш колектив надає перевагу чомусь більш оригінальному і цікавому? А й справді, круто повеселитися можна і без довгих застіль.  Квест-рум – бюджетний, активний і нічим не гірший варіант для корпоративу в невеликій компанії.

Квести — відмінна розвага для корпоративу
Квести — відмінна розвага для корпоративу

Вибирайте сюжет гри – від моторошної «Пили», втечі з в’язниці до пошуку скарбів і детективних розслідувань. 

Акції
1 година гри у віртуальній реальності у «Space VR»
Харків, Плеханівська вулиця, 65
-30%
400 грн
279.0 грн
Показати всі
1 акцій

Заміські комплекси

Заміські комплекси – класна ідея для корпоративу або тимбілдінгу в теплу пору року.

Відпочинок за містом у Харкові
Відпочинок за містом у Харкові

Взимку більше підійде той же ресторан, а влітку — саме відпочинок на природі з масою забавних ігор, конкурсів та розваг. Якщо погода сприяє активності на свіжому повітрі – швидше вирушайте веселою компанією в затишні харківські заміські комплекси з гарним виглядом.

Акції
Від 1 ночі з басейном у готелі «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-62%
3800 грн
2399.0 грн
Від 1 ночі з басейном у «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-25%
2500 грн
1999.0 грн
Показати всі
72 акцій

А ви вже визначилися з місцем та форматом корпоративу? Діліться своїми задумами у коментарях ;)

1 коментар
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *