Де поснідати у Львові: ТОП-15 кращих закладів для смачного ранку

Смачний і ситний сніданок – запорука продуктивного дня і хорошого настрою. І якщо раптом ви не встигли поснідати вдома, не вистачило інгредієнтів для приготування або просто кортить зустріти ранок в лаунж атмосфері, тоді просто вирушайте до кафе або ресторану. А редакція Покупону розповість, де у Львові круті заклади, де подають найапетитніші ранні і пізні сніданки зі знижками до 50%.

1. The M’ясо

«The M’ясо» – м’ясний ресторан з чоловічим характером. Отримання гастрономічного задоволення від м’ясних страв на грилі – основна ідея закладу. Але це не заважає кухарям ресторану готувати не менш смачні легкі та корисні сніданки для ранніх відвідувачів. І так, сніданки тут подають цілий день.

У ранковому меню: яєчня з сосисками, овочами, грибами і квасолею, гранола з йогуртом і фруктами, апельсинові сирники з ягідно-ванільним соусом, вівсянка з сухофруктами, і не тільки.

Адреса: Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б.
Час сніданків: 10:00-22:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше! 
Доставка: в межах Шевченківського району, мінімальна сума замовлення – 200 грн, вартість – 30 грн.
Дивіться більше інформації та відгуків про «The M’ясо».

the м'ясо
сніданок в the м'ясо

2. Сімоне

Сімейний ресторан «Сімоне» – це не просто заклад італійської кухні. Це справжнє царство естетики і особливого тепла, яке присутнє лише там, де їжу готують і подають з душею. Кожна страва – справжній витвір мистецтва, зроблений з любов’ю і натхненням.

Головне переконання шеф-кухаря – страви повинні готуватися виключно зі свіжих і корисних продуктів. А коли ви заглянете в розділ сніданків в меню, слинки потечуть від одних тільки назв! Яйця пашот, яєчня з беконом, вівсянка, панкейки і фріттата зі шпинатом… А на додачу до цієї краси – гаряча ароматна кава або чай. Неможливо встояти!

Адреса: Львів, Петра Дорошенка вулиця, 66.
Час сніданків: 10:00-22:00.
Середній чек: 200 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше! 
Доставка: 60-100 грн в залежності від відстані, при замовленні від 400 грн – безкоштовна.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Сімоне».

View this post on Instagram

?Good morning ?

A post shared by СІМОНЕ (@simone.lviv) on

3. Meat&Burger

У самому центрі Львова на вас чекає стильний ресторан з крутої атмосферою, доброзичливим персоналом і супер-смачними м’ясом і бургерами. Ніякого фастфуду. Їжа тут приготовлена з почуттям, толком і розстановкою. А ще – з найсвіжіших продуктів відмінної якості.

Звичайно, ви можете почати свій день зі стейка, але в «Meat & Burger» є і круте ранкове меню. У нього входить кілька яєчних сніданків, включаючи апетитний варіант в булочці, панкейкі, сирники, американські сніданок з сосисками і, звичайно ж, ніжну вівсянку. Смачного!

Адреса: Львів, Академіка Гнатюка вулиця, 12.
Час сніданків: 08:00-11:30.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше! 
Доставка: через сервіс Raketa.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Meat&Burger».

4. Чесне м’ясо

У ресторані «Чесне м’ясо» все по-чесному: смачно, затишно і якісно. Ви не знайдете тут вівсянку або млинчики, проте завжди зможете задовольнити своє бажання поснідати ситно: соковитим стейком, свинячими реберцями або ароматними картопляними дерунами. А для тих, хто вранці обмежується чашкою кави і відтягує сніданок мало не до обіду, в «Чесне м’ясо» передбачено меню бізнес-ланчу. Сюди входять салат, перше і друге на вибір, а якщо закортить чогось солідніше, завжди можна замовити супер-ситний бургер в якості другої страви.

Адреса: Львів, Ринок площа, 28.
Час сніданків: 12:00-23:00.
Середній чек: 350 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше! 
Доставка: немає.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Чесне м’ясо».

чесне м'ясо

5. Great Wall

Іноді буває такий настрій, що ну дуже хочеться почати день з чого-небудь екзотичного. Знайоме? Тоді вам варто звернути увагу на китайську кухню! Азіатські страви відрізняються цікавим, пікантним смаком, поживністю і здатністю запалити в вас те саме бажання «хочу ще».

Кисло-солодкі соуси, ніжне м’ясо птиці або свинини, що тане в роті, рибка, дуже смачні морепродукти… Все це приготовлено найапетитнішим чином і навіть на фотографіях в меню виглядає так, що пальчики оближеш! Якщо хочете влаштувати собі надзвичайний сніданок або ланч, вам у «Great Wall»!

Адреса: Львів, Личаківська вулиця, 3.
Час сніданків: пн-чт 11:00-23:00, пт 11:00-00:00, сб 12:00-00:00, нд 12:00-23:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше! 
Доставка: через сервіс Raketa.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Great Wall».

Great Wall
сніданок у Great Wall

6. Mr.Chang

Продовжуючи тему азіатської кухні, підказуємо вам, де можна скуштувати страви тайської та японської кухні. І найголовніше – вам не доведеться нікуди йти, всі смаколики привезуть вам прямо додому, адже «Mr.Chang» – один з найкращих сервісів доставки суші і WOK у Львові.

В меню ви знайдете найсвіжіші холодні і теплі роли з різноманітними начинками з риби, овочів і морепродуктів, гарячі місо-супи, удон з креветками, пікантні соуси і освіжаючий маринований імбир. Порадуйте себе азіатськими мотивами на сніданок!

Адреса: Львів, Городоцька вулиця, 287.
Час сніданків: пн-чт 11:00-21:30, пт-нд 12:00-23:00.
Середній чек: 350 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше! 
Доставка: мінімальна сума замовлення – 250 грн.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Mr.Chang».

7. WOK&PIZZA

Тим, кому набридло їсти на сніданок яєчню і бутерброди, безперечно варто поцікавитися, що є в меню сервісу доставки «WOK&PIZZA». Попереджаємо відразу: від асортименту розбігаються очі. Ви можете замовити апетитну локшину з WOK-меню, гарячу піцу з хрусткою скоринкою, свіжий салат з найсмачнішими інгредієнтами, пасту, млинчики з різними начинками і, звичайно ж, десерти і напої. Нехай ваш день починається, коли захочете, і як захочете;).

Адреса: Львів, Володимира Великого вулиця, 34.
Час сніданків: пн-чт 11:00-21:30, пт-нд 12:00-23:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше! 
Доставка: мінімальна сума замовлення – 100 грн, вартість доставки – 60 грн, при замовленні від 300 грн – безкоштовно.
Дивіться більше інформації та відгуків про «WOK&PIZZA».   

8. SOWA

Сніданок задає ритм на весь день: як його зустрінеш, так і проведеш. Сніданок в «SOWA» – це смачно, стильно і затишно. Незалежно від пори року, дня тижня або погоди, вас зустрінуть з теплою посмішкою, а результатом сніданку в «SOWA» стане хороший запас енергії, сил і натхнення.

Сучасне кафе в центрі Львова включило в ранкове меню такі ласощі, як: омлети і яйця з солоною гофрою і допінгами на вибір, вівсянку з мусом і фруктами, солодку гофру з грецьким йогуртом, сиропом і ягодами, напої.

Адреса: Львів, Староєврейська вулиця, 40.
Час сніданків: 10:00-13:00.
Середній чек: 150 грн.
Доставка: через сервіси Bolt, Uklon; вартість доставки до 400 грн – 40 грн, від 400 грн – безкоштовно.
Дивіться більше інформації та відгуків про «SOWA».

SOWA
сніданок у SOWA

9. Epic Cheeseburger Cafe

«Epic Cheeseburger Cafe» – цей заклад класичної американської кухні в центрі Львова є невід’ємною частиною сім’ї ресторанів «Цукор». Концепція бургерної полягає в тому, щоб тішити клієнтів смачною їжею і великими порціями, як і прийнято на батьківщині дядька Сема.

Нагодувати тут готові не лише бургерами, картоплею фрі, салатами і сендвічами. На сніданок вам запропонують тости з сиром, беконом, шинкою і яєчнею, брокколі на грилі з хумусом, черрі і конопляним маслом, яєчню з руколою, беконом, пармезаном і авокадо, хашбраун з сирним соусом, хрустким беконом і яєчнею, гранолу з горіхами, сухофруктами і йогуртом, і багато чого іншого.

Адреса: Львів, Галицька вулиця, 15.
Час сніданків: 10:00-14:00.
Середній чек: 200 грн.
Доставка: немає. 
Дивіться більше інформації та відгуків про «Epic Cheeseburger Cafe».

Epic Cheeseburger Cafe
сніданок у Epic Cheeseburger Cafe

10. Кабінет

А ви знали, що можна не відмовляти собі в кондитерських виробах, насолоджуючись солоденьким в першій половині дня? Так чому б не приурочити цей момент до сніданку? «Кабінет» – це сучасна кондитерська-пекарня, ресторан і магазин в одному місці. Великий вибір авторських десертів вражає своїм смаком і різноманітністю, а інтер’єр – витонченістю.

Крім десертів в меню ресторану представлені холодні і гарячі закуски, салати, супи, страви з м’яса і риби, сендвічі, лоранські пироги та бельгійські вафлі.

У меню сніданків входять: гранола з полуничним кулі, вівсянка з сезонними фруктами, сирники і круасани, скрембл з шинкою і фетою, яєчня з курячим філе, яйце пашот з лососем, омлет з овочами і беконом.

Адреса: Львів, Винниченка вулиця, 12.
Час сніданків: пн-пт 10:00-15:00; сб-нд 10:00-12:00.
Середній чек: 250 грн.
Доставка: є.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Кабінет».

Кабінет

11. Цукор

Сніданок повинен бути ситним – таким твердженням керується мережа ресторанів «Цукор», подаючи сніданки великими порціями.

«Цукор» включає в себе три локальних заклади, що відрізняються інтер’єром і основними стравами в меню. У Black Cukor подають гофри (вафлі, подібні бельгійським) з різноманітними начинками. У Red Cukor – солоні і солодкі млинці. В Yellow Cukor – панкейки. Всі вони розташовуються в центрі міста, тож якщо ви захочете за кілька днів ознайомитися з усіма кулінарними концепціями мережі, вам не складе труднощів це зробити;).

У меню сніданку вам також запропонують хрусткі тости з різними складовими, яєчню з ароматним беконом, сосисками або авокадо, що тануть у роті, сирники, гарну смачну каву, чай або лимонад. А в Yellow Cukor навіть є свій власний какао-бар.

Заглянути на сніданок в «Цукор» однозначно варто, і не важливо, буде це вранці або ввечері – сніданки тут подають цілий день!

Адреса: Львів, Крива Липа вулиця, 3 (Black Cukor);  Братів Рогатинців вулиця, 21 (Red Cukor); Шевченка проспект, 5 (Yellow Cukor).
Час сніданків: 08:00-2:00.
Середній чек: 150 грн.
Доставка: до 8 км – безкоштовна доставка від 500 грн, більше 8 км – безкоштовна доставка від 1000 грн, вартість розраховується індивідуально для кожного замовлення. 
Дивіться більше інформації та відгуків про «Цукор».

Цукор
сніданок Цукор

12. Green

Сніданок повинен бути корисним – таку ідею підтримує вегетаріанське кафе «Green». Турбота і любов в цьому затишному закладі простежується в кожній деталі: будь то інтер’єрне рішення, оформлення страви або обслуговування.

На сніданок в кафе вам запропонують панкейки, бельгійські солодкі і солоні вафлі з начинками, зелену гречку з медом, бананом, ягодами, фруктами і насінням чіа, сік, чай, каву та інші напої. Здорова їжа може бути смачною – приходьте і перевірте.

Адреса: Львів, Братів Рогатинців вулиця, 5.
Час сніданків: пн-нд 11:00-13:00.
Середній чек: 150 грн.
Доставка: через сервіс Glovo.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Green».

13. Ресторація «Бачевских»

Сніданок повинен бути особливим – саме так вважають в ресторації галицької кухні «Бачевських», пропонуючи своїм гостям безлімітний ранкову трапезу в форматі шведського столу за фіксовану вартість.

На вишуканому сніданку в атмосферному закладі з оранжереєю і внутрішнім двориком вам запропонують: овочі та яйця, ароматну випічку, тости, соуси і джеми, м’ясні та сирні делікатеси, сирники, йогурт, фрукти і ягоди, десерти, напої за смаком.

Адреса: Львів, Шевська вулиця, 8.
Час сніданків: 08:00-11:00.
Середній чек: безліміт для дорослого — 150 грн, для дитини — 75 грн.
Доставка: немає.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Бачевських».

сніданок у ресторації Бачевських

14. DRUZI Cafe&bar

«DRUZI» – місце для «своїх», а «свої» – це всі відвідувачі найдружелюбнішого кафе у Львові. Тут є все, щоб добре провести час: настільні ігри, приємний персонал, легка музика і смачна інтернаціональна кухня.

Широке меню сніданків включає в себе наступні позиції:

  • насіння чіа з соусом манго-маракуйя;
  • вівсяна каша з ягодами або грибами і шпинатом на вибір;
  • гранола з ягодами і грецьким йогуртом;
  • сирники з ванільним соусом;
  • сендвічі гриль з куркою, лососем або тофу з овочами;
  • яєчня з віденськими сосисками, авокадо, шпинатом, картоплею і черрі;
  • омлет з грибами, шпинатом і багато іншого.

Адреса: Львів,  Краківська вулиця, 5.
Час сніданків: 08:00-12:00.
Середній чек: 200 грн.
Доставка: немає.
Дивіться більше інформації та відгуків про «DRUZI».

друзі
сніданок друзі

15. Mcdonald’s

Ваш сніданок повинен пройти швидко, смачно і без надмірностей? Тоді welcome до «МакДональдс»! Точки популярної мережі ресторанів швидкого харчування працюють цілодобово, а сніданок починається рано в усіх багатолюдних локаціях міста: біля вокзалу, біля площі Ринок і в інших місцях.

Бюджетно поснідати тут можна не тільки бургерами і картоплею фрі, як багато хто може собі уявити. В ранкове меню закладу включені: круасани з какао-кремом та мигдалем, вівсяна каша, джем, мед, омлет з беконом і гарячою булочкою, картопляники, роли з сиром, овочами, омлетом і м’ясом на вибір, листкова випічка з горіхом і кленовим сиропом, бургери з різними начинками і напої.

Адреса: мережу закладів дивіться за посиланням.
Час сніданків: пн-нд 06:00-10:00.
Середній чек: 150 грн.
Доставка: через сервіси Glovo та Raketa.

Це був наш список кращих закладів Львова для смачного сніданку. Тепер ви точно знаєте куди піти, щоб гастрономічно прикрасити свій ранок і підняти настрій на весь день. Дивіться також більше кафе і ресторанів з крутими знижками від Покупону.

А чим і де ви любите снідати? Які заклади для сніданку у Львові порадили б? Чекаємо ваших рекомендацій в коментарях;)

2 коментарів
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *